Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes o 20:00 na STV 2 dokumentárny film Kubánska kríza

a v nedeľu o 20:05 taktiež na STV 2 dokumentárny seriál Velikáni maliarstva - Vermeer

Zverejnené

Videl som, oplatilo sa. Akurát že na spánok mi ostali len štyri hodiny. Ale výborný film, vďaka za tip.

Zverejnené

Dnes, 21:25 na Dvojke

Unavení slnkom

... ževraj dobrý film.

Dnes, 01:40 na Markíze

Madisonské mosty

... fakt nechápem ten čas, radšej dajú o desiatej drbnutého bombastika :lol:

Zverejnené

Akčná sobota:

JOJ 22:05

Podlé zbrane

Christopher Lambert sa ocitne medzi stovkou zločincov - zradcov, ktorých gangsterský boss uväzní a žiada, aby sa navzájom zlikvidovali. Toho, čo prežije masaker s tisíckou zbraní, čaká odmena desať miliónov dolárov!

ČT1 21:05

Přepadení v Pacifiku

Steven Seagal proti zabijáckému komandu, které uneslo loď s atomovými zbraněmi.

nova 22:20

Protiúder

Arnold Schwarzenegger ztratil v jediném okamžiku vše, na čem mu záleželo. Jeho manželka a malý syn zahynuli při bombovém útoku, u kterého se ocitli pouhou náhodou. Rozhodl se, že vezme spravedlnost do svých rukou.

Zverejnené

dnes /utorok/ 21:55 Dvojka

Okno do dvora - réžia Alfred Hitchcock s božskou Grace Kelly

Zverejnené

Fak to budem môcť pozerať, keď idem do školy... v polke zakapem.

Zverejnené

pre všetkých milovníkov tancujúceho vetra

dnes na JOJ 22:05

Americká krása

Zverejnené

dnes ráno som to síce prespala, ale zajtra dávajú aj na čt2 o 21:25 jeden výborný antibushovský dokument režiséra Michaela Moora Farenheit 9/11

Zverejnené

kedze som lenivi kupit so programm, vase sluzby v tejto theme mi prichadzaju po tieto dva tyzdne velmi vhod :lol:

Zverejnené

lenivy.. joj ty jazykovedec, ja byt sefom JULS -u tak by ta nikde vo svete nezamestnali !!

Zverejnené

štvrtok /zajtra/ 21:40 čt2

Eyes Wide Shut - posledný Kubrickov počin /vlastne len posledný režisérsky/, premiéry sa tento génius dožiť nestihol

Zverejnené

teraz som to zbadala a to sem musím dať!!!!!!!!!!!!! :lol:

sobota stv2 22:00

MONTY PYTHON: ZMYSEL ŽIVOTA

/začínam mať pocit, že tu jediná kukám telku/

Zverejnené

Pôjde Python??? Na dvojke??? Paráda!!!

...ja mám len 3 programy, takže si moc nenavyberám :lol:

Zverejnené

Pôjde Python??? Na dvojke??? Paráda!!!

...ja mám len 3 programy, takže si moc nenavyberám :)

/malý odbeh/

ja tých programov mám cez dvetisíc a aj tak som sa ďalej ako za desinu na satelite nedostala,stále kukám na striedačku stv2 a ta3, občas čt2 a v prípade výnimočných filmov iné slovenské stanice /čo je fakt len vo výnimočnom prípade/, takže pohoda. na dvojke sa dá skvele vyberať :lol:

/malý zábeh späť/

Zverejnené

Dvojka rules :lol:

Predtým to bol Dr. Divnoláska, teraz Meaning of Life - super :)

A každú chvíľu nejaký dobrý dokument. Neviete, či chytajú dvojku aj Manchestri?

Zverejnené

že predtým :lol: však divnoláska bol dávno, odvtedy šlo na dvojke more dobrých filmov :)

a to nehovorím o pod lampou /ktoré teraz nebudem vídavať kvôli štvrtkovým kubrickovým genialitám na čt2/

Zverejnené

pondelok /zajtra/ čt2 21:25

Roger a ja - ďalší dobrý dokument od Michaela Moora, tentoraz trochu starší o automobilke General Motors a jej správaní k zamestnancom v osemdesiatych rokoch

štvrtok čt2 21:40

2001: Vesmírna odysea - režiséra Stanleyho Kubricka a titulované ako jedno z najlepších sci-fi všetkých čias

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov