Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2016  

16 členovia hlasovali

1. 1. koho budem voliť - predbežné hlasovanie november 2015

• Smer-SD
      0
    • Sieť
      0
    • Most-Híd
    • KDH
      0
    • koalícia OĽaNO, NOVA
    • SNS
      0
    • SaS
    • SMK
    • SDKÚ-DS
      0
    • TIP
      0
    • Šanca
      0
    • SKOK
      0
    • ĽS NS (Ľudová strana Naše Slovensko)
      0
    • KSS
      0
    • Strana zelených
      0
    • Národná koalícia
      0
    • Sme rodina /Kollár/
    • Iná strana
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja som preferoval pravicovu vladu. Teraz to uz nejde(a vobec nie kvoli Matovicovi). Ine riesenie ako uradnicka vlada nie je. Fico vladu mat nebude. Dufam. Ti 4 predsedovia stran su zmrdi - a poslanci co by ich podporovali detto.

Prezident? Volil som ho. Ze nepozval Kotlebu - mna vobec nevyrusovalo. Je to jeho rozhodnutie - malo iste svoje dovody. Ja osobne by som ho mozno pozval, ked bola o tom debata tu nafore - boli aj dobre navrhy ako to mal riesit. Ale riesil to tak ako riesil, ja to respektujem.

Som zvedavy - aku vladu zostavi.

Zverejnené
"Okrem predčasných volieb. A tie by znamenali takmer naisto nepopísateľne väčšiu katastrofu ako toto. Úradnícka vláda je blbosť, je to preklenovací manéver pred predčasnými voľbami," vysvetlil Šebej. Podľa neho už nechce okrem Simona odísť nikto iný.

Čítajte viac: http://domov.sme.sk/c/20117225/simon-je-jediny-podla-bugara-neodide-z-klubu-uz-nikto.html#ixzz42yaLp4mm

Ludia ocakavali od neho ze tiez odide(mal u nich renome). Ja neviem preco. Nikdy som ho nemusel. Niekedy som si ho vypocul.

To to je stary Fico - strasi bubakmi - katastrofa. Co je vacsia katastrofa ako on? Dochodca - mohol by sa uz na politiku vykaslat.

keby to aspon nejako rozumne vysvetlil. Katastrofa. V com? Kotleba? Inak to je blbost - na Mostackych volicov. Katastrofa so Sulika?

Matovica? merkelovej? Ci financna?

Priklad - keby Prochazka povedal, ze on do vlady musi ist - lebo ma zavazky a potrebuje ich splatit - mozno jeho volici by sa mu aj vyskladali. Alebo by sa nasiel jeden co by to zacaloval. Mozno by som mu aj ja euro poslal.

----------------

Inak ti 4ria - kludne mohli zobrat prachy a odist z parlamentu. Neurobili to. Piata tam ani nieje. A dufam ani nebude.

Ale Flasik mal zatial dobre cislo 80 poslancov to isti. Zatial.

Zverejnené

slimak, ok. Ale je dovolene mat iny nazor ?  Ja som vzdy preferoval pravicovu vladu, ale to co sa tu crtalo nebola pravicova vlada ale vlada blaznov.

A predcasne volby  v tejto situacii nic nevyriesia,    povedzme ze by sme zobrali vysledky ako sa objavili,   Siet mimo parlamentu,   SMK/MOST  tesne v parlemente,  SNS  na dnesku, SMER na dnesku,   SaS o cosi silnejsia  ( pohlti volicov siete ),   Matovic silnejsi, Kotleba silnejsi. 

Aka normalna vlada z toho moze vzniknut ?    Kotleba a Matovic zmenili matematiku, cakaju nas kombinacie SMERU s niekym.    A keby SaS bola normalnaa strana, ktora riesi skutocne potreby volicov a nie ego Sulika, tak by minimalne uvazovala o koalicii.     Mne by sa viac pacila vlada bez SNS a Siete. 

• Pridať bod 2
Zverejnené

Odkedy chces som mnou diskutovat? Mam vypite. 

Game, pravica nevyhrala,ale ani Smer a SNS. Preto nevidim ziaden dovod - aby Siet a Most  im sekundoval. Jedine prachy a necharakter.

Blazni - myslis asi Matovica, Kollara a Kotlebu. Matovic a jeho poslanci niesu blazni - pre mna su to vsetko slusnejsi ludia ako ta 80tka a tie 4 standartne strany. Kollar ak by ich len podporil - ja ho nepoznam - mozno by dodrzal slovo. Tiez. Prochazka s Hrnciarom su normalni? Hej?, Isto?  Co je za tym? Ze sa nevedia ani porozpravat v strane? Ako je mozne,ze dvaja podpredsedovia odidu za tyzden. Jeden behom dna. Co to je za stranu? Co to maju za predsedu? Pre teba je Prochazka normalny? 

Co to ma co v parlamente robit? Ved to je vacsi debil ako Kotleba(dal som to meno - lebo ho povazujete za debila). No a to by vyriesili nove volby.

To ako by dopadli volby a kedy budu nik nevie. Aspon ja nie niesom na koalicnych rokovaniach - ci niesom oligarcha.

Z tohto co mas nemoze vzniknut ziadna normalna vlada. Je tu podvod na volicoch a preto -ak chcu predcasne volby.  Je to to najrozumnejsie riesenie.

------------

Volici SNS, Smeru(tu aspon cast, tato mala cast co im ostala -ci mensia su aj laviciari), LSNS a podla mna aj SaS - su si velmi podobni.

Ak posilni Kotleba - musi stratit Smer a SNS.  Pod 5% ostali SMK a KDH - to niesu hlasy pre Smer a SNS. Velmi mala cast - max par %.

Chcete vladu Smer a SNS - ale oni nevyhrali - viac volicov je na opacnej strane.

---------

Este si sa pytal na cestu do Roznavi. Revuca je trochu inde - ale ano -prva dialnica mala ist juhom Slovenska. Nieje to tak? Kvoli SNS,Smeru, KDH. Predtym HZDS. Bola by ovela lacnejsia a davno urobena.

Zverejnené

do revucej snad nechces dialnicu ?  :)   Bugar presadzuje dialnicu juhom odjakziva,   SNS vrchom.    To len tak bokom 

Zverejnené

nie, nie som.    Nemam rad SNS :)  

Len som realista,    vlada ako vznika je lepsia ako som cakal.   A mohla by byt este lepsia, keby tam bola SaS.   Zabudame ze sme cakali vladu SMER a SNS. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

tyso

Ja, na rozdiel od teba, volim stranu podla programu....posledne dve obdobia to bola Most-Hid. Posledneho 1/2 roka sa stalo nieci, preco som musel urobit rozhodnutie a ti poviem pravdu zatial nie som sklamany zo svojej volby :)

Zverejnené

sice nesuhlasim, ale  uz davno ma to emocionalne netrapi :).    Beriem to ako fakt, ktory je nateraz dany. 

Zverejnené

Len som realista,    vlada ako vznika je lepsia ako som cakal.   A mohla by byt este lepsia, keby tam bola SaS.   Zabudame ze sme cakali vladu SMER a SNS. 

SaS tam kludne mohla byt - myslim,ze so Smerom. Mne by sa to nepacilo,ale akceptoval by som to, keby to Sulik vysvetlil normalne,ze preco. Ako Kotlebu by som neakceptoval. A samozrejme co vrokovaniach dosiahli. Doteraz sa neda zhodnotit co dosiahli Siet a Most. Podla mna nic. Aj oni aj SNS si sami znizili rokovacie moznosti(pod tlakom mal byt Fico). To bola chyba - ocom cely cas pisal sachista Alamo.Pr. si neviem predstavit o com sa bavia s Prochazkom - desat poslancov -dnes maximum 6. Aj ked oni uz v nedelu vedeli kolko realne ma.

A potom po 4 rokoch by som to zhodnotil.

Zabudame,ze Smer a SNS -bez tych dvoch nemaju sancu vytvorit vladu - a kludne mohla byt vlada bez Smeru.  Bolo by to na infarkt pre Sulika - a ze ho mam rad(nekruzkoval som ho) som rad ako to dopadlo.

Pre mna je Sulik - za posledny tyzden prijemnym prekvapenim(videl som ho 4-5 krat). Pred volbami som ho ani nevidel,ani nevyhladaval, ani ma nezaujimal ich program.

Zverejnené

Sulik dostal ponuku a arogantne odmietol.   Ok.  Ale potom naozaj ina vlada nemoze vzniknut a predcasne volby to mozu len zhorsit.   

• Pridať bod 1
Zverejnené

Mas na viac ako smeracky troll? Dostal ponuku od koho? Co odmietol? Ja co som zachytil - mu tu ponuku daval Danko(v TV), a v Hn povedal od nejakeho oligarchu dostal ponuku na 6 kresiel vo vlade(oligarcha to dementoval - meno Brhel)? 

A teraz ty povedz - kde to arogatne odmietol. Ak si to napisal musis o tom vediet - ci nevies o com pises? A hlavne napis aku ponuku dostal. A od koho.

Zverejnené

Kedze sa tu vsetko premiela iba s"kuloarnych a medialnych zarucenych" sprav, tak jeden s takych zarucenych faktov je, ze Sulik dostal ponuku na vytvorenie spolku troch (SaS/Most-Hid/Siet), a takto vytvorena trojka mala ist na rokovanie zo smerom a vytvorit vladu. Ak dobre pocitam, tak mohla byt aj ustavna vacsina. Udajne to odmietol, lebo ON do vlady z Ficom nepojde. Tymto krokom by sa boli odstavili aj Matovic z Kollarom (co sa stalo aj teraz) a aj SNS, ktora bola neprijatelna pre Bugara. Nevysli to (mozes hadat koho vinou), tak zodpovedny politici sa priklonili k terajsiemu rieseniu. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

To malo byt kedy? Som pisal pre alama - sulik prisiel do diskusie, pan sulik ako to vidite? Zahmlene...On hned rano povedal,ze so smerom nepojde ako vzdy. Uz mali vtedy sietaci spocitane hlasy? Co tu blaboces? Chlap ak ma nazor a ho povie. Co robia informatori a tysovia ? Berie ho spat? Ak to v nedelu rano , predtym dalsiu nedelu povie a drzi. Lebo to je normalne. Co myslite,ze kvoli Prochazkovi ci bugarovi sa mal rozplakat? 

######y.

&odpad slovenska popri SNS A Smeru su aj ti co sa knim pridaju. Tyso aj informator. A ostatni. 

Zverejnené

slimak,  tvrdi to Sulik :),  tak sa musis rozhodnut ci mu  veris.  A Fico to potvrdil.  Dostal ponuku na 6 ministerstiev,   to uz by sa dalo nieco spravit keby velmi chcel

Zverejnené

Si zopakoval co som napisal ja. kde arogatne odmietol? To su tvoje slova. Co si? pre mna ****. Fico to kde potvrdil?

Preco je tyso **** - staci jedno slovo arogantne.

Zverejnené

Tyso sa tu uz neobjavi - mozno z  nejakym stekom. Chcu rusit malotriedky - ale nie na zmiesanom prostredi. To co je? 

Nieje to na hlavu? SNS co, Tyso co? Kdh co? Ci Fico? A vlastne informator co?

&pravicovemu politikovi Dankovi - sprostejsi ako moj pohar sa podarilo zruzit danove licencie. Od roku osemnasteho rku . Je ######nuty? Dnes je rok sestnast.

Informator - tvoja strana za kupelnictvo - neviem co tam spravili -ale vies aspon plavat?

Ja to pozeram prvy krat - tyso - ****** - si pozri Bugara a Prochazku ako sa tvaria.

&brebta uz ani neviem ako sa vola ten ###### za SNS. Inak je to clovek spaty z Revucou.  Ja som ho nelustroval - vidim nieco ponom - zdevastovanu budovu - po nom - viac po jeho ocovi.  On za to asi nemoze jeho otec ano. normalne by som napisal on bol sopliak Svinstva napachal jeho otec,

On za to nemoze - jeho otec ano - ale je to rovnaky #### a som rad ,ze uz Revucan nieje.

proste on nas obcan nie je. Su tu obcania - co sa narodili priklad v Bankej Stiavnici - Dubovsky neviem ci je smerak,mozno aj ano - stary pan -prezil tu cely zivot. Ale to je slusny clovek a pre Revucu spravil vela. A on je asi cestny obcan. Mesta. a mu to patri.

Zverejnené

:offtopic:

prosím pekne, páni diskutujúci, slimak.

kontrolujeme sa trochu ... takto si nadávať tu vážne nebudeme. toto si robiť nemusíme.

tu sa pokiaľ nie je treba, nemažú príspevky, ale nebudeme sa čudovať, keď takéto začnú miznúť, že nie?

ešte nemiznú, len tie nadávky.

menej emócií poprosím, a bez nadávok. (koho sa to týka, vie)

:ontopic:

Zverejnené

Fico, Bugár, Danko, Procházka sú hrdinovia dnešnej doby. Zodpovední politici, ktorí musia robiť kompromisy, v záujme integrity, ekonomickej prosperity a demokratického vývoja Slovenska. Sú to ľudia, ktorí v zložitej situácii, ktorá nastala po voľbách, poctivo hľadajú optimálne východisko pre nás všetkých. Nezabúdajme, že nás čaká predsedníctvo v Rade EU.  Európa od nás očakáva politickú stabilitu, štátnickú rozvážnosť, vizionárske schopnosti a politickú kultúru. Ľudia takéhoto formátu sú bohužiaľ konfrontovaní so stranami, ktorým sú tieto hodnoty cudzie a ich cieľom sú iba hádky, nestabilita a politický diletantizmu. Nie je ťažké, uhádnuť, aké sú ich skutočné pohnútky. V kalných vodách politického chaosu si chcú naplniť vrecká.  

Nie nezbláznil som sa. Napísal som to preto, že takéto žvásty nie sú ničím novým. V podobnej rétorike vynikali najmä súdruhovia v 50tich rokoch. Bol to obraz oportunistickej spoločnosti, vedenej nemorálnymi politikmi. To isté sa deje aj dnes.  Parlamentné voľby je zbytočné opakovať, sú obrazom národa. A ten sa vymeniť nedá. Ja som už dávno rezignoval na krasorečnenie politikov. Je to podobné, ako to robia Šmejdi. Vždy si myslím, že im už nikto nenaletí a vždy sa nejaký hlupáci nájdu. Myslím, že argumentácia v takomto duchu nás čaká, pri ich prvej tlačovke.

• Pridať bod 1
Zverejnené

agentúra Polis zverejnila výsledky prvého povolebného prieskumu:

Ak by sa parlamentné voľby konali teraz, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 30 percent a obsadili by tak 54 poslaneckých kresiel. Na druhom mieste by bola strana Sloboda a Solidarita s 15,9 percenta (29 mandátov). Prvú trojicu uzatvára Slovenská národná strana s 11,9 percenta a 21 mandátmi.

Ako informoval Ján Baránek, telefonický prieskum robili na vzorke 1 096 respondentov starších ako 18 rokov na území celej SR. Odpovedali na otázku "Ak by parlamentné voľby boli teraz, najbližší víkend, ktorú stranu alebo hnutie by ste volili?". Prieskum robila agentúra Polis Slovakia v dňoch 10. až 14. marca.

toto by sa dostalo do parlamentu a takto by sa zmenili čísla:

post-3-0-29538800-1458066031.jpg

http://www.ta3.com/clanok/1080121/silny-kotleba-a-siet-hlboko-pod-prahom-polis-zverejnil-povolebny-prieskum.html

otázka: podarilo by sa Sulíkovi zostaviť pravicovú vládu? hore išiel Smer, SNS, SaS, Matovič, Kotleba.

Zverejnené

Ale to su len odhady, mozno by prisli volit ti co nevolili a karty by sa mohli zmenit. No ale aj tak sulik+smer, tak to by bola teda konstelacia. Na druhej strane normalnu stabilnu vladu ani nejde zostavit. Sak nech vladne mensinova vlada :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Zacnem si vsimat tonove prispevky. Dal som ti bod. Tyso tiez nieje hlupak - nieje to tomas. Ale ... 

tono neviem ci je slusny clovek - ale co napisal .. spravil to dobre - mna to oslovilo.

Zverejnené

Informator - tvoja strana za kupelnictvo - neviem co tam spravili -ale vies aspon plavat?

Ta mozno pobavim, ale mne je kupelnictvo osobne ukradnute a plavat ozaj neviem....nepokladal som za potrebne sa to naucit, kedze sa zasadne kupem vo vani :)

Zverejnené

Ved ano - Pre mna game, tyso, dead - co su slusni ludia(z inym nazorom ako mam ja) - z  nepochopitelnych dovodov budu podporovat novoznikajucu vladu.

Proste su mimo ako..  stratil som myslienku.

Informatora nezaujima kupelnictvo a preco to tvoj predseda dava do priorit?

Trochu to upravim deada a tysa nepovazujem za sluznych(niesu hlupaci) ludi. Tyso to moze hned napravit ak vysvetli ako Sulik nieco a co a agresivne odmietol. Napisal to. nech si to obhaji. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov