Skočiť na obsah

Tomáš

Odporúčané príspevky

Tému s Windows 10 som tu nenašiel, tak som preto dal len všeobecný názov, že keď sa vyrieši to moje tak aby téma ďalej mohla slúžiť ostatným ohľadne Windowsu 10. 

Ja píšem ohľadne problémov s aktualizáciou. Nejedná sa o môj počítač ale matkyn. Ona to má priamo z obchodu (nejedná sa o žiaden repas či bazárovku) kde už operačný systém bol nainštalovaný. Problém je že stále dáva notifikácie o aktualizácii ale nejako to nechce fungovať lebo keď ich potvrdím tak len napíše že sťahuje a ďalej sa nič nedeje. Stiahne sa to tie percentá ako sťahuje idú a potom len že čaká na inštaláciu ale nič sa nedeje že tam neni ani žiadne potvrdzovacie tlačidlo na čo by sa dalo kliknúť alebo čo. Niečo že nainštalovať. Neni to tam.

spacer.png

Ešte dodám že po reštartovaní počítača, začalo v lište pri hodinkách hlásiť že aktualizácie sa nedajú nainštalovať. Tak som na to klikol, opäť ma to hodilo na to okno (viz.obrázok) ale už tam bolo červeným že chyba - kliknite na riešenie problémov. Keď kliknem tak zase to začne akože sťahovať a potom dokola to isté. Že reštartujte po reštarte vyhodí že chyba atď. Už je po záruke tak asi do bežného PC servisu zobrať? Aj keby bol ešte v záruke tak nebol kupovaný v špecializovanom počítačovom obchode ale v bežnej sieti predajne eketrotechniky. Tam neviem či sa dá reklamovať chyba operačného systému.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 8
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Tomáš

    5

  • robopol

    3

  • game

    1

Top prispievatelia v tejto téme

Nemáte tam niekoho, kto si privyrába prácou na počítačoch? Keď nie, tak do servisu. Im po záruke bude jedno, kde bol kupovaný... ovšem keď je po záruke, ten win10 doteraz fungoval?

My tu máme pána, ktorý si privyrába opravou a servisom pc, nemienim sa tváriť, že rozumiem pc či ntb, prenechávam všetko pekne jemu. On tomu rozumie. 😇

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno to dlho fungovalo. Dávalo sa na to pozor. Tak nemá dôvod to blbnúť ale stalo sa. Aj som pregooglil dosť aj poskúšal dosť no nič. Ale taký amatér ano. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale to by hláška mala obsahovať informácie že z dôvodu miesta ba disku. Smartfón mi to tak oznamuje. No počítač nepíše prečo. Ale je tam miesto. 

Som sa dočítal že vraj nejaký komprimovaý zväzok na disku to môže spôsobovať ale to je už na mňa príliš odborné.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Musi byt ale miesto na systemovom disku, kde je windows, pokial viem je to vacší balík a ak mas stary pc, tak ma aj po case malo miesta na systemovom disku. Ak mas problem aj tak, tak si daj bod obnovy niekde z minulosti, zrejme mas rozhadzany windows, pokial tam nemas nic dolezite tak preinstaluj windows.

Podla mna mas malo miesta na disku, komprimovany zvazok, znamena ze si mohol komprimovat aj windows, cim si v minulosti chcel usetrrit miesto, vymaz zbytočne veci na systemovom disku, odinstaluj, a vymaz aj nepotrebne body obnovenia, to všetko zabera kopu miesta na starych pc. Mimochodom čo je u teba dost miesta? však si neni uplny retard, tak potrebujes mat vole povedzme 10 Gb.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To som nevedel. Pri OEM verzii sa to berie ako zakúpené? Lebo neviem či neni rozdiel že sa kúpi prázdny počítač, a dodatočne sa naň kúpi operačný systém. Alebo keď už na počítači ten OS je.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov