Nemáte odskúšaný niekto nejaký program, ktorý by dokázal zmenšiť veľkosť súborov PDF? Ide o to, že mám 35 MB súbor a potreboval by som ho zmenšiť na tak cca 10 MB. Je pochopiteľné, že obrázky zrejme stratia mierne na kvalite, ale aj tak by sa mi to zišlo. Takže ak niekto poznáte "účinnú zbraň" na tento problém a máte aj vyskúšané, že to naozaj funguje, tak budem vďačný za každú radu... btw. Ušetrite si vaše rady typu UTFG (use the f*cking google), lebo hľadám niečo s čím už má niekto aj nejakú osobnú skúsenosť. Vďaka.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy
Question
aljak63
Nemáte odskúšaný niekto nejaký program, ktorý by dokázal zmenšiť veľkosť súborov PDF? Ide o to, že mám 35 MB súbor a potreboval by som ho zmenšiť na tak cca 10 MB. Je pochopiteľné, že obrázky zrejme stratia mierne na kvalite, ale aj tak by sa mi to zišlo. Takže ak niekto poznáte "účinnú zbraň" na tento problém a máte aj vyskúšané, že to naozaj funguje, tak budem vďačný za každú radu... btw. Ušetrite si vaše rady typu UTFG (use the f*cking google), lebo hľadám niečo s čím už má niekto aj nejakú osobnú skúsenosť. Vďaka.
Top Posters For This Question
9
7
3
2
Popular Days
Apr 8
17
May 8
2
May 10
2
Mar 2
2
Top Posters For This Question
aljak63 9 posts
Sniper 7 posts
Darkman 3 posts
Nokia 2 posts
Popular Days
Apr 8 2012
17 posts
May 8 2012
2 posts
May 10 2012
2 posts
Mar 2 2014
2 posts
Popular Posts
aljak63
Nemáte odskúšaný niekto nejaký program, ktorý by dokázal zmenšiť veľkosť súborov PDF? Ide o to, že mám 35 MB súbor a potreboval by som ho zmenšiť na tak cca 10 MB. Je pochopiteľné, že obrázky zrejme s
aljak63
no podarilo sa mi to skresať na 20 MB, tak aspoň niečo... aj to som už zadal najvyšší stupeň kompresie. Vizuálne to tým obrázkom vôbec neublížilo, ale ešte keby to išlo tou veľkosťou tak o polovičku d
25 answers to this question
Recommended Posts