Obrien Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 no mna napadla jedna taka hra : Hadžu sa lopticky.Ty zacnes a hodis nejakemu dievcatu, ona povie svoje meno napr Anička a ma to hodit niekomu kto je najblizsie v abecede alebo menovnicke. Anicka to hodi napr Beate, Beata Borisovi a tak, asi je to blbost , ale mne sa to zda zabavne, samozrejme zaleži od deti, ked su to druhaci, tak je to hra na 2 hodiny :lol: a mam aj druhy napad: deti sa postavia do hluciku a budes hadzat trebars tenisovu lopticku, hodis ju do toho hluciku a ten koho trafis povie svoje meno, on ti loptu vrati, postavi sa mimo a hra pokracuje a tretia možnost je taka, že si zahrajes vybijanu, tu je to tažsie, lebo budes mat pohyblive ciele, deti budu utekat po triede a ty ich budes triafat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 neviete kedy budu cca vyplacat spät preddavky za dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 co mam robit s malym vtacikom, ktoreho som nasiel na chodniku? mam ho teraz doma a nevim co mam robit Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 moc malý? /v zmysle mladý/ pretože to je ťažko pomôcť, malinký potrebuje matku, ktorá by ho naučila veci do života ako lietanie a zháňanie si potravy... to ho asi nenaučíš... chcelo by to matku... môžeš si z neho spraviť domáceho miláčika, ale vtáčik potrebuje slobodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 ano uplne mlady, ale ked ho dam tam kde som ho nasiel tak zachvilu ho zozere nejaka macka Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 áno... to je ... zas iná matka by si ho nevzala... vlastne je odsúdený na záhubu... čo zas nemuselo byť len tvojím pričinením, keď, ako hovoríš, bol opustený... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 doriti uz len toto mi v piatok chybalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 neber si to tak, možno si ho vychováš... ak vieš ako, to ja už neviem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Pomozte mi spomenut si - v dobe, ked umrel Langos, umrel este jeden politik. Kto to bol a ako umrel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 František Tóth zomrel 2 dni pred tým keď ho v aute zachytil vlak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 na co sa oplati ist pozriet, ked je clovek v prahe, uz som tam bola dvakrat, zajtra ideme na par dni s kamoskami a nevieme si dako vymysliet program okrem toho ze chceme ist do hvezdarne :)) tak ak mate dake napady a inspiracie, sem s nimi, vdakaa :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Gorre by ti poradil, skús old forum :) :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 no tak asi z toho nic nebude, planujeme to niekolko mesiacov, dohadujeme byt a ten magor nam dnes povie ze zabudol dat zene kluce a ze s tym bytom teda mozeme prestat ratat!!! den predtym? ako akoze teraz zozenieme ubytovanie?? ja ani nemam prachy aby som si dake zaplatila momentalne som dost vystavena....fakt super :lol: planovali sme tuto babsku jazdu niekolko rokov lebo furt do toho nieco prislo niekomu a nemohol ist a teraz toto, fakt uzasne :) nepoznate nahodou niekoho v prahe kto tam ma volny byt a bol by ho ochotny poskytnut 4 babam ze? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Aky je rozdiel medzi Medzianrodnou platobnou kartou a medzinarodnou embosovanou platobnou kartou? ja mam nejaky studentsky ucet v slovenskej sporitelni alebo co to je a chcel by som medzinarodnu platobnu kartu, co treba robit? a co to bude stat a pod? edit.: rozdiel uz viem aky je ale ta druha cast prispevku plati Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 hm neviem ci ti daju na studentsky ucet medzinarodnu. to budu vediet najlepsie oni. ale k beznemu uctu by ti mali ponuknut automaticky aj medzinarodnu, vacsinou mastercard. ja za ucet v tatrabanke platim cca 70 mesacnea je v tom aj karta,nejake tie prevody a vybery plus internetbanking co si neviem vynachvalit. mal som niekedy aj klasicku kreditnu visu a to bolo navyse okolo stovky. v europe ju povazujem za zbytocnu avsak v US som mal par krat problemy lebo pytali kreditku ako zaruku(prenajom auta a tak) tak preto som za tym siel.ak sa nechystas za vodu tak mastercard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 stanovené je... prezrela som všetky možné dostupné pravidlá, s takými podrobnosťami, že som ani nevedela, že také v tenise sú ... ale že p r e č o sa počítajú body presne takto, o tom ani čiarku ... :lol: tema ma vyse roka ale nedalo mi to a vyhrabal som toto: povod v bodovani pochadza bud: zo stredovekeho francuzska. je mozne ze na pocitanie skore sa pouzival cifernik hodin a kazde skore sa indikovalo posunutim rucicky o stvrt hodinu-15 minut..... druha verzia je ze bodovanie bolo prevzane z hry podobnej tenisu ktoru hravali britsky dostojnici v indii. skore sa zakladalo na rozlicnom kalibri lodnych diel- 15 librove na hlavnej palube, 30 librove na medzi palube a 40 librove na dolnej palube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 no ... môžeme prijať obe vysvetlenia :lol: hoci je vlastne podivné, prečo sa vydarené loptičky neoznačovali čiarkami, alebo jednoducho počítaním na prstoch, ako pri ostatných športoch, ktoré majú svoj pôvod v minulosti :)podľa všetkého to už ťažko niekto vyrieši, zostane to jednou malou záhadou minulosti :) k tým kartám : dnes už pokiaľ viem, každá banka vydáva k účtom len medzinárodné karty, a k študentským karty euro26, ktoré sú medzinárodné od začiatku ich vydávania u nás, spolu so študentskou kartou je na ňu kopa zliav, vstupov do kín, múzeí, lacnejšie letenky - kdekade po svete.najlepšie je informovať sa vo svojej pobočke : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 ja mam nejaky studentsky ucet v slovenskej sporitelni alebo co to je a chcel by som medzinarodnu platobnu kartu, co treba robit? a co to bude stat a pod? asi uz teda vies ze embosovana je ta co ma vystupene znaky na karte, da sa teda "prezehlit" ja mam euro26 ucet v sporitelni co je tiez studentsky a mam k nemu embosovanu mastercard takze nieje problem ale myslim ze aj tie maestra ci visa electron su uz medzinarodne akceptovatelne ja pouzivam mastercard a diners club a zatial nebol problem nikde game ja mam euro26 ucet ale nemam k tomu kartu..takze zlavy asi nedostanem...ale aj ich ozeliem, tie karty sa mi vobec nepacili :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 :lol: účet Euro 26 ja vyslovene študentský účet ... kartu k nemu môžeš mať akú len chceš, aj tri, aké panstvu vyhovujú :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 vie niekto koľko stojí vystavenie rodného listu pri jeho strate? a vie vôbec niekto, kam mám ísť? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cactales Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Ja som vybavoval rodný list minulý rok, a stálo to 50 Sk. To, že sa originál stratil je pri rodnom liste irelevantné. A vybavuje sa to na matrike (Mestký úrad) v tvojom rodnom meste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 mam urcite peniaze na leto na dovolenku, asi polovicu rozpoctu a neviem ci je lepsie ju zamenit na euro teraz alebo pockat a zamenit vsetko az v juni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 mozem sa spytat, kolko je tych penazi? ak je to niekde okolo 5000sk, tak by som pokojne pockal, vo vysledku to spravi rozdiel par eur, ci uz hore alebo dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 toto nevie zrejme niktokoruna posilňuje, pomaly a iste, s miernymi výkyvmi, ale čo to spraví do leta, je vo hviezdach. v júli sa stanoví konečný a pevný kurz eura, a nebude ho stanovovať slovensko, je to všetko omnoho zložitejšie.neviem, či ti na toto niekto rozumne odpovie, jedine, že to bude ako weirdo povedal, rozdiel pár eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 mozem sa spytat, kolko je tych penazi? ak je to niekde okolo 5000sk, tak by som pokojne pockal, vo vysledku to spravi rozdiel par eur, ci uz hore alebo dole. dvojnasobok...tak teda asi pockam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts