Skočiť na obsah

josezero

Odporúčané príspevky

Myslim si, ze ked si clovek dokaze spravne vybrat, vie sa dostat k vyhodnym ponukam. Osvedcili sa mi napr kupony na pizzu, umytie auta. Dovolenku by som takto ale urcite nekupoval.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Príliš im neverím, najmä takým, ktorých názov alebo značka mi nič nehovoria

 

Falošný zľavoweb nachytal ľudí na lacné zájazdy

 

Na slovenskom internete sa objavili ďalšie podvodné internetové stránky s cieľom vylákať od ľudí peniaze. Ide o zľavový portál Zľavoty.sk, stránku fiktívnej cestovnej kancelárie a web s prehľadom hotelov a iných rekreačných zariadení, čo svedčí využití aktuálneho obdobia dovoleniek.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vyuzivam, ale pred zaplatenim zavolam priamo tam, kde sa ma sluzba uskutocnit

 

hlavne vyuzivame predlzene vikendy na turistiku a relaxaciu (SVK, CZ) - vzdy zavolam do hotela, ci maju s tym a tym zlavovym portalom zmluvu, ci vedia o aktualnej akcii, a ked potvrdia, zarezervujem si termin, potom zaplatim cez zlavovy portal a mam

 

dovolenku by som takto neriesila, su to zvlastne cestovky, nevraviac o tom ze 5 dni trva vylet, z toho dva dni sa cestuju, ubytovania v roznych pofidernych hoteloch - tam treba skontrolovat naozaj vsetko

 

kazdopadne odporucam, doverovat avsak preverovat ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ja mam so zlavovymi portalmi velmi dobre skusenosti, a v pohodli domova mozem jednoducho a velmi rychlo zakupit tovar alebo sluzbu. Velmi dobre skusenosti mam s portalom couponzone.sk, kde nakupujem dost casto a doposial s nimi nebol jediny problem a zlavadna.sk. :yes_yes: A som fakt spokojna!!!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

víkendy a dovolenky nie, keď už víkend, tak sú to momentálne okamžité nápady, nie príliš často, a zľavové portály nevyužívam.

nenakupujem, a keď už, tak sa snažím v zabehnutom online obchode s dobrým renomé, takom, ktoré má meno, výber tovaru pomerne veľký, nie zasa priveľmi, a zvyčajne ponúkajú zľavy vlastné aj sami, a podobne ako doll, spojím sa s nimi, minimálne mailom, niekedy telefonicky.

zľavové portály zatiaľ nie, nevyužité a nepoužité.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na zlavove portaly som vzdy mal negativny nazor a nikdy som ich nepouzil....az raz

neblokol som si vsetky reklamy na sme.sk a dole v baneri mi skocilo zlavy.sme.sk a tam ponuka umytia a vytepovania celeho auta za 25 eur...uz dlho som cele auto potreboval hlavne vytepovat, tak ze skusim...

no, stalo to 25 eur, taka vseljaka umyvaren, ale prvy a posledny krat som tam bol...uroven ziadna, odflaknuta robota...

...

aspon som si mohol povedat ze moj nazor na vsetky tie firmy co skusaju zlavove portaly je v podstate spravny, kedze som si svoj nazor overil v praxi

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je rozdiel dat si umyt auto v neznalej autoumyvarke, a ist do overeneho hotela, ktory na vyplnenie kapacit da napr 70% zlavu :)

samozrejme najdu sa aj chytraci, ktori chcu vymamit peniaze aj na ukor kvality

 

ked mam v plane ist do Tatier, tak okamzite taketo akcie, lebo v danom termine nenajdem ziadnu vyhodnejsiu cenu

a to nechodime do lacnych hotelov :) v tom obdobi mi to pride ako vyberanie dovolenky, lebo ponuk je vela, hotely rozne, tak iba pozeram recenzie a vyberam podla nich

 

ale ked mam moznost ist za slusnu cenu do 4* s velmi dobrymi recenziami pod Tatrami, tak proste nevidim dovod neist

bola som uz x krat v roznych hoteloch v CZ aj SK, cez tieto portaly, a iba raz som bola mierne sklamana .. za to vsak moze personal hotela

 

mojej skeptickej kamoske som o tom dlho hovorila, a stale odmietala, raz sa nechala ukecat, a odvtedy riesi predlzene vikendy takto :)

je pravda, ze tieto portaly su zalozene na psycho efekte, kedy si clovek povie, ze ved nekupto ked je to tak lacne..a ano, ludia to aj tak robia, vela krat kupia nieco, co vobec nepotrebuju

so sluzbami ineho druhu nemam skusenost, na portal pozeram iba ked viem, ze pojdem "turistikovat" :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Ako klient ktory chce uverejnit zaujimavú ponuku a vyberá si z rôznych zľavových portálov by som rada povedať, ze Zľava dňa je hrozný portal pre klientov s prístupom zameraným výlučne na ich osobný zisk. Zajíma ich len ich zisk z veľkého množstva predaných výrobkov a nie prístup ku klientovi a jeho spokojnosť. pritom argumentujú a lákajú klientov, ktorí ponúkajú zľavy na zaručenú reklamu". Preto neodporúčam tento zľavový portál, ak niektorý obchodník uvažuje umiestniť zľavu. Na prístupe záleží veľmi, až druhoradá je návštevnosť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zľavové portály sú ťažké oj.by...nič proti, ale ľudská hlúposť fakt nepozná hranice...každopádne nenakupujem, ani nehodlám, ale zvažujem nejaký využiť v biznise... B)

 

Asi tak ako 90% všetkých služieb na Slovensku...

 

ako si to myslel? v čom konkrétne? zaujíma ma to... :flowers:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Myslel som to hlavne tak, že väčšine služieb na Slovensku ide v prvom rade o zisk, a nie o tú samotnú spokojnosť zákazníka alebo klienta. Samozrejme, že je to tak aj v iných štátoch a SK nieje jedinou výnimkou. Ale počas cestovania po svete som mal možnosť toho zažiť celkom dosť a tak môžem aspoň takto porovnať. Miesto toho, aby sa tu starali o dobrý dojem a následnú spokojnosť, čo by im zaručilo neskoršiu priazeň a samozrejme aj skvelé odporúčania, tak radšej sa tu zaujímajú len o prvotný zisk, bez ohľadu na to, či toho zákazníka pre budúcnosť stratia alebo nie, alebo či si spravia dobré meno. Povedia si akoby "Ak sa už nevrátia, nevadí - prídu ďalší." Samozrejme sú tu aj svetlé výnimky, ktoré sa snažia čo to dá, aby zanechali vynikajúci dojem a rozširovali tak svoju klientelu o stálych zákazníkov, ktorí im zabezpečia nie len odporúčania medzi známymi ale zároveň svojim spôsobom aj trvalý zisk. Ale žiaľ, takých je menšina. Ale musím uznať, že za posledné roky tých výnimiek pomaly ale isto narastá a úcta k zákazníkovi v mnohých smeroch narastá.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Samozrejme sú tu aj svetlé výnimky, ktoré sa snažia čo to dá, aby zanechali vynikajúci dojem a rozširovali tak svoju klientelu o stálych zákazníkov, ktorí im zabezpečia nie len odporúčania medzi známymi ale zároveň svojim spôsobom aj trvalý zisk. Ale žiaľ, takých je menšina. Ale musím uznať, že za posledné roky tých výnimiek pomaly ale isto narastá a úcta k zákazníkovi v mnohých smeroch narastá.

 

som obchodníčka, takže viem, že osobné odporúčania sú najlepšou reklamou .

iná vec je, že našinec sa správa k obchodníkovi alebo poskytovateľovi služby úplne inak, ako napríklad Rakúšan,Nemec alebo Angličan či Američan. Ale je to ok, mnohému z biznisu a obchodu sa iba učíme- aj hodnote peňazí...asi musíme ochutnať ilúziu rýchleho zisku, hlúpych zliav...všimla som si napríklad, že aj taký Martinus už prišiel na to, že nezmyselné zľavy ho ruinujú,šiel s cenami hore a vsadil na kamennú predajňu ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

som obchodníčka, takže viem, že osobné odporúčania sú najlepšou reklamou .

 

Výborne, takže tu máme pekný príklad svetlej výnimky :)

 

Ale inak máš veľkú pravdu s tým, že Slováci sa správajú úplne inak k poskytovateľom služieb ako iní "hostia" zo zahraničia. Ja však mám pocit, že tendencia sa postupne zlepšuje aj čo sa týka klientov, aj služieb, tak dúfam že to nieje len moja ilúzia. Aj tak sa máme stále čo učiť, hlavne čo sa propagácie týka (tým mám namysli nielen reklamu, ale aj osobné odporúčania). Ako sa vraví - menej je niekedy viac. Takže radšej sa venovať kvalite služieb, ako kvantite. A ľahostajný prístup typu "je mi jedno ako budeš spokojný, hlavne že si nám dal zarobiť", tak s tým treba čím skôr skončiť - lebo je síce pravda, že väčšinou sa nájde niekto ďalší kto "naletí" na ponuku, ale ani ten kolobeh nieje večný. Takže radšej mať menej stálych klientov, ako veľa "jednorázových".

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuž, ono sa to tak nejak dopĺňa aljak63 :) stáli zákazníci väčšinou tvoria komunitu spriaznených duší :) veľakrát inšpirujú k zlepšeniu a skvalitneniu biznisu, alebo dokonca odporučia produkt, do ktorého sa oplatilo investovať.

 

"nárazoví" klienti- napríklad turisti, alebo cez zľavové portály zasa prinesú peniaze na rozbeh alebo rozšírenie podnikania atd. Na takýchto by sa však nemal stavať biznis...je to pyramída, ktorá preverí každého podnikateľa, pretože zľavy - pre neho ušlý zisk bude musieť nejako poriešiť.

 

Osobne som si všimla, že na zľavových portáloch sa mnohokrát umelo nadsadzuje cena a potom sa vytvárajú umelé- čiže žiadne zľavy. ale ako spôsob reklamy - prečo nie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

som predajca na zlavovych portaloch, predtym som tam aj nakupoval, ale to co predvadza zlavadna a zlavomat je nehoraznost. chcu obrovsku zlavu a este drzo pytaju navyse 20 % proviziu z predaja. uplne som s nimi prestal spolupracovat a radsej davam mensim zlavovym portalom s nizsimi proviziami

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zľavové portály sú ťažké oj.by...nič proti, ale ľudská hlúposť fakt nepozná hranice...každopádne nenakupujem, ani nehodlám, ale zvažujem nejaký využiť v biznise... B)

 

 

nuz, tak sa asi nechavam oj*bavat, ked si vyberiem 4* hotel, ktory v zlave stoji na dve noci pre dvoch, s wellnesom a polpenziou, 100 E :)

som hlupa, ked idem do Tatier na turistiku, a predom si zarezervujem overeny hotel, nez keby mam dat raz tolko, len preto, ze nevyuzijem zlavu, ktoru da do ponuky hotel, aby vyplnil prazdne miesta

keby boli v zlavach horske chaty, tak si vyberiem samozrejme tie :) raz za cas si priplatim aj tymto stylom

 

:) to mozu skutocne povedat iba hlupaci, ktori sa nechali napalit, alebo ludia, ktori maju nulovu skusenost :)

 

 

ale aby som iba nechvalila, Prazaci sa znova nezapreli

kupili sme si pobyt v Prahe - bol to darcek od draheho, ale samozrejme si zabudol overit par veci, uz len cisto recenzie napr na booking.com a podobne...kazdopadne, DEN pred odchodom mi volaju z hotela, ci som ochotna zmenit termin...povedala som samozrejme ze nie, tak teda ze ich to velmi mrzi, ale budu nas musiet premiestnit do ineho, sesterskeho hotela

takze z centra Prahy sme sa presunuli na kraj Prahy, do akoze zamocku akoze v parku

ubytovali nas v izbe a la motel, ja nasrata som isla na recepciu a spravila som take divadlo

recepcna bez slova vzala kluce a prestahovala nas do luxusnej izby

vrchol, neuveritelne rozhorcena .. ale nesla som si kazit romanticky vikend..doteraz neviem preco nam zmenili rezervaciu (asi zistili,ze do toho luxusnejsieho su ochotni si priplatit nejaki standardni hostia, a takychto zlavovych daju bokom)

 

svine jedny prazske! vrrrrr

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...
Myslím si, že u klasických zľavových portálov nie je situácia tak ružová. Klasická hláška: nechcem zľavu zadarmo? Je trošku zvláštne platiť za to, aby som mohol mať zľavu na to, čo nakoniec skutočne chcem alebo potrebujem. 

 

Niečo iné sú však zoznamy zľavových kupónov. Pozrite sa napr na kuponzlavovy.com kde nájdete zadarmo zoznam rôznych zľavových kupónov do slovenských e-shopov a služieb. Stačí nájsť ten správny, zadarmo si ho nechať zobraziť, v e-shope použiť a radovať sa zo zľavy. Nie je potrebné nič platiť. To mi dáva oveľa väčší zmysel.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Niečo iné sú však zoznamy zľavových kupónov. Pozrite sa napr na kuponzlavovy.com kde nájdete zadarmo zoznam rôznych zľavových kupónov do slovenských e-shopov a služieb. Stačí nájsť ten správny, zadarmo si ho nechať zobraziť, v e-shope použiť a radovať sa zo zľavy. Nie je potrebné nič platiť. To mi dáva oveľa väčší zmysel.

na tvojej stranke som skusil jeden zaujimavy kupon ale nefungoval. naadlo ma ale pohladat ci nie su nejake podobne slovenske stranky a nasiel som kupon do toho isteho obchodu aj ked na menej ale fungoval na na inej stranke ( zlavovekody.com ) este som takto nekupoval ale asi sa to pozriet na strankach ked ma obchod v kosiku zlavove kupony

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov