Skočiť na obsah

Parlamentné voľby 2016  

16 členovia hlasovali

1. 1. koho budem voliť - predbežné hlasovanie november 2015

• Smer-SD
      0
    • Sieť
      0
    • Most-Híd
    • KDH
      0
    • koalícia OĽaNO, NOVA
    • SNS
      0
    • SaS
    • SMK
    • SDKÚ-DS
      0
    • TIP
      0
    • Šanca
      0
    • SKOK
      0
    • ĽS NS (Ľudová strana Naše Slovensko)
      0
    • KSS
      0
    • Strana zelených
      0
    • Národná koalícia
      0
    • Sme rodina /Kollár/
    • Iná strana
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vysledky budu 6. marca. Ja dufam ze smer skonci. Netreba byt sklesli, ja si myslim ze to dopadne dobre.

Bol som napivo s kamaratmi - obaja nikdy neboli volit. jeden blbe nazory - druhy si to dufam vsimol. Vsimol ale ci pojde volit? Oni sa toho boja. preco neboli dvadsat rokov ani raz volit? Jeden zil v anglicku - a ten je dobre ze nepojde(ten je blbi ako pohar). Ale ten druhy? 

Zverejnené

Pozvolny pad Smeru potvrdzuje aj Median

https://www.facebook.com/notes/spravodajstvo-rtvs/exkluz%C3%ADvny-prieskum-preferenci%C3%AD-pre-rtvs/1641921479402001

Fico a Madaric sa zrejme nepoucili a prepalili kampan, tak ako v prezidentskych volbach. Specialne v tomto pripade by hrozila koalicia Fico, Danko, Kollar. Lebo k sebe patria.

Furt lepsie, ako samostatna vlada smeru...a co sa tyka SNS, tak nad nou by som nemavol rukou, pretoze za posledne roky sa tato strana plna Slotovych zlodejov preosiala......ako dokladne, to ukaze cas.

Zverejnené

Preosiala? Ani by som nepovedal. Novy predseda Danko je prinajmensom taky kseftar, ako Slota.

Zverejnené

....prepalili kampan,....

Nuž veru, lepšie by bolo pre nich, keby hovorili čo najmenej, najlepšie vôbec :)

Spomínam si, že Mečiarovo HZDS malo najvyššie výsledky vtedy, keď odignorovalo televíznu kampaň. Voliči ich volili podľa vlastných ilúzií. :)

O štyri roky urobili kampaň (aj s Claudiou Schiffer na diaľnici) a dopadli katastrofálne. Keby boli čušali, dopadnú lepšie, myslím :D

• Pridať bod 3
Zverejnené

Preosiala? Ani by som nepovedal. Novy predseda Danko je prinajmensom taky kseftar, ako Slota.

Pokial bude kseftovat  sposobom 99% pre stat a 1% mne, tak by to bolo v poriadku...ak teda to dam do protikladu s terajsim pomerom.  A nakoniec ved aj ten bielo biely anjel zMatovic si ulial minimalne to 1% pre seba a stale krici, ze nie je zlodej.....

Zverejnené

Ja si spomínam, na Ficove billboardy s holými riťami do EÚ, hlášky typu "Poď voliť budúceho predsedu vlády", vtedy smerácka sebranka mala tiež relatívne slušné preferencie, ale voľby dopadli tak, že bolo zábavné sledovať ako Ficovi postupne mrzol úsmev pri zverejňovaní odhadov.

Terajšia smerácka kampaň je nastavená v podobnom duchu. Podľa mňa je až príliš agresívna, ktorá má slúžiť najmä na zakrývanie smeráckych káuz. Inak by Fico nevykrikoval, že opozičné strany sú pripravené sem navoziť imigrantov, to doteraz nechápem odkiaľ nabral tento žvást. Klamstvami vedome zavádza verejnosť a tohto ako predseda strany a vlády by sa nemal dopúšťať. Pre mňa je to nímand, ktorý nestojí ani za fajku močky, nech si vykrikuje koľko chce, ako chráni Slovensko, na tie dristy mu nenaletí ani len nejaký senilný dôchodca.

• Pridať bod 1
Zverejnené

to "neviem" je tam zaujímavé číslo.

v skutočnosti sa 7 a pol percenta rozsype medzi strany, ani jedna z toho nebude mať zisk.

-------------------------------

tu je jedna volebná kalkulačka /našiel ju lopatka/  volebná kalkulačka

hrsť otázok, podľa odpovedí vyhodí stranu, ktorá je ti najbližšia svojím programom, či postojom, či prezentáciou, či čímkoľvek ...

je to celkom zaujímavé ... hoc by to možno chcelo trochu viac otázok? 

mne vyšlo to, čo by som volila.

Zverejnené

Tu kalkulacku som dnes presiel - ja by som mal volit Kanika 69% a potom bolo SaS a Kotleba 68%. Teda vcelku dobra kalkulacka. Aspon mojich vysledkov.

Len tak pre zaujimavost, dnes na nike znizili Smeru na 35% a viac stavkujucich(resp. vacsia suma) je za menej.

https://www.nike.sk/kurzovaPonuka

Mali sme to cele Slovensko naklast pri 38% - a potom zrusit aj Nike aj Smer.

Zverejnené

Celkovo ma prekvapujú relatívne nízke preferencie SaS. Majú asi najlepší program, časom sa ukázalo, že Sulík ma vo viacerých veciach pravdu a aj utečeneckej kríze sa venuje s rozumom. Väčšina ho asi stále vníma ako "toho, čo položil vládu", tu bude najväčší problém. Je to síce dosť sedliacky postoj, ale treba si zvyknúť, že priemerný volič na Slovensku veľa rozumu nepobral (viď preferencie Smeru). Kľudne môžme povedať, že vládu položili sami Smeráci, samozrejme účelovo, v prvom kole nehlasovali, keď padla vláda, tak euroval odhlasovali so zbytkom koalície. Špiny farizejské. Nikdy nezabudnem na ten Kaliňákov prašivý posmešný ksicht.

Zverejnené

V predvolebnom štúdiu budú debatovať tieto dvojice politikov:

26.2. piatok Béla Bugár (MOST-Híd) vs. Boris Kollár (Sme Rodina)

29.2. pondelok Richard Sulík (SaS) vs. Ján Figeľ (KDH)

1.3. utorok Radoslav Procházka (Sieť) vs. Andrej Danko (SNS)

2.3. streda Robert Fico (Smer-SD) vs. Igor Matovič (OĽaNO-NOVA)

http://hnonline.sk/slovensko/592496-radio-expres-ukazalo-predvolebne-suboje-fico-sa-ma-stretnut-s-matovicom

Ja by som ocenil ,ze nech je to aj na kamere.

Zverejnené

Celkovo ma prekvapujú relatívne nízke preferencie SaS. Majú asi najlepší program, časom sa ukázalo, že Sulík ma vo viacerých veciach pravdu a aj utečeneckej kríze sa venuje s rozumom. .........

Ma na kandidatke aj dvoch moslimov...sice podla preferencii na nezvolitelnych miestach, ale mne to pride, ako keby malo KDH na kandidatke homosexualov (hoci na nezvolitelnych miestach podla terajsich preferencii) baziacich po spolocnej svadbe v kostole..... :(

na to posledné sa teším najviac :D

zMatovicovi urcite ako prvemu vypovie "rozum" a bude dialog v style "politickej korektnosti" v priamom prenose....:)

Zverejnené

Matovic ma velku sancu nazbierat hlasy a znicit Fica(je otazne ci tam vobec dojde a ako dlho vydrzi - aku budu mat SMeraci taktiku).Podla mna poslednu debatu s Kalinakom - nie celkom vyuzil - ci  bol malo presvedcivy. Teraz je po vypocuvani , odola prachom...ma casu sa pripravit na svoju dolezitu debatu s Ficom. priprava aj v ekonomickych temach ako nezamestnanost,rast danovych prijmov a o######y smerakov , nieco na nich vytiahnut. Ale hlavne ,kazde Ficovo slovo, vetu vyvatrit - to nieje problem .  Fico sa tiez vela viet nevie naucit opakuje to dookola.  Ak ju povie zapisat a dvoma vetami vyvratit. nech aj tromi ,ale isto sa to da. A Matovic by to mohol zvladnut.

Zverejnené

Ma na kandidatke aj dvoch moslimov...sice podla preferencii na nezvolitelnych miestach, ale mne to pride, ako keby malo KDH na kandidatke homosexualov (hoci na nezvolitelnych miestach podla terajsich preferencii) baziacich po spolocnej svadbe v kostole..... :(

Sulík vravel, že troch, ale to je detail. Určite nejde o moslimov, ktorí vykrikujú Alah akbar na každom saskárskom sneme. Pokým je ich náboženstvo čisto súkromnou záležitosťou a nemajú v úmysle nikoho ním ovplyvňovať, či zaťažovať, nech si vyznávajú čo chcú. Dôležité je, aby sa stotožnili s kultúrou a spoločnosťou, v ktorej žijú, aby štát, ktorého sú občanmi bol pre nich prvoradý, potom je náboženstvo na druhej koľaji. A to je to, čo veľkej časti utečencov chýba. Proti takýmto Sulík vystupuje.

Zverejnené

V tom pripade teda klame, ked prehlasuje, ze SaS je libaralnou stranou, pretoze ma v programe aj homoproblematiku a s tou bude mat kazdy moslim problem...moze byt ako chce ustretovy, pretoze su hranice (moralne, podla neho), ktore neprekroci. U moslima nebude nikdy nabozenstvo na druhej kolaji.

Zverejnené

SaS beriem ako liberálnu stranu z ekonomického pohľadu. Z politického je to skôr taký miš-maš. V dnešnej dobe je takmer nemožné, aby nejaká strana vystupovala vo všetkých oblastiach čisto konzervatívne, liberálne alebo sociálne. Ja z ekonomického pohľadu som libertarián, z politického skôr konzervatívec. A libertarián a konzervatívec by našli viacero vecí v ktorých by sa nezhodli ani za toho boha.

Zverejnené

Podla mna, konzervatizmus nevylucuje ekonomicky liberalizmus....

Zverejnené

Ja som dnes videl diskusiu na TA-tri. Nebolo  to zle. 

Treba ist volit - aspon mi na fore co sa o politiku zaujimame - donohy. Ja si len po dnesnej debate - informator das hlas ficovmu poskokovi. Ale aj ty chod volit.

------

Ako to dopadne?, neviem.

https://www.nike.sk/kurzovaPonuka

podla tohto prieskumu Smer ide dole. Nestavil som na nic - ani svagra som sa neopytal. Dnes mi to za to nestoji. Ale ja osobne mam dobry pocit. Treba ist volit a bude dobre - ci aspon maximum co sme mohli spravit.

Zverejnené

Ja som este nevynechal ziadne volby...ani tie pred r.89 (tie sa aj tak nedali).  Taktiez som rozhodnuty volit SNS. Nechal som si to prejst hlavou a podla mna a mojich priorit, pre mna nie je ina alternativa. A Ficovim poskokom (ked to uz tak nazyvas) bude mozno aj niekto iny. SaS-ka je pre mna privela liberana, KDH je iba diskusnym klubom, MOST-HID sa odrazu nevie priamo vyjadrit k problemom, SIET mi pripomina BISEPTOL (sirokospektralne ATB), ktory bol na vsetky choroby a nic nevyliecil, OLANO je nahravacie studio, teda pre mna neprijatelna uz s principu. 

Zverejnené

sns je pre teba ta prava.  jednotlivec aj tak o nicom nerozhodol. Ale je spravne ze ides volit.

Ale sns je len a zas ta prostitutka smeru. Tak to bude.

--------

Teda ak budete v opozici  - sa necuduj ze ludia sa vam budu vysmievat.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Kedze nikto nevie vysledok volieb, tak sa lahko moze stat, ze SNS (ak sa dostane do NR) ziska hlasy akurat tak nad hranicou zvolitelnosti a bez Smeru sa nebude dat zostavit vlada...smer a ani sns spolu tiez nebudu schopny zostavit vacsinu, tak potom ta druha  prostitutka bude kto? Ze by sa preto opakovali volby, kedze sa ta druha nenajde?

Zverejnené

Podla mna to vidis -tak ako ja. Ak smer so SNS nebudu vedied zostavit vladu pojdu do opozicie.Moj nazor budu mat malo hlasov. Preto skoncili. Ja to neviem si len prajem.

Ja som SNS nemal za ku..vu - prostitutku smeru - ale dnes som to videl. Pre mne je to fakt.

Ja som urobil danove priznanie - dochodkini  - zivnostnicka(doklada do regalov) - maka . Minuly rok vyrobila cez 6 000 - odmakala - velmi slusne a bude okrem dani aj platit socialke. uz len strelim ta zenska mala stodvadsat faktur? Aj na 6 ci 9 eur? Jej neviem ako pomoct - ona tie dane musi zaplatit. Je to clovek - len kvoli tomu ,ze maka a ho nepoznas a chcel by si. Pomoct. Neviem.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov