Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

napchala som sa do autobusu na poslednú chvíľu, aby som sa rýchlejšie dostala - ale už neviem, kam som sa to mala dostať.

Bola som za dcérou v ZA, ale nakoniec som ten čas trávila s nejakými inými ľuďmi, bola som tak temer v jej veku, ale na nič moc sa nepamätám, len som sedela na akomsi tráme, z ktorého som potom zliezla, došiel tam nejaký mladý muž, môj v tom sne rovesník, a správal sa ku mne ako k svojej partnerke, ale ja som si na neho vôbec nepamätala, nevedela som, kto je to, potom kamsi zmizol s tým, že o chvíľu príde, ale ja som vedela, že musím dakam ísť, netuším, kam a načo, som sa tam vybrala, a keďže som ho tam nikde nevidela, som mu nechala odkaz, kde ma nájde (netuším, kam to bolo), a uvidela som na ceste ten autobus, do ktorého som sa potom napchala...dosť zmätený sen.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Snivalo sa mi tuto noc,nejaka slecna sa na mna zacala hnevat ze som ju vraj nechcel zobrat autom domov.Vravel som jej,vsak ta zoberiem nastup,dosla k autu a v tom som mal dalsi sen kamarat mi volal z lietadla,dokonca som to lietadlo pocul.Ale co mi kamarat vravel uz neviem. :) A ostatne sny si uz nepamatam.

Zverejnené

sahara...straty, za ktore si mozes aj ty sam ciastocne

Zverejnené

čo znamená v sne dom, ktorý vezme voda?

premárnenú príležitosť...

Zverejnené

keď už sa tu vykladajú sny. čo znamená sen kde sa rozbije okno?

normálne si sny nepamätám (a som tomu po istom sne v minulosti celkom rád), ale toto sa mi snívalo 2x po sebe, raz to bolo okno na izbe a potom čelné sklo na aute.

Zverejnené

násilná strata intimity. únik. chce to menej odstupu, viac dôvery :) inak- čo slovo to symbol- okno,auto,izba-čím bolo okno rozbité? super sen :yes_yes:

sahara...straty, za ktore si mozes aj ty sam ciastocne

jj,vlasy sú symbolom spojenia s intuíciou, šiestym zmyslom, v starých prameňoch sa uvádza dokonca s Bohom.Ak svoju intuíciu nepočúvam, alebo jej nechcem rozumieť (odstrihávam sa) - strácam. Čo ale nemusí byť až tak na škodu :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

dnešná farebná ozvučená klasika ... bola taký dlhý, nadväzujúci, komplikovaný príbeh ... čítanie a pozeranie kdečoho posledných dní tam bolo tuším všetko ...

niekoľkokrát som sa prebudila, a príbeh snívala ďalej ...

kataklyzma, z ktorej sa zrazu stala banka, kde zostali ruiny, kolegyňa medzi ruinami s kopou šanónov, že už upratujú, že už to bude ... mladý muž s podobou jedného herca, ktorého som zahliadla včera v opakovaní seriálu Kosti, len farebne bledší, nie čierne, ale tmavé blond vlasy ... niečo, čo sa medzi nami akosi zrazu rysovalo,

a podivná vec, zrazu bol ten človek na čele nejakej malej komunity, aj ja s ním ako pozorovateľ, lavice ako v menšom kostole, ... prichádzali babky a stavali sa obrátené k radom lavíc, ako dozor nad sediacimi v laviciach ...

neskôr sa stali modliaci len kulisou, komparzom, ktorý vlastne nič nerobil a akoby ma nevnímal ...

a kdečo medzitým, ... spústa drobností, celý súvislý dej drobností ...

ja som sedela najprv na rozkývanej stoličke mimo lavíc, neskôr mi dal niekto pozerať album, kde vysvitlo, že jedna z tých dám je jeho manželka, nakoniec / to už som sedela v jednej z lavíc v prvom rade / sa tam domotali šeky z Lyoness / alfi ! / / neviem, ako vyzerajú, ale lepili sa do takého albumu ! / ... niekto ma zato pochválil...

medzitým pokračovala podivná pobožnosť, vyvolené panstvo sa odišlo položiť na zem do vedľajšej miestnosti rozjímať, ...

mladému mužovi s blond vlasmi, ktorý sa váľal hneď pri prahu, a díval sa na mňa, zrazu sčerneli oči ako v horore ...

po chvíli sa postavili, vrátili, komunita pokračovala v obradoch, a s mladým mužom sme takmer nespustili zo seba oči, manželka na to kašľala, aj tak sa tam zjavila len občas, hoci tam bola celý čas ...

pobožnosť skončila, konečne sme sa k sebe priblížili, keď jedna najedovaná v modrom kabáte oblečená dáma s priveľmi červeno namaľovanou pusou nad nami odfrkla, že to bude žalovať, a je to škandál ... ... a tým to akosi skončilo, lebo mi zazvonil budík ...

:doh:

Zverejnené

... a tým to akosi skončilo, lebo mi zazvonil budík ...

v najlepsom... :zubiska:

nuz, chces sa niekomu, niecomu dostat pod kožu, ale moze sa ti to vratit ako bumerang

Zverejnené

inak- čo slovo to symbol- okno,auto,izba-čím bolo okno rozbité? super sen :yes_yes:

okno na izbe sa rozbilo keď ním pleskol prievan, sklo na aute popraskalo po náraze šutra ktorý odletel spod kolesa protiidúceho auta.

násilná strata intimity.

no, ak sa mi niekto bude chcieť násilím nabúrať do súkromia tak skončí s takým popraskaným ciferníkom ako bolo to sklo na aute :angryfire:

chce to menej odstupu, viac dôvery :)

odstup si držím vždy, a nedôverčivý som od prírody, neviem či je to dobre alebo zle, ale som taký a meniť to nemám v úmysle.
Zverejnené

v najlepsom... :zubiska:

nuz, chces sa niekomu, niecomu dostat pod kožu, ale moze sa ti to vratit ako bumerang

nuž áno, v najlepšom, s tým súhlasím, baba jedna ... zvuk budíku sa premenil na jej mravokárne reči, a zbytočne, nikde nič :( ... :innocent:

á, toto sa mi nezdá, nikomu sa ja nechcem dostať pod kožu ... :)

Zverejnené

tak mi napadlo, čo znamená, keď v snoch človek lieta ? a čo, keď, v snoch vôbec nelieta ?

Zverejnené

á, toto sa mi nezdá, nikomu sa ja nechcem dostať pod kožu ... :)

možno by niekto chcel, aby si sa mu dostala pod kožu :) inak game- dlhými snami sa spracúvajú rôzne vnemy,pocity,zážitky, choroby ktoré v nás zanechali plytkú emocionálnu stopu, takže sa nimi netreba až tak zaoberať.

rabínska múdrosť napríklad hovorí: SEN STAČÍ. znamená- čo sa deje vo sne, nepotrebuje sa diať v realite.

ps: game v profile máš -pohlavie neznáme- napoky??? :zubiska:

Zverejnené

uhm, s tými dlhými snami, mám pocit, že odjakživa sa mi snívajú dlhé snové príbehy, s littlewitch sme to tu párkrát rozoberali, isté lieky pôsobia tiež, ale ozvučené a farebné sú vždy, a dlhé veľmi často, ...

sen stačí ... to je síce pekné ... mne sa často vracia prežité, počuté, pozerané ....

ps.: áno, napoky :) kedysi to profil umožňoval, nevyplniť tú kolónku ... ako prastarému fórumákovi mi je tak bezpohlavne dobre ;)

Zverejnené

Sníva sa mi občas, že lietam :) je to veľmi príjemné, vznášať sa vysoko v oblakoch, slovami to len ťažko opísať, ale stojí to za to.

No "lietam" aj v realite, lebo viem si vychutnať šťastie, lásku .. :poletujem:

Inak, tiež som veľmi vďačná za jeden sen so svojim už nebohým strýkom. Mali sme veľmi pekný vzťah, zomrel 50-ročný. Veľmi ma to samozrejme bolelo, ako každého, kto stratí svojho blízkeho človeka.

Vo sne sme sa stretli, vyzeral mladšie, niečo možno po tridsiatke, bol veľmi šťastný a dorozumievali sme sa myšlienkami.

Povedal mi slová, ktoré ma veľmi potešili ... bol to živý sen ... to čo sa v tom sne stalo, čo som vnímala, cítila, videla .. to bolo niečo čarovné .. :angel:

• Pridať bod 1
Zverejnené

ps.: áno, napoky :) kedysi to profil umožňoval, nevyplniť tú kolónku ... ako prastarému fórumákovi mi je tak bezpohlavne dobre ;)

neverím... :flowers:

Zverejnené

ty si neveriaci Tomáš, furt niečo neveríš :D

ver, milujem to :agree: / a keď ma niekto nevie zaradiť, a keď si dávam pozor na slovesá, veľmi dlho si ma mnohí nevedia zaradiť :happyroll: /

tak mi napadlo, čo znamená, keď v snoch človek lieta ? a čo, keď v snoch vôbec nelieta ?

Sníva sa mi občas, že lietam :) je to veľmi príjemné, vznášať sa vysoko v oblakoch, slovami to len ťažko opísať, ale stojí to za to.

vlastne preto som sa pýtala, ja mám zvyčajne pekné, farebné, ozvučené príbehové sny, ale lietať - to nie ... čítala som už len tu zopár lietacích snov, ale ja som nikdy v sne nelietala ... :)

Obrázok

Zverejnené

ty si neveriaci Tomáš, furt niečo neveríš :D

ver, milujem to :agree: / a keď ma niekto nevie zaradiť, a keď si dávam pozor na slovesá, veľmi dlho si ma mnohí nevedia zaradiť :happyroll:

aha:) tak Ty rada mlžíš ...no pekne. :smilieee:

Zverejnené

gejm, tvoj dlhy sen ma neskutocne vela pospajanych situacii, emocii,tuzob a hlavne nedoriesenych veci...je tam praca, ktora bola dolezitou... odklada sa akoby na "kopu" s tabulkou "doriesit neskor"...podvedoma tuzba po niecom, co postradas, ale zaroven v sebe akoby si potlacala...potlacanie pokracuje aj v casti o podivnej poboznosti...spominas si na nase "rozhovory" o predsudkoch? Tak to je stopa v tvojom podvedomi....niecoho sa vedome vzdavas, ale v podvedomi akoby stale snivas...hej, bolo tu pekne napisane od Janky, staci sen...ale nie vzdy to staci..

Inak sny o lietani...iny obraz o tuzbe, ktora casto byva nedosiahnutelna...

• Pridať bod 1
Zverejnené

inak- za najúžasnejší sen, aký som kedy mala považujem ten, v ktorom som dýchala aj pod vodou. plávala som v obrovskej rýchle tečúcej rieke, bola som ženou a ponorená pod vodu som dýchala...oslobodzujúci pocit... možno to ani nebol až tak celkom sen ..:)

Zverejnené

:)

verím v krásu, v pravdivosť svojich snov

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

uff, tiež si spomínam, raz sa mi snívalo, že plávam v rieke, voda bola krištáľovo čistá a priezračná, na dne rieky bolo vidno okrúhle kamienky, a ja som v nej plávala, tiež s hlavou pod vodou a tiež som s prehľadom v tej vode dýchala...mala som dobrý pocit z toho sna vtedy.

Inokedy sa mi snívalo, že sedím na pedikúre a pedikérka mi ošetruje palec na nohe. prebrala som sa a palec na nohe, ktorý vykúkal spod deky, mi v reále okusovala moja mačička... :smilieee:

Zverejnené

ha, ja som minulu noc videl v sne lietat sysle :zubiska:

inak celkovo som mal minul noc velmi zive sny, vobec som sa nenudil

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov