littlewitch Zverejnené 8. November, 2009 Zverejnené 8. November, 2009 Game..Zaujimavy sen :). Je o povahe cloveka. O schyzofrenii. Nemusi ist o tvoju osobu,ale aj moze. Starnuce veci sa snubia s celkom novymi -"mladymi". Obcas je v tom to detske - pre niekoho smiesne gesto. Ale zivot nie je len o pevnych zasadach,obcas sa treba spravat necakane. Niekto tak zije cely zivot,ale pre niekoho je to nepripustne- nepochopitelne. Tazko sa to vysvetluje,ale verim,ze si ma pochopila :lol: 2
lopata555 Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Viem že sme išli z partiou na diskotéku, tuším do PN :lol: a zrazu som zistil že som si nevybral peniaze tak idem k bankomatu a po ceste som zrazu oslepol a spadol na zem, a hneď som sa aj zobudil.
game Zverejnené 27. November, 2009 Zverejnené 27. November, 2009 posledné dva dni sa mi zasa snívali haluze, ktoré si aj trochu pamätám ... včera to bolo kdesi na starom dome, ktorý neexistuje už desaťročia, v kuchyni s nejakým človekom, ktorý mi bol strašne známy, len som za svet nevedela na to prísť, kto to je, a okrem iného mi prišiel povedať, že ma idú vyhodiť z práce, lebo mi chýbalo desať euro ... viem že som to okamžite prepočítala na koruny a polemizovala a pohybolvali sme sa po tej starej kuchyni, kde v kúte bolo rádio a pred oknom televízor a neviem už ... tá miestnosť bola reálna, len debata k ničomu neviedla a zostal mi po nej nie veľmi šťastný pocit dnes som si prenajímala byt, nakoniec z toho mal byť akosi dom, kdesi sme vyberali inzerát a zrazu som sa ocitla v starom nízkom dome jedného starého pána, ale skutočne starého, stará malá kuchyňa, také domčeky sú možno ešte kdesi v tichých starých uličkách, záclonka na dverách, starý nábytok, stôl prikrytý nepremokavým zažltnutým obrusom, neporiadne nahádzané veci kdesi pod oknom ... na stolčeku, na stoličke ? cvernové záclony na malých oknách ... a rozprávali sme sa o tom, že prenajíma jeden dom ... a že je trestné, že hlas rogera moorea používajú kdesi inde ... on tuším zaznel v dabingu kdesi v rádiu ale boli tam aj nejaké noviny ...a medzitým chodil po miestnosti a bol nízky, starý, so strniskom, šľachovitý a rozumnýkedysi som podobný dom poznala ... dávno
arwiel Zverejnené 28. November, 2009 Zverejnené 28. November, 2009 išli sme na túru, veľká skupina ľudí, bol tam aj môj brat a matka... boli sme strašne nabalení vecami na stanovačku... potom sme dorazili na miesto, sedela som za stolom, pila asi kofolu a pri mne sedela matka... išla som v dave ľudí hľadať brata... našla som ho ako s jedným kamarátom fajčí poza kríčky... toho kamaráta som sa spýtala, či aj on fajčí, bolo to pre mňa nepochopiteľné, obom som im dala radu nech sa lepšie schovávajú a spýtala som sa brata, kde máme stan... ukázal mi smer a ja som ta šla... postavil nám stan na mieste, kde by určite nikdy nikto stan nepostavil... myslím, že keby sme v ňom ležali, asi by sme v ňom vlastne stáli, bol to tak strmý kopec... okrem toho bol kamenistý... vlastne ani nechápem ako tam ten stan upevnil...keďže sa mi to miesto nepáčilo, vybrala som sa hľadať nejaké lepšie, no všetko bolo už poobsadzované... a tak som vyšla z lúky, kde sme boli a tam bol asi park, neviem čo to bolo, boli tam chodníčky, žiadne skaly, perfektne upravený trávnik... ktosi tam mal stan, nejaký mladík... a tak som okríkla svojho brata, nech si tam ten náš prenesieme...poslednou mojou myšlienkou v tom sne bolo, že vlastne ten stan stačí len odkotviť a prenesieme ho taký, ako je, postavený a netreba ho skladať...a potom mi zazvonil budík... :lol:
littlewitch Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 Takze lopata..:)Jednoduchy sen,nekomplikovaneho cloveka. Bezne obavy z existencie. Ci uz financne,ale aj zdravotne. game..Je obdobie,kedy clovek zrazu zastane a ma na to cas vratit sa vo vedomi aj podvedomi do minulosti. Nieco v nej hladame a skusame bilancovat.Bolestive navraty a nostalgia...pocit neistoty a nieco,co sepka "takto tvoj domov nema vyzerat"...:lol: nie si doma tam,kde si teraz a nie si už doma ani tam kde si bola kedysi...smutok,vela smutku a bolesti,prekryvas ho arwiel...Zivot na hrane...stale chces citit istotu v rodine,stale sa snazis udrzat pokope emocie,no...nebezpecie v tvojom zivote..neistotu zahanas horlivostou,za usmevom je nieco,co ta meni..pozor na krasny obal,pod nim byva vzdy nejaky hacik
Bijou Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 no ja sem už svoje krvavé sny radšej všetky ani nepíšem, neviem, čo som komu spravila, že každá noc je jeden bizarný horor (aj keď zaujímavý, to áno) Mala som včera takú zlú predtuchu(len blbý pocit, nič konkrétne) súvisiacu s blížiacim sa snowboardovým výletom a mojím nebezpečným štýlom jazdenia, že sa mi niečo veľmi zlé stane, veľmi zle padnem a potom sa mi toto snívalo: V sne sa mi stalo strašné zranenie, odfikla som si z nohy, vrchnú časť kože aj s dákym mäskom od hornej časti stehna až po lýtko, veľmi to krvácalo spočiatku, celú polku nohy som mala ako keby odlupnutú, trčali tam šlachy, bolo vidno kosť a ja neviem čo ešte, no nechutný pohľad. Po prvých pár minútach šoku zo zranenia, som si tu mega ranu chytila, aby noha držala pokope a vybrala som sa po svojich hľadať nemocnicu. Z ničoho nič som sa ocitla v cudzom meste, nevedela som absolútne vôbec, kde hľadať pomoc, tak som sa pýtala cudzích ľudí na ulici, ktorým som ukazovala ranu (vždy som si odtiahla tú časť nohy, čo bola odrezaná od zvyšku, aby bolo vidno aké je to hlboké a že to visí len na vlásku). Každý ma posielal inam, chodila som bezcieľne po celom meste, peši, krvácajúc, nikto si to extra nevšímal, pričom ulice boli plné ľudí... No po tomto zvažujem, že aj keď veľmi chcem, na tú lyžovačku nepôjdem asi :lol:
arwiel Zverejnené 6. December, 2009 Zverejnené 6. December, 2009 v poslednej dobe sa moje sny odohrávajú na priváte, kde bývam... a vždy tu býva ešte niekto okrem nás, čo tu bývame normálne... do poslednej noci to bol vždy nejaký nekonkrétny chlap/s výnimkou jedného Rusa/, ale teraz poslednej noci to boli ženy...najprv sa mi snívalo, že tu so mnou bývala Kate Winslet a mali sme medzi sebou nejaký zvláštny vzťah, neboli sme len kamarátky, bolo to také viac prehĺbené... Kate tu bývala s dieťaťom, starala sa o neho a ja som jej pomáhala... bola mi veľmi blízka a pre iečo bola smutná... ako sme sa tak rozprávali sediac za stolom pri káve /pričom som stále cítila prítomnosť jej dieťaťa/, spomenula som si ako ju majo kamarátka z detstva kreslila keď ešte fičal Titanic a zaumienila som si, že pre ňu vypýtam jej autogram...druhou ženou bola Natália Oreiro, ktorú som brala len ako spolubývajúcu, bývala v susednej izbe a ja som ju tam len vnímala ako iné spolubývajúce... ale spomínam si, že som sa jej chcela spýtať, či ma nenaučí rozprávať po španielsky...ešte si z dnešnej noci pamätám, že som si prezerala šaty zavesené na stojane a jedny sa mi tam veľmi páčili a chcela som ich ukradnúť, ale nespravila som tak... zaujímavé ale bolo, že ten stojam so šatami bol v takej malinkej miestnosti do ktorej som ja vošla oknom, myslím, že som pred niečím/niekým utekala... no, podivné sny... :lol:
Eiensama Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 Hm, ja som mala zaujimavy sen... Neskutocne dlhy a poprepletany, co sa mi ani nechce rozoberat, ale jedna konkretna cast ma fakt zaujima. Ked som prelietala ponad jednym lesom nebezpecnym, videla som na zemi naslu lw z fora... zakrvavenu, s dierami na krku ako po upirovi, a nedaleko som videla par oci, ktore ju sledovali. Naciahla sa za mnou rukou, nech jej pomozem, no ja sla som dalej a kaslala na to... Ked som zase slo okolo stale tam bola lw a okolo nej bolo podstatne viac krvi... Uz to vyzeralo velmi, velmi zle... Z krku jej pila krv ta prisera, co sa podobala na leva, tigra ci take nieco... Neviem, ci som este raz neodisla... Hm. Co uz. Rozhodla som, ze teraz uz pomozem. Lw na mna kricala, ze nie, nie, nie, nech idem prec. Ja som sa zniesla trosku nizsie a potvora sa za mnou rozbehla a skakala po mne. Zachytila sa o kus mojho oblecenia, ja som vyletela uplne hore, obludu zhodila, ta padla, zlomila si nieco a zostala tam lezat. Rychlo som schmatla noz z kuchyne, ktora sa tam z nicoho nic zobrala, potvoru zabila. Zjavila sa dalsia. Zrazu sme boli v kuchyni, ja som sa nas tam snazila zabarikadovat a zaroven som do premokavej skatule dala vodu, aby som z lw poutierala krv... Ale voda presakovala... A potom tam prisla matka. Hmmm. Divne. :|
elfant Zverejnené 8. December, 2009 Zverejnené 8. December, 2009 dalsi zo zbierky snovisiel som niekam autom a zrazu odpadli vsetky rucicky na palubnej doske, proste padli niekam doleauto islo dalej a tak som si povedal, ze si to nebudem vsimat a pokracoval som v ceste
arwiel Zverejnené 9. December, 2009 Zverejnené 9. December, 2009 a zas som bola na túre v noci... :lol: v ruksakmi sme sa terigali po kopcoch, lúkach, skalách, ... a bolo nás tam mrte ľudí, išla som so spolužiakmi zo strednej a zrazu som bola medzi cudzími, dorazila som na chatu ako prvá... bola tam milá teta, ktorá na mňa začudovane pozerala, že prečo som sama, že kde sú ostatní, ktorých som obehla... ukázala mi chatu a dve chodby, v jednej boli troje dvere, teda tri izby kde mali bývať dievčatá a na druhej chodbe mali byť chalani... a tak som sedela pred tou dievčenskou chodbou a čakala na ostatných... a premýšľala k kým asi tak budem na izbe a ako vysvetliť učiteľke to, že som ich všetkých predbehla a že som tam tak skoro... a potom prišli niekoľkí, jeden spolužiak a baby a všetci išli na dievčenskú chodbu, tak som spolužiaka usmernila, že on musí na chlapčenkú... :)
littlewitch Zverejnené 12. December, 2009 Zverejnené 12. December, 2009 uuuf,ale som to tu zanedbalaa :lol: Takze zacnem trosku protekcne s Eieninym snom a potom postupne ostatne :)Sen hodne zaujimavy a napodiv v nom som ja :)Takze samotna moja pritomnost nie je o mne,ale o predstave Eien o niecom 10cm nad zemou. Tak vravim veciam,ktore sa nedaju vysvetlit logicky.Ze lietas ,je pre teba prirodzene v snoch tak,ako pre druhych d&chanie. Tvoja mysel ma farebne stopy a jestvuje pre to vysvetlenie v niecom chemickom v tvojom zivote. Co to je,to si musis odpovedat sama,moja ;)Krv - zivotne dolezita tekutina,v sne je to ale strata snov a stastia. Opusti nas stastie,toho sa desim. Prideme o nieco,co mame spolocne...nemusi to byt smrt,to vobec,ale bude nieco,co mame spolocne,ohrozene. A ja tusim,o co ide ;) Sen bijou...Stratena vo vlastnom vnutri,tak by sa dali charakterizovat tvoje sny,Zuzi...niekedy mam pocit,ze vidim seba kedysi. Takto som sa stracala aj ja. Chces zahlusit v sebe obavy,vsetky obavy,nie len strach zo straty,neistoty a samotneho zivota. Je tam obava zo zlyhania. A hlavne citim unavu...unavena a znechutena zo zivota. Lahostajnost sa vkrada do tvojej duse,hoci si takou nikdy nechcela byt. prvy sen arwiel..Tuzba,mocna tuzba dokazat nieco vynimocne. Zenie ta nieco vpred. Veci,ktore sa stanu a su zle nie vzdy cloveka polozia,casto ho zmobilizuju,a deju sa veci nevidane. Casto v najvacsej bolesti zaspieva vtak najkrajsie. Je to vela obrazov,ale ty rozumies slovu medzi riadkami. Zivot je casto o neskutocnych pribehov v nas a sny sa casto stavaju viac skutocne ako samotny zivot. Kludne si dovol prehanat,tak,ako v snoch...nie si takou,za aku sa pokladas ty sama. 1
littlewitch Zverejnené 12. December, 2009 Zverejnené 12. December, 2009 sen elfanta..Prakticky muz,ktoreho nezaskoci ani mala zrada v zivote...neriesi - typicka vlastnost muzov. druhy sen arwiel...Pohoda a pokoj,tak by som charakterizovala tento sen. Citit z neho prijemnu pohodu a spokojnost. Je poskladany s prijemnych zazitkov a situacii,davno som takyto sen nevykladala.. 1
elfant Zverejnené 13. December, 2009 Zverejnené 13. December, 2009 skor som cakal nieco o tom sne, nie o sebe :lol: 1
littlewitch Zverejnené 13. December, 2009 Zverejnené 13. December, 2009 Elfant,je to o tom sne :lol:,nezaskoci ta ani mala zrada v zivote 1
elfant Zverejnené 13. December, 2009 Zverejnené 13. December, 2009 zrady su sucast zivota :lol: aj ked som cakal skor nejake ťažké exoterično :)
littlewitch Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 Elfant,aj sny su sucastou zivota,takou neoddelitelnou...a muzi su tvory,ktore sa zvacsa neotvoria ani v snoch ( su vynimky :lol: ) 1
elfant Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 Sny su najlepsi prostriedok ako prist k poznaniu, ze za vsetko zle moze niekto druhy Ale otvaraju sa, len o tom nezvyknu hovorit. Inak k tomu otvaraniu sa, odpadnute rucicky palubovky sa daju kludne chapat, ako zlyhanie, lebo muz citi zodpovednost za fungovanie veci technickeho razu, ako je napriklad aj vlastne auto. V tomto pripade sa to kludne moze brat aj ako osobna vec. Pohlad, ze veci sa neriesia je tiez dobry, ale skor by som tam videl metaforu niecoho ineho 1
arwiel Zverejnené 14. December, 2009 Zverejnené 14. December, 2009 bolo to už dávnejšie, nespomínam si na detajly, ale bola som na nejakom intráku a boli tam veľmi ťažké podmienky, bolo ťažké sa odtiaľ dostať, vymýšľala som krkolomný plán ako sa dostať na druhý intrák za spolužiačkou, no napokon sa mi to podarilo... a cestou ako som z neho utekala, stretla som svojich spolužiakov ako s radosťou mieria tam, odkial som ja utekala... a potom skok! sedela som s niekým pri rieke a bola tam socha, ten niekto mi vravel, že ju premiestnili a zreštaurovali :lol:
game Zverejnené 15. December, 2009 Zverejnené 15. December, 2009 právemi naskočilo, čo sa mi v noci snívalo ... teda bolo toho oveľa viac, ale toto vo mne zostalo ... poctivo na kolenách som drhla a umývala moju plávajúcu podlahu v kuchyni a hale ... a dvakrátzačala som pri okne, ako zvyknem aj nie kolenačky, a poctivo som ju vytierala. a zanedlho zasa.ale až do haly som sa nedostala ani raz, len viem, že som ju umyla celú. pred pár dňami sa mi snívalo, že jeden fórumák z nás dával dohromady kapelu, neviem z koho, len fórumácku ... a hranie išlo celkom dobre, ja som tam obskakovala,lebo hrať neviem na nič, a celkom sa mi to páčilo ... a bol tam jeden zapnutý televízor, a zrazu nám ten kapelník pustil na ňom originál pesničku, aj s kapelou, ako to má vyzerať ... ono to fakt znelo ináč, plnšie, a zrelšie, ale tá naša bola jemnejšia a zvonivejšia ...ale vlastne postavenie hudobníkov, modravý čiernobiely obraz, podoba a dĺžka vlasov a všetko bolo v tv také isté ako v skutočnosti ... a potom už neviem ...len na konci mi ten kapelník strčil do ruky z linajkového zošita vytrhnutý list, a na ňom atramentovou modrou starou ceruzkou popísané tajné kódy a šifry .. . a ďalej už zasa neviem
arwiel Zverejnené 15. December, 2009 Zverejnené 15. December, 2009 z dnešného sna si najviac pamätám oči.. sedela som s niekým za stolom asi pri obede a bol tam aj pes, taký veľký huňatý zlatý retrieviér alebo nejaká taká rasa... s tým niekým som sa rozprávala keď sa niečo stalo... ako výbuch alebo čo, praskli poháre na stole, ale aj oči... vtedy som sa pozerala akurát na toho psa keď mu praskli oči... a namiesto nich mal v jamkách len červené krvavé gule... povedala so si: nič to, budeme ho mať radi aj tak... so psom to totiž nič nespravilo, stále rovnako vylazoval jazyk... no keď som pozrela na toho niekoho s kým som tam bola, ani on nemal oči! poobzerala som sa a nik nemal oči!!! chytila ma panika a vtedy bol pohľad na mňa a ja som oči mala... ale to ma vôbec neupokojilo, strašne som sa bála, lebo všetci "hľadeli" na mňa... ďalší sen bol tiež zvláštny, vlámala som sa do škôlky, sadla som si tam na koberec a čítala knihu... zrazu prišla nejaká učiteľka a ja som sa cítila vinná, predsa len som sa tam vlámala... učiteľka si ale myslela, že ja tam čakám na nejaký večierok, ktorý tam má o nejakú hodinu byť... potom som odišla a vlámala som sa do krčmy, tam som opäť v tichu čítala knihu, vyhotovila som si dokonca aj nejaké paklúče, aby som sa tam mohla kedykoľvek, aj do škôlky, aj do tej krčmy dostať... do toho ticha, keď tam nik nebude... 1
game Zverejnené 20. December, 2009 Zverejnené 20. December, 2009 sen bez liekovuž som kdesi písala, že s mojou herpetofóbiou sa mi nezvykne snívať s hadmi. dnes nečakane prišli. bolo tam čosi aj predtým, nejaká predohra, ale napamätám si ... miesto bol náš byt, trochu pozmenený, ale akosi tu moja mama, ktorá tu zrazu bývala, na spodných poličkách mojej knižnice v obývačke vo vrchnákoch papierových krabíc od papiera do tlačiarní chovala hady ... z niečoho to vyplynulo, že mi to išla ukázať, a na dvoch poličkách, akosi nedbalo prikryté nejakou handrou, tam vo svojich vrchnákoch spalo zopár plazov ... niečo mi o nich rozprávala, tuším mal byť jeden dvojhlavý ? ja som pomaly cúvala, akosi som zrazu z jedného v najbližšej krabici, ktorý mal hlavu so zatvornými očami položenú mne najbližie, pocítila teplo a pach jeho tela. všetky boli tmavé a matné.potom nejaké intermezzo vo vedľajšej miestnosti, neviem už čo sa dialo, len sme sa vrátili do obývačky a hady sa tuším prebudili a rozliezli, ja som začala kričať, že môže ich pestovať, ale len v akvárkach ... na to mama najblišieho, toho čo bol pôvodne v krajnej krabici, chytila ako bakulu za chvost, a had mal strednohnedú farbu a krk sa mu rozdvojoval ... jednu hlavu normálnu, druhú na krku šikmo a rovno uťatú ...a mávala s ním vo vzduchuja som sa presunula za písací stôl, ktorý stál kúsok od okna, medzi okno a písací stôl, a v rámci zábavy rodina sedela pri stene na gauči / vlastne po celý čas sna, a vôbec nič si z diania nerobili / a mama ma pod stolom ako palicou, hadom držaným za chvost, so smiechom strašila ... dvíhala som nohy, a nemo jačala, chcela som kričať, ale des ma nepustil vydať ani hlások, až som zrazu nahlas vykríkla a zobudila som sa. 1
arwiel Zverejnené 21. December, 2009 Zverejnené 21. December, 2009 keby sa tak ten dnešný chcel stať realitou... :lol:bolo to jednom konkrétnom kamarátovi, bola som na izbe, na intráku, v izbe bolo všetko, dokonca aj vaňa... kamarát prišiel ku mne a ja som sa s ním rozprávala a keďže je to kamarát, neprekážalo mi, že je tam aj keď sa idem sprchovať... zachytila som jeho pohľad a povedala mu: "keď chceš, môžeš sa pozerať, mne to nevadí"... a on sa pozeral a potom prišiel ku mne a potom ... ;) potom nám tam vtrhla nejaká upratovačka a vyhodila ma z izby, ale ja som sa schovala na chodbe a opäť sa vrátila... to už bol na izbe aj jeho sppolubývajúci a len tak sme sa rozprávali, potom som stála za tým svojím, tak som sa naklonila, objala ho a pritisla si líce o jeho... :) v druhej časti som fotila na horách sneh, išla som lanovkou do kopca a fotila a fotila... a vyšli sme s neviem kým na kopec a tam sneh nebol, ale boli tam nádherné jazierká a tie som stále fotila... :) 1
game Zverejnené 21. December, 2009 Zverejnené 21. December, 2009 dnes bola časť sna, čo si pamätám, o galaxiách ... čierne pozadie vesmíru, kdesi vzdialene hmlisté náznaky iných galaxií, podstatná bola ukážková poskladaná zo šesťuholníkov, dotýkali sa stranami a vytvárali galaxiu podobnú osmičke či nekonečnu, ale skôr v páse stiahnutej ležiacej nule, nebola predelená ... v jej strede sa kúsok od jej horného okraja hmlisto ukazovala ďalšia, galaxia v galaxii ... potom sa ako v animovanom dokumetárnom filme táto vnútorná galaxia približovala a bola poskladaná z rovnakých šesťuholníkov, mala trochu iný tvar, mierne sa hýbala, potom "ju ukázali" pomaly z druhej strany, otočila sa a z druhej strany mala už rovnaký tvar ako tá veľká galaxia z ktorej ju vytiahli ukázať ... obraz sa vzďaloval, pomaly sa pretočila na stranu pôvodného pohľadu a vrátila sa do hmlistej drobnej podoby do veľkej galaxie ... všetky tie šesťuholníky boli z drobných do žlta a červenkava sfarbených drobných pravidelne poskladaných čiastočiek, drobučkých drahokamov. 1
game Zverejnené 5. Január, 2010 Zverejnené 5. Január, 2010 dnes v noci sa mi snívalo a snívalo, aspoň päť úplne rozličných ucelených príbehov, každý úplne z iného súdka ... teraz si z nich pamätám len časti, ale bolo to dosť šialené ... ľudia, vzdialená rodina, ktorých som náhodne spomenula týždne dozadu, ale nevidela celé veky, načaté rodinné posedenie a načatá romanca s bratrancom s druhého kolena, skončila v časti obývačky prezeraním tovaru v kozmetike a prezeraním farebných lakov na nechty a skončila umývaním riadu v cudzej kuchyni, kde gazdiná, matka toho bratranca, ktorá je v skutočnosti nadobro vadná a bigotne veriaca a komandírujúca celé veky celú svoju rodinu, bola tak starostlivá, že všetky riady vyzerali ako nové ... niekoľko hrncov a modrošedý krásne smaltovaný pollitrový hrnček s hnedastou kvetinkou si pamätám, ten bol ako priamo z obchodu ... ďalší sen udalosti z práce, kompletné vybavenie klienta, vysvetľovanie starenkám, dokonca som aj písala poznámky, a čitateľné, pre starenku, aby nezabudla, to bol tuším posledný sen ...
arwiel Zverejnené 21. Január, 2010 Zverejnené 21. Január, 2010 snívalo sa mi, že som bola tehotná... niekto tam so mnou bol, ale nemám taký dojem, že otec dieťaťa... potom som porodila syna... a bola som pyšná... :lol: a bol krásny... ako bábika, s ktorou doma spávam... a vlastne bol veľký... anevedela som ako ho mám chytiť, ale stále som ho držala a bola šťastná... :) taký zlatý... :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz