Skočiť na obsah

funebrak

Odporúčané príspevky

  • Pred 7 mesiacmi...

Tak dnes som kupil kanvicu Brita a prve dušky vody mam za sebou.Musim pochvalit,voda je velmi jemna a čistá :thumbsup: Mineralky uz viacej kupovat nebudem :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

máme asi 2 týždne, ja ju moc nepoužívam, kým to naští dolu, tak by ma kleplo, manželka si chváli..

 Mne to kanvica prefiltruje za takych 5 min.Dlha doba alarm? :zubiska:  :P

 

znacku/system Brita nemame, ale nedavno sme si zaobstarali Edelwasser / Zepter http://www.zepter.sk/MainMenu/Products/HomeCare/Cleansy-Water/Edel-Wasser.aspx

zatial spokojnost, dokonca som zacal pit vodu ! ;)

Tak tak spravne len pi cistu vodu potom sa ti to odzrkadlý na zdraví ;)  :thumbsup: Za to mas odomna reputačný bod :thumbsup:  :shifty:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

trpezlivosť nepatrí k mojim čnostiam. Ale keby aj patrila, počula som, že to je celé len reklamný ťah výrobcov tých filtračných zariadení, aby ich ľudia kupovali, ale že obyčajná voda je zdravšia ako tá filtrovaná, a že dlhodobé pitie tej filtrovanej môže spôsobiť zdravotné problémy (napr. nerovnováha elektrolytov v organizme).

Už pár rokov si zvyknem dať pred jedlom za pohár čistej vody a čistá obyčajná voda je pre mňa najlepším zaháňačom smädu. Občas si dám aj minerálku, v letných horúčavách je aj pivko fajn, ale vodu mám najradšej. Takú obyčajnú, nefiltrovanú.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hmm...len neviem, prečo teda sa nevyrobia nejaké megafiltre napr. pre každé sídlisko, aby tam ľuďom potom už išla vyfiltrovaná voda. Nemôžem mať síce istotu, že voda, ktorú pijem, neobsahuje látky uvedené v tom článku, ale zas predsa nemôže byť celý národ vedome vystavený škodlivinám, keď sa tomu dá zabrániť. Skôr mi trhá žily možnosť rozhodnutia vybudovania cyklotrasy cez Sihoť, potom by som sa tú vodu ozaj bála piť, aj po nejakej filtrácii.

 

Alebo potom ak áno (t.j. ak voda naozaj obsahuje spomínané škodliviny v nadmernom množstve), tak na to kadia, aby sa mali ako nabaliť farmaceutické spoločnosti (veď čo by ich živilo, ak nie spústa alergií a iných vleklých neduhov obyvateľstva?), a tiež už spomínaní výrobcovia tých malých filtračných zariadeni, a ktovie kto ešte...?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Ahojte, takže ja mám doma aj britu tuším že maxtru ale teraz som si kúpila  filtračný džbán ale trochu iný .. taký čo aj alkalizuje vodu .. síce stojí cca 50 eur ale filter stačí meniť raz za polrok takže keď si to spočítate tak to vyjde nakoneic lacnejšie ako meniť filter každý mesiac v brite =) ... 


a ešte k tým filtrom aj brita aj alkalické filtre sú ošetrené striebrom a ešte niečim vďaka čomu sa tam netvoria ani plesne ani huby, ani žiadny iný nový život =D =D .. nejaké články o tom sú aj tu:

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov