arwiel Zverejnené 11. Február, 2010 Zverejnené 11. Február, 2010 zazvonil mi prvý budík, potom aj druhý a potom ďalšie nezvonili... a mne sa snívalo, že som sedela pri káve s matkou a ešte niekým a dávala som si cukor do kávy /nesladím si kávu/ a dala som si ho veľa, až som mala v šálke skoro len cukor... a potom som ho nabrala na lyžicu a dala si ho do úst... a potom mi prišlo zle, videla som ako sedím nad hajzlovou misou a grcám... nebol to cukor, bol to jed... keď som to všetko dostala zo seba som sa zobudila a zistila, že som zas zaspala na skúšku /stihla som ju napokon/ :lol: nechápem... blééééé!
littlewitch Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 taaakze..trochu som to zase zanedbala... sen game,este z januara...zlatko,zvlastne,ze tak velmi sa vzdavas svojich snov a predstav a myslis aj v snoch na veci tak prakticke a racionalne. Sny nie su tak chaoticke,ako kedysi,nieco sa zmenilo???Bez liekov su sny ine,si moj pravy opak,ja s liekmi mavam sny nezaujimave a casto sa este v spanku prinutim na ne zabudnut....ale ty ich mavas pod vplyvom liekov farebne,to ja ich mam bez nich. Asi ina chemia v nas,alebo co :lol:Sny budu v tvojom zivote zohravat coraz podstatnejsiu ulohu,moja...vratis sa v nich do cias minulych,a spomienky su casto velmi zmiesane...mam pocit rezignacie u teba :),nieco uz akoby stracalo svoj lesk,alebo vyznam...spomienky na osoby,ktore mas ,mala si rada..nieco v zivote nadobuda akoby prazdnu bublinu,nie je to prijemny pocit...prazdno prekryvane spustou zaujmov,mno ticho je casto hlucnejsie,ako hlucna spolocnost :)..game arwiel...sen prvy o tehotenstve.Je to tuzba,silna tuzba upokojit vlastny chaos v zivote...napravit vsetky problemy a strosti...problemy tu vzdy budu,a zvlast vo vztahoch,nic s tym nenarobime,proste sme kazdi odlisni...neboj sa problemov,este nie su take "velke" ;) sen druhy ... nieco nie je take,ako by sa na prvy pohlad mohlo zdat...nesmies pozerat len do dialky,pozri sa aj na veci z blizka,nech nemas problem vacsi a neprijemnejsi,ako by sa na prvy pohlad zdal...niektore veci nerobime,pretoze ich chceme,ale pretoze su nutnostou..len toto som videla v tvojich snoch..viem,je to prilis symbolicke,ale viac nemam pravo vidiet ;) nie som vestica 2
game Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 sníva sa mi v poslednom čase denne, zakaždým aj niečo riešim, a trochu sa vrátili aj nezmysly ...stále sú farebné a hlasné, zyčajne vo mne z nich veľa nezostane, ale často sú to také nejaké príbehy ... po prebudení si niečo pamätám, akonáhle sa pohnem, sú zvyčajne preč ...ale asi spred týždňa či dvoch vo mne čosi zostalo, bolo to tak fantastické ... patrilo to akosi k vyústeniu nejakého príbehu, asi, zrazu som pozrela na svoje bosé nohy aj s niekým ...neviem kto tam bol ... a ako úplne prirodzenú vec moje palce na nohách mali na nechtoch slušivého maličkého čierneho irokéza ... : )
littlewitch Zverejnené 13. Február, 2010 Zverejnené 13. Február, 2010 game...Ty si tahas pracu a problemy aj do snov,vies,tvoj mozog asi uz nevladze ani protestovat,je zmateny z liekov aj z tych uloh,co na seba beries..to,ze casto zabudnes po prvom pohybe na sny,tak to je reakcia mozgu na tvoje telo,ty hned po prebudeni zacinas riesit to,co si nedokoncila.Viem,ze ludia casto beru na seba toho viac,aby zabudli na to,co ich trebas trapi a nici..clovek v klude prilis vela uvazuje nad svojim zivotom a casto to vedie k zufalym uzaverom..Zvlastny sen s irokezom,je to ukryta spomienka na nieco z uplynulych dni...je to taky okamih,ked v tom chaose vsednych dni zrazu zastaneme,staci len na okamih...a uz to budeme mat v sne,ako spomienku,casto zarazajucu..:lol: 2
arwiel Zverejnené 24. Február, 2010 Zverejnené 24. Február, 2010 prečo mi toto moje podvedomie robí? :lol:po hádke s matkou, alebo lepšie povedané po dobrom pucungu od matky sa mi snívalo, že matka umierala... mala len posledné chvíle života, ktoré sme trávili u nás na chate... na chate, ako vyzerala ešte pred 15timi rokmi... ja, matka a tatko... a vládla tam pochmúrna nálada, ešte aj tma bola... a moja matka si zapálila cigaretu a ja som spravila to isté... a ona sa na mňa chápavo pozrela a povedala: len si zapáľ... neznášam svoje podvedomie! :)
littlewitch Zverejnené 27. Február, 2010 Zverejnené 27. Február, 2010 arwiel,zlatko,myslim,ze je treba to s maminou vzdy vyriesit,inak si to pekne odnesies do snov,zvlast ty,pretoze si empaticka a vsetko sa na teba hned lepi,podvedomie je uz take...je proste tvoje :lol:) 1
phersu Zverejnené 27. Február, 2010 Zverejnené 27. Február, 2010 sa mi snival uz ale tri razy tento sen da sa povedat ze komplet a na svrty raz bol len taky ciastkovy pridem domov ale nie tam kde byvam ale inde je to rodinny aj viem presne ktory, stretam otca nie mojho praveho ale taktiez znameho, pridem do izby kde je moj brat zase nie moj skutocny ale kamos, a viem ze sa stane nieco zle, dovtedy je vonku celkom pekne pocasie ale zrazu sa zatiahne zacne prsat, pozrieme von a vidim cloveka o ktorom viem ze je urcite zly ale neviem to dokazat v tom pride treti brat tiez kamos pozrie von oknom a ten typek ho zastreli odstrelovackou. Dalsi uz stvrty brat, ten neviem odkial sa tam zobral vybehne za nim a vidime cez zaluzie ako uteka za nim zatial co ten zly uteka do kopca kde je zrucanina. My tiez vybehneme ale pred dom a uz je pekne pocasie. Potom je taky nevyziadany strih ako v kine a ja s tym druhym bratom sa ocitame v kostole a s nami su tam dvaja traja kamosi. k zadnej lodi kostola je pripojena veza bez strechy stvorcoveho tvaru s kruhovym schodiskom a su tam dve okna. vybehneme hore po schodoch po krajoch tej rovnej strechy na ktorej stojime su akesi symboly, zaciname ich prekreslovat ze nieco urcite znamenaju, ale v tom sa k tomu pridava ziarlivy priatel kamosky a mysli si ze mu je neverna preto nas chces zabit. zatarasi cestu aj jedno okno tej veze nejakym bagrom ci co. Druhym bagrom postupne rozbija cast tej veze a my sa snazime utiect a neviem kade. Sme zbehli dolu ci sa neda ale neda sa na druhej strane veze je ale lesenie po ktorom zbehnem dolu a utekame smerom k tej zrucanine samozrejme ze tie symboly mame prekreslene dostavame sa aj na tu zrucaninu k nejakemu vyklenku a vtom to vzdy skoncilo. Ked sa mi to snivalo treti raz tak si pamatam ze sa mi k tomu pridalo ze ked sme prekreslovaly tie symboly tak som povedal ze k tomu kto to prekresluje to robi na nic pretoze minule tam zabudol prikreslit tieto a sa ukazalo ze k tej veze bol pripojeny akysi stvorcovy vyklenok a tam dalsie ale v tom to skoncilo.neviem kedy to dosnivam ale dost by ma zaujimalo ako to skonci :lol: co na to vravis witch ? :)
littlewitch Zverejnené 27. Február, 2010 Zverejnené 27. Február, 2010 phersu...zaujimavy sen...dejavu,opakvanie a pokracovanie sna...je to akysi pokrok v tvojom zivote,tvojom byti...cely sen je trochu zvlastne sebecky,pretoze vsetky postavy v nom,vsetko si ty..este aj chram,v ktorom pisete symboly,aj ten si ty. Nieco,co si nezelas,sa v tebe snazis znicit,ale chces si nechat akoby "pamat" niektorych zazitkov,chces a dokonca menis svoj zivot a hoci si rozhodnuty pohnut sa dalej,nieco ta nuti vracat sa spat. Je to akoby si urobil dva kroky vpred a jeden vzad,ale nie v zlom,proste nechces stratit svoju minulost. Tvoje racionalne ja ta vsak posuva vpred...riesit minulost mozes stale a vzdy svojim sposobom,je mnoho sposobov a ty o nich vies,nejak ta nezaskoci ani necakana situacia,a pomoc rodiny?? Netusim,aky mas vztah s rodinou,ale veris priatelom,alebo je niekto v rodine,kto ti je nielen rodinnym prislusnikom,ale aj blizkou a spriaznenou dusou...je tam aj nieco zle,ale uz som povedala..vsetko je len a len na tebe :lol:,nie som vestica..mozem ti len ukazat na cestu,ale ci nou pojdes,je uz na tebe :) 1
game Zverejnené 23. Marec, 2010 Zverejnené 23. Marec, 2010 po vstaní zostali len nejaké útržky ...potom som zaspala a dosnívavala to, aj z toho len pár útržkov, ale gro mi vyfučalo :lol: viem akurát, že dnes som mala doma v sne kopu kdejakých fórumákov a známych ľudí a kdekoho, kto tam patril, len som nevedela, kto to je a tváre, ktoré mi mali byť známe, a vedela som, že ten človek tam patrí a on to vyrieši, keď začal svoju reč aj s patričnou gestikuláciou nakoniec ... len potom som sa zobudilaniektorých som vedela, niektorých nie, niektorí boli zároveň neidentifikovateľní "spolužiaci", nejako sme sedeli po izbe kdekade a niečo sme strašne vážne riešili, niečo so svetom či koncom sveta, či kvadratúrou kruhu .. tak to bolo vážne, to len na ilustráciu ... hm. len neviem čo :)
littlewitch Zverejnené 23. Marec, 2010 Zverejnené 23. Marec, 2010 game...Maly chaos v hlavicke a chore telo "triedi" spomienky..pokus o riesenie,ale tiez kusok nostalgie..tvare prichadzaju a odchadzaju,nie vsetko musis stihnut,moja..to vsetko citit z toho sna... 1
arwiel Zverejnené 27. Marec, 2010 Zverejnené 27. Marec, 2010 snívala sa mi kopa snov túto noc, veď som aj dlho spala a dosť tvrdo, ale pamätám si, že sa mi snívalo, že som mala ísť na vyšetrenia či nemám rakovinu a ešte pred tým som si nahmatala hrču a rakovinu som mala... ale bola som s tým úplne vyrovnaná, vlastne mi to nič nespravilo na psychike, brala som to tak, že "mám. a čo?" :lol:na vyšetrenia naozaj idem po tom, čo som matke nahnala smrť do očí :) a konkrétne táto rakovina sa neprejavuje žiadnymi hrčkami, aspoň takými ako som mala v sne, takže... a čo? :)
arwiel Zverejnené 12. Apríl, 2010 Zverejnené 12. Apríl, 2010 prvá časť sna:v nejakej miestnosti, asi to bol bar a ja som robila čašníčku, sedel môj bývalý so snúbenicou. obsluhovala som ich a zakopla tak, že som drgla do jeho snúbenice. nechcela som, ale keď som odchádzala, mala som z toho pocit zadosťučinenia, že som to tej náne natrela, lebo sa tam začala rozčuľovať. a potom sa rozhodla ísť na chatu. bola noc... druhá časť:kráčam na chatu a tu spomeniem, že som si tam niečo zabudla a tak sa otočím. a skok! nádherný východ slnka, na zemi trblietavý sneh a z neho vyrastajú asi polmetrové ružové, biele, fialové orchidey... rozbehla som sa oproti tomu slnku a takmer som letela, jemne sa špičkami nôh dotýkajúc tých kvetov... bolo to nádherné! čaroktásne! tá belasá obloha, ružovoorančové slnko a tie orchidey! úúúúúúúúúúúúúúú! :lol:
littlewitch Zverejnené 12. Apríl, 2010 Zverejnené 12. Apríl, 2010 arwiel,vobec som si nevsimla ten sen s tou rakovinou,prepac mi to....Je to prirodzena reakcia na dianie okolo teba,v tom case asi hodne ovplyvnene dianim v rodine,moja,napriek napatiu,co bolo vtedy,si bola celkom pokojnej mysle,aspon podvedomie ti davalo signaly pokoja.. a tieto dnesne sny..prva cast..stale ta trapi minulost,aj ked uz necitis taku bolest,ako kedysi,chces sa bavit,ale nie vzdy sa male zadostucinenie vyplati,pouvazuj,ci to ma vyznam druha cast..je to,akoby si bola niekym inym,nieco v tvojom zivote ta meni,uz nie si taka,ako si bola pred casom,akoby si videla veci,ktore tu sice boli aj predtym,ale ty si ich nevidela,akoby ti ich nieco osvietilo a ty ich vidis v plnej krase...zmena v tebe :lol: 1
Sniper Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 V noci som mal príšerný sen, snívalo sa mi, že sa z môjho počítača začalo dymiť!
Eiensama Zverejnené 13. Apríl, 2010 Zverejnené 13. Apríl, 2010 V poslednej dobe mam fakt zvlastne sny, neskutocne komplikovane a prepojene... Jedna vec ma vsak naozaj zaujala a to by som rada vedela, co to znamena. V tom poslednom sne som bola v strasidelnom dome a tu sa predo mnou zjavil taky ten typicky Hollywoodsky duch a povedal mi, ze za svoju neschopnost sucitit s inymi (pripadne ako to povedal) pojdem do pekla... Teda, ze tam rovno idem. :lol: ... Nuz.
littlewitch Zverejnené 14. Apríl, 2010 Zverejnené 14. Apríl, 2010 Eien...sama v sebe si priznavas,ze si niekedy,ako "strasidelny dom",ze sa ta ludia boja,alebo obavaju,kazdy clovek ma v sebe aspon stipku herca,nieco hra,aj ked si to neprizna,kazdy ma svoje hrozne-temne stranky,mno a v snoch si podvedomie s tebou robi,co chce. Upozornuje ta,ze nieco uz je "moc"..ze trest ta neminie. Ale to neznamena,ze pojdes rovno do pekla :lol:,vsetko je obrazne :)
arwiel Zverejnené 7. Máj, 2010 Zverejnené 7. Máj, 2010 už dávnejšie sa mi sníval taký divný sen, vôbec som to nechápala. jednoducho som išla u nás v PE po meste, obzrela som sa a cez cestu stála jedna moja učiteľka z gympla, kočíkovala malé dieťa a fajčila. divné na to bolo to, že po prvé, ona nefajčí, po druhé, ona žije tak zdravo a je taká obetavá a tak miluje deti, že by si nikdy nezapálila pri dieťati a nikdy by ani svoje dieťa nenechala s fajčiarom a po tretie som ju už asi 4 roky nevidela. dnes sa mi zas snívalo, že som mala styk s vlastným bratom. ale ten sen chápem. :lol:/nie, nejde o incest, ani o túžbu po inceste :)/
littlewitch Zverejnené 7. Máj, 2010 Zverejnené 7. Máj, 2010 su veci,ktore ta prekvapia,ktore nebudes ocakavat,ak si pripravena na vsetko,su drobnosti,ktore ti vzdy zivot dokazu "osladit" 1
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 7. Máj, 2010 Zverejnené 7. Máj, 2010 a aky je vyklad konkretne toho, ked sa cloveku sniva o styku so surodencami?
arwiel Zverejnené 8. Máj, 2010 Zverejnené 8. Máj, 2010 Leg, to môže byť rôznorodé. dnes sa mi to snívalo opäť :lol: a to preto, že mi o pol štvrtej v noci volal kamarát. také mladé ucho, strelený chlapec, podobný môjmu bratovi. už dlhšie tvrdím, že ja potrebujem niekoho, ako je môj brat. svojho brata ľúbim nadovšetko a taým, ako je on, mal by byť aj môj prípadný priateľ. preto sa mi to sníva. je to len vyjadrenie tej túžby a vôbec nie sexuálnej. vlastne sa mi toto sníva vždy len keď sa stretnem s tým kamošom :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 8. Máj, 2010 Zverejnené 8. Máj, 2010 Jasne, ale zaujimalo by ma, ze ci aj snar (ci ako sa to vola) to nejako vyklada.
littlewitch Zverejnené 9. Máj, 2010 Zverejnené 9. Máj, 2010 Tak to netusim,ale isto sa tam nieco najde..ja nevykladam sny podla snara
arwiel Zverejnené 24. Máj, 2010 Zverejnené 24. Máj, 2010 nosila som na rukách, tak cez plece mačku... bola som aj s nejakými ľuďmi niekde, ale stále som držala tú mačku, túlila si ju k sebe a hladila ju. a tá mačka bola maličká a menila farby ako chameleón. a keď som ju chcela niekde položiť, jednoducho to nešlo, opäť som si ju k sebe privinula. a myslela som si, že je to moje dieťa. taký som k nej mala vzťah, akoby bola len moja, moja krv a že ju musím mať stále pri sebe, že sa jej nič nesmie stať...
littlewitch Zverejnené 24. Máj, 2010 Zverejnené 24. Máj, 2010 tvoje podvedomie upozornuje na tuzbu priputat sa,ale zaroven varuje,aby si nebola oklamana. Vies,ze je tam riziko,ale nevies si pomoct...Arwiel,povedz si, "zivot je jeden velky risk" a zi :lol: 1
game Zverejnené 2. Jún, 2010 Zverejnené 2. Jún, 2010 sníva sa mi každý deň v poslednom čase ... ale cez deň - tie sny si pamätám, ako tak zvyčajne si ich pamätám chvíľu alebo pár hodín, potom to prekryje ďalší sen alebo jednoducho zostane len pocit z toho príbehu ... zvyčajne je to niečo zo skutočnosti, pomiešané so snovými prvkami, klasickými, doriešujem to, čo riešim normálne ... ale tieto sa mi snívajú bez tabliet, zvyčajne si ľahnem na chvíľu poobede, v noci je problém zaspať a bolieva ma chrbtica a ruka, tak keď môžem, dospím to cez deň trochu a snívajú sa mi príbehy ... všetky farebné a všade sa rozpráva ... moja klasika, farebné hlasné sny :lol:dnešný sen bol o mojej boľavej ruke, bola som u doktora, miesto doktora tam bola nejaká žena v bielom plášti, ktorá ho zastupovala, aj vysvitlo, kto je to a ako sa volá, / už nemám šajn /, pozerali sme pri okne rentgenový snímok, bolo to normálne matné okno, také, aké je sklo na pozeranie snímkov, medzitým sa rozprávali o kdečom, potom som jej chcela niečo dopovedať, a zrazu tam prišiel nejaký chlap, jej manžel, aj s dvomi netrpezlivými deťmi, a už ma nepočúvala a chcela ma mať čím skôr vonku ... kopa kdečoho ešte okolo toho, bol to normálny film :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz