Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ha, ja som minulu noc videl v sne lietat sysle :zubiska:

:zubiska: na čom fičíš ?

Zverejnené

to by si chcela vediet ! zavidis !!!

a este tam bola agentka arijskeho vyzoru a charakteru, ktoru som musel ********* a polovnici so zehliacou doskou :yes_yes: :zubiska:

Zverejnené

ha, ja som minulu noc videl v sne lietat sysle :zubiska:

inak celkovo som mal minul noc velmi zive sny, vobec som sa nenudil

dobry matroš pred spanim :zubiska:

Zverejnené

to by si chcela vediet ! zavidis !!!

a este tam bola agentka arijskeho vyzoru a charakteru, ktoru som musel ********* a polovnici so zehliacou doskou :yes_yes: :zubiska:

snívaj ďalej :-)
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

šľak aby to trafil...zasa sa mi snívalo, že som si totálne vylomila zub. :doh: zas bude zubatá kosiť v mojom okolí. Inými slovami, čakám, kto z ľudí, ktorí mi nie sú ľahostajní, sa odoberie na druhý svet...naposledy sa mi takéto čosi snívalo t.r. v lete, a odobrala sa stará dáma, ktorú som mala veľmi rada a ktorá mi kedysi veľa pomohla... :angel:

kto to bude tentokrát? :sorry:

:neviem: :rabbi:

Zverejnené

uhryzol ma had. teda vo sne. do ramena. a ostal zahryznutý. ale bol som tak hrubo oblečený, že mi nič neurobil, ale okolo mňa bolo plno ľudí, tak som ho nechal na mieste, aby nepohrýzol niekoho iného a vybral som sa hľadať nejakého herpetológa, aby ho dal dole. čo má toto byť?? :blink:

Zverejnené

Napriek tomu, ze v tvojom zivote ide o tvoje meno, tvoju hrdost, ktore je ohrozene z nejakeho dovodu, sa snazis mysliet racionalne a beries ohlad na druhych, hoci ti to moze aj uskodit...nie vsetci okolo teba su taki ako sa tvaria tebe do oci, daj si pozor na ludske zlo a zavist

Zverejnené

keď už tak už ... tak to robíme viacerí ...

mne sa zasa skutočnosť premietala do snov, zasa som si vlasy vyberala po hrstiach, ako pri umývaní cez deň, tak aj v noci v sne, na to som liek v sne nenašla, len zúfalstvo,

a premietli sa mi boľavé kríže a vysunutý stavec, včerajšie posedávanie a postávanie na vernisáži, už som cítila že bude zle, včera som bolela celý deň, ... v noci som v sne hľadala a nachádzala liek, mazání, viem že tam bolo napísané, že je to gél z gaštanov, a to mi určite pomôže ... -_-

Zverejnené

a tejto noci zase, že bol krásny letný slnečný deň, bol som so psom na lúke nad valalom a nad nami lietali ufóni v rakete. :blink:

Zverejnené

Aj v najidealnejsej chvili tvoje podvedomie ocakava neocakavane veci

Zverejnené

tuto noc taketo sny.maloval som nejaku miestnost bielou farbou.mal som velmi pekny a zaroven drahy bicykel na ktorom som sa vozil po nasom meste.bicykel som odstavil pred malym obchodom vosiel som dnu kupit si nieco na pitie.ked som uz platil stal pri mne nejaky zly clovek s kapucou na hlave,pravdepodobne to bol cigan.on vysiel z obchodu prvy ja som nestacil zaplatit vybehol som von za nim a on uz bol na mojom drahom bicykli :angry2: :uplakany: samozrejme som ho zdrapil skor ako stihol zoslapnut do pedalov.joj dal som ho do parady :zubiska: bol vyfacakny ze az.potom zase dalsi sen hladal som nejaky kluc,a nasiel som ich kopu v nejakej miske.tie kluce boli strieborne :D jaj a este som soferoval auto siel som s nim cez krizovatku,svietilo zelene svetlo na semafore ;)

Zverejnené

neviem, kde som k tomu len mohla prísť...netuším, čo za mesto to bolo, ale bola tam Trinita a rozmýšľali sme, kam pôjdeme, a pri nás bola taká nízka budova, a Trinita vymyslela, že poďme hore na strechu, vraj to bude super zábava...moc sa mi nechcelo, ale ona ma vyložila na svoje plecia "na koňa" (predsa len je podstatne mladšia a šikovnejšia), a tak som sa tam hore vydriapala, a čakala som, kedy tam vyleize aj ona...a všimla som si veľkej škaredej húsenice, čo červa či čo to bolo za špatného tvora, až ma striaslo od odporu (najlešpie je, že v skutočnosti sa mi také húsenky nijak špeciálne neprotivia, naopak, chránim ich, pokým sa nevyskytnú v jedle), a tak som na ňu zavolala, nech rýchlo lezie, že potrebujem jej pomoc. Ale jej to trvalo dlhšie, a tak som zobrala nejakú vertvičku a húsenku som nechala vyliezť na tú vetvičku a tú som hodila dozadu na nejaký trávnik. A vtedy som si všimla, že je tam na tej streche celé hniezdo z nejakých vetvičiek a trávy, plné takých húseníc. A dolu na trávniku boli drozdy a nejaké havrany či čo zač, tak som si povedala, že to hniezdo zhodím dolu k tým vtákom, aspoň budú mať čo k bašteniu, s pocitom hnusu som to hniezdo chytila do ruky a hodila smerom k tým vtáčencom. jasné že som nedohodila až k nim. Dúfala som, že tie vtáky si tú baštu aj tak nájdu. Ale čo bolo ďalej, to už neviem, ani neviem, či Trinita tam vyliezla za mnou alebop nie. Potom už sa mi snívalo zas niečo celkom iné, len už neviem, čo.

Zverejnené

ha, Vilmuška, ešte že sa ti nesnívalo, ako leziem dolu - vyliezť totiž viem kde-kam, ale pri zliezaní robím strašný cirkus :-)))

Zverejnené

...že mi došiel benzín v aute, tak som pokračoval pešo.

Zverejnené

co znamena, ked sa ti sniva s uplne cudzimi ludmi ???

v poslednom case synovi aj manzelke sa take snivalo, tuto noc (vynimocne vobec nieco) sa mi tiez snival sen, v ktorom bolo vela cudzich ludi a nikto znamy :(

Zverejnené

ha, Vilmuška, ešte že sa ti nesnívalo, ako leziem dolu - vyliezť totiž viem kde-kam, ale pri zliezaní robím strašný cirkus :-)))

to sme dve, aj ja vyleziem hocikam, a so zlezením mám potom podstatne viac roboty ako s vylezením...to sme ako mačky, aj tie vylezú hocikam a zliezť nie a nie... :smile2:

Zverejnené

včera som mala zvláštny sen ... udialo sa tam kdečo, kopa viacmenej nadväzujúcich drobných príbehov, zvyčajný mišung skutočnosti, snových premien, farby a zvuku ...

ale v snoch nelietam, nikdy som nelietala - včera v jednej sekvencii sna som skočila z vyššej stienky, tu kúsok pri jednom dome pomôcť jednej susede odhadzovať sneh spred jej domu ... že prečo, netuším.

nebol to let, len som skočila - a klasicky tam bol chodník, obrubník, a za ním cesta, všetko posypané snehom

skok trval strašne dlho, strašne veľa všeličoho sa mi počas neho motalo hlavou, dopadala som spomalene ako vo filme - a najviac som sa bála, že dopadne a spdanem, zrúbem sa, a nebudem vedieť vstať ...

pomaly som letela ten kúsok zo stienky smerom k zasneženému asflatu, nakoniec som dopadla ďalej, tesne za obrubník na cestu, a na obe nohy, a ani neviem ako - len som tam zrazu bola, nespadla som, nespravila som si hanbu, nemusela som sa vyhrabávať na nohy ... :)

Zverejnené

...boli sme pri jazere, nie pri tom, kam zvyknem v lete chodievať, skrátka pri nejakom neznámom jazere. Bol tam taký mostík, nie moc vysoký, z ktorého sa do vody dalo skákať. A bola tam kopa neznámych ľudí. V tom sne som ale poznala dve mladé ženy. Obe sa chystali skočiť z toho mostíka do vody. neviem, prečo mali skočiť naraz, nepamätám sa, či mali niečo nacvičovať alebo čo, ale mali skočiť do tej vody naraz. jedna bola evidentne skvelá a odvážna plavkyňa a bez akéhokoľvek strachu, a tá druhá plavkyňa áno, ale skočiť sa bála. A tá prvá sa jej posmievala a naháňala ju, že dokedy ešte bude čakať, nech sa už konečne odhodlá a skočí, a začala okolo seba čuchať a robiť ksichty akože je tam smrad, akože tá sa posrala od strachu, a to aj zahlásila a obzerala sa okolo seba, správala sa vrcholne arogantne, a ja som vedela, že by som mala zasiahnuť, nech už prestane tú druhú ponižovať pred toľkými ľuďmi, ale nemala som dosť guráže, aspoň nie spočiatku. potom som sa nejako vzchopila a chytila som jej ruku s tým, nech ju nechá, že nech teda skočí sama a tá jej kolegyňa sa snáď potom tiež osmelí. A tak sa ešte raz na tú menej odvážnu nesmierne opovržlivo pozrela a zúrivo skočila šípku do tej vody. nato skočila aj tá menej odvážna. Ale vynorila sa len tá menej odvážna. Chvíľu sme čakali, ale tá prvá sa nevynárala.

Vtedy ktosi povedal, že mám tam skočiť ja a pozrieť sa, čo je s ňou, a tá druhá tiež veľmi láskavo sa obracala ku mne, že teraz nie je dôležité, ako sa správala, ale že jej treba pomôcť. A že vraj na to som tá najpovolanejšia. To som cítila aj ja, že tu treba pomôcť, a nemyslieť na to, ako sa ešte pred chvíľou správala, len som sa necítila ako najpovolanejšia. Ale skočila som do tej vody, veľmi mierne, s rukami nad hlavou, a ruky mi vrazili do dna. A pochopila som, že keď ona skočila s takou zlosťou a ani poriadne ruky nemala, tak musela do toho dna vraziť hlavou. Chvíľu som tam plávala a pozerala cez vodu, moc toho nebolo vidieť, aj ked voda bola čistá, ale uvidela som nejaké rastliny a v nich- no, nevidela som to, ale vedela som, že je to mŕtvola a že je to tá baba a už sa jej nedá pomôcť. A vyplávala som hore a povedala som im to. Aj že je treba volať ja už neviem koho - skrátka už to nebolo na mne. Bolo mi ľúto, že to takto skončilo, ale zas nemôžem povedať, že by som bola nejaká úplne zúfalá...skôr som bola s tým uzmierená, a aj s tým, že už nemôžem nič urobiť.

Čo to doprkna môže znamenať? Každú noc sa mi teraz sníva kadečo, ale toto, že mŕtvola, to už je trochu veľa.

Zverejnené

Vilma: smrť zvykne znamenať životnú zmenu, ale ja nie som odborník (a mne sa životné zmeny snívajú podstatne dramatickejšie, rozumej krvavejšie..)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Sahara: pri výklade kariet Smrť znamená často (záleží aj aké karty sú okolo) dôležité zmeny, ktoré človek musí ustáť. V snoch neviem, a už vôbec nie, ak to umrel niekto iný, koho v skutočnosti nepoznám. Ale naozaj by ma zaujímalo, čo ten divný sen môže znamenať. Dúfam len, že nedôjde k nejakým dramatickým udalostiam v našej famílii ani v práci.

Niektoré sny viem vyložiť. Klasika: blato al. špinavá voda - choroba, svadobné šaty - niečo veľmi zlé, čo nadlho ovplyvní negatívne život, vypadnuté zuby - smrť, vypadnuté vlasy - nepríjemnosti, choroba, zelená tráva - pohoda, príjemné obdobie, čistá voda - podobne...

Tento sen medzi ne nepatrí, aj keď voda bola čistá.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

každú noc síce prerušované, ale dlhé farebné sny, z ktorých si pamätám len sem tam niečo ... tentokrát sa viac týkajú nie celkom známych vecí, hoci tam prebleskujú ...

veľmi vzácne hodinky na ruke blízkej osoby, s ohromným kovovým náramkom, bola to akási odmena za čosi, za ten remienok pripomínajúci stredoveké okovy z platinových plátkov sme hromadne viacerí z domu hľadali náhradu v skrini medzi látkami, nachádzali pásikavé plátna, z ktorých by boli po odstrihnutí farebných pásikov celkom prijateľné remienky namiesto toho pôvodného monštra ...

dnes podivná plochá vaňa plná vlasov, bez vody, prilepené na biely smalt, čudovala som sa ako sa tam dostali, nikto iný tam nebol, a vlasy boli hrubšie ako moje, a mali inú farbu a dĺžku, ako mal ktokoľvek z rodiny ... a prebudila som sa, záhada sa nevyriešila ...

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

vysypali sa mi z klávesnice farebné klávesy ... ružové a tepložlté, a nešli späť ...

nakoniec som prišla na nejaký zaklapovací systém, a žlté strkala späť, ale do klávesnice, ktorá neležala, ale stála pekne na stole ...

Zverejnené

dnes sa mi snívalo so spolužiačkou, ktorú som už strašne dlho nevidela (vydala sa do Švajčiarska)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov