littlewitch Zverejnené 30. Január, 2011 Zverejnené 30. Január, 2011 lopata, sen prvy..Tuzba skusit nieco, co si predtym nerobil, trochu obava z niecoho noveho, ale zaroven radost, ze dokazes to nove zvladnut, ak budes chciet, je tam ista davka dovery od starsej-vazenejsej osoby, celkovo prijemny sen :thumbsup:druhy...Nieco z minulosti chces akoby vratit do dneska, nieco, moze ist aj o samotny cas..obava o stabilitu v zivote, to, ze sen ti ukazal nezmyselnu situaciu z prace (prepustanie) ta upozornuje, ze nieco nie je celkom tak, akoby si ty chcel.treti...Spomienka a navrat do "sveta hier", nielen pocitacovych...niekedy su chvile, ked nechces byt tak celkom dospelym, chces byt oslobodeny od tarchy povinnosti, chces spravodlivejsie a "cistejsie" okolie, co sa tyka vztahov. arwiel, ak su sny vo farbe, su chemicky ovplyvnovane, bud liekmi, alebo alkoholom, ci navykovymi latkami, predpokladam, ze moze ist aj o nikotin :DSen s perom je o tvojej tvorbe. Niekedy mas pocit, ze ta nieco alebo niekto v tvojej tvorbe chtiac, alebo nechtiac brzdi, je ti to casto neprijemne a branis sa svojskym sposobom.Ten hotel s prazdnymi izbami je tvoja samota..niekedy sa citis sama, aj ked je s tebou niekto, vo vnutri je to o samote, ale na druhej strane vies, ze su pri tebe ludia, ktori sa vymykaju beznemu zivotu, tak ako aj ty 2
arwiel Zverejnené 6. Február, 2011 Zverejnené 6. Február, 2011 snívalo sa mi, že som sedela pri bazéne, asi so spolužiakmi... ja som ale bola oblečená dokonca až vo vetrovke, ostatný sa kúpali... začala som mať zvláštny pocit, že ma niekto z chodby za bazénom sleduje. podišiel ku mne niekto a oznámil mi, že ma tam na chodbe ktosi čaká. mala som aj tušenie, že kto. obišla som bazén tak, aby ma nik nemohol vidieť ako si prezerám ľudí na chodbe. osoba, o ktorej som si myslela, že tam stojí, tam naozaj stála. chvíľu som sa na ňu pozerala a potom som odišla. kráčala som námestím a fajčila jednu za druhou.
secretka Zverejnené 5. Marec, 2011 Zverejnené 5. Marec, 2011 Moja kolegyna /naozaj IBA kolegyna, neboli sme nejake lepsie, ci dovernejsie priatelky/ je mrtva uz niekoko rokov a nemozem povedat, ze by som na nu myslievala. Netusim preto, preco sa mi do sna "priplietla" prave ona: Prechadzala som cez miestnost /prislo mi to ako lazaret vo filmoch/ a na jednej z posteli lezala moja klegyna, uz v dost zubozenom stave. Nedokazala som prist az k nej, branila som sa dokonca poriadne pozriet sa tym smerom na uz skoro mrtvu osobu, a tak som sa snazila cim skor miestnost opustit. Ked som vsak uz bola vonku, prisla za mnou nejaka neznama osoba s tym, ze kolegyna si praje aby som sa vratila, ze sa chce so mnou porozpravat. Uplne som citila aj v tom sne ako som stuhla a v hlave sa mi rojili myslienky ... o com sa mozeme rozpravat my dve, o com mozem hovorit s nou, v tom stave, ako a ci to vobec budem schopna zvladnut, ale zvrtla som sa, a aj ked ma nohy ledva niesli pomaly som kracala spat. Kolegyna vsak uz sedela na posteli, vizaz mala tiez nejaku upravenu, usmievala sa a v sne bol ten nas rozhovor, aj ked to bol akoby rozhovor myslienok, nie slov, ale bol celkom prijemny. Aspon po zobudeni som vobec nemala neprijemny pocit stretnutia s mrtvou osobou. O com sme sa ale rozpravali, to si uz nepamatam, vsetko prevazil ten sok zo "stretnutia" s mrtvou osobou.
game Zverejnené 1. Apríl, 2011 Zverejnené 1. Apríl, 2011 snívalo sa mi o mačke ... takmer som na to zabudla, až som sa večer jednej fórumáčky spýtala, čo robia jej mačky, a v tom mi naskočili obrázky zo sna snívalo sa mi tradične viac snov, ale tento nakoniec bol posledný, a úplne zatienil ti ostatnézdalo sa mi, že je to na starom rodičovskom dome, ktorý už neexistuje, niektoré reálie boli určite odtiaľ ... bielobežové dvojité okno, široký parapet, linoleum, pocit dvora kúsok od miestnosti - kuchyne ... a tá mačka tam zrazu bola v tom starom dome sme mačky mali vždy ... včera som čítala jednu knihu, kde sa spomínal zmoknutý čierny labrador, pes. a mesiac v kuse som čítala o mačkách, siamkách ... táto snová mačka bola šedobiela ... niekedy sa mi zdala viac šedá, niekedy viac biela ... keď som jej pozerala na tlapky, ktoré boli v tom sne dôležité, boli šedé ...keď som pozerala čumáčik, ktorý bol tiež dôležitý, bol šedý ...napriek tomu som mala pocit, že je fľakatá a šedobiela :) tak ...zrazu sa tá mačka odkiaľsi zjavila ... sedela na parapete v kuchynskom okne a keď ma uvidela, zoskočila ... siahla som na ňu a mala vlhký kožúšok.obtierala sa mi o nohy, ja som ju hladkala po hlavičke ... na nohách som mala čierne našuchovacie teplé plstené papučky / také mám aj v skutočnosti / a tá mačka spravila čudnú vec : zadnými tlapkami mi vyšla na pravú papuču, prednými tľapkami na ľavú papuču a tam na mojich nohách "miesila" na papučiach tlapkami ... bolo to hodne zábavné, a sklonená som pozerala čo robí, siahla som jej na tlapky a mala ich studené !tak som niekomu v miestnosti oznámila, že veď ona má studené tlapky, jej je zima, tak si ich ohrieva :D toto chvíľu trvalo, a bolo to ... príjemné.potom nastala zmena, mačka už bola ohriata, držala som ju, dívali sme sa zblízka na seba, mala pekné múdre tmavé oči a približovala som svoj nos k jej čumáčku ... a vždy, keď bola úplne blízko, malé nozdry sa jej rozšírili a ona nosom na mňa jemne fúkla :D stalo sa to asi tri či štyrikrát, skúšala som v tom sne, či je to náhoda, nebola ... zakaždým zblízka svojím nosom fúkla na môj :Dskončilo to zasa bez prechodu tak, že som ju držala na rukách ... a zobudila som sa ... 1
game Zverejnené 1. Apríl, 2011 Zverejnené 1. Apríl, 2011 ha, viem, čomu ten úsmev patrí, aj dilbert aj ja si myslíme, že som po prečítaní 28 nádherných mačacích príbehov premačkovaná a pomaly sa vysporiadavam s posledným, dvadsiatym deviatym :) :D ten sen bol celý príjemný, mačka sympatická, normálna mačka, ale keď som mala jej tváričku blízko, vyzerala skôr ako britka - s guľatou súmernou hlavičkou a tmavošedými okrúhlymi múdrymi očami ... a čo na to lw, to je otázka za desať ... :D
littlewitch Zverejnené 9. Apríl, 2011 Zverejnené 9. Apríl, 2011 Uz sa nebudem vracat k tym starsim snom, hned dam posledny od game. Musim uznat, game, mas coraz dokonalejsie sny a je to vazne zazitok na ne pozerat analyticky :DTakze macky...sucast tvojho zivota, hodne dolezita a takmer nepostradatelna, nastava v tvojom zivote akesi tiche vyrovnavanie, rovnovaha, pokoj, ktory prichadza prijemnym navratom tvojej mysle do toho, co bolo, mierne mrzutosti, na ktore si si uz tak zvykla, ze ich nevnimas uz tak intenzivne.ako kedysi, niektore veci vsak pozor, aby si neprehliadla..podvedomie ta upozornuje na to.Vyskytol sa clovek, ktory ta zaujal, alebo sa este len vyskytne? :D aj taka moznost..a zdravie...nakolko je u teba viac nez podlomene, a ty sama vies, ze naprava je tata, tak budes si vazit kazdy okamih, ktory nebude boliet...no hned po uvedomeni, ze je to celkom fajn, budes ocakavat zhorsenie...je to v tebe tak akosi nadstavene :D 1
Dilbert Zverejnené 11. Apríl, 2011 Zverejnené 11. Apríl, 2011 Lw, rozhodně ti nechci fušovat do řemesla… :spiteful: Ale připustíme-li, že se sny v naší hlavě slepují z náhodně sesbíraných střípků reality, volně rotujících naší myslí, je vždycky zajímavé vystopovat původ těchto rozsypaných kousků puzzle. Game, naznačila jsi možnou souvislost vlhkého kožíšku s mokrým černým labradorem (…včera som čítala jednu knihu, kde sa spomínal zmoknutý čierny labrador…). A také jsi zmínila druhý možný zdroj: mesiac v kuse som čítala o mačkách, siamkách… Shodou okolností jsem včera v Kočkách (doufám, že s nimi moc neotravuji) narazil na jedno místo, které by mohlo osvětlit prapůvod několika dalších motivů z tvého snu. Už proto tě scéna mohla uvíznout v podvědomí, poněvadž jde o pasáž emocionálně značně vypjatou - byť zakončenou zklidňující katarzí… (Zoufalý Qwill s ohromnou úlevou zjistí, že kočky, o kterých mu řekli, že jsou mrtvé, ve skutečnosti žijí…) snívalo sa mi o mačke ... (...) ... sedela na parapete v kuchynskom okne a keď ma uvidela, zoskočila ... siahla som na ňu a mala vlhký kožúšok. (...) siahla som jej na tlapky a mala ich studené ! (...) potom nastala zmena, mačka už bola ohriata, držala som ju, dívali sme sa zblízka na seba, mala pekné múdre tmavé oči Křik se ozval znovu, teď už hlasitěji a za oknem ve tmě stálo něco světlého. Qwilleran si protřel oči a nevěřícně na to zíral. Teď to zaškrábalo na okno. „Koko!“ zvolal Qwilleran a otevřel jedno křídlo. Kocour skočil na psací stůl a za ním Yum Yum. (...) Qwilleran padl do křesla. Přemohla ho únava. Kočky dojedly, umyly si čumáčky a obě mu vylezly na klín. To ještě nikdy neudělaly. Měly studené tlapky a ocasy. Natáhly se Qwilleranovi na hrudník, zůstaly ležet na břiše a dívaly se mu do tváře. Měly velké oči plné starostí … (...) Kočky vydávaly velice zvláštní vůni. Přičichl jim ke kožíškům a ucítil hlínu. Po nějaké době se jejich tlapky zahřály a ony si začaly tiše příst, až mu nakonec usnuly na hrudi. I on sám usnul a probudil se až za svítání. (Lilian Jackson Braun – Kočka, která viděla rudě, str. 152) Možná nakonec - při troše dobré vůle - můžeme i tu vlhkou srst považovat za projekci kožíšků vonících hlínou… Tož to je vše... :D 1
littlewitch Zverejnené 11. Apríl, 2011 Zverejnené 11. Apríl, 2011 Dilbert, to vobec nebolo spatne :D, skutocne aj takto sa daju poskladat sny.Nakolko vsak uz ciastocne poznam zivot game, vykladavam jej sny analyzou jej vnutornych pocitov,prezivania aj ked musim sa priznat, ucim sa to uz daky ten rok :spiteful: a stale mam co :D vsakze
Sniper Zverejnené 21. Apríl, 2011 Zverejnené 21. Apríl, 2011 No witch, teraz budeš musieť veľa toho povysvetlovať z môjho sna, snívalo sa mi čosi z hry FreeSpace (Darkman zase tebe povysvetluje keby si nechápala :)), takže: Jediná vec, ktorú neviem špecifikovať bola tá, kde som sa nachádzal ja, ale dajme tomu, že to bol nejaký starší terminál niekde vo vesmíre (interiér pripomínal budovy z 80-tych rokov, hoci sen sa odohrával niekedy v 24. storočí), kde sa civilisti, ale aj vojaci v civile naloďovali na nejaký transport. V diaľke bola stanica Arcadia a medzi nami a stanicou bola veľká časť vojenských lodí flotily Terranov a Vasudanov. Zrejme išlo o nejakú veľkú evakuáciu, pretože lode neboli zoradené v nejakej bojovej pozícii, ale v takej, že v prvom šíku boli lietadlové lode Orion a Typhon (ktorá ako jediná bola vasudanská), a za nimi som si všimol už len terranské korvety Deimos a na konci už boli len krížniky Aeolus a Fenris či Leviathan. Problém bol v tom, že tieto lode mali odletieť až vtedy, keď sa odletia všetky transporty a ja som mal asi letieť posledným. Odlet môjho transportu sa zdržal kvôli mojej zdravotnej prehliadke a keď som ako posledný sa chcel nalodiť na transport, tak dvere už boli zavreté a musel som sa vrátiť na terminál. Transport nemohol odletieť bezo mňa, takže čakal na mňa hoci som sa tam nemal ako dostať. Ako som sa vrátil na terminál, tam už skoro nikto nebol, len poslední zamestnanci a vysvetľoval som im nech mi uvoľnia cestu na môj transport alebo dajú k dispozícii iný. V tom som videl, že za flotilou čakajúcou pri stanici za vynorilo veľa vojenských nepriateľských lodí, ale boli medzi nimi aj terranské (zrejme NTF) aj vasudanské (zrejme HoL) a samozrejme aj shivanské, a tieto všetky lode začali paprskami útočiť na flotilu. V tom som zakričal nech flotila nečaká na transport, lebo bola v pozícii že sa nemohla brániť a tak nech sa urýchlene warpne preč. Medzitým krížniky už boli takmer zničené a nepriateľské lode práve začali útok na korvety, ale lietadlové lode sa stihli warpnúť, hoci niektoré už boli trochu poškodené. Stanici a ani terminálu sa nič nestalo. Potom som sa zobudil :hufi: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. Máj, 2011 Zverejnené 11. Máj, 2011 túto noc som mala druhý najhorší sen v živote...celkom presne sa nepamätám na všetky súvoslosti, ale komunita, v ktorej som žila, dolapila nejakého masového vraha, ktorý svoje obete vraždil obzvlášť krutým spôsobom, a dolapili ho len vďaka nejakej náhode, takže si dávali veľký pozor, aby im neušiel. Bol spútaný obväzmi, ešte aj ústa a hlavu mal zafáčované (!!!?)...a úlohu kata prisúdili mne. Dali mi do rúk elektrickú pílu, mala som mu jedným šmykom tou pílou odrezať hlavu podľa rozsudku; bola som rada, že to nemusím urobiť sekerou...chlapík sa strašne metal a strašne reval aj cez tie obväzy, normálne som sa bála, že si vyslobodí ruky a vychmatne mi tú pílu...lenže zabiť niekoho vôbec nebolo také ľahké, aj keď som vedela, že to musím urobiť, že ak to neurobím a zas nám utečie, tak zas bude vraždiť nevinných ľudí, ale nemala som odvahu to dokončiť, a tak som tú pílu priložila k jeho krku, zapla a prepla na nejakú automatiku, aby to tá píla urobila automaticky, a ušla som odtiaľ sprevádzaná jeho revom. Aj mi tak napadlo v tom sne, že teraz, keď ide o krk jemu, tak reve jak tur a nechce skapať, ale v zabíjaní iných sa, ha---l jeden, vyžíval, a tak som sa sama presviedčala o tom, že robím správnu vec, že len takto zabezpečím bezpečie pre nás ostatných, ale vedela som aj to, že s tým, že som niekoho zabila, budem musieť žiť celý život...potom rev utíchol a zvuk píly tiež. prišla som do tej miestnosti, a chlapík mal hlavu na krku a bol hlboko porezaný, ale ešte furt žil...a ja som zas len mala strašnú dilemu: ak ho nedorazím, a on to prežije, bude vraždiť ďalej a prvé obete budem ja a moja rodina, a ešte ma aj zažaluje a ak ma nezabije, pôjdem do basy...ak ho dorazím, aj tak ma basa neminie, a vôbec nech už urobím to či ono, svedomie ma bude prenasledovať do smrti a ešte aj ktovie, či na druhom svete za to nebude zle nedobre so mnou...skrátka strašné čosi, zobudila som sa v hlbokej noci, bála som sa ako už dlho predtým nie, bola som šťastná, že aspoň mačka je so mnou v tej mieastnosti a túli sa ku mne...strašné. ešte teraz je mi z toho nagrc. Fuj... :innocent: :smilieee: :)
cizy Zverejnené 14. Máj, 2011 Zverejnené 14. Máj, 2011 po dlhej dobe bohuzial jeden z tych snov, kedy sa clovek zobudi a je neuveritelne sklamany, ze to bol iby sen... :D
lopata555 Zverejnené 14. Máj, 2011 Zverejnené 14. Máj, 2011 nepamätám si celý sen ale viem že som sa vznášal, skoro ako keby som lietal ale vôbec som nehýbal rulami a mal som z toho veľmi zlý pocit :D
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Máj, 2011 Zverejnené 14. Máj, 2011 mne sa občas sníva, že viem lietať, a naopak, je to super pocit...niekto ma chce dolapiť, ale ja sa vznesiem pekne do výšky a ten už len kuká...niekedy sa takto vznášame celá rodinka (my so starým a decká) a naháňame sa v lufte len tak, pre zábavu, a pociťujem vždy radosť, keď sa šikovným oblúkom vyhnem v lufte lapajúcim rukám...skrátka, nemám z toho zlé pocity, skôr naopak.
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2011 Zverejnené 14. Máj, 2011 po dlhej dobe bohuzial jeden z tych snov, kedy sa clovek zobudi a je neuveritelne sklamany, ze to bol iby sen... :D Čo si zoštátnicoval?
littlewitch Zverejnené 15. Máj, 2011 Zverejnené 15. Máj, 2011 Axel, tak uz som sa dokopala do tvojho sna :D..Tak ty by si si mal normalne urobit pauzu, pretoze si az neuveritelne presiaknuty "virtualnymi problemami" a to doslovne. Tvoje podvedomie nevie vypnut a spracuva tolko dat, ze je to ako nova pocitacova hra v tvojom mozgu. Podvedomie si povyberalo take rozne detaily a z minulosti a z pritomnosti, ze mozno je aj skoda, ze sa to neda celkom spracovat, ako podklad na hru :D.Inak je to jasnym dokazom, ze si vsetky svoje starosti, radosti beries do postele a nedokazes vypnut.Je na teba kladeny tlak z roznych stran a je to skutocne ako nejaky boj.
Sniper Zverejnené 15. Máj, 2011 Zverejnené 15. Máj, 2011 Podvedomie si povyberalo take rozne detaily a z minulosti a z pritomnosti, ze mozno je aj skoda, ze sa to neda celkom spracovat, ako podklad na hru :) Ono sa to raz spracuje :) Ešte týždeň makačky a potom už bude pauza :)
arwiel Zverejnené 17. Máj, 2011 Zverejnené 17. Máj, 2011 snívalo sa mi toho veľa, dokonca mám pocit, že to bol ucelený príbeh, no najviac mi ostalo v pamäti, ako som kráčala po pustej ceste, predomnou sa črtali obrysy mesta a nad hlavou mi leteli vrany. a zrazu vo vzduchu zastali a začali padať na zem. možno to neboli vrany, no určite to boli nejaké čierne krkavce. padali na zem, s pleskotom sa vždy rozčapili na ceste. padali ako dážď. pozerala som nad seba a snažila sa im zakaždým uhnúť, boli to dosť nebezpečné, vtáky boli veľké a padali zobákmi nadol. cítila som, ako sa mi občas obtreli o telo. pozrela som sa na mesto, kde sa dialo to isté, vtáky najprv leteli vo svojej formácii, potom zastali a začali padať. okre toho sa tak po oblohe nad mestom vznášali aj akési veľké zelené tvory, ako dinosaury alebo niečo takého. tie tiež zastali a začali padať. keď dopadli, vybuchli. pred tým som cez malé okienko, myslím, že nahá, vliezla do akéhosi obchodu s oblečením. obliekla som si gýčovité ružové princeznovské šaty a uvidela som medzi doplnkami diadém. položila som si ho na hlavu a pozerala sa do zrkadla ako vyzerám. odrazu niekto prišiel z úzkej uličky, vlastne celý ten priestor obchodu bol veľmi stiesnený. niečo mi vysvetľoval s tým, že ma považoval za brigádnika a ja som len prikyvovala aby nezistil, že som sa tam vkradla cez okno. pozrela som sa na seba a videla som, že mám oblečené voľné nohavice. veľmi sa mi v tom sne páčili. a potom som odišla a vykročila na tú cestu, kde boli tie vtáky. zaujímavé bolo, že som vedela, že je to v Trnave. pritom som v Trnave nikdy nebola, len čo som prechádzala.
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. Máj, 2011 Zverejnené 17. Máj, 2011 malá čarodejnica, a ten môj hororový sen by si, prosímťapekne, ako vyložila? ešte furt mám z neho zimomriavky...
Hellé Zverejnené 18. Máj, 2011 Zverejnené 18. Máj, 2011 tak mne sa dnes snivalo, ze Rudolf Schuster bol na oficialnej priatelskej navsteve niekde v lese /pri Kysaku?/ :) boli tam nejake vtacie budky na stromoch... co som komu urobila... :birthday:
littlewitch Zverejnené 18. Máj, 2011 Zverejnené 18. Máj, 2011 Vilma, taaaakze k tvojmu snu. Moja, takmer ucebnicovy sen o tvojej zivotnej dileme. Nejde i ziadne skutocne vrazdenie, ale je to zrejme veeelmi dolezite (dalo by sa povedat, zivotne dolezite) rozhodnutie v tvojom zivote. Stojis medzi velkou dilemou, ktora ta nuti vo vnutri riesit cestu mensieho zla, kedze cesta "cisto dobra" nie je. Ze ide o zivotne dolezitu vec, ukazuje v sne hlava , na ktoru sen poukazuje.Ak by som na sen pozerala z biologickeho hladiska, tvoje telo ta upozornuje na problemy s bolestami hlavy, popripade krku. Ale v tychto vodach sa este nepohybudem isto, takze ak telo upozornuje na bolesti, neovladam to este dobre :birthday:
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. Jún, 2011 Zverejnené 17. Jún, 2011 vďaka. Niečo na tom bude. naozaj ma čaká v blízkej budúcnosti riešenie dôležitého problému, a naozaj neexistuje dobrá cesta. nech sa rozhodnem akokoľvek, nebude to nijako úplne dobré. Buď urobím, čo odo mňa všetci očakávajú, a môj život sa tým skončí (obrazne), alebo urobím po svojom, ale ani tak sa nebudem dobre cítiť, aj keď rozum mi bude hovoriť, že som nič zlé nespravila a ak si cchem zachovať zdravie a rozum, tak som inak spraviť nemohla. Vyhliadky jak do kanála. :P :P
Bijou Zverejnené 1. Júl, 2011 Zverejnené 1. Júl, 2011 Mne sa asi posledé dva týždne prakticky každú noc snívajú samé desivé výjavy - pritom nepozerávam už dlhšie vôbec žiadne filmy, videá, nečítam knihy - z ktorých by to mohlo pochádzať, fakt nechápem, čo to znamená...Dej je zakaždým trochu iný - dá sa povedať, že je to vlastne seriál na pokračovanie - čo noc, to iný masaker, všetk sa odohráva v takej polozrúcanej neomietnutej tmavej poschodovej budove, všade v útrobách len tehly, prach a špina. Kúsok od vchodu stojí tvárou k stene (ale zboku nie ako v Blair witch) malý tmavý zarastený chlapík a niečo si mrmle, je od krvi. Ja kráčam s kamoškou do vnútra, myslím, že tam zakaždým niekoho alebo niečo ideme hľadať a máme strach z toho, čo nájdeme. Ten chlapík pri vchode pôsobí síce desivo, ale z neho strach nemáme, vieme, že nie je nebezpečný. No a potom sa vždy dostaneme (niekedy iba ja sama) po schodoch do jednej miestnosti, kde sa odohrávajú hotové jatky - sekanie do živého, pílenie tiel, strieka/tečie krv, po zemi sú vnútornosti a podobne - vidím aj toho šialenca, čo to tam robí, desí ma ten výjav, ale viem, že mne neublíži, že o mňa mu vôbec nejde. V každom sne tam mučí iné telo (teda na začiatku ešte živého človeka, ktorého však nepoznám). Ani toho dotyčného šialenca nepoznám do tváre, ale cítim, že je to niekto mne blízky. On sa na tom zabáva, robí mu to dobre. Mne je zle zo všetkej tej krvi a celkovo... Ale hlavný motív je taký divný pocit, ktorý neviem celkom identifikovať. Proste len sa pozerám, čo tam vyvádza a hrozne ma to zvnútra trhá, že to robí. Čo to môže znamenať ? Je to dosť psycho a neviem na to dojsť.
littlewitch Zverejnené 5. Júl, 2011 Zverejnené 5. Júl, 2011 Ahojky Bijou.Tvoj sen je zaujimavy. Ten dom a to, co sa v nom deje, je o tebe. O tvojom tele a tvojom zivote. Nieco ti spociatku pomaha , ale neskor sa ukaze, ze ta opusta to co ti pomahalo a nastava destrukcia. Ak beries nejake lieky, v podvedomi citis, ze nie je to celkom dobre. Ze hoci na jednej strane ti pomahaju, ale na druhej strane ta nicia. Aj ten sialenec v tebe, aj to si ty. Tak,ako kazdy clovek ma v sebe viac podob, aj ty v sebe ukryvas rozne podoby, ktore by si najradsej nevidela. Podvedomie je tvoje zrkadlo a ty vidis nepekny odraz...hoci citis, ze sebe neublizis, never tomu, je to tvoja hlboka tuzba...ublizujes si nechtiac.. Vratim sa k snu Arwiel...Tie pady mi pripomenuli jednu reklamu na akysi pansky spray, kde padaju z neba anjeli. :) Mohol ta, mila arwiel nechtiac ovplyvnit aj reklamny spot, ale v tvojom pripade ide o nieco dramatickejsie, co prezivas, vlastne si prezivala v tom obdobi. Vtaky lietaju vysoko a slobodne...sen je obava o stratu "tvojej slobody"...v podvedomi sa tomu rozne branis, hras sa na nieco,, co nie si, len aby bolo okolie spokojne a neposudzovalo ta tak,ako to nechces...niektore tvoje " role" sa ti pacia :)Dinosaury...spojitost s niecim, co je uz nenavratne prec 1
game Zverejnené 31. Júl, 2011 Zverejnené 31. Júl, 2011 v poslednom čase pozerávam po nociach tv parpiku, špeciálne troch kuchárov, ktorí varia celkom jednoduché a super jedlé a normálne a domácke jedlá ... pred pár dňami tam jeden varil nejakú omáčku, ktorú potom prepasíroval cez sitko ... raz slanú, raz sladkúokrem toho to jedlo ozdobil modrými lesnými plodmi ...a domov sme dostali od niekoho malý pohár krásneho priesvitného žltého meduokrem toho sa dejú nejaké veci aj v súkromí... a samozrejme farebný a hlasný sen ... súvisí to s dnešným snom ... snívalo sa mi, že varím niečo ako džem z dvoch ovocí ... jedno žlté, žltooranžové kúsky, mohli to byť marhule, druhé modravé guľky - stále sa mi v sne volali trnky ... pretože nepoužívam cukor, nebol cukor vlastne ani v sne, aj keď sa mi tam stále motal hnedý kryštálový cukor, aký používajú ako zdravý tí kuchári v programe ... mno ... takže to boli skôr lekváre, jeden sa uvaril, vzniklo z toho málinko svetlého džemu, tak na jeden malý pohár, takmer tak tekutého ako med druhý džem bol z modročervených bobuliek, už sa zmenili na modročervené, mierne sa rozvarili, ale stále boli aj trnkovité guličky ...nakladala som ho do pohára, keď som sa na niekoho, kto vošiel do kuchyne, najedovala, a vyliala som ten svetlý džem do výlevky ... čo som robila s tmavým, si už nepamätám ...ale bola som z toho potom dosť nešťastná, a chodila okolo drezu, a premýšľala, prečo som to spravila, a ako to odtiaľ dostať ...celý čas ten človek, kvôli ktorému som to spravila, na mňa pozeral neveriacky a sem tam prehodil čosi o tom, že mi už vážne šibe ... čo som si myslela tiež ... príbeh, farebne, s hlasom, a strašne živo ... bolo tam ešte kdečo, ale toto si pamätám :mexickavlna:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz