Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

prečo tak neskoro?!

hneď by som si to pozrela, keby to bolo v ľudskú dobu :lol:

Zverejnené

Bohužiaľ, my (Češi, Slovaci) sme take dementne narody, že všetky zaležitosti v TV, ktore maju vybornu alebo aspoň nejaku kvalitu a kulturnu uroveň (hodnotu) sa u nas vysielaju v lepšom pripade po 22., v tom horšom po polnoci. Je to smutne, ale prednosť maju rôzne, panelaky, ordinacie, vyvoleni, pošty pre teba, ošklive Katky, modre z neba a podobne kraviny, ktore su kvalitativnym a kulturnym bahnom. Aj to svedči o "kulturnosti" našich narodov.

Zverejnené

Jééé dnes bude film s mojím obľúbeným hercom (J. Reno) - Wasabi - Markíza 21.20

Zverejnené

Ronja

na športové programy by si mohla upozorňovať v daných témach napr. tenis, futbal.... :lol:

Zverejnené

to Phersu, Aliak - pripomienky dajte do diskusie o fóre.

Teraz sú z posledných 4 príspevkov 3 nesprávne a jeden správne-otázka je ktorý?

Zverejnené

Pete

tie pripomienky sú tu dobre dané

aspoň ich je hneď a priamo vidieť, takže sú vecné

vďaka za pomoc,

ale myslím, že modov je nás tu dosť

Zverejnené

Pete, keďže phersu je tu moderátor, myslím, že prvý zbytočný a nesprávny príspevok bol tvoj :lol:

no a aby som aj ja nebola, dávam do tipov jednu skvelú drámu v pondelok 22:10 na stv2

Umenie plakať - Excentrická štúdia jutlandskej rodiny zo začiatku 70-tych rokov, videnej nemilosrdnými a súčasne nevinnými očami jedenásťročného Allana. Jeho život nie je ľahký – otec má „choré nervy“ a každú chvíľu hrozí, že sa zabije. Matka už rezignovala, starší brat sa odsťahoval a sestra skrýva svoje tajomstvo, súvisiace s otcom. A rodinný mliečny obchodík upadá. Otec si privyrába expresívnymi pohrebnými rečami, ktoré pozostalých vždy rozplačú. Allan sa rozhodne otcovi pomôcť všetkými možnými spôsobmi, len aby bol šťastný.

Zverejnené

Tak tento film odporúčam tiež, veľmi dobrý film. V istých okamihoch aj "zábavný".

Zverejnené

ste na mňa štyria - nezvyknem sa vzdávať !!!!!

Takže na budúce, aby som bol v obraze, ke´d budem chcieť úpozorniť na program O 5minút 12, tak do rubriky POLITIKA?

Zverejnené

supr, dúfam, že si Umenie plakať nezabudnem pozrieť, na to som sa chystala ešte keď to nedávno fičalo vo filmových kluboch, ale nejako som sa k tomu už nedostala... teším :lol:

no a dnes: TV Prima, 20:00, Bournov mýtus - druhý diel skvelej Bournovej trilógie

Zverejnené

Prečítaj si úvodný príspevok v akom zmysle bola táto téma založená

Tuto by ste mohli upozorniť na dobrý film, seriál, diskusnú reláciu a pod., ktorá v najbližšom čase pobeží v TV.

Takže neviem čo je na tom nezrozumiteľné.
Zverejnené

Už 45 minút idu Signs s Melom Gibsonom a Joaquínom Phoenixom a ja to nepozerám!!! Dobre, že som do tejto témy prišiel :lol:. Hor sa na to!

Zverejnené

Ja som včera, 5 minut do konca zistil, že na ČT 2 davaju Kurosawu. :lol: :)

Zverejnené

jaj, ja už ani nemôžem chodiť do tejto témy, vždy sa teším, čo si zase pozriem a nakoniec to dopadne tak, že o desiatej zaspím ako drevo :lol: :)

Umenia plakať mi je veľmi ľúto (samozrejme, že som zaspala zase) a dnes zaspím aj Ivanovo detstvo, čo vyzerá byť na supr film... do pekla aj s jesennou únavou !!!

Zverejnené

podobne, Bijou

tiež som chcela pozerať Umenie plakať a jasne, že som zaspala :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov