tomassi Zverejnené 30. Máj, 2009 Autor Zverejnené 30. Máj, 2009 Axel pri Tvojom vkuse to tipujem na toto C L i C K :) :lol: :)
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 Nie, tam žiadna ženská nič nespieva, len na pozadí robí lalala. Doprdele tomassi ty mi sem skopíruješ celý archív youtube pokým to nájdeš.
bobsapp Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 čo by bolo zlé na Poker face!? :lol: Keďže ja som nezachytil ani minimálnu tóninu v tej nahrávke :) radím ti niečo čo si už iste skúšal....google a zadať lyrics lalala a hladať :) ;)
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 Hľadal som ;) oo-laa-la-laa-la-laaa-la-la a Google: Mali ste na mysli: oo-laaa-la-laaa-la-laaa-la-la :) :lol: :)
Bijou Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 a nemyslíš toto? síce tam nie je oo-laa-la-la, ale oo-smiii-le-smiiii-le edit: oo-smiii-le-smiiii-le teda nie tak celkom presne :lol:
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2009 Zverejnené 30. Máj, 2009 Nie, žena tam nespieva. Ja som už z tých vašich tipov tak zmagorený že si to už ani nepamätám :) :lol: Na pozadí počuť ženský hlas ako spieva niečo ako oo-laa-la-laa-la-laaa-la-la. Rozumieme sa.
tomassi Zverejnené 31. Máj, 2009 Autor Zverejnené 31. Máj, 2009 ja stále nerozumiem, prečo sa nechceš nahrať na telefón,aby sme mali aspoň akú takú predstavu o melódii
lopata555 Zverejnené 31. Máj, 2009 Zverejnené 31. Máj, 2009 Toto síce spievajú hlavne ženy, je to staré, ale to la la la la tam je :lol: clik
Sniper Zverejnené 1. Jún, 2009 Zverejnené 1. Jún, 2009 lopata555 ATC som počúval keď som bol ešte panic :) chlapeczjuhu si KING! Konečne, už som sa obával že nikdy nezistím čo to je :lol: Díky. 1
chlapeczjuhu Zverejnené 1. Jún, 2009 Zverejnené 1. Jún, 2009 haha rad som pomohol. ale na oplatku potrebujem pomoct zasa ja. za boha neviem zistit kto je interpretom a nazov prvej skladby tu: kto mi to zisti tak si prisaham bohu dam jeho fotku na tricko. 1
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 No ja ti s tým nepomôžem, lebo takú hudbu nepočúvam. Možno vred by vedel... Takže zase niečo potrebujem :lol: Nevie niekto náhodu čo je toto?? http://media.freespace.sk/audio/whatisit/unknown2.mp3
Eiensama Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 kruci, axel, to si kde nasiel? je mi to zname, najma ten hlas, ale ani za nic si nespomeniem....
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 Ja som to videl, teda počul v jednom... ehm akože erotickom videu :lol:
Eiensama Zverejnené 26. Jún, 2009 Zverejnené 26. Jún, 2009 :lol: ja uz ani neviem kde som to pocula... popravde asi ani nechcem :] ale je mi to zname - mozno si spomeniem na to, urcite som to videla aj v spojitosti s nejakym menom (hoci ak to bolo meno typu Slutty Jackie alebo Horny Hilary tak z toho nic nebude)
Ignatius Zverejnené 28. Jún, 2009 Zverejnené 28. Jún, 2009 Wysky má dobrý postreh Je to naozaj od Cranberries, pesnička Pretty: http://www.youtube.c...h?v=jNn7p2BzpzQ
leader1365 Zverejnené 9. September, 2009 Zverejnené 9. September, 2009 Ahojte potreboval b som vediet nazov songu podla ukazky ktoru stiahnete tu. Ma to ib 65 kb. Nie je to zavirene len potrebujem pomoct. Dakujem velmi pekne uz sa s tym trapim asi dva tyzdne. Dakujem za pomoc.
Bijou Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 strašne sa mi začali páčiť rôzne "tuc-tucy", potrebujem niečo odporučiť, lebo s v tom absolútne nevyznám a Last.fm-ko je dosť na prd v odporúčaní similar artist... hľadám niečo podobné Front Line Assembly, Skiny puppy, :wumpscut:, alebo aj príbuzných Chemical brothers, Prodigy etc. Viem, že je tu zopár ľudí, čo počúvajú rôzne electronické halušky, tak dúfam, že mi niečo dobré poradíte, ideálne podobné spomenutým vyššie, nech mám čo sťahovať :lol:
Nokia Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 no zalezi od toho ake tucy tucy chces...namatkovo mozem odporucit daft punk, kompilacie tiesto in search of sunrise (niesu tam tiestove pesnicky), laidback luke, john o'bir, ceska djka Lucca, marcel woods, steve angelo a mnoho dalsich skus nieco z toho a potom povedz co sa ti pacilo nech mozem posunut vyber tym smerom
Klingonka Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 no zalezi od toho ake tucy tucy chces... Presne. No, sú aj "tvrdé" tucy, aj jemnejšie, electro a pod.. Daft punk je čajíček. Najtvrdšie je "Hard-style" ale to asi nechceš. Moc tvrdé už. John ´O Bir má dobré mixy. Last.fm-ko je dosť na prd v odporúčaní similar artist...s tým súhlasím. EDIT: Aha, sorry, mne sa elektronický rock nepáči, len čisto elektronické.
Bijou Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 ja presne viem, čo chcem, len to neviem pomenovať, možno "tuc-tucy" nebolo celkom najsprávnejšie :lol: tamtie, čo si uviedol sú také nejaké moc veselé na mňa, hľadám niečo temnejšie, industriálne zvuky, elektronicko-rockový sound, niečo prudko tranzové, asi ako Front line Assembly, to je jedna vynikajúca kapela a rada by som toho objavila viacej v podobnom duchu, len neviem na nič naďabiť, okrem už spomínaných vyššie Takéto niečo
Klingonka Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 No, vlastne páči sa mi toto: Je to rockové aj elektronické. :
Bijou Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 Album Kings of Leon som si stiahla už dávnejšie kvôli Use somebody a nemôžem im prísť na chuť, ešte aj tá prvá vec, čo ma k nim dotiahla sa mi sprotivila, moc popíkové, navyše príliš teplé hlasy na mňa :lol: nič v zlom, dik za snahu :)
Nokia Zverejnené 10. September, 2009 Zverejnené 10. September, 2009 to co ty hladas by som prirovnal ku hardcore spojeny s dnb ci nieco podobne...to nie je typicke elektro...toto mas take tvrdsie, ale stale este elektro ale predpokladam ze to asi nie je to co ty hladas...skus nejaku kombinaciu hardcoru, to by ti asi skor sadlo...toto vsetko je moc ako ty vravis vesele :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz