Skočiť na obsah

Rusko - ukrajinský konflikt

Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper,

Toto je téma o aktuálnom rusko-ukrajinskom konflikte

Ruská invázia na Ukrajinu (02/2022)

Mapa Ukrajiny https://en.wikipedia.org/wiki/File:2022_Russian_invasion_of_Ukraine.svg

Odporúčané príspevky

Zverejnené

@tyso

Nuž uvidíme uvidíme, kto z nás dvoch sa sekol.

Ale keďže Zelenskyj povedal že "Trump ho chápe". (slniečkári asi nie..)

Hmm.. Asi budem mať k "pravde" bližšie ja.

Zverejnené

ved to vieme, ako obycajne ty sa mylis.  Ved si este ani raz nemal pravdu, ale vytrvalo sa mylis dalej.
Zelensky "Viacero otázok sa týkalo pozvánky Ukrajiny do NATO. Volodymyr Zelenskyj uviedol, že už len samotná perspektíva vstupu do Aliancie je nádej pre jeho ľud a dodáva mu silu." 

Ale posolstvo je jasne,  ak nebudu zapadne zaruky, tak ukrajina bude musiet mat jadrove zbrane.   

Zverejnené

Ja som iba ľudoví filosof.

(keďže zofia, znamená v doslovnom preklade temnota.. filozof je milovník temnoty..)

Povedať "mám pravdu", je podľa mňa číri vulgarizmus.

Pravda je nehmotný ideál. Možno sa k nemu približovať, alebo vzďaľovať.

A nikto ho nemôže vlastniť.

Zverejnené

iste, takze ako je to s prielomom ?  :)   Mozes kecat ako chces ale tvoja predpoved je tu  "A keď to nedostane ihneď, dočkáme sa od Voloďu o pár dní uplakaného prejavu o tom ako "zlý prehnitý západ, zradil a oklamal Ukrajinu"."
neviem co je to par dni u teba, ale tak mas velkoryso mesiac.
Potom priznas ze si sa mylil alebo budes klasicky alamovsky mlzit ?   (predpovedam to druhe,  pretoze sa spolieham na tvoje ego, ktore nedokaze priznat ze sa mylis aj keby to malo znamenat ze sa mylim :)  )

Zverejnené

"Pár dní" asi po prezidentských voľbách v USA.

Alebo by si radšej bol, keby to Zelenskyj spravil pred nimi?

A prielom?

Načo majú Rusi hádzať, svojich ľudí ako to drevo do ohňa?

O pár dní tam začne raspputnica jak sviňa, a každá vojenská akcia sa utopí v blate. Kým to dôkladne nezamrzne.

A ide zima, ide mráz. Ukrajinská infraštruktúra je v.. Psej vagíne a hadej kloake.

A Zelenskyj, je fenomenálna hérečka..

Zverejnené

@tyso

Úprimne.. 

Prajem ti.. Aby ťa osúložil besný pes..

Ľudia ako ty.. Si to zaslúžia..

Bohužiaľ, nikto nedostane to čo si zaslúži..  Ale iba to čo sa mu podobá..

Čo sa ti to vlastne podobá?

:certisko:

• Odobrať bod 1
Zverejnené

Netusim co si chcel povedat Mazepom, ak to ze ziadne zmluvy s Ruskom nemaju hodnotu uz stovky rokov, tak fajn. Ale to dost pochybujem.   A tak skus nabuduce povedat co chces povedat,  pretoze neviem citat myslienky.

Zverejnené

Zelenskyj nie je nijaký moderný západný demokratický politik, ale tradičný východný kozácky "Len on" ala hetman Mazepa. Jediné čo ho zaujíma, je udržať si svoju osobnú moc. A bude pre to ochotný urobiť, aj fakt saltomortálne politické a ideologické veletoče. 

Zverejnené

Nemyslim ale nie je to podstatne.   Kazdy politik ma chut na moc, to je v podstate popis prace.   Ale ukrajinci ukazali ze to nie je take jednoduche si ju udrzat ako v Rusku ( vid Janukovic).
Takze v skratke :   Ruska "ponuka"
1.  Stanete sa rusmi, 
2.  Bude to stat len nepatrny pocet asi milion mrtvych  a desat milionov utecencov

A ukrajinci povedali nechceme,  Zelensky je prezident ktory to akceptuje.  Jeho uloha je dnes zabezpecit na zapade podporu pre boj a kym to robi, tak s nim nemaju ukrajinci problem.

Zverejnené

Ten môj výrok o "modernom politikovi".

Nebol náhodou tak trochu oxymoron?

Napríklad Igor Matovič.. To bol moderný západný politik.. Z najmodernejších..

• Haha 1
Zverejnené

@irb

Chodím sem, utriediť si myšlienky. A ujasniť si "svetonázor".

A čo by si chcel tvojimi príspevkami, dosiahnuť ty?

Zverejnené
pred 2 hodinami, alamo pridal:

A čo by si chcel tvojimi príspevkami, dosiahnuť ty?

Poznanie. Akékoľvek. Poznanie ľudí, poznanie súvislostí, atp. 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Rusku nejde o zabratie nového územia. Vojnu na Ukrajins vyprovokovali spojené štáty a je o úplne iných veciach, ako vám denne prezentujú v médiách, ktoré len tlmočia falošný príbeh vytvorený v Pentagóne a CIA. 

Proteus tak velmi chce zdroj, tak nech sa páči zdroj.

Zverejnené

to nie je zdroj :)  To je ukazka ze infovojna je rusky dezinformacny web.

Tomas, skusim zakladnu logiku
Hovoris "Rusku nejde o zabratie nového územia",    ale Rusko zabralo a anektovalo nove uzemia.    Ak povies ze budes chudnut a hned nasledne si ides kupit klobasu a zjes ju, tak  chapes ze to prve je loz ?  Ze ?  Podla cinov vies ako to je

19 Každý strom, ktorý nerodí dobré ovocie, vytnú a hodia do ohňa. 20 Poznáte ich teda po ich ovocí.   ( Matus, 7 )

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Pridať bod 1
Zverejnené

Aj kamoš to tvrdí že aj za majdanom je CIA, blackrock tam vykupuje pozemsky. Chodte na ukrajinský kataster a pozrite komu patria pozemky.

Zverejnené
1 hour ago, Tomáš said:

Proteus tak velmi chce zdroj, tak nech sa páči zdroj.

Infovojna nie je relevantný zdroj. Je to dezinformačné médium, ktoré podporuje russko a robí cezeň svoju špinavú politiku. Niečo vierohodné, môže byť kľudne aj zahraničné.

46 minutes ago, Tomáš said:

Chodte na ukrajinský kataster a pozrite komu patria pozemky.

Komu. Keďže píšeš, aby sme si pozreli ukrajinský kataster, predpokladám, že keď nás tam posielaš, ty si tam už bol a vieš odpoveď. Tak sa pýtam komu. Keď mi relevantne zodpovieš moju otázku, ktorá je normálna vo vzťahu k tvojmu tvrdeniu, tak tam pôjdem a pozriem sa. 

Lenže ak je kataster na podobnej báze ako ten náš, tak sa len tak ľahko k vlastníkom nedostaneš, pretože potrebuješ vedieť parcely a územie, ktoré treba pozrieť, aby som zistil, komu daný pozemok patrí. Takže prosím bližšie informácie. Ak ich teda nemáš z tej tvojej infovojny. 

Zverejnené
pred 1 hodinou, Tomáš pridal:

Rusku nejde o zabratie nového územia. Vojnu na Ukrajins vyprovokovali spojené štáty a je o úplne iných veciach, ako vám denne prezentujú v médiách, ktoré len tlmočia falošný príbeh vytvorený v Pentagóne a CIA. 

No o aké iné veci tam ide, nože daj. To zas bude nejaká hovadina.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené
pred 7 hodinami, alamo pridal:

Zavoláme verbovačov do VW SK , a budeme ťahať "dezertérov" na front od pásu?

Sa priprav, prídeš si na svoje.

Zverejnené

Ja by som nerobil nič. Sadol by som si na zadok a čakal by som, čo sa z toho vyvinie a ako to celé dopadne.

A Ty, @Sniper , by si robil čo?

Zverejnené
pred 3 minútami, irb pridal:

Ja by som nerobil nič. Sadol by som si na zadok a čakal by som, čo sa z toho vyvinie a ako to celé dopadne.

Ruské vojská sme tu už mali a ruskú politiku tiež. Ak sa USA na nás vykašle a sa nezjednotí, tak to považujem za katastrofu. Resp. prirovnávam to k Mečiarovej politike.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov