Jump to content

Bezpečnostné dvere

Sniper

Recommended Posts

Chcem dať na byt namontovať bezpečnostné dvere, ale akosi nemám prehľad o cenách, na stránkach čo som pozeral mali akurát len cenové kalkulácie. Preto by ma zaujímalo, či niekto tu má na dome alebo byte bezpečnostné dvere a v akej rovine sa ceny pohybujú. A čoho sa vyvarovať alebo čo by ste odporúčali?

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• game

3

• Sniper

1

• Darkman

1

• secretka

1

minulý rok sme dali montovať na jednoizbový byt dvere Sherlock, 13 bodové, Praktik, - také isté, ako si dávala mama dva roky predtým na svojom byte, a tieto naše boli už asi o 20 eur drahšie než tie pred dvomi rokmi ... faktúru mám už založenú v pivnici, ale vyšli cca na 830 eur aj s príslušenstvom, kukátko a zárubne a spol.

/ mamine predtým niečo okolo 24 000 Sk, naše boli o kúsok drahšie /

tu, u tejto firmy a prvé, 13 bodové dvere http://www.bezpecnos...rtBDpraktik.php

• 1 month later...

práve som dostala ponuku ... objednali sme do bytu bezpečnostné dvere, BA - kraj, ktorý je aj podľa človeka zo Sherlocku drahší, ako ostatné kraje ...

klasika, také isté 13 bodové Praktik ako sú spomínané vyššie, zárubňa, kukátko, zámok, odvŕtanie zárubne, odvoz ... jediná požiadavka navyše je podvihnutie celého, prahu aj zárubne, ale to sme žiadali aj od galantčanov minulý rok.

suma je 960 Eur.

• 4 years later...

po praštenom podnájomníkovi, ktorý okrem iného z trucu nevrátil kľúče od bytu, sme na jednoizbovom byte museli meniť zámok,

čo bolo na diaľku trochu /vlastne vzhľadom na moju mobilitu hodne/ zložité,

museli sme sa dohodnúť na presný deň a presný čas, pán bol z Galanty, tiež musel do Šale, ale vyšlo to perfektne - vymenil aj s príjemným rozhovorom za desať minút

stálo to takmer 70 eur aj so sadou nových kľúčov a kartičkou... starú sadu aj zámok nám nechal, tam sú ešte tri kľúče.