informator Zverejnené 28. September, 2017 Zverejnené 28. September, 2017 vdaka za objasnenie.....takze Kiska bol u Sorosa na "hajzli"....v tom pripade ma na to narok a z dani sa plati aj tato jeho biologicka nutnost :)
Ryan Giggs Zverejnené 29. September, 2017 Zverejnené 29. September, 2017 Chcel so aby to bolo nejako citatelne - odpovedat ti vetu po vete. Ja sa samozrejme mozem mylit. Uz si nepamatam - kedy si sa ty vyjadril a nielen ty ale aj game,tyso, pani z Bratislavi - Vilma? informator, ci kto ohradil za desat rocia spin co spravili smeraci. Bolo tak? Si na smiech, sud riesi cloveka co vyniesol Kalinakove udaje? 1. nie, nebolo to tak. Nikto sa neohradzoval voci tomu ze niekto napise ze smeraci narobili spinu. To si bud nieco tazko nepochopil, alebo klames. 2.Na smiech si sam, kedze bud tomu nerozumies, alebo sa vyjadrujes o niecom o com si si neracil nic precitat. Alebo klames. Ved ten Rybanic je sudeny, opozicia aj ten tvoj milovany prezident ho vyhlasovali za velkeho vlastenca. Aj Basternaka vysetruju. Ved si to vygoogli ked o tom nic nevies. Rybanica, hoci spachal trestny cin ked pustil do sveta tajne dokumenty vyhlasovali za hrdinu a vlastenca. Aj Kiska. Teraz ked sa to stalo Kiskovi tak toho cloveka co urobil to iste, vyhlasuje za mafiana. Ved on si normalne nasral do huby. Tak kto je tu smiesny, co to preboha splietas? Takeho hajzla tu obhajujes. Basternak je vraj danovy podvodnik, podla rayena ho aj policia vysetruje. Kisku uz nevysetruje ani nemala rayen. Kisku nevysetruje policia a ani nemusi, lebo on sa k spachaniu trestneho cinu priznal. Tym je pripad uzavrety. Uz nemaju co vysetrovat, kedze sa priznal. To je prave ten moment ked absolutne pravu nerozumies. Je to normalny danovy podvodnik, spachal trestny cin. Co tu vlastne chces obhajovat, tomu veru nerozumiem. A paradoxne od odsudenia ho zachranil Smer proti ktoremu tak vehementne bojuje. Lebo keby nenovelizovali ten zakon a nedali tam ten nezmysel o ucinnej lutosti, tak ide na sud a normalne ho odsudia.Pokial by sa priznal Basternak, Kalinak... ktokolvek z kratenia dani a vyuzil ucinnu lutost, tak len tie prachy doplati rovnako ako Kiska. Uplne rovnaky pripad. Takze nie, nie je to ine. Je to presne to iste. Len Kiska sa pod tlakom dokazov priznal.
D'Ady Zverejnené 29. September, 2017 Zverejnené 29. September, 2017 Ryanaz na to, ze Rybanic vytiahol dokumenty "verejne" a vsetci vedeli, ze ich vytiahol onna rozdiel od tzv. Yegorova (ci ako sa podpisuje), ktory je sucastou spravodajskej hry voci prezidentovi a odkial si zobral toho uzernika, zlodeja a farizeja, to nepochopim, takze si kludne vysvetlovanie mozes nechat...
informator Zverejnené 29. September, 2017 Zverejnené 29. September, 2017 Podla toho co sem davas ako priklad o Rybanicovi, tak aj advokat-obhajca si moze "vybrat" komu a co podsunie a da to do verejnosti....tiez sklame iba klienta, ale co by nespravil pre dobro spolocnosti....no aj tak sa da fungovat :( A tu este nieco o moralnom obcanovi Kiskovi..... https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/443143-kiska-zatajil-dalsi-nebankovy-biznis/
D'Ady Zverejnené 1. Október, 2017 Zverejnené 1. Október, 2017 asi som nikdy necitoval Chmelara, ale „Toto počujem prvýkrát, ale neprekvapuje ma skutočnosť, že Robert Fico narába s takými informáciami a zneužíva ich. Prípad Igora Matoviča je z toho istého súdka. Myslím, že každému je jasné, že ten motív, prečo toto vytiahli na prezidenta, bol politický,“ zareagoval Chmelára este Zuzana Wienk O otázke, či je Slovensko mafiánsky štát, sa podľa Wienk nerozhoduje teraz. „Sme krajina v rozklade a ak chceme udržať základy právneho štátu a demokraciu, musíme byť prísni na politikov. V tomto prípade prezidentovi neprislúcha hovoriť, či sme alebo nie sme mafiánska krajina. Primárne musí vysvetliť svoj problém. Ale tá otázka, či sme mafiánsky štát je na mieste a je tu dlhodobo na mieste,“ dodala Wienk. Pripomenula, že existujú aj iné, oveľa vážnejšie podozrenia, ktoré sa týkajú premiéra a ministra vnútra Roberta Kaliňáka.https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/443472-kisku-mrzi-ak-niekoho-sklamal-premier-fico-mal-informacie-o-kauze-uz-v-auguste-tvrdi-wienk 1 1
informator Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 Mam taky silny dojem, ze sa snazis dokazat jednu vec (a nielen ty)....poukazovanim na konanie Fica (o ktorom mam az trestny nazor) vlastne navodzujes stav veci takyto.....ked to moze robit Fico, tak neviem preco nieco podobne vytykaju Kiskovi....hm....robis prezidentovi medvediu sluzbu. Ale to je tvoja vec, ako sa snazis robit obhajcu prezidenta. Ja som ale nikde nezastaval Fica a jeho konanie, tak pre mna su tvoje poukazovania nepredmetneho charakteru. Ja som iba skonstatoval, ze Kiska nie je ziadny "dobry anjel", ako sa ho snazia predstatvovat jeho medialne opory, ale sa z neho vyklul obycajny politik....teda tak isto klame a podvadza....navyse to este aj okorenuje (teda dotzeraz okorenoval) vystavovanim seba na obdiv, ako moralneho tribuna obcanov na Slovensku. a tu je clanok, ktory je na tej vlnovej dlzke toho, co ja teraz momentalne vycitam, prezidentovi... https://www.aktuality.sk/clanok/525791/komentar-zola-mikesa-kiska-sa-stylizuje-do-ulohy-stvanca-nepravom/ ....obaja su s Ficom z jedneho cesta :(
D'Ady Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 ja len tvrdim to iste, co pred cca 15 rokmi, ze Fico je maly Meciarpresnejsie povedane - vtedy bol maly, dnes ho davno precuralakurat, ze Kovacovi uniesli syna a neobvinili ho z danovych podvodov 1
informator Zverejnené 2. Október, 2017 Zverejnené 2. Október, 2017 S unosmi sa uz asi prestalo....teraz je doba IT, .ktoru vyuziva kazda zo zucastnenych stran :) Mne sa ale skor javi, ze Kiska sa hra na Meciara, lebo pouziva jeho taktiku ovencenej svatoziare, poukazujuc na svoju jedinecnost v oblubenosti u plebsu :(
Ryan Giggs Zverejnené 5. Október, 2017 Zverejnené 5. Október, 2017 Ryanaz na to, ze Rybanic vytiahol dokumenty "verejne" a vsetci vedeli, ze ich vytiahol onna rozdiel od tzv. Yegorova (ci ako sa podpisuje), ktory je sucastou spravodajskej hry voci prezidentovi a odkial si zobral toho uzernika, zlodeja a farizeja, to nepochopim, takze si kludne vysvetlovanie mozes nechat...To neboli "verejne" dokumenty, vztahuje sa na nich zakon o ochrane osobnych udajov. Takze doslo rovnako k trestnemu cinu. Ved je za to stihany. Tak tu nevymyslaj hluposti. A tie privlastky, ved vsetko nanho sedi. Alebo teda tym pojmom nerozumies. Ved sa sam priznal k spachaniu trestneho cinu, tak co tu preboha splietas? Uz si sa uplne aj ty zblaznil?
D'Ady Zverejnené 5. Október, 2017 Zverejnené 5. Október, 2017 aby si ty rozumel - je rozdiel "vytiahnuť verejne" a "vytiahnuť verejné"
informator Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 Kiska vedome zaratal naklady na kampan do nakladov firmy.... http://www.topky.sk/cl/100535/1661073/Zvrat-v-kauze-danovych-problemov-Kisku--Rozhodnutie--ktore-pred-nim-ziadny-politik-neurobil?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=topky
Ryan Giggs Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 aby si ty rozumel - je rozdiel "vytiahnuť verejne" a "vytiahnuť verejné"Nie, nie je to rozdiel. Moralne to ma rovnaku "hodnotu", aj principialne, tak aky rozdiel? A hlavne, ako to ospravedlnuje, ze spachal trestny cin? Len hlupo slovickaris a zahovaras uplne podstatnu vec. A este to obhajujes, co uz je absolutne nepochopitelne.
D'Ady Zverejnené 8. Október, 2017 Zverejnené 8. Október, 2017 Ryan, ked sa naucis rozdiel medzi kozou a vozom, mozeme pokracovat
informator Zverejnené 23. Október, 2017 Zverejnené 23. Október, 2017 S Kisku sa sa razom stal, po tragedii opatrovateliek, odborasky boss. Kazdy bod je dobry a danovi podvodnik ich ozaj potrebuje, pretoze Dobry anjel uz ma posramotenu povest :( Aj ked na druhu stranu, ja vobec nechapem, co ma riesit preztident pracovne podmienky nejakych zamestnancov niekoho...na to tu mame institucie, ktorym ale mozno uz ani nikto neveri a to aj vdaka konaniu prezidenta. Alebo ze by nastala nova doba a kult osobnosti by sa pretavil do Kisku-dalajlamu?.......media uz na Slovensku vyrobili hocico, tak preco nie aj dalsieho guru... :)
Ryan Giggs Zverejnené 28. Október, 2017 Zverejnené 28. Október, 2017 Ryan, ked sa naucis rozdiel medzi kozou a vozom, mozeme pokracovatNo on to v tomto pripadade ziadna koza a voz nie je. To je ta pointa, ktoru si nepobral.A o jeho x-nasobnom poruseni ustavy sa ani bavit nejdem. To uz by si nepochopil vobec.
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Október, 2017 Zverejnené 29. Október, 2017 nuž, keby som ja krátila dane a zarátala si do nákladov kadečo, čo tam nemá čo robiť, bolo by to úplner fuk, či vyjadrujem účinnú ľútosť, alebo nie, a bolo by fuk, či som vedela alebo nevedela, že si to nemám zarátať, skrátka pre občana platí, že neznalosť zákona neospravedlňuje, a pán prezident sa vyhováral najprv, že nevedel. Potom neskôr zmenil rétoriku.Týmto len poukazujem, že on má z čoho platiť, jeho nebankovky mu zaistili dostatok finančných prostriedkov na jeho všetky - aj tie pozitívne - aktivity, a kebyže sa to nevytiahne na svetlo božie, ani by mu nenapadlo v tom nepokračovať a neokrádať štát o nemalé peniaze. keby to urobil hocikto z nás, len hocikto z nás určite nemá také kontá ako on, tak by sme mali problém a daniari by aj bez toho, aby to niekto musel vyťahovať na svetlo božie, zistili a konali. Ľútosť-neľútosť, znalosť - neznalosť.A znova - pre nás občanov vždy platí, že neznalosť zákona neospravedlňuje, a na našu účinnú ľútosť by úrady srdečne kašlali.Ale môj negatívny postoj k nemu pramení z tých nebankoviek, sama som kedysi mala s nimi do činenia (kamarátkiným prispením), a preto neverím v jeho dobrotu a nevidím žiadnu gloriolu nad jeho hlavou.
alamo Zverejnené 29. Október, 2017 Autor Zverejnené 29. Október, 2017 Nuž.. Volil som Kisku, preto aby sa nestal prezidentom Fico..A toto je výsledok "menšie zlo":P
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Október, 2017 Zverejnené 29. Október, 2017 to menšie zlo sa nakoniec môže ukázať ako väčšie...skrátka nikdy by som nevolila niekoho, kto ožobráčil tisícky dôverčivých ľudí a spravil z nich chudákov. pre mňa je už aj toto dosť zlý atribút (aj bez onoho krátenia daní) na to, aby som to mohla prehliadnuť, ak sa jedná o niekoho, kto by mal reprezentovať našu krajinu a kto by mal byť predstaviteľom nás všetkých.
Ryan Giggs Zverejnené 30. Október, 2017 Zverejnené 30. Október, 2017 Mensie zlo, to je asi taky isty blud ako vacsia polovica.
alamo Zverejnené 12. November, 2017 Autor Zverejnené 12. November, 2017 Dal sa niekedy Kiska vyfotiť s "pracujúcou robotníckou triedou"?
game Zverejnené 12. November, 2017 Zverejnené 12. November, 2017 neodolal som :)obrazokobrazokpáni, zjavne som nepochopila, čo majú napovedať tie obrázky prezidenta a Kima medzi deťmi, bez ohľadu na to, či je komu Kiska sympatický či nie... resp. pochopila, samozrejme, len sú trochu ... z cesty :)ja mám lepšie obrázky - a stopro si budete pamätať, že W.Bush práve predčítal deťom v škole z rozprávkovej knižky, keď mu prišli oznámiť nálet na WTC... G.W.Bush sa vôbec mimoriadne rád fotil v školách medzi deťmi :klobuk: zastupujúci egomaniacky prezident Mečiar má takéto obrázky, deti mu boli ukradnuté https://www.cas.sk/static/images/4/gallery/126/3/1/1263185.jpg?anc,%20tasr^vladimir%20meciar,%20hzds,%20koniec,%20odchod,%20bratislavaprezident Gašparovič sa fotil medzi deťmi takmer výlučne, keď to bolo na jeho počesť a deťušky boli v krojoch a vystupovali na počesť jeho majestátu,prezident Schuster s deťmi fotky vlastne nemá, ale zato má z Brazílie domorodcov a divých zvierat na googli celú hromadu :happyroll: Dal sa niekedy Kiska vyfotiť s "pracujúcou robotníckou triedou"? ... zdroj: google.
informator Zverejnené 16. November, 2017 Zverejnené 16. November, 2017 páni, zjavne som nepochopila, čo majú napovedať tie obrázky prezidenta a Kima medzi deťmi, bez ohľadu na to, či je komu Kiska sympatický či nie... resp. pochopila, samozrejme, len sú trochu ... z cesty :) Neviem ako to myslel alamo, ale ja mam ku Kiskovi od isteho "demokratickeho" cinu naklonnnost ako ku Kimovi a spol Takze u mna to nie je od veci :)
slimak Zverejnené 16. November, 2017 Zverejnené 16. November, 2017 Ved preto to na Slovensku tak je. Lebo tu mame takych volicov. Ani sa hlasit nemusia co volia. Vidime to vokol seba. Ake potom kreatury nas zastupuju.
slimak Zverejnené 16. November, 2017 Zverejnené 16. November, 2017 Vilma pre teba.https://ekonomika.sme.sk/c/20697964/fico-ziadam-kisku-aby-zaplatil-milion-eur-za-pouzivanie-lietadla.html Vilma gratulujem. Co si vyberas tak sa mas.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz