Skočiť na obsah

Zákonom zakázané ideológie


alamo

Odporúčané príspevky

ale fakt info, tomu nerozumiem ani ja čo píšeš. normálne vysvetli, lebo teraz tápem, čo si chcel vlastne povedať.

 

inak troška som išla dozadu ako ste sa vlastne k tomu dostali,  už Tono to napísal nepresne. V biblii sa píše "ploďte a množte sa".

 Tak neviem s odkazom na čo je to povedané?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ano, popieras ocividne?

 

Nic ocividne nepopieram, ale ty ocividne popieras zmysel slova plodte sa, ktory je uvedeny v Starom Zakone v spojitosti zo slovom mnozte sa, ked slovo milujte sa davas vyznamovo na uroven slova plodte sa. V Mojzisovej Knihe to bolo "doporucene" Bohom a malo to svoj vyznam a ucel. Ucel bol naplneny, tak sa slovo plodte sa zamenilo za slovo milujte sa, ktore ma tiez svoj vyznam a ucel....evanjelium podla Jana kap.15 vers 12.

 

ale fakt info, tomu nerozumiem ani ja čo píšeš. normálne vysvetli, lebo teraz tápem, čo si chcel vlastne povedať.

 

inak troška som išla dozadu ako ste sa vlastne k tomu dostali,  už Tono to napísal nepresne. V biblii sa píše "ploďte a množte sa".

 Tak neviem s odkazom na čo je to povedané?

 

Ak ti to staci, tak hore je to vysvetlene.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ucel bol naplneny, tak sa slovo plodte sa zamenilo za slovo milujte sa,

 

jáák zmenilo sa.

 

Nic ocividne nepopieram, ale ty ocividne popieras zmysel slova plodte sa, ktory je uvedeny v Starom Zakone v spojitosti zo slovom mnozte sa, ked slovo milujte sa davas vyznamovo na uroven slova plodte sa. 

 

:D no teraz si ma pobavil.

Áno máš pravdu plodiť sa dá aj bez milovania, skús to s tým je to podstatne príjemnejšie. :)   

 

ja viem že už trochen off topic, ale to sa už nedá ak ti (myslím si že zhruba 50-nik) napíše toto.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

a čo také "veganstvo"?
to by tiež malo byť "zakázané zo zákona"?

http://echo24.cz/a/w3scx/urady-odebraly-veganskym-rodicum-podvyziveneho-syna
Vážně podvyživeného a v růstu zakrnělého čtrnáctiměsíčního syna odebraly italské úřady rodičům v Miláně, kteří se odmítli vzdát striktně veganské stravy. Informoval o tom dnes list The Times.

zatrolený slniečkársky náboženský fanatizmus, dokáže spraviť vražednú ideológiu ešte aj s "neškodného presvedčenia" neubližovať ničomu živému

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hlavne ze sa broji proti tabaku a ponuka sa "zdrava vyziva" :(  Islam ma ale inu predstavu o "zdravej vyzive", akurát za to nikomu dieta neodoberu, ale nechaju ho vychovat, ako budúceho mucenika, ktory sa raz mozno odpali s nalozou  ulozenou v ruksaku medzi ovocim a zeleninou.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Toto asi patrí sem

http://zpravy.idnes.cz/saria-soudy-pujcky-pad-osmanske-rise-dvh-/zahranicni.aspx?c=A160623_143140_zahranicni_mlb

Šaría přispěla k pádu Osmanů, tvrdí ekonom. Lidé se jim báli půjčovat

Islámské soudy zřejmě nechtěně pomohly zruinovat mocnou Osmanskou říši. Zjistil to americký ekonom Timur Kuran, který zkoumal staré istanbulské rozsudky. Justice nadržovala bohatým muslimům, ostatní se jim však kvůli tomu báli půjčovat a zvyšovali úroky. Osmané tak zaspali průmyslovou revoluci, chyběli jim investoři.

Timur Kuran a jeho kolega Jared Rubin z kalifornské Chapmanovy univerzity došli při porovnání „úrokových sazeb“ jednotlivých půjček k jednoznačným výsledkům. Věřitelé si k půjčkám přiráželi v průměru 19 procent jejich hodnoty. Pokud si však půjčoval muž, úrok to zhruba o 3,4 procentního bodu zvýšilo.

Další příplatek - asi 1,9 procentního bodu - si případně vyžádala jeho islámská víra. Dlužníci, kteří se pyšnili čestným titulem nebo patřili k sultánovu dvoru, pak připláceli v průměru 2,3 procentního bodu.

Nedůvěra v elity a soudce zbrzdila průmyslovou revoluci

Záznamy, které američtí akademici zkoumali, končí na prahu devatenáctého století - tedy v době, kdy už ve světě vrcholila průmyslová revoluce. Technologický pokrok v čele s parním strojem a přerod starých manufaktur v moderní průmyslové továrny posunul západní Evropu do zcela nových hospodářských výšin, Osmanské říši však došel dech.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

vau..

najprv musím povedať, že ten jej "protest" bol jednoducho nechutný exhibicionizmus.. to je proste fakt

ale..

dajme tomu, že by sa takto niekto predvádzal so svätým písmom menom biblia

reagovala by slovenská justícia, a všemožný aktivisti, rovnako promptne?

mám o tom isté pochybnosti

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

neviem a nechce sa mi pátrať, čo presne hovoria slovenské zákony na niečo takéto.
 

že tak všeobecne v Európe čo hovoria, to dokázala jedna fotka, nie tak dávno: americký konceptuálny umelec menom Andres Serran vytvoril roku 1987 farebnú fotku Kristus v moči - dá sa nájsť na nete, bez problémov. problém nastal, keď ju v Avignonskom múzeu vystavili.

bolo to umenie, zákon sa tým nezaoberal, až do rúk zákon zobrali kresťanskí fundamentalisti a rozmlátili zasklenú fotku kladivami.

intelektuálny výklad na tento čin znel asi takto:

 

http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/umeni/krista-v-moci-dokoncili-francouzsti-krestane-kladivem_199526.html

Dílo dostalo rozhořčeným činem věřících nový rozměr a jako by se teprve nyní stalo dokončeným.

"Křesťanští demonstranti, kteří zaútočili na Serranovo dílo, skočili umělci na návnadu a nepochopili jeho upřímnost," napsal výtvarný kritik britského internetového deníku The Guardian.co.uk. "Kristus  v moči vznikl ... jako vizuální manifest a originální prototyp použití šoku v současném umění."

 

keby to prehlásila za umenie, odfotila a strčila za sklo, asi by to bolo fajn. ale ja fakt neveľmi rozumiem konceptu :)

 

mimochodom, bola to od nej donebavolajúca blbosť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dajme tomu, že by sa takto niekto predvádzal so svätým písmom menom biblia

reagovala by slovenská justícia, a všemožný aktivisti, rovnako promptne?

mám o tom isté pochybnosti

 

Tiež mám isté pochybnosti. V tomto prípade problém vidím najmä v tom, že to robila pred slovenskou vlajkou, čo bolo vlastne zneužitie štátneho symbolu. Druhý problém, ktorý súvisí s prvým bol, že hovorila niečo o likvidácii moslimov, neviem video som nevidel a ani si ho nepozriem. V dnešnej idiotskej dobe, keď bársjaký tzv. utečenec sa môže hocikde v Európe odpáliť, spojenie týchto dvoch činov v jej videu môže predstavovať istú bezpečnostnú hrozbu pre Slovensko, ktorú vôbec netreba podceňovať. To, že sa vyšťala na bláboly nejakého pedofila, ktorý založil ideológiu, ktorá inak ako zabíjaním sa svetom nešírila, je iná vec, to by jej možno prešlo, ak by sa vyšťala na Hitlerov Mein Kampf, tiež by po nej išli NAKAzenci? Však tie dve knihy sa v princípe nelíšia. Bohužiaľ, žijeme vo svete, kde náboženstvá majú tendenciu riadiť životy a osudy niekoľko miliárd ľudí, preto sa musíme tváriť, že sa navzájom rešpektujeme. Riešenie by bolo vytvoriť spoločnosť postavenú na agnosticizme alebo deizme, odpadla by hromada problémov a konfliktov, ale od takej spoločnosti sme ešte ďaleko. Relatívne nedávno som v jednej zahraničnej diskusii nadhodil túto tému a jeden rímskokatolícky farár z Chorvátska sa tam začal na mňa osopiť :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Štátna moc, si vyhradzuje právo určovať, či došlo k naplneniu trestného činu.

 

Politické práva – čl. 26 Ústavy SR • Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené. • Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu
na hranice štátu.

 

• Slobodu prejavu a právo vyhľadávať a šíriť informácie možno obmedziť zákonom, ak ide o opatrenia v demokratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných, bezpečnosť štátu, verejného poriadku, ochranu verejného zdravia a mravnosti.

 

 

To znamená, že sa bez obáv z postihu môžete v demokratickej spoločnosti slobodne vyjadrovať slovom, písmom, tlačou,  obrazom, alebo iným spôsobom, napríklad k sexuálnemu správaniu mlokov, pri výbere partnera. Mloci neohrozujú slobodu, verejný poriadok, zdravie a ani mravnosť nás všetkých. Na rozdiel od demokracie, v diktatúre, alebo v autoritárskom režime, by vám túto „slobodu“ vyjadrovať sa k sexuálnym praktikám mlokov, neohrozujúcich demokraciu, mohol diktátor jednoducho zakázať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V krajine, kde sa sám premiér vyjadril, že nedovolí vzniku ucelenej moslimskej komunity a Generálna prokuratúra to označila za slobodu prejavu, by mohla ešte ako tak prejsť s odretými ušami, keby nepoužila slovenskú vlajku alebo nehovorila o prenasledovaní moslimov. Zle spravila, že dala dokopy zopár vecí, ktoré nemala. Ale myslím, že dobrý právnik by ju možno vysekal z toho, vzhľadom na to, aká situácia panuje v Európe. Lepšie to už nebude.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sloboda prejavu a jej legislatívnych obmedzení v duchu hore uvedenej definície, tu bola aj za Brežneva a Husáka. Veď aj im šlo o bezpečnosť štátu verejného poriadku, zdravia a mravnosti. Práva iných sú limitované bezpečnosťou štátu a jeho poriadku. Ale kto mal po 1989 mandat, po úspešných školeniach Marxizmu Leninizmu, zostaviť demokratickú ústavu? Veď všetci vtedajsi právnici, podieľajúci sa na tvorbe ústavy, boli nomenklatutne kádre byvaleho komunistického režimu, ktorí sa rýchlo dokazali "politicky zorientovat" v novej situácii. Ľahkosť, s akou sa katedry Marxizmu Leninizmu premenovali na katedry politických vied, bez nutnosti personálnych zmien, charakterizuje morálku a právne vedomie tejto spoločnosti dodnes. Hodnoty demokracie presadzované restrikciou, sú prejavom straty viery v demokraciu a snahou centrálne určovať, čo je demokratické. Bohuzial, demokracia nie je imúnna a nikdy nebola schopná vzdorovať oportunistom. A narcisticki egocentricki oportunisti si z nej spravili nástroj moci. Ich predpoklad, že voliči sú iba stádo idiotov, im predsa okazujeme v každých voľbách, večerné tých volieb, kde sme hlasovali za buducnost v socialistickej spolocnosti, "vedecky" smerujúcej ku komunizmu. To nie je bohužiaľ vtip, ale realita 50 ročnej minulosti a dôkaz toho, čoho smchopni.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V krajine, kde sa sám premiér vyjadril, že nedovolí vzniku ucelenej moslimskej komunity a Generálna prokuratúra to označila za slobodu prejavu, 

svojim spôsobom to sloboda prejavu je ... taká Ficovská.

 

pokiaľ viem, tak pri PN vznikajú hneď dve moslimské komunity - ucelené sídla v ktorých bude xy domov. ak sú teda moje informácie správne, potom sú len dve možnosti:

1. náš Priemer vedome klame - čo je vlastne u neho štandard

2. bezpečnostné zložky, ktoré mu majú dodávať patričné informácie, asi flákajú svoju robotu - v stave v akom je táto stredoeurópska džamahírija by som nevylučoval ani túto možnosť...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  1. Fico hovorí tak, aby čo najlepšie využil nálady obyvateľstva na rast svojich preferencií. Ak by sme mali ísť do extrému a ľudia by všeobecne súhlasili a veľmi radi privítali zo 50 000 utečencov zo Sýrie, tak nepochybujem, že  Fico by to veľmi rád spravil, ak by si bol istý, že mu to vylepší preferencie. A to z neho robí nedôveryhodného a nebezpečného politika, pretože ten nepracuje pre ľudí, ako žvaní na billboardoch, ten žvaní len pre svoj osobný prospech a prospech spriaznených oligarchov. Úplne mi stačilo jeho vykrikovanie pred voľbami o tom, ako chráni Slovensko pred utečencami, ale po voľbách sa o nich nevyjadril snáď ani raz. Fico je synonymom makiavelizmu, z tohto pohľadu robí politiku veľmi dobre a aj preto napriek enormnému množstvu káuz sa stále drží pri moci. Menej zdatný politik by už bol dávno na smetisku dejín.
  2. Myslím, že bezpečnostné zložky dostatočne monitorujú činnosť týchto a podobných skupín, ktoré by mohli slúžiť ako piata kolóna. Okrem toho tieto skupiny tu majú stále slabé zázemie, aj keď tie Piešťany, možno trochu vyčnievajú.

 

Práva iných sú limitované bezpečnosťou štátu a jeho poriadku.

 

Však práve preto, že sa vyšťala na Korán pred slovenskou vlajkou, to nebolo moc rozumné. Najmä nie v tejto dobe, keď IS stráca kontrolu nad Mósulom a Rakkou, takže "chrabrí bojovníci islamu" sa ako utečenci dostanú do Európy a budú hľadať miesta, kde by mohli útočiť. Ak uvidia resp. videli to video, zámienku majú jasnú, nič viac im netreba

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Okrem toho tieto skupiny tu majú stále slabé zázemie, aj keď tie Piešťany, možno trochu vyčnievajú.

 

 

takto, v PN boli nejakí Arabi prítomní vždy, či už ako kúpeľní hostia, alebo za bývalých komunistov aj ako vojenskí piloti, ktorí sa tam učili lietať... a domorodcom ich prítomnosť nevadila, skôr naopak, boli vítaným zdrojom peňazí /niektoré "dámy" by mohli aj romány písať :D / lenže niečo sa zmenilo posledné roky. domácim by ani neprekážalo to, že sa chcú usídliť natrvalo - ostatne aj tie domy im musí niekto postaviť, a budú to zrejme domáce firmy... problémom je podľa domácich ich správanie - na pešej zóne sa správajú ako by im patrila, a robia tam aj patričný bordel, ale Mestapo sa tvári že nič nevidí ... to za čo mestskí policajti pokutujú domácich, sa v prípade Arabov prechádza taktným nevšímaním si... čo sa samozrejme domácim príliš nepáči, logicky majú teda obavy z toho, ako to bude vyzerať keď ich tam bude viac, a budú trvale usadení...

keď som ešte čítal SMEtisko, bol som prekvapený, že v regionálnej sekcii o týchto problémoch aj napísali nejaký článok :o lebo ako vieme, SMEtiari si domáce úlohy v propagande multi-kulti krajších zajtrajškov plnili domáce úlohy vždy vzorne...

 

Myslím, že bezpečnostné zložky dostatočne monitorujú činnosť týchto a podobných skupín, ktoré by mohli slúžiť ako piata kolóna.

neviem ako je to v súčasnosti, ale celkom istý by som si tým nebol... viac ako 20 rokov dozadu sa na SK skrýval nejaký hľadaný arabský terorista, nejaký Abú Niečo... vedeli o ňom SISkári, policajti, minister ... skrátka všetci kompetentní, a nikto nevedel čo s ním: či zatknúť, alebo aspoň ohlásiť Interpolu, alebo čo vlastne, lebo všetci boli posratí aj za ušami ... to je také slovenské :P tak to kompetentní aj tak po slovensky vyriešili, tvárili sa že o ňom nevedia až dokým neodišiel sám... aj článok v novinách o tom vyšiel až s patričným oneskorením, samozrejme aj s patričnými výhovorkami prečo nikto nekonal...

nerobím si ilúzie že by sa odvtedy fungovanie bezpečnostných zložiek zmenilo k lepšiemu...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 

Však práve preto, že sa vyšťala na Korán pred slovenskou vlajkou, to nebolo moc rozumné. Najmä nie v tejto dobe, keď IS stráca kontrolu nad Mósulom a Rakkou, takže "chrabrí bojovníci islamu" sa ako utečenci dostanú do Európy a budú hľadať miesta, kde by mohli útočiť. Ak uvidia resp. videli to video, zámienku majú jasnú, nič viac im netreba

 

 

Určite to rozumné nebolo, navyše potenciálne ohrozila seba a okolie. No ak by štát obmedzoval slobodu prejavu preto, aby „ nenasral“ teroristov, náboženských fanatikov, psychopatov a podobné indivíduá,  obmedzoval by iba vlastných občanov a robil práve to, čo chcú teroristi. Navyše obmedzovanie slobody dáva politikom legálny, zákony spôsob, ako do jedného vreca hodiť aj občanov s iným, ako „politicky korektným“ názorom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

niečo sa zmenilo posledné roky. domácim by ani neprekážalo to, že sa chcú usídliť natrvalo - ostatne aj tie domy im musí niekto postaviť, a budú to zrejme domáce firmy... problémom je podľa domácich ich správanie - na pešej zóne sa správajú ako by im patrila, a robia tam aj patričný bordel, ale Mestapo sa tvári že nič nevidí ... to za čo mestskí policajti pokutujú domácich, sa v prípade Arabov prechádza taktným nevšímaním si... čo sa samozrejme domácim príliš nepáči, logicky majú teda obavy z toho, ako to bude vyzerať keď ich tam bude viac, a budú trvale usadení...

keď som ešte čítal SMEtisko, bol som prekvapený, že v regionálnej sekcii o týchto problémoch aj napísali nejaký článok :o lebo ako vieme, SMEtiari si domáce úlohy v propagande multi-kulti krajších zajtrajškov plnili domáce úlohy vždy vzorne...

 

Čítal som o tom, aj to (na SMEťároch), že to bol vlastne hoax, niekto niečo zveličil a Piešťancov dobre že nepovažovali za rasistov. Takže neverím tomu čo píšeš, všetko bolo úplne inak ty netolerantný xenofób! :P

 

neviem ako je to v súčasnosti, ale celkom istý by som si tým nebol... viac ako 20 rokov dozadu sa na SK skrýval nejaký hľadaný arabský terorista, nejaký Abú Niečo... vedeli o ňom SISkári, policajti, minister ... skrátka všetci kompetentní, a nikto nevedel čo s ním: či zatknúť, alebo aspoň ohlásiť Interpolu, alebo čo vlastne, lebo všetci boli posratí aj za ušami ... to je také slovenské :P

 

Nie, to máš skoro všade v Európe, terorista sa veľmi ľahko zamaskuje za civilistu, ktorý sa tvári akoby nič a potom vo vhodnej chvíli udrie tam kam chce. Preto sa udiali teroristické útoky v európskych mestách, v Londýne sa odpálili lekári, v Nice zabíjal roznášač zmrzliny, preto po niektorých útokoch dronov na teroristov býva toľko mŕtvych civilistov, lebo teroristami sú len dovtedy pokým sa im ten dron neobjaví nad hlavami, preto musia byť nasadené špionážne zložky, ktoré sa dokáže infiltrovať medzi tieto pochybné skupiny a vedieť vyselektovať skutočné ciele. To, že je to finančne enormne náročné, je jasné každému, nebudeme radšej ani zisťovať koľko miliárd eur to už stálo verejné financie, lebo na to by možno nestačil ani HDP Slovenska. Ak to začne zachádzať do extrému, čo sa vlastne už aj deje, tak jedno z riešení budú deportácie do krajín pôvodu, podobne ako bol odsun Nemcov z Česka, či výmena obyvateľstva medzi Gréckom a Tureckom, čas ukázal, že to bolo jedno z tých lepších riešení. Kto má lepšie, sem s ním.

 

Určite to rozumné nebolo, navyše potenciálne ohrozila seba a okolie. No ak by štát obmedzoval slobodu prejavu preto, aby „ nenasral“ teroristov, náboženských fanatikov, psychopatov a podobné indivíduá,  obmedzoval by iba vlastných občanov a robil práve to, čo chcú teroristi. Navyše obmedzovanie slobody dáva politikom legálny, zákony spôsob, ako do jedného vreca hodiť aj občanov s iným, ako „politicky korektným“ názorom.

 

Už aj na SMEťároch písali, že použitie slovenskej vlajky zrejme ohrozilo bezpečnosť štátu. Bohužiaľ už žijeme v dobe, keď tvoja sloboda siaha len tam, kde neurazíš dotyčné indivíduá a ako vieme, indivíduá nasledujúce ideológiu jedného kriminálnika a vraha sa dokážu uraziť na hocičo, čo sa im hodí.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Axel

 

Politici, ktorí sa snažia obmedzovať slobodu prejavu vychádzajú z premisy, že občan je nesvojprávny a sám nedokáže posúdiť nebezpečenstvo prejavov, podnecujúcích k fašizmu, potláčaniu ľudských práv, hanobenia rasy, národa, náboženstva... Historické fakty však hovoria, že tieto prejavy nadobúdajú v obyvateľstve masovú podporu, ak zlyhávajú základné funkcie štátu. Nemecko patrilo historicky k najkultúrnejším krajinám a bolo na šičke vedeckého a technologického pokroku. Weimarská republika, reparácie, strata územia v dôsledku Vesaillskej zmluvy a hospodárska kríza, boli podhubím, pre radikálne hnutia, ako fašizmus a komunizmus. Hitler, by neoslovil Nemcov, keby neboli frustrovaní. Mimochodom rovnakú možnosť mali Nemecku v 20 tich rokoch minulého storočia aj komunisti. Hitler ich vak zlikvidoval skôr, ako sa stačili zmobilizovať. V Rusku zvíťazili komunisti a Stalin, na rozdiel od Hitlera, vraždil aj milióny vlastných občanov. Ak chcú politici zabrániť šíreniu radikálnych ideológií, mali by dať občanom istotu, že štát háji predovšetkým záujmy občanov a nie politikov. Obmedziť postihom korupciu a obnoviť dôveru občanov v právny štát. Je ale omnoho jednoduchšie zostaviť policajnú jednotku, kontrolujúcu verbálne prejavy a symboly mentálne, alebo emočne obmedzených jedincov, ako odstrániť príčiny frustrácie  v spoločnosti..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V Rusku zvíťazili komunisti a Stalin, na rozdiel od Hitlera, vraždil aj milióny vlastných občanov. Ak chcú politici zabrániť šíreniu radikálnych ideológií, mali by dať občanom istotu, že štát háji predovšetkým záujmy občanov a nie politikov. Obmedziť postihom korupciu a obnoviť dôveru občanov v právny štát. Je ale omnoho jednoduchšie zostaviť policajnú jednotku, kontrolujúcu verbálne prejavy a symboly mentálne, alebo emočne obmedzených jedincov, ako odstrániť príčiny frustrácie  v spoločnosti..

no práve... nebyť nevoľníctva, nepredstaviteľnej biedy a všadeprítomnej korupcie, Lenin & his melody boys by si v Rusku ani neškrtli. že si rusi s Leninom príliš nepomohli je síce fakt, ale cestu k víťazstvu komunistov vydláždila neschopnosť cárskeho režimu... pritom mal aj cársky režim svoje policajné jednotky, ktoré posielali komunistov do vyhnanstva na Sibír... o nejakých 40 rokov neskôr sa rovnaký scenár úspešne opakoval aj na Kube - príčiny aj následky boli rovnaké...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

............ No ak by štát obmedzoval slobodu prejavu preto, aby „ nenasral“ teroristov, náboženských fanatikov, psychopatov a podobné indivíduá,  obmedzoval by iba vlastných občanov a robil práve to, čo chcú teroristi. Navyše obmedzovanie slobody dáva politikom legálny, zákony spôsob, ako do jedného vreca hodiť aj občanov s iným, ako „politicky korektným“ názorom.

 

A nedeje sa to uz?.......sloboda prejavu je vtlacana do nejakej stale sa zuzujucej "rampy" :(   

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov