Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

game, ty by si mohla pisat scenare z lekarskeho prostredia. Inak tento sen je hodne precítený skepsou, akymsi rezignom...je to,ako ked v bdelom stave mavnes nad niecim rukou

Zverejnené

sa mi snívalo, že som tehotná :lol:

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Dnes poobede sa mi snivalo, ze som nasiel 800€ (celkom do detailu, najprv 200, potom dalsich 200 atd), ked som sa vecer zobudil, overil som si tiket a zistil som, ze som vyhral 29.50. Som ochotny vzdat sa mojho skeptickeho materialistickeho pohladu, ale kde v prdeli je zvysnych 770?

Zverejnené

normálne hnusne ťa oškubali ... nehorázne :lol:

musím začať písať, lebo tie príbehy pravidelne zabúdam ... dnes sem bola v miestnosti, ktorá sa podobala na staré hrúbé múry kaštieľa, prerobené na nemocničné či odpočinkové či podobné izby / kedysi pred desiatimi rokmi som na podobnom mieste bola /... hrubé múry, okno so širokým parapetom, nad oknom hrubý oblúk, jemne žltá farba stien ... a pri stenách do priestoru sa zrazu objavili aj postele, železné, na bielo natreté, pri okne stál opretý elfant na návšteve, ja som bola pri stene oproti asi v železnej posteli trčiacej do priestoru, nie pri stene, všetky postele trčali do priestoru ...

naľavo odo mňa pri ľavej stene v podobnej posteli dead, v druhej axel, naproti južan a cactales a ešte niekto, neviem už kto ... bola to dosť veľká izba, aj ked okno bolo dosť blízko ... a ja som zabávala pooperačnú spoločnosť aj s návštevou historkou o našom starom šaľskom kňazovi, ktorý mal veľmi rád peniaze, o jeho mladých nástupcoch, o tom, čo sa dialo, keď sme išli na faru nahlásiť smrť otca a starého otca ... a všetko to bolo reálne. pri nahlasovaní otca tam boli už dvaja mladí kňazi, ktorí prerábali podlahy ... a pri starom otcovi ešte starý k§az, ktorý mal v písacom stole plné šuflíky peňazí ... a pri nových zámkoch tridsať rokov postavený dom, o ktorý sa mu chodila starať gazdiná, a kam sa nikdy nepresťahoval ... nikdy neodišiel do dôchodku ... jeden z hriechov ho nepustil, slúžil takmer do osemdesiatky ... a kým som sa dostala v historke k tomuto bodu, všetci páni počúvali, elfant pri okne prešľapoval, a ja som sa zobudila a nevedela som sa vymaniť z príbehu ... pokračovala som v ňom len tak pre seba aj bez spánku, chvíľu ... :)

Zverejnené

vyzera to ako sanatorium pre vysluzilych moderatorov, ostava uz len dufat, ze sa to nesplni :lol:

Zverejnené

alebo splní ... len nesmiem furt vyprávať ja :lol:

ináč to vypadalo pohodlne a komfortne a pohodovo :)

Zverejnené

hej, len neviem, preco bol elfant iba na navsteve :lol:

Zverejnené

to je podozrivá okolnosť, to je pravda.

ale: pretože to bolo v sne, a bolo to asi sanatórium, bol sa len prejsť z druhej izby ... takže nič sa nedeje ... nemal na sebe pyjama, neviem čo mal na sebe, ale bolo to čosi modré ... tmavomodré. podľa mňa župan. alebo tepláky. bol sa prejsť v záhrade a zastavil sa na kus reči : )))

vo svojej extra samostatnej izbe sa evidentne nudil :lol:

Zverejnené

ked to nebolo v Pezinku (tam je aj zahrada), tak je vsetko ok :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

v poslednom čase sa mi snívajú velice čudné veci, príbehy, farebné a so zvukom zostávajú, ale tie príbehy sú zvláštne ... kým sa k tomu dopracujem, aby som o nich napísala, už ich prekryje niečo iné čudné : )

ale dnes to boli farebné vajíčka ... nie farbené ... normálne poukladané v odkladači vajíčok v chladničke, a boli trochu nalomené, niektoré viac, niektoré menej ...

ale ešte predtým som do nejakej nádoby za už neviem akým, ale čudným účelom rozbíjala vajíčka, pekné žlté, až zazu bolo jedno svetlozelené a padlo do nádoby a ja som nevedela, čo s tým zeleným žĺtkom, ale vzala som ďalšie vajíčko, a prišlo jedno, ktoré bolo celé hutné, žiadny bielok - žĺtok, ale celé rôsolovité a pekne zelené - teda tá hmota vo vnútri ...

pozrela som ostatné, a vtedy som videla v tom držiaku načaté vajíčko, ktorému bolo vidno vnútro, a to bolo nejaké ešte viac zoschnuté, a pekne tyrkysovo zelené ... pozrela som oba rady vajíčok / boli v dvoch radoch / a všetky mali nalomené škrupinky, všetky boli načaté, hoci im nebolo vidno do útrob, len boli nakřáplé : )

a v tom mi napadlo, že jasné, to sú veľkonočné vajíčka, ktoré sa musia dlho variť, aby sa v nich zosušil obsah ... a zrazu bolo aj logické, prečo majú farebné vnútro :blush: :)

to bol jeden zo snov ... prebudila som sa, a potom sa mi snívalo čosi úplne iné.

Zverejnené

nepametám si celý sen no viem že som v nom viackrát odpadol čo to môže znamenať ? :blush:

Zverejnené

tak sny :(

game, tvoje farebne nemaju chybu, ale vsetko je to chemia, vsetky sny su ovlyvnene bolestou a naslednym uzivanim liekov, lieky potom spravia v tvojom podvedomi takyto pestrofarebny sen..nieco je pospajane zo zazitkov dna a este nieco.

Farby su pre teba , v tvojom zivote hodne urcujuce, nielen preto, ze malujes, ale aj pre to, ze zivot nie je taky, ako by si chcela...rezignacia a zaroven tuzba...ak uz nie po inom zivote, tak aspon po spestrenom...silne emocne vykyvy

lopata

tvoj sen moze naznacovat zdravotne problemy... na to pozor.

Zverejnené

hm.

ďakujem.

ten výklad je ... presne taký, ako to práve teraz je, ako to pasuje, čo mi chodí po rozume

a v ten deň som do jedného jedla brala z chladničky vajíčka a rozbíjala, delila žĺtka a bielka ...

to sú tie skutočnosti ... premiešané s tým niečím

Zverejnené

hmmm.. no ja som mal poslednych par noci tiez vselijake sny...vacsinou to bolo nieco z toho co som zazil alebo videl v ten den. napriklad taky zaujimavy bol:

kukali sme v telke Saharu a tam na konci strielali z dela gulu do helikoptery.

no a mne sa potom v noci snivalo, ze sme boli na dvore - ja a Igny. on zapalil delovu gulu a nechal ju horiet na psacej bude. ja mu vravim ze ci sa zblaznil, sak nam Irana zabije, tak som ju odkopol. gula sa gulala dole dvorom, presla cez ulicu a oproti co je stara zrucanina pily tak tam cez dietu v stene presla a vybuchla. vybuch bol velky, pol budovy pily padlo, ale aj dva elektricke stlpy co su hned vedla. jeden padol na dvor pred dom, druhy nam padol cez stenu do spalne. oba ostali zapojene. ja som bol v spalni a isiel som opatrne okolo toho stlpa padnuteho, ale on bol zrovna vrchom s drotami vo dverach, tak ked som isiel cez dvere, tak mi nohy brneli od elektrickeho prudu, ked som sa priblizil na 20 cm od stlpa...potom som chodil po dome a pozeral som ze aj nas dom je uplne rozbity - mame okal a po tom vybuchu sa medzi kazdou dvojicou panelov spravila diera od 10cm do pol metra.....

potom som sa zobudil...

no a hned na dalsi den sa mi snivalo, ze som bol na luke u nas pod zamkom a nahanal ma carodejnik a ja som sa pred nim snazil skryt pouzitim neviditelnosti ale sa mi nedarilo (podotykam ze v ten den som nekukal ziadny fantasy film ani nehral starcraft kde su neviditelni ghosti :( )

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Uzasny sen. Komplikovany. Neskutocne. Malo si z neho pamatam. Zobudzala som sa kazdu hodinu ci tak, ale sen aj napriek tomu pokracoval, ako keby sa nic nedialo. Bola v nom nasa LW, co je divne... Bola tam magia, ale ina. Nie ako v Harry Potterovi, nic take hmatatelne, viditelne, ale cista... RYDZA a neskutocne silna magia, vnutorna sila, obsiahnuta v dusi a cloveku... LW ma tam asi nieco ucila, neviem... Ale predstavila mi svojich znamych, kamaratov - magov, samanov... Ale inych. Nie to co nam ukazuje telka, filmy a serialy - bola to ina magia, fakt uzasna, dokonala a krasna... Ziskavala som ju zvlastne, pomocou sexu a sexualnych orgii... Avsak mozog mi tie sceny neukazal. Mala som pocit, ze nebolo treba - pretoze sex nebol dolezity, ale vysledok ano; ta ziskana a neuveritelna sila... to ano. Nebolo dolezite, ako sa to dialo, pretoze ten nepovazujem za eroticky - erotika nebola, iba spomenuta, to stacilo... Pamatam si, ze moja sila rastla. Bol to uzasny, uzasny pocit, taky oslobodzujuci a... lahko by som si nan navykla. Velmi, prilis lahko...

Dokonaly sen. Neskutocne... dokonaly. Skoda, ze sa tazko vysvetluje, ale henta konkretna cast mi z neho najviac utkvela v pamati. Viem, ze sny zobrazuju nieco konkretne, hmatatelne a tak... Neviem, co mi tento sen ma povedat, ale nevadi... Bolo to dokonale.

Zverejnené

Eien, dakujem za niektore moje slova :rolleyes:...ci uz mysle, alebo ust

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

v poslednom čase mávam občas nepríjemné pocity zo snov ... dnes poobede som zaspala, a snívala sa mi podivná vec,

bolo to také ... ani nie príšerné, ani nie desné, len nepríjemné, neviedlo to k vyriešeniu a nevedela som sa z toho vymotať ...

vrátila som sa kamsi po nejakej neprítomnosti do práce, veľkej svetlej kancelárie, písací stôl pri okne, ale len kúskom pod oknom, na parapete sa postupne zjavovalo stále viac papierov, v ktorých som sa hrabala ...

a bolo tam treba robiť všetko ručne, a kopu zošítkov a podivných bločkov s kopami na mieru nastrihaných kopiráčkov, ako za stara, a nevedela som nájsť za živý svet, kde v ktorom bločku mám v práci pokračovať, ono tam nejaká suma mala nadväzovať ... kedysi sa tak robievali uzávierky denné ...

a bola tam kolegyňa, ktorá so mnou robila, ktorá ma akože zastupovala, kým som tam ja nebola - vlastne taká skoro šéfka, ktorá bola v mojej úplne prvej robote ... teraz už musí mať dobre vyše osemdesiat ... bola to stará dievka , ale zlatá baba .... a nejaká dvojica vo vedľajšej kancelárii, do ktorej boli otvorené dvere, ale trochu poza môj chrbát na bočnej stene, do miestnosti som nevidela, len bola rovnako svetlá a presvetlená...

tá dvojica si tam šuškala furt dokopy, a potom prešli ku mne a stáli tam obďaleč pri druhom stole lakťami opretí o stôl a šušotali si ďalej súkromné veci, a ja bola nervózna a nevedela som nájsť tie správne papiere a tých zošitov a blokov a kopirákov bolo stále viac ...

a prehrabávala som sa v tom a listovala a hľadala a potom som sa zrazu zobudila a nenašla som nič ...

Zverejnené

pre zmenu dnes ...

... a zasa sa mi snívali podivnosti, len tentokrát technika postúpila, a bol to akože písací stroj kombinovaný s niečím ako malý počítač, a písmenká z klávesnice mu vypadávali a snažila som sa ich pchať späť do svojich chlievikov, pridŕžala som ich bradou, písmenká boli štvorcové a mali znútra gumené obruby ... a tie zadné písmenká mal ten stroj vysoké ako písací stroj a boli zostavené z čiernych dvojkových lego - stavebníc, takých malých, stĺpiky jeden vedľa druhého nahusto zostavené z čiernych obdĺžničkov dvojlega, a tiež sa to rozpadávalo a padali z toho kusy pod stôl .... :zubiska:

okrem toho tam boli nejaké klávesy, ktoré sa zobrazovali obrázkami ... a keď sme ich nakoniec opatrne stlačili, kdesi nad tým písacím strojom sa objavilo niečo ako dlhá čierna obrazovka a ešte černejšie štvorce ... a v tých štvorcoch sa zjavili oživené repliky tých malinkatých obrázkov z tých kláves - na jednom sedeli štyri postavy, v apačskom úbore jeden blonďavý krátkovlasý indián, za ním čierna dlhovlasá indiánka a ešte dvaja ľudia ... a na podnet stlačenia tej klávesy všetci na tom drobnom obrázku začali niečo robiť rukami, to patrilo k funkcii tej klávesy ...

len neviem aká bola tá funkcia ...

pre zmenu tam asistovala neter, dnes stála z druhej strany a z opačnej strany som mala stenu, a stôl stál v rohu miestnosti a nakoniec sme odťahovali stôl od steny a vyberali tie spadnuté dve či tri čierne minilegá, a pod stolom bol aj statočný chumáč špiny a prachu, a bolo úplne logické, že to tam je, proste to tam patrilo a vysvetlili sme si, že aha, a treba to vyhodiť ... a zobudila som sa ...

Zverejnené

včerajší si nepamätám, ale dnešný nočný bol ... vždy som tvrdila, že ja nočné mory nemám, ale toto bolo teda niečo ...

bolo tam viac snov, pomaly sa mi začína občas snívať o práci, prastaré veci a prastarí ľudia, už dávno polozabudnutí ... dnes sa mi snívalo, že som bola na pn, a že mi do toho zavolala kolegyňa domov, že xy, bývalý - skutočne pred rokmi bývalý - vedúci ma chce okamžite v práci a na vysvetlení, kde a prečo a začo ...

druhý bol úplne nádherný ...

malo to aj predpríbeh, aj ten bol čudný a desný, ale podstata bola, že som sa musela sprchovať v činžiaku na balkóne na sídlisku na nejakom vyššom poschodí, lebo len tam sa dalo, a záves tam bol len nejakých dvadsať - tridsať centi široký hnedastý pás látky, a nejakí ľudia mi do toho ešte na tom balkóne kibicovali a ja sa trápila, ako sa mám otočiť a milión okien na mňa pozeralo, a inde sprcha nebola len na tom jednom balkóne .... no des !

bolo to dosť príšerné, a stále som v tom sne mala pocit, že toto už bolo ... že to nie je prvýkrát, že to je situácia, ktorá sa opakuje ... ;)

Zverejnené

snívalo sa mi, že som dostala záchvat zúrivosti, keď som si pekne v kľude vyberala knižky v kníhkupectve asi pre všetkých, ktorých mám rada, mala som ich za plnú náruč, a keď som šla platiť, boli fronty pred troma pokladňami, predavačky sa bavili medzi sebou a ja som po nich začala kričať, že nech si robia svoju robotu, potom som tresla knihami na zem a odišla.

Zverejnené

šialenosti pokračujú

sny ma už jedujú : )

.... snívali sa mi vždy blbosti, príbehy o kdečom, ale v poslednom čase sú to megašialenosti, nikdy som nemala také ... čomu sa hovorí zlé sny, ale v poslednom čase je to takmer bežné, nie sú vyslovene zlé, ale nepríjemné, nie je kam od nich občas ujsť, niekedy sú tam dvere, niekedy nie ... ;)

zostávajú to príbehy, farebné, často ozvučené, a nevyberajú si, snívajú sa cez deň, pri rannom dospávaní, ...

dnes som sa v sne silou budila, aby sa mi prestalo snívať o hadoch - síce som opatrne okolo jedného na mňa kukajúceho horčicovohnedého šupinatého lesklého stočeného na polici prešla opatrne von nejakými sklenými dverami, ale bolo ich tam kdekade aj viac, ale chcela som sa zobudiť ... v sne som sa zobudila, a nútila sa myslieť na iné veci, a zaspala a snívala o niečom inom, už si nepamätám o čom ... - toto všetko aj s tým nasilu budením sa mi všetko snívalo ... to bol jeden sen ;)

Zverejnené

Po dlhsej odmlke som tu, mrzi ma moja nepritomnost, ale bohuzial, nie som v poriadku...no sny ma proste vzdy zlakaju, to sa neda

game, tvoj sen zo zaciatku, o papieroch a hladani v nich...

Mas pocit, ze si vypadla z kolotoca prace, podvedomie ma obavu, ci si schopna sa vratit a zvladat iste cinnosti, a co na to okolie, hoci ty si z toho nemusis robit hlavu, vzdy tam bude taky malinkaty vrtacik v tebe, co bude sturat v tebe.. neistota...si neista..svetlo je priamost v tvojom zivote, neviem presne ako to bude,alebo ako to suvisi, ale je to okolo prace, priamost, alebo hlavne zameranie by sa dalo povedat, ak mi rozumies.. ;) sa trochu zamotavam do vlastnych *"definicii"

druhy sen s klavesnicou...

Zvlastne, ale tento mi vravi problemy zdravotne ;) nieco zaboli, podla vsetkehoo ruky..bolest je ukryta, ozve sa mozno skor, mozno neskor..to lego, to si ty...bolesti...bohuzial...sama vies, ze uz nikdy nebudes taka ako predtym, bude to uz len horsie

dalsie sny game s 13.10. ;)

Skutocne ti chyba nieco z minulosti, mozno praca, mozno ludia..to nie je dolezite, mozno ten zivot

Si pod drobnohladom, tvoj zivot je len tvoj, ako zijes,ako sa spravas, vsetko je v tvojich rukach, nemusis sa zan hanbit, a kritiku bez len ako zaujem o teba a vyber si z nej len to, co budes chciet.

Mozno sa ti zda tento vyklad trochu podivny,zmateny, ale pisem to, co skutocne citim zo sna. Mozno je to aj zmatok.

V poslednom sne sa snazis ovlyvnit sen, to ide, len treba na to cvik a pevnu volu. ;)

Sny o hadoch odpradavna znacili neprijemnosti s recami, zlymi i dobrymi ludmi, vzdy slo o slova, zle podane, alebo aj zle pochopene..ludia sa obcas skutocne chovaju slizko.

a sen arwiel...

Srdiecko, nieco v sebe dusis...nemusi ist o zurivost, ale nieco co nechces prejavit

Zverejnené

podobne to vychádzalo aj mne.

rozplakala si ma, lw ... v dobrom, to hlasné priznanie pravdy. nikomu o tom nerozprávam, nikto o mojich morách bdelých či snových nevie, / možno vie, alebo tuší, ale nemyslím, nie tak, ako je to v skutočnosti / ale uvedomujem si, že je zle, viem to. a vychádza to v snoch.

nikdy som ich nemala nejaké skutočne zlé, nejaké mory či hocičo podobné, už som to tu písala ...

málokedy sa mi snívalo o práci, akejkoľvek mojej práci, v akejkoľvek forme, vlastne tak málo, že tie sny si vlastne za tie dlhé roky takmer všetky pamätám, zostali vo mne, rovnako je to s hadmi ... mám herpetofóbiu, dosť zlú, a napriek tomu sa sny s hadmi dali spočítať na prstoch ruky za celý život.

v poslednom čase len tu ich je tuším opísaných niekoľko

a zdravie ... to pasuje, aj ruky, aj komplet, všetko, a pridáva sa.

a dnes som mala tiež niečo, len som spala dosť hlboko, viem, že sa mi niečo aj snívalo, ale ani ráno som si nepamätala, čo ... len viem, že tam bol sen ...

Zverejnené

game, som rada, ak som sen vylozila dobre a ty si si z toho vybrala to svoje, moja, a to, ze si sen mala, len si ho nepamatujes, potrebujes aj odpocivat, to ti vravi tvoje telo a podvedomie povedalo staci!

Budeme relaxovat bez pamati sna ;)

Zverejnené

mne sa včera sníval takýto sen

išiel som do nejakej malej rakety a cestoval som do vesmíru, v tom vesmíre som cestoval časom až som sa vrátil na samotný začiatok veľkého tresku :D a ako to tresklo som sa zobudil

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov