Skočiť na obsah

Predčasné voľby 2006

Odporúčané príspevky

Zverejnené

weirdo, ako povieš :)

v obidvoch prípadoch človek končí ako ... ehm... :lol:

zatiaľ čo som čítala, Fico sa teší na víťazstvo a Miki sľubuje, že sa bude kúpať vo fontáne ... Lenon je zatiaľ zalezezený ... :)

• Odpovedí 173
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

32

• weirdo

32

• RoSo

26

• game

17

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

neexistuju niekde odkazy na priebezne vysledky? sledujem post, markizu a vsetky mozne portaly ale nikto to nezverejnil.

Zverejnené

Ja čo som pozeral tak až od polnoci sľubujú prvé predbežné výsledky....

Zverejnené

Prognozy agentury MVK /predbezne vysledky este nie su/

SMER – 27,2

SDKU – 19

SMK – 11,8

SNS – 9,6

HZDS – 8,6

KDH – 8,6

Zverejnené

Počas volieb ľudia však budú voliť viac s rozumom, vedia že výsledok jedných volieb je dôležitejší ako všetky prieskumy preferencií za posledné 4 roky. Preto zvolia cestu istoty. SDKú tu vládne 8 rokov a v podstate životná situácia sa zlepšuje. Preto si myslím že SDKú dosiahne minimálne toľko % ako pred 4 rokmi. Ale nemyslím že to bude viac ako 20%. Pevné miesto v parlamente budú mať aj KDH a SMK. Obom rátam v priemere asi 10%. Bohužiaľ je veľa ľudí, ktorí uverili Ficovi a jeho populizmu, preto predpokladám že SMER tiež získa veľa %, ale nebude to 30%. Tipujem niečo okolo 25%, ale možno aj menej. Určite sa do parlamentu dostane aj HZDS, rátam okolo 10-12%. Myslím že v parlamente bude aj SNS, ale viac ako 10% nebudú mať. Možno sa ďalej dostane aj SF, bude mať niečo málo nad 5%.

Nepredpokladám že by sa do parlamentu dostali ANO, HZD a KSS.

To je môj predpoklad. Realita môže byť úplne iná.

Prvá prognóza:

Smer: 27,2%

SDKÚ: 19%

SMK: 11,8%

SNS: 9,6%

HZDS: 8,6%

KDH: 8,6%

-------------

KSS: 4,7%

SF: 3,8%

ANO: 2%

Takže pravicová vláda je v háji :lol:

Ale moje prognózy celkom vyšli :)

Zverejnené

Príliš ťažkú hlavu si z volieb nerobím.

Prečo?

Sú 2 možnosti, ak tu bude vládnuť SMER:

1) Buď Fico splní svoje bohémske sľuby a budeme si žiť ako v Monaku, to bude dobre.

2) Alebo sa budeme mať ešte horšie, čo v konečnom dôsledku môže časom zapríčiniť nové predčasné voľby a tých 30% idiotov pochopí čo v júni 2006 spôsobilo. Potom dávam pravici okolo SDKÚ dosť veľkú šancu na výrazný úspech.

Aaaaah teraz som si spomenul, Ficko sľúbil že vyplatí peniaze ľuďom čo investovali do BMG invest, výborne :lol:

Zverejnené

1. Fico nic nesplni, lebo ma prazdne reci

2. v to jedine dufam, lenze to sa stane za niekolko rokov, hned to nebude. za ten cas bude mat fico moznost slovensko uvrhnut do marazmu, a to je asi jedine, co splni so svojho programu (ma to napisane medzi riadkami).

Zverejnené

Aaaaah teraz som si spomenul, Ficko sľúbil že vyplatí peniaze ľuďom čo investovali do BMG invest, výborne :)

Nehovor, že aj ty si bol investor...

Inak prvé priebežné výsledky vyzerajú ešte horšie než prognózy, tak snáď sa to aspoň trochu zlepší, kým budú známe finálne výsledky :lol:

Zverejnené

Aaaaah teraz som si spomenul, Ficko sľúbil že vyplatí peniaze ľuďom čo investovali do BMG invest, výborne :lol:

na toto nachytal voličov ? ... nádhera

odkiaľ na to zoberie peniaze ? ... nádhera ...

Zverejnené

No predsa odtiaľ, odkiaľ na zvyšné bláboly čo nasľuboval... A zatial suverénne SMER vedie... priebežné výsledky sa dajú mimo iného sledovať tu

Zverejnené

Nehovor, že aj ty si bol investor...

ja konkrétne nie, ale nepriamo si môžem 'mierne' prilepšiť

odkiaľ na to zoberie peniaze ? ... nádhera ...

to už je jeho starosť :lol:
Zverejnené

to už je jeho starosť :lol:

prilepšiť si môžeš ... to je tvoj problém

nájsť na to peniaze bude náš problém ... čo myslíš, kto to nakoniec zaplatí ? :)

Zverejnené

Axel, len aby to nedopadlo tak, že si mierne prilepšíš, aby ti zobral vzápätí ešte viac aby si prilepšili na takú istú chvíľu aj iní....

Zverejnené

Nejako to vidíte čierno. Chápete že Ficko dostane možnosť realizovať tie svoje žvásty a ak mu to náhodou nevyjde (čo predpokladám) tak celý ten jeho SMER aj so zvyškom ľavice pôjde na smetisko dejín a pravica v budúcich voľbách nebude mať problém zvíťaziť. Bolo už aj horšie. A 4 roky ubehnú rýchlo, Mečiar spravil viac bordelu a prežili sme to.

Zverejnené

nejako to vidíš moc bielo :lol: ... nech žije Slovensko, krajina večných experimentov ... iste, prežili sme niekoľkonásobný návrat lenona, tak už prežijeme všetko ...

Zverejnené

Priebežné výsledky volieb

SMER- 29,17% - 668 151 hlasov

SDKU/DS - 18,34% - 420 163 hlasov

SNS - 11,73% - 268 586 hlasov

SMK/MKP - 11,68% - 267 478 hlasov

ĽS/HZDS - 8,78% - 201 209 hlasov

KDH - 8,32% - 190 610 hlasov

....................................................

KSS - 3,89% - 88 998 hlasov

SF - 3,47% - 79 492 hlasov

ANO - 1,42% - 32 627 hlasov

Počet zapísaných voličov: 4 250 476

Počet zúčastnených voličov: 2 323 251

Počet platných hlasov: 2 290 633

Volebná účasť: 54,65 %

Zverejnené

Predpokladany pocet ziskania kresiel v parlamente

50 – SMER

31 – SDKU

20 – SMK

20 – SNS

15 – HZDS

14 – KDH

Zverejnené

Počkáme si na konečné výsledky volieb, potom bude mať význam preberať ďalšie veci. Nie je ešte isté ani to, že SMER bude vo vláde a Fico premiérom, aj keď má najväčšiu šancu.

Ešte chcem upozorniť aby ste sem nepísali možné koalície, to už bude vhodnejšie pre inú tému, táto sa potom uzavrie, keďže išlo o predvolebný prieskum, ktorý skončil včera.

Zverejnené

Nejako to vidíte čierno. Chápete že Ficko dostane možnosť realizovať tie svoje žvásty a ak mu to náhodou nevyjde (čo predpokladám) tak celý ten jeho SMER aj so zvyškom ľavice pôjde na smetisko dejín a pravica v budúcich voľbách nebude mať problém zvíťaziť. Bolo už aj horšie. A 4 roky ubehnú rýchlo, Mečiar spravil viac bordelu a prežili sme to.

pozri sa do Ceska. KSCSSD tam robilo bordel 8 rokov a ludom sa to paci dalej :lol:

Zverejnené

Aaaaah teraz som si spomenul, Ficko sľúbil že vyplatí peniaze ľuďom čo investovali do BMG invest, výborne ;)

To vážne ;) keby som to bol vedel, hádam mu dám hlas :lol: ;)

Ale ja by som chcel tie peniaze späť aj s úrokmi :) 30 % ročne za celú dobu :)

Ale vážne:

Trochu som sklamaný z výsledku, ktorý dosiahlo KDH.

(a na druhej strane som rád, že ANO je tam, kde má byť ;) )

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov