Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

lopata, si nenapravitelny romantik a je v tebe ukryte dieta, ktore tuzi :D)

V snoch mavas bud nesuvislo poskladane spomienky na dni, alebo celkom hlboko ukryte detske tuzby...tu je tuzba po niecom cez tvoje hranice moznosti...a je to dlhodoba tuzba po niecom/niekom

Zverejnené

V poslednom sne sa snazis ovlyvnit sen, to ide, len treba na to cvik

Sen ze sa da ovplyvnit? V tom pripade by som si zelal, aby si mi prisnili moje milovane byvalky :D :D Obidve sucasne. Akym cvikom sa to da dosiahnut? :D

Zverejnené

Leg, ide o lucidne snivanie.

Ja to mam dane prirodzene, ale vraj to ide aj naucit. Velmi som sa o to nezaujimala, kedze to nepotrebujem, ale ak by si chcel, skusim sa spytat znamych :D

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

snívalo sa mi, že som mala dorezanú pravú ruku... dorezala som si ju sama v snahe spáchať samovraždu... ibaže to nešlo, lebo koža na ruke mi bola veľká, ovísala a nie a nie ju prerezať, čoho výsledkom bolo, že mi z ruky trčali framforce kože... potom som to asi vzdala, ruka bola už obviazaná, cez obväz presakovala krv... chcela som ju previazať, celú som ju rozbalila a potom som nemohla nájsť gázu...

(vlastne nie, ľavá to bola...)

Zverejnené

arwiel, ide o tuzbu ukazat, co v tebe je, to dobre, je to niekedy tazke, okolnosti tomu nejak brania, treba bojovat, nevzdavat sa...

krv je dolezita pre zivot, prinasa radost, stastie, nepokaz si to pekne v zivote

Zverejnené

ďakujem, malá čarodejka :) v podstate si mi nepovedala nič nové... ešte sa spýtam: snívalo sa mi raz, že naháňam slamený klobúk... vyzeralo to asi tak, že všade bola tma, nevidela som ani svoju osobu, ani nikoho iného, jednoducho v tme bol slamený klobúk a stále utekal a ja za ním... ja viem, že tým klobúkom je jedna konkrétna osoba, len neviem, čo to znamená...

Zverejnené

pozor na to, co je krehke, ak "nahanas" konkretnu osobu, pozor na vasen, zhori

• Pridať bod 1
Zverejnené

ďakujem, malá čarodejka <_<

dnes sa mi sníval hrozný sen plný sĺz... neviem kde som bola, bolo tam viecaro ľudí, boli sme na nejakej kultúrno-historickej akcii, všetci boli veselí okrem mňa... dozvedela som sa, že mi tatko zomrel a stále som od tých ľudí odchádzala preč sa vyplakať, kráčali sme do nejakého hradu a ja som plakala, potom som odišla do nejakého domu a plakala, ktosi tam prišiel za mnou oknom, chcel mi pomôcť, utešiť ma, ale ja som nechcela, len som plakala a plakala...

Zverejnené

slzy byvaju ulavou, potrebujes ulavu, nielen na dusi, potrebujes aj celkovo, polavit...hladas sposob, povod, v minulosti, aj v tom, co ta caka

citit strach, alebo obavu z ludi, z toho, ze ta nechapu

• Pridať bod 1
Zverejnené

ďakujem, malá čarodejka <_<

len s tým, čosi mi napísala, veľa nespravím...

Zverejnené

časť sna bola moja takmer reálna kuchyňa s niekoľkými svetlami, osvetleniami pracovnej plochy, nad stolom, a kdekade, kde skutočne tie svetlá sú ...

v sne tie svetlá fungovali zvláštne ... zapnuté bolo chvíľu zapnuté, druhé zapnuté svietilo, kým sa prvé samo od seba vyplo, jedno svietilo, jedno nie, nakoniec bola chvíľu aj tma ... ale nie úplná tma, lebo vonku ešte nebola noc, alebo už nebola noc, za oknom bolo len tmavé šero ...

komusi, kto vošiel do kuchyne, som o tých vypínajúcich sa svetlách hovorila, ako o niečom, čo je pokazené a treba dať opraviť ...

v sne som sa nakoniec zobudila, a dobatolila sa do kuchyne, a čudovala som sa, že tie svetlá svietia, že to bol len sen

všetko to bolo také reálne, že keď som sa skutočne zobudila a konečne sa dobatolila do kuchyne, bolo už dávno svetlo, a mala som chvíľočku pocit miernej dezorientácie, vedela som, že sa mi to snívalo, že sa mi snívalo, že som hore, a že to nebudem skúšať, lebo som tie svetlá už predsa vyskúšala a svietili ... : )

Zverejnené

Zaujimavy sen o svetle...

Svetlo moze naznacovat bolesti, co u teba nie je vobec nic nove...vlastne striedava bolest, tak ako to svetlo a potom tma, je zhorsovanie zdravotneho stavu, nemam rada, ked som poslom zlych sprav, ale snad sa to zlepsi, tak ako tvoja nadej v sne, ze vsetko funguje, ako ma a ze to bol len zly sen

Zverejnené

Mne sa v túto noc snívalo, že sme boli akási partia čo chodila loviť divú zver do lesov, mal som celý arzenál zbraní, ale najradšej som mal snajperku, brokovnicu a niečo ako MP15. Posledný lov pred odchodom domov bolo sychravo a hmla, tak sa všetci teda rozhodli, že pôjdu domov, ale ja som išiel loviť. Neviem ako som sa zrazu ocitol v nejakej nemocnici a keď som nastúpil do výťahu, že idem odtiaľ preč, tak som potom vyšiel z hlavnej budovy UK v Blave, to tiež neviem ako som sa tam dostal, ale keď som išiel po uliciach tak som trochu tŕpol, či ľudia na mňa nezavolajú políciu, lebo na ľavom ramene zavesená brokovnica, na pravom MP15 a v rukách snajperka, cítil som sa ako Harman v Devínskej. Nakoniec som došiel mimo mesta na akúsi rozostavanú stavbu, tam som stretol nejakú mladú černošku čo sa ma niečo pýtala po francúzsky a potom sa začala smiať, ja som ju mal na saláme a išiel som svojou cestou. No a potom som sa zobudil :cotisisi:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

asi by som si mala dať pauzu v pozeraní seriálu Myšlenky zločince ... :hanba:

už dvakrát sa mi snívali, raz celý tím, hlavná postava mladý trojnásobný doktor génius, raz normálny krimipríbeh, brrr :niee:

:)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

myšlenky zločince dávno dopozerané, škoda, už sa mi nesníva s mladým géniom :detektiv:

v poslednom čase si nepamätám veľmi nočné sny, viem, že sú, stále ovplyvnené tabletkami, farebné, hlasné, ale veľmi vo mne nezostávajú ...

keďže moja chrbtica si žiada svoje, a hlava bolí, zvyknem si občas trochu pospať poobede, a sníva sa mi ...

tie sny sú odrazom toho, čo sa deje, chodenie po lekároch, kopy liekov, padanie vlasov a strata istôt, hroziaca strata niečoho, čo milujem, niečo, čo môže prísť, niečo zlé ... a mozog sa s tým vysporiadava po svojom.

zopár posledných snov malo prvky rozpadu, rozpadávam sa ako hlinený golem, v jednom sne sa mi kýval zub, kýval sa a kýval, až som ho vytiahla, bez bolesti ... a rana po ňom bola hneď zacelená, síce jemná, trochu živá, ale zacelená ...

zobudila som sa vydesená a kontrolovala zuby jazykom ...

v ďalšom sne som stála na balkóne, bolo teplo, vyzeralo to na jar či jeseň, teplé obdobie, ale nie horúce, a mala som rozpustené vlasy / čo bežne nemávam, a potiahla som si prameň vlasov, a najprv mi zostali medzi prstami len jednotlivé vlasy / asi ako bežne, keď sa češem, a zúfam si, lebo padajú, a potiahnem a padajú, a donekonečna - toto sa deje v skutočnosti /

v sne to pokračovalo ... potiahla som, a zasa vlasy, a znovu som trochu potiahla , a medzi prstami mi zostal celý prameň, hrubý ako pol zápästia ... chytila som ho, skusmo raz previazala do uzla a hodila nebadane z balkóna, dopadol na betón, reálne, tam, kde by dopadol aj v skutočnosti ...

a znovu sa to zopakovalo, potiahla pár vlasov, a vyšiel celý hrubý prameň jemných mäkkých vlasov, zaviazala uzol na prameni, hodila z balkóna ...

a s hrôzou som sa zobudila ...

tieto dva si z posledných dní živo pamätám, ale bolo ich viac ...

Zverejnené

oba tvoje sny, game maju rovnaku podstatu...pride v tvojom zivote k zmene, ktorej sa sice bojis, ale nebude tak desiva, bude vlastne uplne normalna, nakoniec ti pride ze je prirodzenejsia, ako by sa zdalo

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

snívalo sa mi určite viac snov, no ja si pamätám iba dva (zato stoja za to):

robila som v bare, v tom, v ktorom som robila pred rokom. majiteľ ma tam zobral, potreboval výpomoc. ibaže to tam bolo úplne iné. stála som za barom a nevedela som čo mám robiť, nevedela som, kde čo je, to čo bolo pred tým pekne rozostavané na viditeľných miestach, bolo teraz v skrinke. mala som naliať dve vodky... bola som veľmi nervózna, lebo som nevedela nájsť poháre - vtedy sa zjavila jedna holka, ktorá tam roky robí, že ju posiela majiteľ aby na mňa dohliadla, z čoho som bola ešte viac nervózna. ukázala mi, kde sú poháre, ukázala mi, že tu sú fľašky, ale že si mám zavolať niekoho vysokého, nech mi s tým pomôže (boli v hornej skrinke). zavolala som kamoša, ktorý je už tri mesiace v anglicku, ale z neznámych príčin tam bol ako zákazník. vlastne tam bolo veľa ľudí, bola tam aj kamoška, ktorá je dva mesiace vo švajci a bolo tam strašne veľa turistov... kamoš mi pomáhal vyberať veci zo skrinky, ja som bola stále len nervóznejšia, ľudia čakali, skríkla na tú svoju "dozorkyňu", e kde je tá vodka a ona sa len usmiala, vtedy som pochopila, že ma ťahá za nos. niekde som splašila fľašu, nalievala som do pohárov, ktoré boli asi z gumy, stále sa krčili, vylievala som pomimo... strašne som bola nervózna. A tak som sa rozhodla ísť zbierať poháre, že tam nebudem pod takým stresom. položila som si na tácku dva poháre, išla som prihodiť tretí a tácka s ohla a jeden pohár, dosť veľký a ťažký, sa mi rozbil. Zaniesla som teda tie dva k baru a vyšla druhýkrát do terénu, zastavovala som sa pri stoloch, či niečo neponúknem. Zastala som pri turistoch, ktorí mali vlastné plastové fľaše červeného vína, ale jeden tam niečo žul, tak sa ma spýtal, či máme chleba a aký. Ja že: nemáme chleba. Ale on podotkol, že sme aj reštaurácia a ja som si uvedomila, že áno, už je to to prerobené. išla som hľadať svoju "dozorkyňu", nech mi povie aký chleba, ale keď som ju našla, zas na mňa len škodoradostne usmiala. tak som šla za tým pánom, povedať mu, že chleba máme, ale netuším aký, no on už akýsi chlieb jedol. Prechádzala som okolo stolov, bolo tam strašne plno, boli tam všetky vekové kategórie ľudí... zbierala som poháre. prišla som do zadnej miestnosti, kde väčšina ľudí jedla. sedel tam starší distingvovaný muž a už dojedol. spýtala som sa, či môžem zobrať tie taniere a on na mňa pozrel ako na najväčšiu chuderu a sprostaňu. tak som si ich začala ukladať na seba, nech sa mi lepšie odnesú a on sa ma spýtal, že čo to majú za jedlo ľudia vedľa, že aj on by si dal. povedala som mu, že je mi to ľúto, ale ja som ten stôl neobsluhovala, tak mu neviem povedať. Naštval sa, vypýtal si účet. Išla som s tými tanierami k baru, kde sa naváľali ďalší ľudia, asi im bolo jedno, že budú musieť aj stáť. chytila som ešte väčšie stresy, položila taniere a napísala si do počítača:"nevybavený pán v zadnej miestnosti. chcel účet. neviem čo mal. sedí v rohu." len aby som nezabudla. a tu sa sen končí, pokračuje to druhým.

ten druhý sen bol inak divný.. vlastne len jedna taká scéna: v aute niekoľko osôb... ja tehotná odrazu kričím, potím sa, všetko černie, prichádzajú mračná, všetko zahaľuje tma, zdvíha sa vietor, navôkol krúžia listy, kričím stále viac, vyzerám akoby zo mňa stekal atrament či tuš.. auto ide po nejakom moste a ja stále len kričím, vidím sa ako mám dokorán otvorené ústa a trasú sa mi hlasivky... a všetko hrozne tmavne, černie..

Zverejnené

arwiel, musim podotknut, ze sny ako zakusok, vazne :rolleyes:

Prvy...

Silny podvedomy pocit neistoty...akoby si sa stracala v case aj priestore. Chybaju ti minimalne dve osoby, na ktore si sa mohla spolahnut. Prilis vela si na seba v poslednom case beries a ako sa snazis, niektore veci sa nedeju tak, akoby si chcela.

Citis v ludoch tolko zvlastnych emocii, a hoci sa chces voci tomu obrnit, prejst tym, predsa len sa to na teba z casu nacas lepi.

Niektore tvoje snahy akoby nepadali na urodnu podu.

Druhy sen...

Nieco v tebe, sa ti hnusi...branis sa tomu, ale nie si spokojna so sebou...existuje maly problem...zatial maly, ale je tu obava, predtucha, ze ak si to neporiesis, pohlti ta viac

• Pridať bod 1
Zverejnené

ďakujem, malá čarodejka :rolleyes:

keby mi tak sny chceli ešte aj predostierať návrhy ako všetko vyriešiť...

Zverejnené

Arwiel, sny su to, co si ty. Poskladane z teba, tvojho pohladu, niekedy su iste detaily, okamihy, ktore vedome nezaregistrujes, len podvedome. Ale vzdy je to hlavne o tebea aj riesenia su v tebe, len clovek si niekedy niektore veci tazsie pripusti.

Zverejnené

Mne sa teraz sníval sen ktorý som si konečne aj poriadne zapamätal.

Spolu z kamarátmi ktorých som už dávno nevidel som sa korčuľoval po parku. Korčuľovali sme sa dolu kopcom a veľkou rýchlosťou / čo je premňa záhada lebo sa neviem korčuľovať :( / ... na konci cesty bola malá krčmička a tak sme sa rozhodli že sa posiľníme kofolkou / čo je tiež záhada lebo som snimi kofolu nikdy nepil :rolleyes: / Keď sa už zvečerilo tak sme saa rozhodli že pojdeme k jednému znich domov. Tam nás pohostila jeho mama kvalitnou večerou a šli sme drichmať. To že tam má kamarátky sa dajako nepriznal :agree: ale kedže sme to odhalili sme boli aj radi :D až na to že jedna mi skočila po bruchu a ja som sa zobudil.

Brutálne zobudenie

Zverejnené

Takže zase sa mi dačo snívalo a tie útržky čo si pamätám napíšem

Boli sme v jednej miestnosti, podľa usporiadania lavíc a stoličiek usudzujem že sme boli na v mojej triede na strednej škole. No háčik bol tom že namiesto učiteľky v tom sne bola moja vedúca z roboty. Dačo vravela že na čas musí pár ludí poprepúšťať / čo je hlúposť lebo sa výroba rozrastá /. No a ja som bol samozrejme medzi tými čo prepúšťali :rolleyes:

Zverejnené

Maraton snov včera pokračoval ďalej

Snívalo sa mi že som na bohom opustenej krajine ... plno snehu a krásna príroda ... a bol tam bunker a v tom bunkri bol PC z internetom ... a ja som robil niečo ako šéfa dajakej internetovej hry ...

Zverejnené

Juj, tu som sa dlho nekuk :rolleyes: Ondro, v blizkej dobe ti to pozriem :agree:

Zverejnené

najviac ma zarazilo, keď som mala také dva červené fľaky na ruke... bola som vo vestibule nejakej školy, bolo tam veľa ľudí a zrazu sa tam objavila moja dokrotka a všimla si tie flaky, spýtala sa ma, čo to mám, ja som to skrývala, ale chytila mi ruku, stlačila a vysvitlo, že mám v malíčku vrazené pero, ona povedala, že to treba vytiahnuť, ale ja som nechcela, že to bude bolieť, ale aj tam mi ho vytiahla. potom som nemala červené flaky, ale tiekla mi z toho krv... zobudila som sa a ešte ma ten malíček bolel...

potom som bola v hoteli (síce sa nepodobal, vedela som, že som v hoteli, v ktorom som pracovala ako chyžná)... bývala som sama na izbe pre štyroch... v pyžame som behala po chodbách a prišla som do jednej izby, kde som mala známych, netuším, kto to bol, bývali tam traja a prezliekali sa... dve ženy a muž... obliekli sa veľmi farebne... ten muž bol asi tranzvestita, mal na sebe modré šaty, pod tým jasne žltý rolák... povedali, že idú von, tak som im povedala, že za hotelom je pekne upravený park, že je to pekná prechádzka a on sa usmial a povedal, že oni idú na pohárik... odišli a ja som sa ešte v pyžame túlala po hoteli...

a to pero bolo žlté

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov