Skočiť na obsah
  • 0

Ako odstrániť zabezpečenie PDF súborov?


aljak63

Otázka

Nevedel by niekto poradiť ako by sa dalo odstrániť zabezpečenie súborov? Teda konkrétne v mojom prípade ide o PDF dokumenty, kde nie je povolené kopírovanie obsahu a textu. Takže hoci aj vyznačím text, ktorý by som chcel odtiaľ skopírovať, tak žiadne Copy (ctrl+C) nedokáže ten text prevziať. Áno, chápem, že to zabezpečenie v súboroch tam nie je pre nič za nič, a týmto spôsobom chcú zamedziť kopírovaniu obsahu a následnému zneužitiu. To však nie je môj prípad... Ide o to, že je to francúzska publikácia v PDF a potreboval by som ten obsah (teda aspoň niektoré časti) preniesť do translatora a následne z toho vybrať to, čo by sa mi mohlo hodiť. Rád by som teda ušetril aspoň čas, aby som to z PDF súboru nemusel ručne odpisovať do iného textového programu a až potom preniesol do translatora. Ak by niekto teda vedel ako odstrániť tieto zabezpečenia a ochranu voči kopírovaniu textu, bol by som teda naozaj vďačný. Vopred Ďakujem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovede 3
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top Posters For This Question

  • aljak63

    2

  • Sniper

    1

  • Darkman

    1

Najaktívnejšie dni

Top Posters For This Question

Najaktívnejšie dni

3 odpovede na túto otázku

Odporúčané príspevky

  • 0

Napadá mi jedno riešenie, vygeneruj si z toho PDF súboru PNG obrázky (ak to nepôjde, tak si sprav screeny do MSPaintu), uploadni na Free OCR a ten ti to vygeneruje ako text (len si to skontroluj, či vygenerovaný text sa zhoduje s textom v PDF súbore, t môže skonvertovať ako r, ale možno už doba pokročila vďaka reCaptchám, kde systém zisťuje čo ľudia opisujú z kódu a podľa toho sa generuje text). To si hoď potom do Translátora.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • 0

Díky Darkman, tam podľa tých návodov to už celkom fungovalo. Na nete som hľadal nejaký unlocker, ale často boli obmedzené do určitej veľkosti (väčšinou 5 MB). Vďaka.

 

No a aj to čo sem dal Axel sa mi potom asi hodí, lebo mám odfotené informačné tabule kade kde po múzeách, tak možno aj to s tým generátorom textu bude pre mňa prínosné.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov