tomassi Zverejnené 11. Február, 2012 Zverejnené 11. Február, 2012 3. Gorilí protest poslabšou účasťouhttp://www.sme.sk/c/6255272/demonstrantov-proti-gorile-ubudlo.html o sebe dali vedieť aj opice z davu - skandovaním na policajtovno čerešničkou bola od tohto pána:"Nemyslím si, že dav je radikálny, je to zaujímavá zmes ľudí, ktorí tejto akcii držia palce,“ hovoril spisovateľ Michal Hvorecký.
Sniper Zverejnené 11. Február, 2012 Zverejnené 11. Február, 2012 Podľa mňa to bude upadať. Pravou odpoveďou na túto kauzu by bolo odignorovanie volieb všetkými občanmi. Ale to sa nestane.
tomassi Zverejnené 11. Február, 2012 Zverejnené 11. Február, 2012 opäť Ti budem oponovať :)nerobím to naschvál, ale zrejme máme opačné zmýšľanie ignorovanie volieb by znamenalo návrat goríl do NR SR bez straty kvetinkyvolenie a krúžkovanie negoríl síce problém nevyrieši,ale na gorily tak vznikne tlak z vnútra strany a odídu do džungle
slimak Zverejnené 13. Február, 2012 Zverejnené 13. Február, 2012 http://www.sme.sk/c/6256926/statny-rozvojovy-fond-sedel-v-pente.html Stale ma udivuje preco vadi ludom stavebna premia. Ci aj Miklosovi. Je to o setreni? Nezmysle? Neefektivnosti? A tieto podpory podnikania nikomu nevadia. Podporu dostalo Kollarovo fun radio, vlastne ten fond vlastni jeho akcie. Rasto Pisko a spol. chceli prerozpravat gorilu, pravnici a financnici ich od toho odhovorili. Vraj by prisli aj o domy.
xenocide Zverejnené 13. Február, 2012 Zverejnené 13. Február, 2012 Rasto Pisko a spol. chceli prerozpravat gorilu, pravnici a financnici ich od toho odhovorili. Vraj by prisli aj o domy. No vidis...uz ani netreba nic zakazovat, ze? Postaci vedomie, ze v takychto pripadoch by Penta mohla vyhrat sudny spor tykajuci sa ochrany osobnosti/sukromia - a vacsina ludi si to rozmysli. To co by Pisko prerozpraval, to by musel niekto vydat (na CD?) a aj odvysielat (radio?). A do mozno prehrateho boja, kde by mohlo isto o velke peniaze, sa nikomu nechce ist. Takze otazka, co vlastne tymto Penta sledovala sa ukazuje aspon zcasti zodpovedana, nie?
slimak Zverejnené 14. Február, 2012 Zverejnené 14. Február, 2012 Medzi funkcionármi, ktorí s kauzou Gorila naložili v rozpore so zákonom, spomínal aj riaditeľa tajnej služby, konkrétne meno neuviedol. Žiadosť polície o zbavenie mlčanlivosti Holúbeka SIS odmietla. Policajti štyrikrát žiadali aj o sprístupnenie dokumentov. Tajná služba pod vedením Karola Mitríka (SDKÚ) nevyhovela s vysvetlením, že by to mohlo ohroziť plnenie jej úloh. http://www.sme.sk/c/...o-stratena.html Dzurinda - "Lipsic sa zblaznil". Mal 1,5 roka na vysetrovanie a nic nevysetril.
lopata555 Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 Pani ministerka potvrdila trest z kauzy Platinové sitká ... "znalec" dostal pokutu 1 200 euro a bol vylúčený zo zoznamu znalcov ... to mi je "trest" ... :cotisisi: http://www.ta3.com/c...zy-platina.html
pink Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z trestného činu porušovania povinností pri správe cudzieho majetku, z nepravdivého znaleckého posudku, prekladateľského úkonu a tlmočníckeho úkonu.aky dalsi trest si predstavujes? a inak, byt vyskrtnuty zo zoznamu znalcov nie je bohvieco... a este ked to vsetci o tebe vedia..
tyso Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 lopata, verim ze ludova spravodlivost by ho zlyncovala. Ale podme do reality, ak mu dokazes ze dostal uplatok za zly posudok, tak pojde do basy. Ale musis to dokazat, inak ide o chybu . A len aby sme zase vedeli o com hovorime :Sitka - 60 mil. Sk. strata 40 mil. SkPredrazenie myta - 3 mld Sk len tym ze sa vybrala drahsia ponuka, a 17 mld tym ako sa nastavila technologia. za sitka mame potrestaneho znalca a dalsie trestne oznamenia. V druhom pripade Vazny ide za poslanca. A ludove podanie je ze kradnu vsetci a ze nie je rozdiel ci SMER alebo SDKU. 1
lopata555 Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 pozri Pink ak predavač zle naráta peniaze v kase tak to musí vrátiť ... nech každý okolo politiky má hmotnú zodpovednosť tiež ... šak nezarábajú ako predavač 300 euro ... Tyso ... ja neobhajujem ani predražené mýta, a ani žiadne iné zlodejiny ...
pink Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 este doplnim § 347Nepravdivý znalecký posudok, tlmočnícky úkon a prekladateľský úkon(1) Kto ako znalec, tlmočník alebo prekladateľa) .... nepodstatne....alebob ) pri podávaní znaleckého posudku alebo vykonávaní tlmočníckeho alebo prekladateľského úkonu na podkladezmluvy inému spôsobí malú škodu tým, že uvedie nepravdu o okolnosti, ktorá má podstatný význam pre osobu,ktorej sa znalecký posudok alebo tlmočnícky alebo prekladateľský úkon týka, alebo má podstatný význam prerozhodnutie, ktorého je znalecký posudok alebo tlmočnícky alebo prekladateľský úkon podkladom, alebo aktakú okolnosť zamlčí, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.atd...... aj ked mu branie uplatku nepreukazu, tak ma problem... zatial ale ani nebolo vznesene obvinenie pre tc branie uplatku, co ale je asi vsetkym jasne, ze to neurobil iba tak, z pasie... lopata, ale musis rozlisovat, co sa kedy robi a rozlisuj, co moze ministerka a co nemoze... a ak sa preukaze jeho zavinenie, nie je vylucene, ze bude v civilnom spore zaviazany platit..a este nemiesat hrusky a jablka, znalec nie je politik... :)
lopata555 Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 Pink ja som napísal okolo politiky ... nie politik ... tak nepozerať do košíka ale na monitor :)
tyso Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 len som videl diskusiu na SME :), a ak to dobre chapem, tak dostal pokutu ktoru moze udelit ministerstvo a dostal najvyssiu moznu. O dalsom potrestani musi rozhodnut sud.A len tak bokom, nech mu ponuknu dohodu ako svedkovi obzaloby aby mohli obvinit uradnikov. mame ti jednu mensiu zlodejinu, ktora sa vysetruje.
pink Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 lopata a co ma znalec s terminom "okolo politiky"? a inak, znalec zodpoveda celym svojim majetkom, len je otazne, aky je velky vsakano... aj matovic je chudobny jak kostolna mys, predpokladam, ze maju rozdelene bsm, takze je otazka, co by z matovica vymlatili, keby nieco vyviedol.. no asi velke ... vies co... tyso "Dospela som aj ja k záveru, že je na mieste najprísnejšia sankcia, a to vyčiarknutie zo zoznamu znalcov plus finančná sankcia 1200 eur. Rozhodla som o rozklade znalca tak, že potvrdzujem prvostupňové rozhodnutie. Dopustil sa závažných pochybení so závažnými dôsledkami. Prípad podkopáva dôveru verejnosti v zmysel znaleckej činnosti, takéto konanie nesmie byť tolerované," vyhlásila ministerka. Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6262255/znalca-ktory-podhodnotil-platinove-sitka-vyciarknu.html#ixzz1mXy8bpAE
slimak Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 Takze nejaky Holubek(on to popiera) bol 5.4.2011 na GP a 12.4.2011 to uz Trnka riesil. http://www.genpro.go...-2011-2fef.html Uz zbavil ten ivetin clovek mlcanlivosti siskarov? Uz ho vysetruju?
lopata555 Zverejnené 16. Február, 2012 Zverejnené 16. Február, 2012 Pink znalec možno nič, len ja som to tam dal preto lebo to bolo pri predaji štátneho majetku ... preto som tam dal to okolo politiky ...
vlasto1 Zverejnené 20. Február, 2012 Zverejnené 20. Február, 2012 antigorilie protesty pomaly ale isto odišli do zabudnutia, ich organizátori tiež a mám taký dojem že aj gorila, sasanka a iné podobné kauzy tam smerujú tak isto.jedna vec ma ale zaujala. na slovensku sa stáva pravidlom že aj keď sa skupinka ľudí dokáže v záujme dobrej veci dohodnúť a postupovať spoločne po určitej dobe niekedy až neskutočne krátkej sa dokáže rozhádať a navzájom obviňovať z neskutočných vecí.neviem kde je chyba. či v mentalite slov. národa,či v ambíciách jednotlivcov proste kdesi je chyba ktorá škodí.
xenocide Zverejnené 21. Február, 2012 Zverejnené 21. Február, 2012 na slovensku sa stáva pravidlom že aj keď sa skupinka ľudí dokáže v záujme dobrej veci dohodnúť a postupovať spoločne po určitej dobe niekedy až neskutočne krátkej sa dokáže rozhádať a navzájom obviňovať z neskutočných vecí. To bude asi tym, ze sa dohodli akurat na tom, ze treba vyliezt na namestie - co aj splnili. Akonahle doslo na prakticke otazky a riesenie skutocnych problemov - ukazalo sa, ze bez ohladu na vzletne hesla, su to furt len ludia. Presne ako politici, proti ktorym protestuju :P Nie je to chyba slovenskej mentality, len tej naivno-revolucnej mentality, ktora je po celom svete vlastne rovnaka.
doll Zverejnené 21. Február, 2012 Zverejnené 21. Február, 2012 dalsi utok hackerovpo vlozeni vyrazu "urad pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou" do googlu, vyhodilo po stlaceni linku stranku s nazvom "urad pre manipulaciu obcanov" s komplet upravenou strankou :) 1
xenocide Zverejnené 21. Február, 2012 Zverejnené 21. Február, 2012 Ta reklama na KDH na pravej strane je pekna :D
doll Zverejnené 22. Február, 2012 Zverejnené 22. Február, 2012 tak nakoniec nie hackeri, ale pofiderny prenajom domeny, namiesto jej vlastnenia http://pocitace.sme.sk/c/6268477/urad-pre-dohlad-vytlacili-z-webu-gorilou.html
alamo Zverejnené 23. Február, 2012 Autor Zverejnené 23. Február, 2012 ups.. "nejaký filuta" zavesil na net videá na ktorých sa Sulo družne baví s Kočneromhttp://www.sme.sk/c/6271368/na-webe-su-videa-sulika-s-kocnerom.htmlsksasanka.tumblr.com/ ("reklamný obsah" fakt stupídny spôsob "filtrácie") v zásade, nič zaujímavé neobsahujú,, som trochu sklamaný..ale vypadá to ako keby sa niekto snažil "prebyť" čímsi akože "korenistejším"čo sa ale nedarí.. akurát to dokazuje že je Kočner fakt "sus scrofa domesticus" http://sk.wikipedia.org/wiki/Svi%C5%88a_dom%C3%A1caveď namontovať si do obývačky skrytú kameru, a potom sa pomocou zverejňovania záznamu, snažiť ľudí s ktorími sa stretnem a bavím kompromitovať.. to dokáže jedine "to zviera" (tie smsky podľa mňa tiež pustil on) ak to prispeje k tomu, že si slovenský politik lepšie bude vyberať, s akými ľuďmi sa bude baviť a o čom, tak už len to bude prínos,,
xenocide Zverejnené 23. Február, 2012 Zverejnené 23. Február, 2012 Nuz....pokial sa nemylim, tak v Gorile sa napriklad Dzurinda nevyskytuje, ze? Nie je tam, nehovori, neslubuje, nepredava, vsak?A Kocner je...bulvarne povedane "mafian", ze? Takze municia je presne taka ista - aj zasah je taky isty. Len ked niekoho milujes, nie je co riesit (a naopak) :)
alamo Zverejnené 23. Február, 2012 Autor Zverejnené 23. Február, 2012 xeno.. skús zo "sosanky" zosmoliť podanie na generálnu prokuratúrusasanka je maximálne dôkaz, o nechutnom politikárčeníkdežto gorila o defraudácií a že sa Dzurinda v gorile nevyskytuje?vyskytujú sa tam "jeho ľudia" (občania na zábere nie som "ja", je tam iba moja "pravá ruka"..) "milovať Sula"..he..čo berieš? kde sa to dá zohnať? ja by som už tiež potreboval niečo na relax..
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz