Jump to content

Recommended Posts

Posted

nie, ja davam priestor  svojim nazorom, ktore vyhodnotim podla svojich "citani" osoby, ktora sa uchadza o spravu veci verejnych....hodnotenia debilnej, tzv. novinarskej obce, su pre mna tak podstatne, ako znamienko mekcen na pismeno "i".....

Posted

informátor, pravda ti nevoní :wink:

Posted

informator chce povedat, ze je taky zadubeny, az si vytvoril vlastnu realitu , aby im mohol doverovat :)

• Upvote 1
Posted
pred 22 hodinami, electric blue napísal:

informátor, pravda ti nevoní :wink:

neviem, preco by som sa mal rozhodovat podla "pravdy" osob platenych za to, aby prezentovali nazor tretej osoby.....medziclanky su stratou casu a menia skutocnost.... :)

pred 15 hodinami, dead napísal:

informator chce povedat, ze je taky zadubeny, az si vytvoril vlastnu realitu , aby im mohol doverovat :)

toto napisal kto?.......aha, je to pohlad na pravdu cez tretiu osobu a nie vlastna skusenost....tu je u teba vidiet, ze spolocnost je ozaj rozdelena......na ludi, co veria mediam a na ludi, co pouzivaju vlastny mozog.....neviem kam sa radis ty, ale ja sa radim do skupiny, co pouziva mozog...samozrejme vlastny a nie mozog nejakeho plateneho novinarskeho idiota....

Posted

informator, ja viem, zem je gulata, ale ty mas na to svoj nazor

Posted

dead, myslis, ze gulatost zeme je presna gula, ako geometricky utvar, alebo ma aj nejake nerovnosti?.....

Posted

a informator si musi pockat kym mu jeho veliaci povie aky ma tvar.