Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vďaka veľká obidvom za tipy :lol:

toto posledné celkom ujde, asi si idem trsnúť po byte za chvíľu :)

Zverejnené

hľadám niečo temnejšie, industriálne zvuky, elektronicko-rockový sound, niečo prudko tranzové

Skus Velvet Acid Christ, to je presne take nieco, co hladas, hoci miestami to moze byt az pridrsne pre niektorych ludi, ale je to take tranzoidne, psychadelicke a industrialne :lol:

Zverejnené

Skus Velvet Acid Christ, to je presne take nieco, co hladas, hoci miestami to moze byt az pridrsne pre niektorych ludi, ale je to take tranzoidne, psychadelicke a industrialne

a touto cestou ešte raz veľká vďaka Eiensame, ktorá sa trafila naprosto perfektne... aj keď sme si to už, myslím, dostatočne vydiskutovali súkromne, som strašne moc rada, že som spoznala vďaka nej túto kapelu a ďaľšie (Perfekt circle, Nine Inch Nails...), takže si to zaslúži dle mňa verejné úspešné ukončenie mojej otázky, možno aj pre budúcich hľadačov príbuznej hudby Front Line Assembly :)

no nemôžem sa nabažiť toho :lol:

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Axel, znelo mi to nejak slovansky :lol:

Zverejnené

Nech je to aj rómsky, ja potrebujem vedieť čo to je.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ahojte priatelia, pamatate si ma tu este niektori? :blush:

Ti co si ma pamatate,aj ti,co si ma nepamatate, mam tu otazku pre pamatnikov - V 90.-tych rokoch minuleho storocia frcala na Slovensku pyramidova hra Astran. Ak sa niekto zucastnil ich prezentacie, na zaciatku pustali jednu znelku, ktora sa casto objavuje aj v inych TV programoch. Nedokazal som vsak vygooglit, a ani inak zistit, co za melodiu to vtedy pustali - vedeli by ste mi pomoct?

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

občas ma to chytí a vtedy preliezam net, ale ništ...

Nemá niekto link na pesničky typu "keď začala chudoba piť", "spadla z pece a ja na ňu", prípadne z filmu Jeden stŕíbrný-"tu mi daj tu mi daj, na ovsenej slame" a mnohé iné. najlepšie mp3.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Toto budú vedieť zrejme len najtvrdší metalisti: poznám jeden singel, môže mať možno už 20 rokov, ak nie viac. Hudba začína podobne ako The Final Countdown, taká trúba tam hrá a potom začne nejaký metalista do toho spievať. Kto trafí to, čo mám na mysli, tak ten bude u mňa čávo.

Zverejnené

Nie, to bol normálny song, len neviem ako sa volal spevák, skupina či skladba.

Zverejnené

Tento song poznám, ale nie je to on. Ale nejak podobne to začínalo. Len tam spieval taký chlap, trošku s chraplavým hlasom myslím.

Zverejnené

Nie nie, to je niečo úpne iné. To asi ťažko niekto uhádne, ja som ten song nikdy nepočul v žiadnom rádiu, mali sme to nahraté na audiokazete. Bol to metalový štýl.

Zverejnené

aj keď to má od metalu ďaleko, trubka (saxík) tam je:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

ako sa volá pesnička,

kde v klipe chodi človek oblečený za ľadového medveďa po púšti

• Odobrať bod 1
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

ja by som potreboval poradiť :innocent: hľadám pesničku ktorej neviem názov :rolleyes: spieva to dajaká dievčina, hrá pritom na klavíri ... spieva sa tam dačo takéto Yesterday we were brought up and the birth of ...

ok tak nič už som ju našiel

http://www.youtube.com/watch?v=7AW9C3-qWug

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ľudkovia ako sa volá táto skladba čo je v ukážke týchto videí ? ďakujem :)

link

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ty si nevidel Vtedy na zapade??? :) :D Je to skladba zo soundtracku.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov