Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Toto mi je zá fórum problém je sa sem dostať hodinu som zabil novou registráciou. Trafené tento svet neustáleho registrovania a hesiel

Eiensama keď sa zalúbiš a budeš niekoho skutočne milovať budeš mať celkom iné sny, to zviera zmyzne:-) Láska premieňa všetkých a všetko *****

Zverejnené

aragonit,

to keď dokážeš vysvetliť, prečo sa sem bolo treba registrovať na dva krát ? a ešte sa sťažuj, že ti to nešlo ?

http://forum.freespa...tion=boardrules - Pravidlá na Fóre, s ktorými si súhlasil.

citujem :

4.1. Zakazuje sa na Fóre používať viacero užívateľských účtov. Týmto kontám bude udelený okamžitý ban. V prípade ak máte problém so svojim originálnym kontom (problém s prihlásením a pod.), nezakladajte si nové konto, ale kontaktujte administrátora, ktorý Váš problém vyrieši.

obráť sa o pomoc k admistrátorom, konto aragonit21 dostáva ban.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

dnes sa mi snivalo s Axelom :zubiska: . mal v nasom "valale" velky dom a prave prerabal kupelnu, tak reku idem ho pozriet a opytat sa ako sa ma. pozdravil som ho jeho nickom a on vyvalil oci a pyta sa, kto som ja. nuz sahara.. :D

• Pridať bod 1
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

pred týždňom sa mi jednu noc snívalo, že mi vypadol zub. No fujtajbl! Vedela som, že to neveští nič dobrého, vypadnuté zuby = Zubatá. A na ďalšiu noc som sa išla vydávať a ani to neveští nič dobrého. Na tretiu noc som sa aj bála ísť spať...ale to už som mala pokoj od nočnej mory. A dostala som správu, že v deň, kedy sa mi snívalo o tom zube, umrela osoba, ktorá mi veľmi pomohla, veľa ma naučila a mali sme pekný vzťah v časoch mojej výskumníckej práce. Ona mala veľkú zásluhu na mojom napredovaní, ona ma nútila makať na sebe a učiť sa, ona mi verila aj v samých začiatkoch, keď som si sama neverila. A bola pre mňa ako moja druhá mama...bude mi veľmi chýbať a vždy budem na ňu spomínať len a len v dobrom.

Žiaľ, takéto sny sa mi vždy vyplnia. Bojím sa toho, nechcem to, ale mám to. Danajský to dar varovania pomocou zlých snov.

• Pridať bod 1
Zverejnené

túto noc jedna kratučká epizódka, ale zaručene ma prebrala zo spánku: zohol som sa pod pokazenú cirkulárku, že sa pozriem, čo s ňou je. v tom sa roztočila, kotúč sa utrhol a odsekol mi hlavu.

• Pridať bod 1
Zverejnené

...a odchádzal si s hlavou pod pažou, alebo...?

Mne sa nie tak dávno snívalo, že mi objavili nevyliečiteľnú chorobu, nepamätám si, akú, ale videla som na rukách, ako sa mi tvoria všakovaké príšerné hrče a divné útvary a postupuje to ďalej a ďalej, no fujtajbl! ;)

Zverejnené

dnes to bolo kdečo, taká všehochuť na etapy, ale čo vo mne zostalo ... a skutočne jasne, klasicky farebne a so zvukom :

do izby sa dostavil môj otec, posilnený alkoholom, tak tradične, asi tak štyridsaťročný, na moment sa pristavil pri posteli, vlastne to bolo za pochodu, prichádzal, povedal, odchádzal ... povedal mi: vstávať, už je čas, otočil sa a bol preč ...

v tom momente som sa zobudila, a ďalší moment mi trvalo, kým som si ujasnila, že to bol sen

Zverejnené

Vilma: nie, len moja hlava trochu nechápavo pozerala spod tej píly..

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

včera sa mi snívalo, kdečo, farba, zvuk, ako zvyčajne ...

ale ráno som sa prebudila na to, že ma jeden určitý človek budil tak, že som ležala chrbtom k dverám, a podrmal ma zozadu za "golier" nočnej košele ... a ja sa na neho otočila, že už by ozaj raz mohol budiť aj ľudsky ...

a zobudila som sa na to, že ležím chrbtom k dverám, hlavu otočenú k imaginárnemu budičovi, a práve som otvárala pusu, že mu poviem, že by ma mohol budiť už raz aj slušne ...

a pocit pohybu a podrmania na krku golierom košele bol neobyčajne živý ...

a zasa raz chvíľočku trvalo, kým som prišla na to, že to bol sen ...

Zverejnené

túto noc mi ktosi dal do opatery 3 alebo 4 celkom malé mačence, mala som ich na rukách všetky naraz. Inak si z toho nič nepamätám.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ach jaj...zasa zuby! Tentokrát mi našťastie žiadny nevypadol, len som si ich čistila a kontrolovala...a potom vlasy...v tom sne som si ich rozčesávala a mala som ich dlhé, husté, lesklé, také nejaké svetlomahagónové...bol to príjemný sen, ale tie zuby mi nedajú pokoj. Snáď nikto neumrie ani vážne neochorie, keď mi nevypadávali...

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

dnes v noci som mala fakt hnusny sen - mne sa obycajne snivaju vselijake chaosy a absurdity, sirokouhle, farebne a ozvucene a tentokrat sme sli autom (neviem s kym, sedela som vedla sofera), na jednej urcitej krizovatke v nasom meste sme na ceste vbehli do kopy cohosi (ako volne sypany piesok, listie alebo kvetove lupienky, neviem co to bolo), smykli sme sa a zrutili sa do obrovskej jamy, ktora bola hned vedla cesty... najhnusnejsie na tom bolo, ze som sucasne sedela v aute, padajucom do jamy, kricala a zakryvala si oci s vedmim, ze az dopadneme na dno, zabijem sa alebo aspon rozbijem na handry a zaroven som to cele pozorovala akoby z nadhladu filmovane na monitore PCdla...

Zverejnené

noo, fuj. Občas sa aj mne sníva, že padám odniekiaľ, či už z nejakého kopca, alebo pri lyžovaní sa šmýkam dakam po zľadovatelom kopci a podobné nezmysly, hnusné čosi.

Ale spomenula som si aj na lietacie sny...skrátka keď ma dakto naháňa a hrozí mi nebezpečie, tak v tom sne vzlietnem a pekne sa držím v lufte, čo je celkom príjemný sen.

Zverejnené

mne sa obyčajne sníva, že blúdim, že sa niekam potrebujem dostať a nedarí sa mi to - ak nastúpim do MHD, ide inakadiaľ, než som myslela, alebo sa dačo stane a ja proste skončín úplne inde, než som chcela a skušam to stále dokola z novu a znovu... toto sa mi snívalo už v mnohých variantách...

a ešte sa mi sníva, že jazdím na aute... to sa vždy zobudím s úľavou, že je to len sen - ja totiž v reále nemám vodičák a pravidlá cestnej premávky ovládam len tak z rýchlika a to platí aj v tých snoch - takže jazdím pomaličky, po vedľajších cestách, vyhýbam sa policajtom a občas sa len-len tak vyhnem vážnym nehodám... hrôza :-)

Zverejnené

mne sa obyčajne sníva, že blúdim, že sa niekam potrebujem dostať a nedarí sa mi to - ak nastúpim do MHD, ide inakadiaľ, než som myslela, alebo sa dačo stane a ja proste skončín úplne inde, než som chcela a skušam to stále dokola z novu a znovu... toto sa mi snívalo už v mnohých variantách...

tak to aj mne, alebo že blúdim v nejakej vyprahlej krajine a len idem a idem a dúfam, že za najbližším kopčekom už nájdem to miesto, ale zasa nič...alebo tiež že som na vlakovom nádraží s asi tak 20 nástupištiami, ku ktorým sa ide riadnym bludiskom, a ja to moje za otca neviem nájsť, a keď ho nájdem, vlak už je preč. Občas ale ho vidím a bežím naň, dokonca párkrát som ho aj stihla, to je, čo?

Dakedy zasa sedím vo vlaku, ktorý ide po veľmi nebezpečnej trati divokou krajinou po úzkom moste, ktorý nie je práve bezpečný, niekedy je pod ním sucho, inokedy rozvodnená rieka, ktorá už-už dosahuje ten most, a vlak ide veľmi rýchlo, a ja sa len modlím, aby prešiel bez nehody a tlačím nohy k podlahe a krčím sa na sedadle...tento sen neznášam.

Raz sme išli aj autom po takej krajine - cesta úzka, z jednej strany nejaká blížiaca sa potopa, z druhej nejaká stena či čo to bolo, no hrôza. Fuj!

Zverejnené

teda dievcata, taketo sny maja obvykle ludia, ktori prechadzaju burlivymi hormonalnymi premenami :smilieee:

mne sa malokedy nieco sniva, resp. si nikdy nic nepamatam; tato noc bola vynimkou - snivalo sa mi, ze som bol liezt nejake vapencove steny so svagrom, pravda, ja som nikdy nebol horolezec na rozdiel od neho, takze sme sa dostali len do "zakladneho tabora" pod taku celkom peknu ale dost hladku platnu...

svagor zomrel presne pred 7 mesiacmi...

Zverejnené

už som uvažoval. keby som vedel, nepýtam sa. všelijaké nepravdepodobnosti viem interpretovať, ale takúto jednoduchú vec nie. :blink:

Zverejnené

je to ukryty strach...obava, ze prides o to, co je v tvojom zivote podstatne..ak si uz nahodou aj neprisiel

Zverejnené

hm. múdrejší z toho nie som. nič pre mňa nemá dostatočne vysokú cenu.

Zverejnené

nejde tu o cenu, viem, ze nic nie je dostatocne cenne pre teba,ale tvoje podvedomie si nieco vybralo...prides na to, vraj to byva prva bleskova myslienka,ale na to velmi nespoliehaj ;)

Zverejnené

teda dievcata, taketo sny maja obvykle ludia, ktori prechadzaju burlivymi hormonalnymi premenami :smilieee:

šak puberta, ne? ;-)

Zverejnené

farebná ozvučená klasika, každý deň zázračnejšia ...

snívalo sa mi s pink, boli sme spolu na súde, celý súd bol jeden veľký písací stôl, sudca, na boku ja, oproti sudcovi pink, a na druhej strane oproti mne akási obžalovaná slečna v obrysoch a advokát, ale úplne zanedbateľný, hmlistý ... pink vyjednávala so sudcom a sudca ma medzitým balil, bol stále bližšie, ja som oznámila, že za chvíľu spadnem zo stoličky, a potom som spadla ... vyleštené parkety sa fajn šmýkali, a spolu so sudcom sme sa zmietali na dlážke, a pink nič, akoby sa nič nedialo ... na to som sa zobudila, a ono to bolo vlastne hodne úsmevné :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov