-
Similar Content
-
By Vilma Flinstonova
hľadala som a nenašla...ako si zvyknete poradiť, keď máte nejaký nie práve banálny problém, na ktorý dostanete od lekára lieky, avšak po 2 - 3 dňoch liečby telo reaguje na tú liečbu tak, že problém, ktorý mal byť pôvodne riešený, sa síce stráca, ale vyvinie sa iná, veľmi nepríjemná reakcia, ktorá tiež môže spôsobiť veľmi nepríjemné a možno aj zdravie ohrozujúce problémy? Nie alergia, ale iná nepríjemná reakcia. Viem aj ja, že prvá rada je ísť k lekárovi, zmeniť liečbu a pod, ale keď je človek v takom fyzickom stave, že len predstava dopravy a čakania v čakárni je desivá...
ocitli ste sa aj vy v situácii, ked ste museli zvoliť menšie zlo? A ktoré vlastne je menšie? Ako ste to potom riešili?
-
By BORGGEUS
Zdravim. Mam plne zuby svojej psychiatricky. Je mlada a neskusena. Chcem sa opytat ci sa len tak da zmenit psychiater. Ci musim povedat svojmu staremu psychiatrovi ze od neho odchadzam? Bude chciet ten novy moju kartu od predosleho psychiatra? A este sa chcem opytat ci mi predpise take lieky o ake ho poziadam. Dakujem
-
By kolibrik tara
Potrebovala by som poradit, mozno sa to stalo aj niekomu z Vas. Som na PN, marodujem s nohou, bolest mi obcas vystreluje od palca smerom ku chodidlu, ale zvlastne je, ze pol dna to neboli vobec a potom sa idem zblaznit. Beriem lieky na zapal a proti bolesti, ale zapal by podla mna asi bolel stale,nie prerusovane... na ortopediu ma objednali az v marci.
Kamoska vravela, ze to moze byt nejaky skryty vyrastok v nohe, ktory tlaci na kost, alebo nerv...nemate podobne skusenosti?
A ak ano, ako dlho trva liecba, alebo ako vobec prebieha?
Vdaka
-
Recommended Posts