alamo Zverejnené 30. Január, 2012 Autor Zverejnené 30. Január, 2012 prečo nie?keď sa "elita" k ľuďom správa ako k "spodine" (a to slovenská "elita" robí permanentne)tak sa aj ako spodina, chovať budú neviem čo čakáš?demokracia (a slušný občania) je stav spoločnosti, ktorý aby sa vyvinul potrebuje storočiaa veľmi ľahko sa môže "multikultúrne" zvrhnúť (to ukázal londýn..)my sme mali 20 rokov
xenocide Zverejnené 30. Január, 2012 Zverejnené 30. Január, 2012 Ale nezabudaj, ze tu "elitu" si vybrali ludia sami. Radi sa vyhovaraju, ze to tak nie je, pretoze je tazke niest zodpovednost a ten pocit, ze hlasy im ludia dali slobodne. Sucastou demokracie je aj to, ze obcan-volic nesie zodpovednost za ZVOLENYCH politikov. A tak isto aj ked ich zvoli opatovne. V inych temach napriklad vidim dost velky zapal, s ktorym ludia obhajovali (a obhajuju) porusovanie majetkovych prav (=kradnutie) formou elektronickeho piratstva. Pokial clovek obhajuje kradnutie, trebars preto lebo sa mu to osobne hodi, alebo preto, lebo ide z jeho pohladu len o maly objem - je velka pravdepodobnost, ze aj nim zvoleny politik bude obhajovat tie iste principy. Kradnutie a porusovanie majetkovych prav.A preto je sialene si predstavovat, ze to pojde "napravat" cez poulicne prostesty - hlavne ked nikto nebrani volit a byt voleny. A netreba si robit iluzie. Masy byvali malokedy slusne. Slusni, poctivi a dane platiaci obcania volili u susedov svojho casu Hitlera. Meciar je nieco uplne ine, ale kolko v podstate slusnych ludi ho volilo? Uprimne a z presvedcenia.
alamo Zverejnené 30. Január, 2012 Autor Zverejnené 30. Január, 2012 nielen "ľud" má takých politikov akých si zvolí a zaslúžiaj politici majú taký iba "ľud" aký si zaslúžia a "vychovajú" ty to berieš furt s jednej strany, ja z druhejtak sa dohodnime že je tu čosi ako "spätná väzba" :ahooj:
slimak Zverejnené 30. Január, 2012 Zverejnené 30. Január, 2012 Tak predsa som v piatok nasiel ten newsletter, aspon podla dnesneho sulikomu blogu. Je zaujimave ze tej osoby sa musi stale na nieco vypytovat. Chabé mediálne živenie sasanky. Bolo by dobré keby TASR vysvetlila čo myslí pod tvrdením, že "polícia vo svojich interných oznamoch eviduje medzi "závadovými" osobami aj podnikateľa Mariána Kočnera". Podľa akých kritérií sú ľudia zaraďovaní do interných zoznamov polície medzi tzv. závadové ? Ak sú to náhodou tie osoby, ktoré sú uvádzané v záznamoch z odpočutých rozhovorov v prípade Gorila, tak s takýmto kritériom súhlasím. Ešte by polícia mohla urobiť stupne závadovosti, pričom do najvyššiedho levelu by mali zaradiť osoby, ktoré sa na postoch ústavných činiteľov, vyšších štátnych úradníkov, vyšších policajných funkcionárov podielali na činnosti zločineckej skupiny korupčne parazitovať na štátnom majetku. Čítajte viac: http://www.sme.sk/di...3#ixzz1kxydvcrh Satekov nazor. Ja toho Kocnera az tak dobre nepoznam, ci inych. Satek mal aj dalsi prispevok, kde spomina, ze rok 2008 bol zaujimavy(okrem veci uz zverejnenych ohladne Gorily), ze sa v tom roku zastavilo trestne stihanie(vysetrovatel) vo veci Mokys, ktore dnes "oprasila" pani premierka. Prve dal Kasicky v 2007. Jediny Smeracky minister ktoreho Fico kopol do zadku?
alamo Zverejnené 30. Január, 2012 Autor Zverejnené 30. Január, 2012 Bubeníková je v "čudu", tiež je v nejakom neidentifikovateľnom zahraničí, na dovolenke..http://hnonline.sk/c1-54563470-postava-z-kauzy-gorila-zmizlapolíciu to nevzrušuje..
slimak Zverejnené 31. Január, 2012 Zverejnené 31. Január, 2012 A co? Bubenikova hadzala tam vajcia? Dzurinda sa jej zastal nech ho chytia v Ciernej nad Tisov ci kde sa vozi. Alebo tyso. On len sak to sa vedelo a to je taky vanok. A vsetko bude super. kedy? uz je.
alamo Zverejnené 31. Január, 2012 Autor Zverejnené 31. Január, 2012 hm.. možno nakoniec, odíde na "dovolenku" aj Dzurinda.. a nechytia ani jeho..
slimak Zverejnené 31. Január, 2012 Zverejnené 31. Január, 2012 http://www.sme.sk/c/6238783/bubenikova-firma-nebola-daleko-od-malcharkovej-vily.html Ide o nahodu.Len a len nahodu, tu som pri tomto pripade pocul viac krat. Sama nahoda. ######a kde sa pohnem nahoda.
alamo Zverejnené 31. Január, 2012 Autor Zverejnené 31. Január, 2012 že by pán boh, predsa len hral v kocky?mohol si na to vybrať, aj inú krajinu.. :happyroll:
slimak Zverejnené 31. Január, 2012 Zverejnené 31. Január, 2012 http://www.ta3.com/c...isu-gorila.html Mitrik potvrdil, ze boli pouzite ITP v akcii Gorila. Zatial este nepotvrdili, ze ten text je presne ten isty ako to co je zverejnene. Este k Vlastovi. http://www.stv.sk/on...iv/o-5-minut-12 31:18 Dva minuty sa hra na debila, pritom ma povedat len ano ci nie. Informuje ze najcastejsie slovo v mediach je Fico a preto sa aj vyskytuje v dokumente. :D Nechce aby ho do toho vtahovali, nic s tym nema spolocne. Vlasto teba to neuraza? Inak kde si zabudol hodinky?
alamo Zverejnené 31. Január, 2012 Autor Zverejnené 31. Január, 2012 jedno rozbité okno, a fľaky od vajec? "5000 euri,, nech nežerem.." http://tv.sme.sk/v/2...atky-hodin.html ............ s diskusie pod videom "Dobre som počul? Umývač okien v NRSR má na hodinu 4,80€/hod. Učiteľ má v hrubom 2,16€/hod. A oni chúďatá sa musia aj zohriať?"
slimak Zverejnené 31. Január, 2012 Zverejnené 31. Január, 2012 http://www.sme.sk/c/6240198/sis-potvrdila-odpocuvania.html Tak vyjadril sa aj pan Fedor. Som zvedavy aj na reakciu Kalinaka, ze drzi prsty vysetrovatelom.
slimak Zverejnené 31. Január, 2012 Zverejnené 31. Január, 2012 Samozrejme, že nemá čo odstupovať. Pointa spočíva v tom, že v období, kedy malo KDH dosah na ministerstvo vnútra a Hrušovský bol predsedom KDH, Siemens nezískal na ministerstve vnútra žiadnu zákazku za dve miliardy korún. Ani žiadnu za cenu, ktorá by bola čo len rádovo porovnateľná so sumou dve miliardy. Bodka. http://blog.tyzden.s...ho-sto-melonov/ Palko ma blog a ta veta je v rozpore so Satekom. Už sa zahmlieva a klame. 18.,5.2006 záznam zo stretnutia J. Haščák - František Határ, osobný tajomník predsedu SMERU, 17,05 až 17,40 h, citujem : "Határ hovorí, že sa dozvedel, že Dzurinda a Hrušovský dostali od Siemensu 200 mil. Sk cez Mníchov. Haščák si myslí, že to nie je pravda. Határ hovorí, že sa to dozvedeli od človeka zo Siemensu, čo mal na starosti prevody v súvislosti s obchodom. Haščák hovorí, že Siemens dáva peniaze len za konkrétne obchody. Határ hovorí, že išlo práve o nejaký konkrétny obchod za 2 mld. Sk. Malo ísť o nejaký starší obchod na MV SR, ktorý malo dohodnuté KDH. Keď sa o tom dozvedel Dzurinda, tak KDH muselo s ním ísť napoly." Takže, žiadne odpočuté rozhovory ešte pred rokom 1998, ale máj 2006 a nie je to o kotloch a Kresánkovi, ale o obchode Ministerstva vnútra SR s firmou Siemens, pričom peniaze išli cez "Mníchov". To si predsa môže na internete každý overiť. Satekov prispevok 14.01.2012 9:31 v diskusii sme. http://www.sme.sk/di...ser=6054&page=3 Neviem o co ide a kto ma pravdu. Ale Satek pise o obchode MV a Siemensom a vraj sa to da na internete overit. Viete to ozrejmit, pomoct ziskat pravdu? Velmi ma to zaujma. PS Satekovi som napisal SS. Nech mi to ozrejmi ci da link na ten obchod. V diskusiach nizsie pod clankom ci prispevkom som nic nenasiel.
alamo Zverejnené 1. Február, 2012 Autor Zverejnené 1. Február, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dbN55VEG9wg http://www.aktuality...mentu-ochranka/ ukázať poslancovi alebo inému verejnému činiteľovi, plagátik s nápisom "gorily za mreže!!!", je ťažkým útokom na jeho osobnú integritu, narúšajúci jeho zasnené myšlienky nad tým, ako využije svojich 20% provízií.. prosíme nerobte to občania!!! to video je čudné, však na tom balkóne snáď bolo natlačených viac ľudí, ako dolu v pléne..
tyso Zverejnené 1. Február, 2012 Zverejnené 1. Február, 2012 slimak, neviem o aku konkretny zmluvu slo ale o tom ze Siemens sponzoroval KDH sa vie :),A trochu od temy :To co je hlbsi problem je financovanie politickych stran, potichu vsetci uznavaju ze na to treba peniaze. Su to pomerne velke organizacie, s pravidelnymi velkymi vydajmi. A to stoji peniaze. Ale ked nieco dostanu legalne od statu, tak to ludom vadi. Bohuzial z clenskehoto nedokazu finacovat a kazdy dar je podozrivy. Tak co s tym ?Deje sa to po celom svete, nie je to len nas slovensky problem. A podla mna do istej miery sa to da tolerovat. Ak ide o radovo miliony eur, za ktore zaplatime radovo 10 mil eur na predrazeni, tak to zvladneme. Bol by som rad keby to nemuselo byt ale nie je to najvacsi problem statu. Tym je skorumpovana justicia. Ak posledna vyznamna korupcia bude v politickych stranach, tak budem rad a budem volit tak aby sa zmensila. Ale dovtedy si umyselne nasadzujem klapky.
vlasto1 Zverejnené 1. Február, 2012 Zverejnené 1. Február, 2012 Este k Vlastovi. Nechce aby ho do toho vtahovali, nic s tym nema spolocne. Vlasto teba to neuraza? Inak kde si zabudol hodinky? samozrejme že nechce byť vťahovaný do celého súčasného humbuku okolo privatizácií počas dzurindových vlád. ako povedal a ako to chápu aj rozumní ľudia vtedy bol v opozícii a ťažko mohol niečo privatizovať či brať provízie za privatizáciu. za ficovej vlády sa nič neprivatizovalo takže opäť ťažko mohol brať provízie za privatizáciu. to sú ale fakty ktoré niektorí ľudia nechcú brať na vedomie a ktorí by najradšej fica obvinili zo všetkých zločinov ľudstva vrátane ukrižovania krista. s tým ja ale už nič nespravím, môžem jedine presviedčať a dúfať. hodinky som nestratil mám ich na ruke a neustále sledujem kedy už vyprší tejto súčasnej podivuhodnej vláde čas. nie tieto politické debaty a rôzne vyhlásenia politikov ma až tak neurážajú, to čo ma uráža sú vyhlásenia podobného typu ako je toto : - Ten absolutny hnoj je SMER a ty vlasto. Ci jedna ci nula - tento je akurát od teba, a tiež to svedčí o niečom.
tyso Zverejnené 1. Február, 2012 Zverejnené 1. Február, 2012 vlasto, privatizacia ma jednu vyhodu, provizia ide len raz. Za fica sli statne zakazky a to opakovane. Cista strata pre obcanov je radovo vyssia,a keby si bol schopny aj chapat tak presne to je problem, nie privatizacia ale statne zakazky ako myto. Co myslis ako J & T dohodli myto ?Len to dohodli za cias Fica a to uz samozrejme SIS bola pod "spravnym vedenim" a ak nieco robila, tak strazila aby to neodpocuval niekto iny. A smola tohto statu su prave taki ako ty, co nevidia jasne zlodejiny, pokial kradnu ich. a len pre porovanie, Bubenikova mala dostat 20 mil korun, Pociatek poslal Lemikonu 500 mil Sk len tak, myto sa z 3 mld vysplhalo na 21 mld. Ale zrejme suma nad 100 tis je nad uz schopnostou si to predstavit, Ficov volic to chape ako "vela" a hotovo.
slimak Zverejnené 2. Február, 2012 Zverejnené 2. Február, 2012 Tie hodinky si nestratil ty ani Fico. Len si(Fico) ich vopchal do vrecka aby vyzeral socialnejsie. http://www.cas.sk/clanok/114994/neuveritelne-ficove-hodinky-su-o-19-750-drahsie-ako-obamove.html
slimak Zverejnené 2. Február, 2012 Zverejnené 2. Február, 2012 samozrejme že nechce byť vťahovaný do celého súčasného humbuku okolo privatizácií počas dzurindových vlád. ako povedal a ako to chápu aj rozumní ľudia vtedy bol v opozícii a ťažko mohol niečo privatizovať či brať provízie za privatizáciu. za ficovej vlády sa nič neprivatizovalo takže opäť ťažko mohol brať provízie za privatizáciu. to sú ale fakty ktoré niektorí ľudia nechcú brať na vedomie a ktorí by najradšej fica obvinili zo všetkých zločinov ľudstva vrátane ukrižovania krista. Vidis ale on nema problem do toho zatiahnut Radicovu(ktora v byte zrejme nebola ani nieje spomenuta v dokumente). Pritom ma problem odpovedat na obycajnu otazku. Rozumni ludia velmi dobre rozumeju, ze to nieje len o privatizacii a brania provizii za II. dzurindovej vlady. http://www.sme.sk/c/...a-pociatka.html Odporucam prve(este nosil hodinky) a stvrte video(kvoli Miklosovi). Mozno ma problem, ze za jeho vlady sa nic nevysetrilo a zamietlo pod koberec. Za sefa Magalu sa predcasne odpocuvanie ukoncilo a nic nedosetrilo,siskari pracujuci na pripade boli "oddideni" a ziaden material o kurupcii na policiu nesiel, ministrom bol Kalinak, kde sa material zrejme len o Rejdovi skartoval. Bierman dostal cervenu, Pociatek zltu.
pink Zverejnené 2. Február, 2012 Zverejnené 2. Február, 2012 sledoval z vas niekto dnesnu lampu? s tymi dvoma zufalcami, co organizuju protesty? ta utopisticka dievcina, ktora si zela komunizmus a chlapec, ktory nevie ani vymenovat ich osem poziadaviek.... ved to bolo ciste zufalstvo...
slimak Zverejnené 2. Február, 2012 Zverejnené 2. Február, 2012 Lampa online nesla, takze nie. Ked su to zufalci aspon vieme ze to neorganizuje STB , SIS, ci Penta.Je jedno kto to organizuje. Pink, co ti vadi? Ak mas zaujem nieco originalne povedat kludne sa tam zajtra zastav - na podium. Pink nic si z toho nerob. Milan Lasica, herec Podľa mňa sú na odpoveď voľby, a nie demonštrácie. Kto organizuje tie demonštrácie? Ľud? Tak odkážte ľudu, nech sa prejaví vo voľbách. Inteligentny chlapik. Co aj fikli by sme ho, ja jeho nie. Je uz starsi a ja - on nieje demetny ale aj tak. Pre **** su odpovedou volby tak si vyberajte. Jeho manzelku. Mat zenu v SDKU ju asi aj zaskrtim. **** idu prachy, resp. rodine. Viete si to inak vysvetlit? Tie doterajsie volby boli o com? Ale to sledujete nejaku dobu ci to zijete, mate modrych, predtym meciara, nabuduce Fica. Co riesia volby? S volbami nieje problem, ale s niecim asi ano? Ci nie Pink ci pan Lasica? Je rozdiel oproti socializmu - Elfant? Je rozdiel vacsi dnes medzi KDH, SDKu a SMER ako medzi v minulostou tou narodnou frontou? Tam tiez boli rozne tri strany. Elfant je to slobodnejsie? Pytam sa ho kvoli tomu ze si to z fora(zil v tedy) pamata, a je pre mna isto vacsia autorita ako Lasica.Poznam ho lepsie. Je tu aj tyso, ci pink, s######edd pragmatista ak nieco nie horsie. Tyso je hrdy na strnganie 1989. Zazil to a vie to co je. Obhajcovia korupcie. A rozkradania statu.
slimak Zverejnené 3. Február, 2012 Zverejnené 3. Február, 2012 Dlho pripravovaná kniha o spise Gorila, v rámci ktorej korupčná kauza politikov rezonuje na Slovensku a ktorej autorom je kanadsko-slovenský novinár Tom Nicholson, sa zatiaľ nesmie vydávať a nebude sa teda ani distribuovať. Zákaz vydania platí aj pre vydavateľstvo Petit Press. Rozhodol o tom vo štvrtok 2. februára sudca Okresného súdu Bratislava I, ktorý vydal v tejto veci predbežné opatrenie. To je vykonateľné doručením a odvolanie nemá odkladný účinok. TASR o tom dnes informovali justičné zdroje. Podľa predbežného opatrenia sa novinár Nicholson musí zdržať vydania, iného zverejnenia alebo akéhokoľvek iného šírenia knihy alebo inej publikácie, nielen v písomnej, ale aj vo zvukovej a obrazovej forme. Ide o vec, ktorá je na súde vedená pod spisovým číslom 11c6/2012. Zdôvodnenie opatrenia zatiaľ nie je známe. http://hnonline.sk/2-54602560-k02000_d-99 To co ma znamenat?
tyso Zverejnené 3. Február, 2012 Zverejnené 3. Február, 2012 slimak to je nebe a dudy. Asi naozaj nemas predstavu co to je totalitny rezim. Vtedy neboli strany, ani KSC nevladla, vladol ustredny vybor a v parlamente sedeli dojicky a robotnici co dvihali ruky na prikaz. A ked dostali prikaz tak na zaver zvolili aj Havla prezidentom. Dnes je realna moc v parlamente, nemusi sa nam pacit ako s nou nakladaju ale vieme ich zmenit. Volby skutocne menia tych co vladnu, tam nie je problem, to co sa ti nepaci je ponuka. Mas pocit ze nemas koho volit ze vsetci su rovnaki, no nie su. Nie je to sice take jednoduche ako vo westerne kde mas zloducha a serifa ale rozdiel tam je. To co nam chyba je viac politiky, nie v krcmach ale v politiockych stranach. Politicke strany maju zanedbatelny pocet clenov a tak ich vedenie si robi co chce, keby ludia vliezli do politiky, tak by si to strany nemohli dovolit. Na slovensku to vsak nie je tradicia, nie je bezne aby ludia miesto do krcmy sli na stranicku schodzu a snazili sa ovplyvnit stranu.Miesto toho cakaju na spasitela a kazde 4 roky skusaju ci sa nahodou nejaky neobjavi. No neobjavi :) A ku Gorile: Sudny zakaz tej knihe spravil reklamu aka sa neda zaplatit :), myslim ze moze ztrojnasobit objednavku tlace ;) A k zufalcom : Myslim si to iste co Lasica, co ti na tom vadi ? Nevadia mi protesty, neziadam aby nehadzali vajicka. Ale cakam ze ich niekto zneuzije v predvolebnej kampani. A kedze hlasaju svetovy mier a zrusenie penazi, tak sa ziadneho protestu nezucastnim,snad ked zacnu hovorit aj o volnej laske a vydrzia do maja, tak to prehodnotim :) 1
pink Zverejnené 3. Február, 2012 Zverejnené 3. Február, 2012 slimak, co mi prekaza? ich nekoncepcnost, naivita, utopickost ich myslienky, to, ze nemaju sajn o veciach, o ktorych hovoria, to, ze nedokazu sformulovat poziadavky, to, ze im ich niekto nadiktoval cez telefon, to, ze chcu veci, ktore tu uz platia, to, ze ich poziadavky su detinske a naivne, to ze odmietaju prevziat zodpovednost za prusery, to, ze hlava-nehlava pustali k mikrofonu hocikoho a to, ze kto s nimi bez vyhrad nesuhlasi a dovoli si ich skritizovat je dalsi z uhlavnych nepriatelov... emocie su velke, chyba rozum... chapem, su mladi, maju pocit, ze oni zmenia svet, len by bolo celkom fajn, keby si nechali poradit od ludi, ktori maju skusenosti viac a ktorym sa nepaci ich hura system... a nemyslim si, ze je jedno, kto to organizuje... A k zufalcom : Myslim si to iste co Lasica, co ti na tom vadi ? Nevadia mi protesty, neziadam aby nehadzali vajicka. Ale cakam ze ich niekto zneuzije v predvolebnej kampani. A kedze hlasaju svetovy mier a zrusenie penazi, tak sa ziadneho protestu nezucastnim,snad ked zacnu hovorit aj o volnej laske a vydrzia do maja, tak to prehodnotim :) :thumbsup:
robopol Zverejnené 3. Február, 2012 Zverejnené 3. Február, 2012 No ale taky velky rozdiel v tom predsa len nie je tyso. Pokial su v politike stale tie iste tvare, tak skutocne cakaju volici zbytocne. Ludia by chceli mat vsetko najlepsie ale to sa neda tým, ze si zvolia mensie zlo, to je tyso co ty razis, ale to nepomoze. Sice su mensie skody, ale celkovo to speje do zachoda.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz