electric blue Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 pred 1 hodinou, informator napísal: mozno....ja narazam na mentalne a moralne kvality...ak tebe tieto dve veliciny nic nevravia, tak ano sme rozdielny v nazoroch informátor, na aké mentálne a morálne kvality narázaš , na tieto? https://www.topky.sk/cl/10/1852787/VOLBY-2020-Najvacsie-zlaticka-z-LSNS--Bitkari--neonacisti-aj-zlocinci--Strnast-KO-kotlebovcov
informator Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 nie, ja davam priestor svojim nazorom, ktore vyhodnotim podla svojich "citani" osoby, ktora sa uchadza o spravu veci verejnych....hodnotenia debilnej, tzv. novinarskej obce, su pre mna tak podstatne, ako znamienko mekcen na pismeno "i".....
dead Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 informator chce povedat, ze je taky zadubeny, az si vytvoril vlastnu realitu , aby im mohol doverovat :) 1
informator Posted August 7, 2020 Author Posted August 7, 2020 pred 22 hodinami, electric blue napísal: informátor, pravda ti nevoní neviem, preco by som sa mal rozhodovat podla "pravdy" osob platenych za to, aby prezentovali nazor tretej osoby.....medziclanky su stratou casu a menia skutocnost.... :) pred 15 hodinami, dead napísal: informator chce povedat, ze je taky zadubeny, az si vytvoril vlastnu realitu , aby im mohol doverovat :) toto napisal kto?.......aha, je to pohlad na pravdu cez tretiu osobu a nie vlastna skusenost....tu je u teba vidiet, ze spolocnost je ozaj rozdelena......na ludi, co veria mediam a na ludi, co pouzivaju vlastny mozog.....neviem kam sa radis ty, ale ja sa radim do skupiny, co pouziva mozog...samozrejme vlastny a nie mozog nejakeho plateneho novinarskeho idiota....
dead Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 informator, ja viem, zem je gulata, ale ty mas na to svoj nazor
informator Posted August 11, 2020 Author Posted August 11, 2020 dead, myslis, ze gulatost zeme je presna gula, ako geometricky utvar, alebo ma aj nejake nerovnosti?.....
electric blue Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 @informator jasné ze tym @dead myslel elipsoid .
tyso Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 a informator si musi pockat kym mu jeho veliaci povie aky ma tvar.
Recommended Posts