Lydži Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Mám rada jazykolamy, ale zatiaľ poznám iba 2, ktoré som musela trénovať: Pes spí, psy spia Najvyrukavičkovanejší Nie žeby som mala taký šikovný jazyk, len som sa k iným "kvalitným" jazykolamom nedostala. Ešte aj: Na klavíri hrala Klára Králová je celkom dobrý, ale pri troche sústredenia sa dá zvládnuť aj bez cvičenia. Nuž, keď poznáte jazykolam, pri ktorom ste si skoro zlomili jazyk :lol:, vykričte ho sem. A rada by som sa pobavila (verím, že aj Vy) i na slovách a z toho vzniknutých situáciách, keď sa Vám jazyk trochu zauzlil :) . Občas mávam dni, kedy trepem piate cez deviate a chcela som tu hodiť zopár inšpirácií, ale momentálne si neviem spomenúť. Keď to zase príde, sľubujem, že o to neprídete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 No okrem klasického Strč prst skrz krk ma práve teraz napadá Pan kaplan v kapli plakal... hovorte to rýchlo za sebou a som zvedavý, za ako dlho sa pošmyknete a pan kaplan bude v pakli klapať :lol: :) A zo zauzľovaním jazyka ma napadá momentálne len to, keď jeden známy raz namiesto omša končí niekoľkokrát po sebe povedal, že konša omší...samozrejme nik nevedel, čo tým chcel autor povedať :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydži Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Super :lol: . Keď mám pravdu povedať, na 4.x v kapli klapal, na 6.x v kvapli kvapal a potom som už nevedela, či tam má plakať, či klapať, či čo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Povedzte za pol sekundu Dolar Libra Rubel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 no... , ideme na to :lol: : hovorte vety rýchlo za sebou : Nenaolejuje - li Julie koleje olejem, naolejuje je Julo. a ideme ešte raz olejovať :) : Keď nenaolejujeme linoleum, naolejujeme lampu, keď nenaolejujeme lampu, naolejujeme linoleum. a ešte vety opakovať rýchlo za sebou : V našej peci myši pištia, v našej peci spí psík. Išiel pštros s pštrosicou a pštrosíčatami Pštrosou ulicou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwiel Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 tak pri pštrosoch len fučím železo, železo oželezilo si sa, koleso, koleso, okolesilo si sa tymto ma trapili v detstve tristotridsaťtri strieborných striekačiek striekalo na tristotridsaťtri strieborných striech Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Dolar Libra Rubel toto som trenoval :lol: viem to povedat aj 3 krat za sebou rychlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazmar Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 neviete niekdo ten s tym revolverom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 neviete niekdo ten s tym revolverom? snáď myslíš tento : " Náš revolver je ze všech revolverů ten nejrevolverovatější revolver. " chudák každý, kto račkuje :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
secretka Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Podarilo sa mi "vydolovať" v pamäti zopár jazykolamov: * Hlavnú rolu Lorda Rolfa hral Vladimír Leraus. :lol: * Taktika tatka praktika. * Juro ruje Jura. * Kedysi si si Si-Si nekupovával. * Tak ty takto tatko. Mne robi problem parkrat za sebou rychlo povedat Dolar Libra Rubel. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Keď už tu je Dolár, Libra, Rubeľ tak sem dáme aj KVAPLA KVAPKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 * Kedysi si si Si-Si nekupovával.Toto mi pripomenulo dačo: Doma ma má mama málokedy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydži Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 Na jednom kempe som každé ráno z vedľajšieho stanu počula: Tato, ta to to ty tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 ich weiss was ich glaube. Und ich werde vorsetzen, dass ich glaube und ich glaube das glaube ich, dass das ich glaube ist richtig. toto je sice skor brainstormer ale .. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Tak toto ma napadlo čistou náhodou :) opakujte si názov filmu: Lemra lemravá :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedgehog Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Som si... A k čomu som mal prísť? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Dokopy k ničomu. Ale keďže som to dal do jazykolamov, tak sa mi asi pri opakovaní lámal jazyk :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lydži Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 V poslednom čase si zamieňam slová, až sa čudujem, čo sa mi robí. Tak najnovšie som namiesto banány povedala barany. A v robote som si musela dávať pozor na faktúry, aby som nepovedala fraktúry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 akurát sme na čete rozoberali výslovnosť našich mien a všimol som si, že weirdo čítam ako weidro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Ešteže si nepovedal wedro lebo to by bol prúser :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Fischers Fritz fischt frische Fische, frische Fische fischt Frischers Fritz. A s týmto sa teraz často bavím: In Ulm, um Ulm, und um Ulm herum :) Inak vždy končím na dolár, libra, rubeľ, to mi nejde :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 kedysi dávno sme sa zabávali aj my na inojazyčných ... rozhodne zaujímavé : mnohokrát zasebou opakovať : " sárga bögre, görbe bögre " úspech zamotania jazyka sa dostaví / preklad : žltý hrnček, krivý hrnček / : ) a ešte jedna veta, ktorú som sa naučila ešte ako dieťa, je o strakatých strakách a ich strakatých chvostoch : ) : nem minden tarka fajta szarka farka tarka, csak a tarka farkú fajta szarka farka tarka . nj :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0strider Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Fischers Fritz fischt frische Fische, frische Fische fischt Frischers Fritz. si tomu dala, este aj pri pisani si sa sekla "FRischers" :lol: btw amici maju She sells seashells on seashore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 včera som nechtiac použila dačo z toho - nenaolejujem ... niečo som chcela povedať o nepoužití oleja, už neviem, v akej forme som to použila, ale bolo to hodne krkolomné slovo, podarilo sa asi na tretí krát :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Juro ruje Jura.... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts