Skočiť na obsah

Rusko - ukrajinský konflikt

Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hm,  v korei to vyslo.  Chapem ze  rusi by chceli ukrajinu ked uz na to minuli milion zivotov a stovky miliard ale to sa vam nepodari.  

Zverejnené

Pre pripomienku..

Ja nie som Rus.. Iba mám, pre nich "kúsok pochopenia"..

Žijem na "čiare"..

@tyso Musíš to vymyslieť,  trochu "zložitejšie "..

Však tvrdíš, źe si múdrejší ako "ja"..

Tak sa posnaž..

Zverejnené

V TV správach povedali, že Ratcliffe sa s Putinom nestretol. 

Zverejnené

preto pisem vraj,  ale kedze bol v Moskove a urcite sa stretol s niekym vysokym od FSB, tak je mozne ze toto tam padlo a bolo to od Putina, kedze taketo navrhy by musel schvalit on.   Ale uvidime

Zverejnené

Akási "epizódka", sa stala..

Citát

Prestrelka ukrajinských tajných služieb v Kyjeve. SBU a HUR sa dostali do ozbrojeného konfliktu

V kyjevskej štvrti Berezňaky sa odohral mimoriadny ozbrojený incident medzi príslušníkmi dvoch kľúčových ukrajinských bezpečnostných zložiek – civilnej SBU a vojenskej rozviedky HUR. Pri streľbe utrpeli zranenia najmenej traja ľudia. Prípad súvisí so Stepanom Kaplunovom, zástupcom veliteľa Ruského dobrovoľníckeho zboru, a s údajným plánom ruskej FSB na jeho likvidáciu. O tom, čo presne konflikt vyvolalo a kto siahol po zbrani ako prvý, však jednotlivé strany hovoria rozdielne.

https://www.pravda.sk/spravy/svet/clanok/2034497-prestrelka-ukrajinskych-tajnych-sluzieb-v-kyjeve-sbu-a-hur-sa-dostali-do-ozbrojeneho-konfliktu

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov