Skočiť na obsah

Rusko - ukrajinský konflikt

Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja som Ukrajine poslal 7700 euro.  Prve tri tisicky na ukrajinsku ambasadu bojujte. Potom ze ze zena,lebo to posielala aj moja zena , ci nemozeme 500 euro nejakej jej kamaratke ukrajinske mnisky co zila v Tornali, tak sme jej poslali. Ak ich rusi napadli , pre mna peniaze mci nic nemalo ziadnu hodnotu. A neskor  a ta vacsina, lebo som si uvedomoval korupciu, ci chcel aby stych mojich penazi mali co najviac, co najviac im pomohmli. 4000 Na jednotlive veci. Posledna boli tie granaty Co fico povedal ze to je ako stat do stromovky. Uz peniaze nemam, ci to dlho trva, ale ze bojuju je spravne a snad to vyhraju, A tych mojich 7700 euro co som im  poslal, su pre mna vlastne najlepsie investovane peniaze. ......... Na slovensku je 30% debilov pro ruskych. Snimi sa uz nikdy bavit nebudem.  Chcel som pomoct Ukrajinskym ludom. A zvladaju to dobre. Sledujem tu vojnu kazdy den, Aj priemere 5krat denne, stale ma to zaujima.  Ukrajinci neprehraju. Nepridu uz o ziaden meter.  Ukrajincom sa aj dari. Niesom vojak, ale vimam si co viem. Ale aj na vojne som bol.   Rusi Ukrajincov neporazia sa to neda.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov