krotitel Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Zdravím, prišiel som na to, ako zistiť, komu patrí telefónne číslo, ktoré ma už dlho otravovalo a napadlo ma, že môže mať podobný problém viac ľudí. Využil som k tomu stránku www.zmeskanyhovor.sk, kde som inzeroval ono číslo a počkal na odozvu. Zistil som, že moje číslo už inzerovanej bolo a len som si prečítal informácie o čísle. Dúfam, že to tu niekomu taky pomôže. Je dosť možné, že existuje viac takýchto stránok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Určite hej, ale väčšinou len pre zahraničné čísla. V každom prípade sa takéto stránky hodia, lebo už mám skúsenosti s prezváňačmi, ale zakaždým som zatiaľ zistil, kto to bol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krotitel Posted April 28, 2012 Author Share Posted April 28, 2012 Ja som tam našiel slovenský, ale je fakt, že to bolo reklamné číslo, alebo nejakého operátora, takže tie sú asi známe. Myslím ale, že keď si naházíš inzeráty na takéto stránky, určite sa ti odpovede dostane, ja mám teda jedinou a dobrú skúsenosť s touto a iné som zatiaľ ani nehľadal, napríklad až zase bude nutnosť :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts