slimak Zverejnené 28. Február, 2012 Zverejnené 28. Február, 2012 Ty aj veris tomu co pises?Pri letisku sa davali doplnujuce obalky(sumy)? preco? nieco na sposob budovy DU v KE? Tam tiez vyhrala najvyssia ponuka.
xenocide Zverejnené 28. Február, 2012 Zverejnené 28. Február, 2012 Ty aj veris tomu co pises? No, verim tomu, ze nejaky leaknuty text na internete nikdy nemoze sluzit ako legalny podklad na odsudenie kohokolvek a v akejkolvek suvislosti. Pri letisku sa davali doplnujuce obalky(sumy)? preco? nieco na sposob budovy DU v KE? Tam tiez vyhrala najvyssia ponuka. Pokial je toto dokazane, tak je to dokazana korupcia. A pokial existuje takyto jasny dokaz, tak preco nedoslo k sudnemu rozhodnutiu. Nuz a ked vyhrala najvyssia ponuka...preco si myslis, ze by bolo lepsie, ak by vyhrala ponuka NIZSIA? Vacsinou ak vyhra niekto z nevyhodnejsou ponukou, tak sa prave toto berie ako dovod k podozreniu, nie naopak. Nie ze by cena bola vsetko, ale pokial vyhra najvyssia ponuka z viacerych, treba naozaj pouzit nejaky dokaz, nie len tvrdenie.
tyso Zverejnené 28. Február, 2012 Zverejnené 28. Február, 2012 k letisku : Co sa dialo : Prebehla sutaz a kedze nedoslo k dohode v komissi tak sa rozhodli ze ponuky su rovnake a vyzvali sutaziacich aby dali obalku s cenou o ktoru zvysia ponuku, s tym ze najvyssia cena uz automatocky vyhra. Kde je korupcia ? A v obalkach bola suma tusim cez miliardu, ceny boli rozdielne, nic nenasvedcovalo dohode a podla vsetkeho vysustazena cena bola vysoko nad povodny odhad. A podla mna bola vyssia ako bolo rozumne, bratislavske letisko nemalo tako hodnotu. Nasledne Fico zrusil sutaz a miesto ziskania miliard sme tam investovali do zrejme predrazenej stavby terminalu. Co teda hovori Gorila ? Predpokladajme ze je uplne pravdiva ( pravda a nic zamlcane). V takom pripade Penta sa snazila ziskat informacie a ziskat vyhodnejsiu poziciu pred J&T. A skoro ako vo vtipe o uplatnom sudcovi sa ukazalo ze maju rovnaky vplyv ako konkurencia a vysledkom bola cista sutaz vyhodna pre Slovensko. A kedze sa navyse ziadny obchod anui neudial, tak tazko najst vykonanu korupciu. A k danovemu uradu : nechcem robit advokata miklosovi, ale tam mi vadila iba jedna vec, chybal jasny dovod na stahovanie. Lenze to dohodli este za SMERu, bud slo o starsi obchod a po zmene vlady sa hho niekto chytil alebo skutocne existoval dovod na stahovanie. Ak existoval dovod na stahovanie, tak ta druiha sutaz vyzerala pomerne ferovo. Polovicna suma voci tomu co chceli za SMERu, aj ked fakt ze nakoniec prisla len jedna relevatna ponuka hovori o istych podozreniach. Ale nic take co by bolo jasna indicia, cena za prenajatie zhruba v ramci toho co naozaj stoji prenajatie pre komercne organizacie, jednoducho okrem faktu ze budovu vlastnil clen SDKu tam nie je nic co by by bolo medialne zaujimave. Ak by toto bola uroven bezna uroven kauz, tak by som bol stastny. slimak a uprimne korupcia je zla, ale takto mam pocit ze niekto vytahuje cervene satocky a manipuluje nas. Gorila pre mna nie je primarne dokaz o korupcii, ale o tom ako sa bavia podnikatelia zo statom. To sa mi zda sialene. Ale na druhej strane sledujem aj kto to robil, kto sa stretaval takto priamo. problem je Malcharek, ten uz je politicka mrtvola. Bubenikova, nominantka Miklosa ( ale priamy dokaz ze tam bola v jeho mene chyba) a Fico. Druhotriedni uradnici a buduci premier. Co dodat ze ? A podobne ako Sulik o Kocnera je to jednoducho negustiozne. A odkaz na blog, kde som nasiel podobne nazory svojim http://kulich.blog.sme.sk/c/252862/Nuly-v-politike.html cela gorila nakoniec skonci ako gorily v hmle aby volic zabudol ci sa kradli miliony alebo desiatky miliard. A poznamka heslo : nebudem volit mensie zlo je skutocne genialne, neviem ktory mag ho vymyslel ale uspesne sa uchytilo a zabranilo Slovensku sa zlepsit. Vdaka nemu sme ziskali Gasparovica miesto Kukana, rozdrobila pravicu a cakaju nas vlady SMERu s weissom. 1
alamo Zverejnené 29. Február, 2012 Autor Zverejnené 29. Február, 2012 nebolo vám s pohľadu na Kočnera v telke, tak trochu na zvracanie?teda ani nie tak s Kočnera ale s "pánov novinárov" - "strážnych psov demokracie"ako sa okolo Kočnera krútia, obtierajú ako "rujný psi o fenu", a dotierajú naňho otázkami ktoré ho pasujú do role superpolitológa, investigatívca, a policajného vyšetrovateľa v jednom..Kočnera ktorý s bravčovými hlavami kedysi napochodoval do Markízy, aby jej zabránil vysielať malo to kvalitu legendárnej špeciálnej relácie STV, výpovedí (drístov) Petra Krylova, proti Michalovi Kováčovi Mladšiemu..
xenocide Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 nebolo vám s pohľadu na Kočnera v telke, tak trochu na zvracanie? Myslis z toho, ako si dovolil bonzovat na Sulika a inych politikov? :)
tyso Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 Kocner by tiez presiel detektorom :), zda sa ze vsetkym svojim lziam veri. Ale Sulik potvrdil dalsiu vec a to mna aj ked uz naozaj o nom velke iluzie dokazala soknut. Sulik si nechal preverovat svojich ludi este pred minulymi volbami a to priamo od podsvetia. A priznam sa ze keby sa situacia vyvinula tak ze budem mat na vyber medzi SMERom a SAS, tak by som mal velmi tazke rozhodovanie. Sulik nas vracia do obdobia meciarizmu, ked nebol problem lavica a pravica ale tajne sluzby vs demokracia. A aj ked mam iste porozumenie pre Pinocheta, tak Fico nie je Allende.
xenocide Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 A Sulik sa obavam, ze nie je Pinochet. Ani Li Kuan Ju.
tyso Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 Sulik by si to ale rad vyskusal :), jeho sposoby prace cez tajne sluzby a podsvetie jasne hovoria ze si s nejakymi pravidlami tazku hlavu nerobi. Ucel mu sveti akekolvek prostriedky
alamo Zverejnené 29. Február, 2012 Autor Zverejnené 29. Február, 2012 moment takže Sulo došiel za pánom "sus scrofa", a hodil s ním asi takúto reč "očuj kámo ja mám, v partii toho týpka Kolára, to ti je veľké zviera s banky (ľudová banka) nemohol by si mi vyzistiť nejaké podrobnosti o ňom, či nemá nejakú špinku za nechtami? však vieš čo to znamená "bankár".. he he.. radšej budem vedieť popredku keby niečo" a pán "sus scrofa" vedený v "mafiánskych zoznamoch" sa zaškerí v mastnom xichte, a odpovie "žiadny problém kámo, zájdem za svojim dobrým zmámym, ten ti ho prelustruje" a štráduje si to rovno na centrálu mafie.. pardon.. teda generálnu prokuratúru.. priamo za Trnkom už na to Trnka niečo osobne odpovedal? lebo ak pánovi "sus scrofa" čosi zo svojej funkcie poskytol, čoby štátny úradník.. nemali by s toho byť vyvovodené určité postrkovania voči nemu? ........ myslím si že všetci "investigatívni" novinári by mali odstúpiť, a ísť písať niečo iné, napríklad hroskopy.. strtetávajú sa totiž s Kočnerom.. a ak sledujete moje príspevky tak viete že už dávno som rozhodnutý dať hlas Matovičovi (nech je sranda ešte väčšia) takže k tomu čo tu píšem ma nevedie nejaká extra sympatia k Sulovi
tyso Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 alamo, to hovori Sulik :) ale Sulik nie je idiot, na zistenie trivialnej informacie o tom ci je vedene trestne konanie nepotrebuje K. To co chcel vediet su pikosky z ineho sudka a z inych zdrojov. A uprimne za posledne mesiace som dospel k nazoru ze uz mam dost paranoikov a politikov co veria na neustale konspiracie, kto koho a preco. A ze tajnou sluzbou a podsvetim ziskaju cosi dolezite. Vysledok ich paranoie je Galkofon a to ze tipkovia ako K. dostavaju moc, ktoru by nikdy nemali mat.
alamo Zverejnené 29. Február, 2012 Autor Zverejnené 29. Február, 2012 pán boh zaplať že to povedal Sulo sám, a nezverejnil to pán "susa scrofa" na nejakom ďalšom intímnom videjku..potom by to bolo ešte veselšie.. inak to overovanie si spolustraníkov na detektorea vraj je Matovič blázon.. však teraz sa ukazuje, že je vlastne celkom korektný, a transparentný prístup.. vo všetkej počestnostistelesnenie politického pragmatizmuvšak čo by ste o takom Matovičovi povedali, keby vysvitlo, že si ich dal prelustrovať u "mafie"?
tyso Zverejnené 29. Február, 2012 Zverejnené 29. Február, 2012 uz si ani neviem predstavit co nas este caka. Dnesny policajny tah s preverovanim 99 % je dalsi tah, kde netusim ako to skonci. Ale ziadny dobry koniec nevidim, caka nas po volbach podanie na ustavny sud a ak ten zrusi cele volby, tak to bude sranda aka tu este nebola.1. Bud sa 99 % dostane do parlamentu a podanie poda kazda strana co sa nedostala ( a tu este bude nadej ze to US zamietne)2. Alebo sa nedostanu a ten podnet daju oni, a kedze pomerne stabilne maju v prieskumoch nad 5 % tak uvaha ze sa to stalo vdaka policii bude pomerne lahko obhajitelna. A to uz nebude stacit odbit tym ze sa to stalo ale volby to neovplyvnilo.
alamo Zverejnené 2. Marec, 2012 Autor Zverejnené 2. Marec, 2012 prešli dva dni.. a po "veľkej téme" - "sosanke", akoby sa zem zľahla.. žiadne nové články.. čo sa to stalo? žeby Sulo, keďže na seba samoobslužne priznaním, že vlastne chcel od Kočnera informácie o vlastných straníckych kolegoch, ktoré poskytoval Trnka, celí ten "špinostroj" zastavil? prečo sa už nikomu nechce ďalej špárať v tej informácii, a pátrať komu všetkému ešte Trnka, ako generálny prokurátor poskytoval "lustrovanie"? nech je ako chce.. odrazu mám dojem že "sasanka" čo vyrástla na "gorile", nám odrazu "zvädla", a stratila všetku "šťavu" na rozmazávanie ......... he.. jediný kto teraz Sula podržal je Matovič http://volby.sme.sk/c/6282270/igor-matovic-v-pravici-su-mensi-zlodeji.html Je pre vás Sulík dôveryhodný aj potom, ako sa zistilo, že mal Kočnera ako spojku s Trnkom? „Neberiem to tak, že keď si preveroval vlastných poslancov, budem ho odsudzovať. Využíval kanály, ktoré na preverenie poslancov mal. Samozrejme, na hodnovernosti mu to nepridalo. S Kočnerom ste sa stretli aj vy, keď ste začuli o podplácaní pri voľbe prokurátora. Nebola to chyba? „Posunul mi informáciu, že vie, kto mi chcel pri voľbe ublížiť. Chcel som sa to dozvedieť. Ak by mi zavolal aj najväčší mafián, že je iba mne ochotný povedať, ako Fico vytuneloval štátny podnik či štátnu zákazku, pôjdem za ním. Nepozerám na to, kto to je, ale akú informáciu má.“ Je v poriadku, keď sa politik stretáva s mafiánom? „Ak sa s ním stretávam, aby sme spriadali, ako okrádať štát, nie. Ak sa stretneme, lebo iba mne prezradí, kto kde koho zabil, je to v poriadku.“ a hneď vidieť "spriaznenú dušu".. a človeka.. aj keď "obyčajného", a jeho stranu s "veľkým koaličným potenciálom" :ahooj:
tyso Zverejnené 2. Marec, 2012 Zverejnené 2. Marec, 2012 no podrzal ako podrzal :), uz vieme ze mame aj videjka s matovicom a kocnerom. Co mu ine ostalo ako povedat ze to je v pohode ?A ze on moze, lebo on sa stretava aby nas zachranil.
xenocide Zverejnené 2. Marec, 2012 Zverejnené 2. Marec, 2012 Alebo nestratila, len sa vacsine ludi nechce pustat do Sulika... SDKU a Dzurinda su lepsie ciele. Vdacnejsie. Obetovat prilis vela casu utokmi na SaS sa nic moc neda ziskat - ani politicky, ani medzi ludmi.
slimak Zverejnené 2. Marec, 2012 Zverejnené 2. Marec, 2012 Na policii uz vyspovedali Mitrika a hascak nam uz zazaloval aj facebook. V pondelok to stihne vraj. :D
lopata555 Zverejnené 6. Marec, 2012 Zverejnené 6. Marec, 2012 financmajster Mikloš kráľ privatizácie alebo Penta útočí / Rusko v plameňoch / http://www.youtube.com/watch?v=kf2pVdXWHq0
slimak Zverejnené 9. Marec, 2012 Zverejnené 9. Marec, 2012 http://www.sme.sk/c/6292926/v-kauze-gorila-by-malo-padnut-prve-obvinenie.html Nebol som na na ziadnom proteste. Vraj bol aj v nasom meste, sedel som na internete:-). Nicholsonovi som poslal 5 eur. Som zvedavy co ponukne na blogu. Ja uz nedam ani cigaretu na chodniku.
slimak Zverejnené 14. Marec, 2012 Zverejnené 14. Marec, 2012 http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/9.3.2012/ Velmi zaujimava relacia. Sranda, ze u nas som take nieco nezachytil. Tom ma milo prekvapil. Komu sa to nechce cele pozerat. tak priklad, ze ked Radicova sa vyjadrovala nechce verit, ze to je cela pravda, tak Tom siel za nou, ze o com rozprava a vraj mu vysvetlila, v case ked to siska dala v februari 2006 organom(premierovi) sa kratko o tom dozvedeli aj pentaci. A vraj aj chceli odist a STbak lorenc im povedal, nech zacnu hrat divadlo. Ze ak spochybnia cast, ze su tam bludy, spochybnia celu. Pr. Fica si tam dotiahli na kompromitovanie. A zrejme im to vyslo. Ale cele je to dobre.
xenocide Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 http://www.sme.sk/c/6299924/fico-mal-byt-do-gorily-vlakany.html No toto je pekne.... Nestastny Fico, ako obet sprisahania. Hm. Schôdzku Fica s Jaroslavom Haščákom mohla údajne finančná skupina Penta zinscenovať po tom, ako sa dozvedela, že byt je odpočúvaný. ... Špeciálnu taktiku Penta údajne zvolila, keď vo februári 2006 zistila, že byt odpočúva SIS. Návštevy síce pokračovali, ale inscenovali sa situácie, vymýšľali si, aby mohla byť celá akcia neskôr vyhodnotená ako nevierohodná. Ale pokial dospejeme k zaveru, ze schodzky a rozhovory boli inscenovane - tak potom ktora cast Gorily je pravdiva? Ak mala Penta informacie priamo od SIS, tak preco si stale mysliet, ze SIS je uplne cista - ohladom ziskavania informacii, ich spracovania a neskor uvolnenia do obehu? Cim vacsie konspiracie vymyslaju, tym sa to viacej meni na politfiction beletriu. Kludne si mozno predstavit aj nasledujucu situaciu. Penta, spolu s ludmi zo SIS (pripadne aj niektorymi politikmi) vytvori obrovsku dymovu clonu, nazvanu Gorila - fiktivne stretnutia, alebo strtnutia skutocne, no ich obsah vymysleny. Netreba vela prace, pretoze fakticke dokazy a dokumenty neexistuju, alebo budu rychlo znicene. Gorila je uplne otvorena, jej obsah je mozne menit podla potreby - a pocita sa s tym, ze bude vypustena do obehu ako nedokazatelny dokument, ktory bude namiereny PROTI tomu, kto bude prave najvhodnejsi ciel. Jej znenie bude doplnene/upravene podla toho, kto bude na odstrel. Konspiratori sa casto dolezito tvaria a pytaju sa: "Cui bono?"...a teraz to bol jednoznacne SMER. Strana, ktore ohladom korupcie a manipulacie sudneho systemu nie je vobec cista. A keby bolo znenie Gorily "trosku ine", keby spominany agent SIS povedat nieco "trosku ine" - nemohla by Gorila rovnako dobre odpalit aj Fica? Jasnacka, ze mohla. A Penta sa az tak moc bat nemusi - hlavne pokial si davali pozor a nijaku priamu korupciu im nedokazu.
alamo Zverejnené 15. Marec, 2012 Autor Zverejnené 15. Marec, 2012 padlo prvé trestné obvinenie http://hnonline.sk/slovensko/c1-55060190-prvy-obvineny-v-kauze-gorila-je-pavol-rusko HN sa podarilo zistiť, že vyšetrovatelia začali trestné stíhanie proti konkrétnej osobe, ktorou má byť exminister hopspodárstva Pavol Rusko. Obvinený má byť v súvislosti s privatizáciou Paroplynového cyklu. Pre HN to potvrdil to dobre informovaný zdroj, oboznámený s priebehom vyšetrovania. http://www.sme.sk/c/6300711/prvym-obvinenym-v-kauze-gorila-je-pavol-rusko.html exminister Rusko, absolútne nechápe s čoho ho obvinili..
xenocide Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 Rusko, to je ten, koho pri protestoch skoro vobec nespominali, ze? :D Ale logicky - vela vhodnejsich osob, ktore by mohli byt obvinene, asi nie je. A Malcharek je este stale mimo, vsak?
tyso Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 no fraska sa blizi do zaveru, ak nenajdu priame platby co Rusko dostal ( a tie nenajdu, kedze cash je specialita inych stran ) tak to prokuratura zamietne. Postavit pripad na zlej sprave zvereneho majetku je vopred stratene.Sance mali na Malcharkovi, ten by mozno bonzoval ale Rusko nema dovod.
slimak Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 Pri podvode musia byt nejake platby? Neviem ja tie skutky(trestne ciny) nepoznam ani ako sa dokazuju.
tyso Zverejnené 15. Marec, 2012 Zverejnené 15. Marec, 2012 to zavisi od toho z coho ho obvinia ale naozaj si tazko viem predstavit ako ho mozu obvinit z tajneho hlasovania na FNM, kedze tam nebol. Podla toho co Lipsic splietal vyzera konstrukcia ze umyselne zatajil dolezite skutocnosti pre vladu ( kde bol aj lipisic:) ), lenze to si neviem predstavit dokazat, bez dokazania umyslu a prijatia uplatku to nestoji na nicom. Podobne smiesne skoncil pripad kde slo o PPP, tam nejaky uradnik vylepsoval cisla o tom ake su vyhodne PPP a pokusili sa mu nasit falsovanie, no ale kedze jeho ulohou bolo prave ten material pripravit tak to skoncilo skor ako to zacalo. Tazko mozes falsovat vlastny material v takomto pripade.Bolo jasne co stalo, dostal politicke zadanie a tak dal cisla ake chceli. A u Ruska je to podobne, nie si dokazu na to aby si odlisil neschopnost od umyslu, mozeme si mysliiet ze Rusko nebol blby ale dokazat to je nemozne. Ak teda nebudu jasne dokazy ze sa na tom obohatil, tak kauza skoncila
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz