Eiensama Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Dakujem, lw :) Ja sa len smejem na tom, ako sa vsade darkman objavuje. Najprv moj sen, teraz game, je to ako choroba, takto tym kazdeho nakazim a pomaly sa celemu foru bude o nom snivat. Ale uz len pre jeho vlastne dobro dufam, ze nie tak, ako v tom mojom sne. :lol: Ale eroticky sen to nebol, to pozor!
Bijou Zverejnené 10. August, 2009 Zverejnené 10. August, 2009 Dnes som mala veľmi zvláštny sen:Vo sne som bola normalne doma na mojom obvyklom mieste v izbe za stolom pri pc, okno otvorene, vsetko ako inokedy a predsa bolo nieco inac. Mala som taky zvastny pocit, ze je zbytocne nieco urobit na zajtra, lebo ziadne zajtra nebude. Vzduchom sa niesla taka zvlastna predtucha, ze sa nieco strasne stane, ze uz nic nebude. Videla som to aj na babke. Zaujimave ale bolo, ze kazdy ako keby "vedel", ci citil "to", ale nikto to nehovoril nahlas, boli sme s tym zmiereni, len sme pasivne cakali, ako keby sme vedeli, ze tomu aj tak neuniknemu a nic sa robit neda. No a zrazu z otvoreneho okna vletel dnu holub a sadol si na stol. Vstala som, ze ho vyzeniem naspat von, trochu som sa ho bala chytit, ale ked na vyhananie bez dotyku nereagoval, chytila som ho a vyniesla na podokenicu. Vtak vyzeral, ze je chory, alebo zraneny, pretoze vobec nezareagoval ani na to ked som ho zdvihla do ruk. Trochu som sa nad tym zacala divit, ked opat dnu vletel dalsi a dalsi. Tak ako predtym vtaci boli totalne odovzdani, nechali sa zdvihnut. Pocas toho ukonu - vyhodenie vtakov z izby von, mi prislo trochu luto, ze ich tam vyhanam naspat, ked mi je jasne, ze ich vlastne posielam na istu smrt. Ale lutost to bola iba povrchna, myslela som na to, ze: "takto to jednoducho funguje, vtaky vonku, my tu dnu." a viac som sa tym nezaoberala. 1
littlewitch Zverejnené 10. August, 2009 Zverejnené 10. August, 2009 Bijou..Z tvojho sna citim akoby stratu chuti do zivota. Akusi "nudu",akoby si uz presla nejakym prahom a zrazu uz nechces nic..presne ako v tom sne. Vtaci su slobodne,ale ty uz netuzis po nicom. Nemas chut na nic..snad je to stav prechodny. Podvedomie je unavene...bud sa to uz deje,alebo ta to caka,Zuzi...
Bijou Zverejnené 10. August, 2009 Zverejnené 10. August, 2009 vau, si fakt dobrá, máš pravdu, ale ja som to v tom sne vôbec nevidela... tú stratu chuti do života si trafila presne - spája sa mi ale iba s Bratislavou, tam pre mňa úplne "stojí vzduch", je tam prehnité ovzdušie, nič sa nedeje, nič ma nezaujíma, nemám chuť nič robiť a potrebujem odtiaľ vypadnúť na nejaké viac prírodné slobodnejšie miesto, čo dlhodobo nie je momentálne možné a dusí ma to tam. Zaujímavé je ale, že teraz som preč, na Liptove... teda asi podvedome očakávam, že keď sa vrátim celá nadšená z miestnej atmosféry opäť sa hneď všetko v priebehu momentu vráti do starých koľají, tak ako aj nedávno po dlhej ceste... chjaj, jak dokončím túto školu pobalím seba a frajera a padám :lol: (ksakru ešte dva roky vydržať...) 1
arwiel Zverejnené 11. August, 2009 Zverejnené 11. August, 2009 posledné dve noci sú moje sny plné postáv z minulosti, väčšinou spolužiakov zo strednej a ja niekam putujem a stretám ich, zdravím ich a idem ďalej...
littlewitch Zverejnené 11. August, 2009 Zverejnené 11. August, 2009 Arwiel...Chces nieco z minulosti. Aspon okamih,nejde to. Spomienky,ludia ,slova. Neda sa nic vratit :lol:
arwiel Zverejnené 11. August, 2009 Zverejnené 11. August, 2009 littlewitch:pravda je... ale čo sa strednej týka, aspoň sme sa pár kamošiek včera stretli a bolo dobre :lol:
Althea Zverejnené 12. August, 2009 Zverejnené 12. August, 2009 Niekedy,ked zaspim najedena, moje sny suvisia s jedlom. napriklad stojim v rohu miestnosti a v strede nej je iba jedna siska na zemi. nic ine. ta siska zacne rast a rast a uz je strasne velka,ze zabera celu miestnost, zacne ma tlacit do steny a vtedy sa zobudim. alebo sa mi casto sniva ze som tehotna, idem rodit, a ked uz uz ma byt bejby na svete, ktoreho otec inak v celom sne vobec nie je, tak sa zobudim tesne pred poslednou fazou porodu., co ma dost stve,ked cely sen prechodim s bruchom. a nic.
littlewitch Zverejnené 12. August, 2009 Zverejnené 12. August, 2009 Althea..Prvy sen je o tvojej praci. Citis tlak,je toho vela,ale ty veci,ktore sa deju ocakavas. A nestane sa,ze by si mala zlyhat. Proste to nedopustis.Druhy sen je o problemoch. Nie su velke,ale su tvoje. Nejak vsetko chces zvladnut sama. V podvedomi sice ocakavas podporu blizkych,ale je to len v ukrytom kutiku duse. Tvrdohlavost ti brani priznat si ich. Ale problemy - starosti zvladnes,ani nebudes vediet ,ako. Je to v pohode,nic vaznejsie.:lol:
Althea Zverejnené 13. August, 2009 Zverejnené 13. August, 2009 Hej to sedi,malokedy sa spolieham na pomoc inych, aj ked by mi obcas bodla. dneska to bolo vzruso, toto sa mi inak sniva casto. niekedy presne to iste. zobudim sa a nikde nikto. doslova. chodim po obchodoch, soferujem autobus, proste uplne sama som v celej blave. strasne rozmyslam nad tym,ako sa vsetky potraviny pokazia a kto mi upecie chleba. a zobudim sa vzdy ked havarujem s elektrickou
Darkman Zverejnené 13. August, 2009 Zverejnené 13. August, 2009 A ja ze furt snivas o Chesterovi :lol:
littlewitch Zverejnené 13. August, 2009 Zverejnené 13. August, 2009 Althea..Sen o prazdnom meste je o tebe. O tvojom vnutri. Si povahou roznorody clovek a ak sa teraz zle vyjadrim,tak je to kvoli liekami ovpyvnenej mysle :lol:.Nemaj strach,neostane v tebe pocit prazdna. Nebudes nikdy nudnou,alebo "prazdnou". Nenastane "zrazka" aj ked ju ocakavas.Tvoj zivot je niekedy monotonny,ale myslim,ze nie nudny. Tak ako nie si nudnou ty. To su len tvoje obavy..nepripustaj si ich.
Althea Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 O Chesterovi sa vyjadrim v teme o prudko erotickych snoch :lol: :)
arwiel Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 ďalší sen so spolužiakmi zo strednej sa odohrával na nejakom hoteli, pravdepodobne to bola stretávka, pilo sa, tancovalo, bola veľká zábava... a ja som tam robila fotografa, všetkých som fotila z rôznych uhlov aby bola spomienka na túto akciu... keď som razu zistila, že mi tie fotky zmizli... bola som v koncoch, nechápala som a mala som výčitky svedomia... dnes som bývala v nejakom rodinnom dome s matkou /bývam v činžiaku s kompletnou rodinou/, potom prišiel muž v obleku, ja som sa mala stať jeho ženou a odviedol si ma asi o dve ulce vyššie do obrovského domu a tam som s ním bývala... myslím, že viem aj kto bol ten muž, akurát, že to bola kombinácia dvoch chalanov, ktorých poznám... v tom dome som sa cítila taká malinká, stále som sa tam prechádzala, občeas som stretla nejakú slúžku... on chodil do práce, raz zobral aj mňa, niečo čítal pred množstvom ľudí a ja som mu otáčala strany... potom sme prišli do toho domu a on mi púšťal klavírne skladby, ktoré napísala jeho bývalá, asi umrela... a potom som tam bola opäť sama a aby som sa tam len neprechádzala po dome, keďže nebol úplne dokončený, premýšľala som, čo s ním na druhý deň spravím, asi som tam niečo chcela pozametať a vymaľovať...
littlewitch Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 Arwiel..Sen prvy o spoluziakoch. Su to spomienky. Okamihy,ktore si chces ,snazis sa zamamatat,ale napokon sa stratia,a teba to mrzi. Tak to chodi,nemaj vycitky. Aj ta najlepsia "zabava" sa postupne stane minulostou. Sen druhy ..Tvoj zivot bol a je vzdy zavisly od matky,aj ked je vztah komplikovany. Ona ti dala zivot a tvoje telo. Hlavne ona.Chlap v tvojom zivote ,to je tvoja buducnost. Dom,v ktorom zijes,je to pohlad do buducnosti,ktora sa ti zda obrovska a nemas ju jasne dokoncenu. Tvoja cesta zivotom prechadza mnohymi prekazkami ale je aj o davani darcekov.Mas pocit malosti,kvoli mlademu veku. To je v poriadku. zivot je o zmenach a obcas nastava aj v tom naj-super svete k akejsi reorganizacii a uprataniu vlastnych myslienok-pocitov 1
tomassi Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 hm zaujímavé čítanie, tak skúsim aj ja bol som na nejakej túre, keď som zrazu začul výstrel a pribiehajúcich dvoch psovich pán kričal, ale len na mňa nech sa nebojím, že ma len oňuchajúčudoval som sa prečo ich vôbec nevolá späťpsiska, pravdepodobne poľovnícke, ma skutočne len oňuchávali, no potom sa mi skúčali zahryznúť z vrchu do hlavy, dokonca som "cítil" zubynejak som sa vyšmykol a rukami im držal zatvorené tlamychlapík pribehol, dal si ich na vôdzku a ešte ma zvozil, že mám šťastie, že som im nič neurobil, lebo inak . . . o chvíľu som bol v inej časti lesa, tentoraz aj s kamošmi, pri nejakej ceste a tie psiska sa rútili na nás a chceli kusaťjedného som chytil pod pazuchu a druhého za pyskchlapíci nám povedali, že tam nemáme čo robiť a vraj nás vyvedú von,ale pre našu bezpečnosť nás musia spútať, tak sme sa dobrovoľne nechalivstúpili sme do oplotenej časti lesa a stúpali vyššie a vyššiedorazili sme k obrastenej stene, kt. z diaľky vyzerala ako časť lesa,chlapík otvoril dvere - sršalo z nich svetlo aké poznáme zo seriálov AktyX, filmov, kde ukazujú svetlo na konci tunela, . . .a nabil zbraňvtedy ma napadlo, že nás chcú zabiťa tak som spravil, čo sa mi podarí len málokedyuvedomil som si, že je to sen a povedal si, aby som sa zobudil a vstal,čo som nakoniec aj urobil
littlewitch Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 Tomassi.. Zacnem netradicne,od konca :lol:Snival si lucidne. Uvedomenie si v sne,ze je to len sen a nasledne urobenie toho,co si v sne povies,to sa malokomu podari len tak :)..u teba to mohlo byt hnacim motorom podvedomi strach o zivot v tomto druhom sne,alebo druhej casti sna,ale lucidne snivanie,tak to je vzacnost. Vela ludi sa o to pokusa a cvici to cele roky:) Ale teraz k samotnym snom. Prva cast,ak ta napadne vo sne zviera ide o tvoj strach. Strach pred niecim,v co veris,ze je (z tvojho pohladu)symbolom vernosti a oddanosti. preco mas strach pred niecim tak prirodzenym? Zuby,ktore sa chceli do teba zakusnut,by si sa mohol cudovat,ale mozu znamenat tvoje vztahy. Z ludmi,alebo aj partnerske vztahy. Inak z celeho sna ma ist isty druh pokoja a ucty,ale je to podmienene tvojimi obavami..zaujimave,hmatatelne obavy podvedomia,takmer by som ich vnimala :)...(pozn.lw.)Chranis sa a branis niecomu,tiahne sa to celym snom,je to v podvedomi,ale je tam obava,ze to presiakne na povrch..Tom,su to len symboly,co ti tu vylozim,na otazky,ktore by si mi polozil,si musis odpovedat sam... 1
tomassi Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 Tom,su to len symboly,co ti tu vylozim,na otazky,ktore by si mi polozil,si musis odpovedat sam...jasné, to je pochopiteľné vďalšej prípadnej konverzácii by som poprosil nevolať Tom :lol: vďaka za viac než zaujímavý výklad sna
littlewitch Zverejnené 14. August, 2009 Zverejnené 14. August, 2009 V poriadku tomassi,ak je to pre teba take dolezite,uz to "Tom" nepouzijem v suvislosti s tebou. :lol:
game Zverejnené 15. August, 2009 Zverejnené 15. August, 2009 niekoľko snov, ktoré boli nejakým spôsobom poprepájané, z tej prvej časti vo mne veľa nezostalo, len toľko, že ja nemôžem mať sex, tak za mňa treba nájsť náhradu, a kdesi tam bolo aj nejaké malé dieťa, v druhom na ulici, raz to bolo moje rodné mesto s ulicami, ktoré v tej podobe už neexistujú a vlastne ani neexistovali, ale presne viem, kde to bolo, raz ba, a s trochu väčšími ulicami a domami, a malé lietadlá, ktoré boli bieločervené a modrobiele a lietali veľmi zvláštne, ako nálety modelov, keď sa priblížili, boli to vlastne skutočné malé lietadlá ... pozorovali sme ich na ulici niekoľkí, boli to nejakí známi, niekto, koho poznám, ale neviem kto ... jeden z nich bol vysoký muž ... jedno modrobiele lietadielko ma / nás dokonale vystrašilo, keď sa priveľmi priblížilo k balkónu činžiaka, ktorý tam zrazu bol ... ale len ja som videla, čo spravilo ... pri murovanom balkóne sa na moment jedným pierkom z krídla schválne oprel ako prstom o murivo balkóna, a po tomto kúsku stiahol pierka pod brucho / trup a pekne letel ďalej ... nakoniec niečo zhadzovali z jedného z lietadielok, neviem už čo, ale tesne predtým sme premýšľali, ako sa k tomu niečomu dostať, zrazu to lietadielko vyzeralo ako malá helikoptéra kabriolet, sedel tam nejaký matný neveľmi viditeľný pilot a veľmi opálený mladý chlap, ktorý sa mocoval s niečím, čo práve zhadzoval ...
Althea Zverejnené 16. August, 2009 Zverejnené 16. August, 2009 Dnes som bola na nejakom odovzdavani cien, ako partner taky chlapik,co hral vo videoklipe Always od jona boviho, hehe. taky blondak. a potom,ked sme boli na takej party, som stretla mojich rodicov, sestru, mojho terajsieho frajera. mal v takej taske nasho skrecka a stale na mna ukazoval prstom :to je ona,to je ona. ja som sa schovala pod stol a cakala,kym to cele skonci. a naraz pod tym stolom zas boli nasackovani seci. proste cely sen o tom,ako ked som sa niekde zasila, nasli ma. a stale len ten moj s tym To je ona,kokos, normalne som na neho mala rano nervy,aj po prebudeni. ani neviem kam sa podel moj fesi sprievodca.
arwiel Zverejnené 17. August, 2009 Zverejnené 17. August, 2009 mala som červíka /či húseničku/, zabalila som ju do cesta, zakuklila ju...húsenička rástla, cesto pukalo, tak som ho tvarovala tak, aby bola pekne zakrytá...zrazu to bola húsenica, veľká, červená... ale bol to môj maznáčik... :lol: pohrýzla ma cez dieru v ceste...opravila som cesto a čakala kým z neho bude motýľ... myslím, že výklad nepotrebujem, na vzťahu si to viem vysvetliť...
littlewitch Zverejnené 18. August, 2009 Zverejnené 18. August, 2009 Althea..Sen som zacala vykladat uz vcera,ale nejak ma toto neposlusne forum odhlasilo a ostala som bez postu ;) Takze dnes :lol:Sen je stale o tebe a tvojom vnutornom svete. Mas pomerne stabilny vztah a hoci v podvedomi tuzis po nejakej malinkatej zmene v sexe,mas obavy,co tvoj partner,takze tuto moznost vytlacas aj spod tvojho podvedomia. OBavy su potvory,ale tvoj zivot je v pohode,nemas sa za co hanbit,alebo nieco skryvat. Su veci,ktorymi si ludia hodne komplikuju zivot tu,na zami a neuvazuju,ze su tu naozaj len okamih. Uz som to velakrat opakovala,ludia su tak velmi predvidatelni vo svojom vnutri,hoci chcu okoliu dokazat,ze to tak nie je. :),a estee na zaver (dufam,ze uz neaktualne) ,nikdy si zo svojho podvedomia-snov netahaj ten pocit nervozity. Dokaze pokazit uplne cely den. :)
Althea Zverejnené 18. August, 2009 Zverejnené 18. August, 2009 moj vnutorny svet je mrte velky, normalne planeta, heh. dakujem za vyklad :lol:
Bijou Zverejnené 25. August, 2009 Zverejnené 25. August, 2009 už asi tretiu noc sa mi opakuje ten istý sen alebo skôr výjav, lebo je to len taká krátka situation: stojím niekde vonku ešte s niekým a zrazu zisťujem, že mám krv na predlaktiach. Pátram po tom odkiaľ pochádza, pretože sa necítim zranená, ale v dosahu nie je absolútne nič krvácajúce, tak sa vraciam k prehladaniu vlastného tela, ale nemôžem nájsť ranu ani žiadny zdroj a krvi stále pribúda, kvapká to zo mňa na zem, mám krvavé celé šaty, ruky, nohy, tvár... (v sne ma to nedesí, len zaujíma) 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz