Jump to content

Internet Explorer 9

Sniper

Recommended Posts

Microsoft dnes vydal finálnu verziu Internet Explorer 9. Podporované sú OS Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 a Windows Server 2008 R2. Windows XP nie je podporovaný.

Ak surfujete cez IE8 alebo staršie verzie, odporúčam si prehliadač aktualizovať na IE9. IE9 oproti starším verziám lepšie podporuje webové štandardy a oveľa rýchlejšie spracúva Javascript, čo pocítite hlavne aj na tomto Fóre. Takže ak chcete aby vám Fórum išlo rýchlejšie, tak aktualizujte.

• Upvote 1

Ja mám XP, takže IE9 mi nehrozí, ale mne to dáva sotva 10 FPS pri 20 rybách. Ale však čo by som chcel od kompu z novembra 2003 :thumbsup:

testoval som pod Sedmickou na PC so stvorjadrovym procesorom a uz nie najmladsou, no stale este vykonnou grafickou kartou 8600GT. IE9, na rozdiel od Opery, mal vsak u mna slusne vysledky aj pod Vistou na starsom PC s jednym procakom a 6600GT.

Na druhej strane, v teste acid3 stale nema 100%. Aj tak je to vsak pokrok oproti IE8, ktory dosiahol biednych 20% :thumbsup:

IE8 bol fail. To už lepší bol IE7. IE8 brutálne pomaly spracúva javascript, čo je zlé pri dnešných moderných weboch. IE9 v tomto smere výrazne zrýchlil. Ale ešte som ho netestoval, skúsim to nainštalovať na bráchov alebo segrin notebook, oni majú W7. Ale podľa toho čo som videl na screenoch, tak kto upgradne na IE9 môže rovno používať Chrome. Mám pocit, že všetky browsre ako keby smerovali k jednotnému vzhľadu.

• 1 year later...

IE9 už má na Fóre väčší podiel medzi návštevníkmi ako IE8. Ešte stále sa predbiehajú, ale predpokladám, že IE9 postupne bude zvyšovať svoj náskok.

post-2-0-24999800-1355336009.png