Tono Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Práve som sa vrátil s motorkou, spravil som cca 60 km a cesty boli takmer prázdne. Treba si vybrať vhodný čas a trasu. Teraz, po tej horúčave, sú asi všetci doma, alebo si užívajú nápoje na terase. Je fantastické cítiť, ako sa mení vzduch, teplota, vône, keď vedie cesta z lesa na polia... Auto je teraz o ničom. Iba tých múch, čo sa na mňa nalepilo, trochu kazilo pohodu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tono Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 pred 3 hodinami, smiley napísal: kazdy ucastnik moze pouzivat komunikaciu bez ohladu na ucel. A teda chcel by som vidiet, ako by sa tvarili, keby policajti zastavovali auta ( a hlavne kabriolety a motorky) a kontrolovali, ci dotycny ide z/do prace alebo nakupu, teda ci si nevyrazil nahodou len tak sportovo alebo rekreacne, lebo v tom pripade nema na ceste co hladat. Pamätám sa za socializmu, keď ma zastavili príslušníci VB a pýtali sa ma na účel cesty. No čo by som im na to mal odpovedať... Dokonca som musel otvoriť aj kufor, čo prevážam a či mám na to doklad. Mnohí na tie časy zabudli, alebo ich nezažili. A teraz títo "Titáni ducha", ako "Muž z plexisklovou maskou", nám tu dnes kážu o porušovaní občianskej slobody a o ľudských právach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Ak je naozaj nebezpecna, a existuje k nej nejaka alternativna cesta, mala by byt osadena znackou zakazu vjazdu bicyklom, nech je jasne, ze tam nie je bezpecno. Na jednej ceste u nás to spravili naopak. Osadili dopravnú značku pre autá že pozor cyklisti. Že autá majú dávať pozor na cyklistov nieže cyklisti aby si dávali pozor na seba a šli radšej okolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts