Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

to je uvaha, ako volic mas malu vahu ale mas ju. Ak chces mat vasciu vahu, tak musis vstupit do nejakej strany a tam mozes svojim hlasom ovplyvnit ovela viac. A v parlamente uz mas vahu velku, a ked budes ministrom tak dokazes menit veci lahko.

Je tu teraz taka nalada ze sa neda nic robit, ale to nie je pravda, naopak roboty je vela len sa jej nikto nechce chytit.

kandiduj ty.. a ja ťa budem voliť... ;) :thumbsup:
Zverejnené

anonymus poslal :)

http://www.youtube.c...d&v=zmMT1h-ORrQ

Nieco som zapocul ze su im uz na stope:) Ale vyhrava vzdy drviva vacsina, ak je drviva vacsina socialne slabsich, nevzdelaných a ludi co nemaju pristup na internet tak to je vzorka Smeru.

mne osobne tam chyba strana rozumu:) strana rozumu u ktorej nejde o ludi ale o realny program obnovy a prosperity. Taka tam vsak nikdy nebude, lebo o to nejde, nejde o ludi aj ked sa to tak casto deklaruje.

Zverejnené

hah....este lepsie, nez ta povodna verzia :)

Zverejnené

a ktovie, či tieto voľby nebudú vyzerať aj nejak takto

http://www.youtube.com/watch?v=_Y6ATz1aly8

+ Danov status na FB

Daniel Lipšic

Veľa z vás sa ma pýta na moje zaväzné stanovisko k spolupráci so Smerom. Tu je:

Po voľbách sú len tri možnosti.

1. Pravicové strany budú mať väčšinu. V takom prípade sa KDH pokúsi zostavovať stredopravú vládu.

2. Väčšinu bude mať Smer. V takom prípade bude musieť Smer prevziať zodpovednosť a vládnuť.

3. Pravica a Smer budú mať rovnaký počet poslancov - nastane volebná remíza. V takom prípade bude nutne rokovať aj so Smerom.

Nie je to len moje osobné stanovisko, to iste povedal tento týždeň niekoľkokrát aj predseda KDH Ján Figeľ.

Osobne robím všetko pre alternatívu 1. Ale na to potrebujeme každý Váš hlas. Preto Vás prosím o podporu.

osobne v pravicovú vládu verím iba vtedy

ak by sa do parlamentu dostali len strany

SMER, KDH, SDKÚ, SaS, MOST-HÍD

- každá strana navyše vytvára koalíciu SMER-KDH-(MOST)

samozrejme všetko za predpokladu, že SMER nebude mať nadpolovičnú väčšinu

Zverejnené

Zajtra možno pôjdem dať ten hlas SaS. Nech to už dopadne ako chce, želám Slovákom, nech si tie 4 roky Ficovlády vyžerú až do dna, keď sú tam blbým národom. Verím, že mňa sa to týkať už nebude.

Zverejnené

no, od vcera sledujem posun, vela mojich znamych a kamaratov, ktori sa dusovali, ze ani za panajana nepojdu volit a kaslu cele volby uz spekuluju, koho zajtra teda preci... myslim, ze vcerajsi ficov miting v ntc otriasol viacerymi :) ono, uz sa stalo, ze sa pravicovi volici nakoniec mobilizovali pred viacerymi volbami, tak uvidime..

ten slovosled je strasny,. pisem jak madar, ale bola som v dunajskej strede.. :)

Zverejnené

Fico má len tú výhodu, že pravica je roztrieštená ako nikdy predtým. Preto voličom sa pravica moc nechce voliť. Ja tiež idem voliť len preto, aby Fico mal menší podiel. Dúfam, že takto nerozmýšľam len ja.

pisem jak madar, ale bola som v dunajskej strede.. :)

Tomu hovorím argument :D
Zverejnené

http://spravy.pravda...23_sk-volby_p12

Je zaujimave, ze SDKU maju radsej zeny a SaS muzi. Sulik ozaj nieje fesak. Dufam, ze zajtra nesklamete a porazite tu Zitnansku.

Dalsia zaujimavost. SaS vs SDKU , ze ich porazaju az nad hranicou 50 rokov. Vymieraju volici SDKU?

U smeru boli vysledky do 21 rokov 21%,do 29 rokov 19%, do 39 rokov 19%, do 49 rokov 26%, do dochodkoveho veku 34% a dochodcov ma zmaknutych 44%. To berte ze vyhral s 26% a SaS mala len 14% a pritom pri normalnej vzorke dosahuje az dvojnasobne hodnoty. Teda v reale kazdy 7-8-mi dochodca z 10 voli Smer.

Istoty.

Ked sa pozriete na vyvoj vekovej strutkury. S dochodkami to bude horsie ako zle. nemylim o 25 rokov,ked sa ja ich nedozijem, ale ovela skor.

---

Skusil by som typnut, ze SMK sa dostane do parlamentu. A mozno ma to aj potesi. Aj kvoli typu. Ale bereniy mi je sympatickejsi ako Bugar. Zrejme sa ta SMK nerozpadla len tak.

A pre volicov Mostu dve linky.

http://blog.etrend.s.../most-do-pekla/

http://www.etrend.sk...oligarchom.html

----------

Este dve poznamky. Ten Matovic, je na nieco, aspon sme sa nemuseli pozerat v kampani na Slotu(je hambou Slovenska, ale aj je pravda zrkadlom, ako kazdy iny politik).

Axel,zajtra to moze dopadnut vselijako. Ak uz Smer, nech vladne sam.

Zverejnené

Ono to je asi hlavne prieskum medzi citatelmi Pravdy. Na strankach .tyzdna by aj u starsich vyzeral zrejme inac :)

To, ze starsi sa prikladanu skor nalavo je v tomto regione dost bezne. Ked uz, tak skor pozri preferencie mladeze a nadeje slovenska na jasnu a ziarivu buducnost.

Zverejnené

Z tohto štátu len utekať, nechcem sa dožiť doby, že tu budeme hladovať ako v Grécku, keď dementný Fico si na tie svoje "istoty" napožičiava peniaze, ktoré len zadĺžia štát. Chvalabohu, že parlament schválil dlhovú brzdu, takže som zvedavý z čoho tie svoje istoty bude financovať. Zatiaľ jeho jedinou istotou je, že zvýši dane. Nech sa páči. Nech už je po voľbách a ten jeho priblbnutý zretušovaný ksicht nemusím vidieť na billboardoch.

Zverejnené

vcera dostal trochu do budky, sulik ho opravoval vo vyrokoch o najvyssom hospodarskom raste v mliecnej drahe... :)

Zverejnené

Ked uz, tak skor pozri preferencie mladeze a nadeje slovenska na jasnu a ziarivu buducnost.

S tou mojsejovou by som si tazku hlavu nerobil. Ani z kategorie 18-21 rokov. Ved to nevie ani co studovat a ci, ja som iny nebol.

Z tohto štátu len utekať, nechcem sa dožiť doby, že tu budeme hladovať ako v Grécku, keď dementný Fico si na tie svoje "istoty" napožičiava peniaze, ktoré len zadĺžia štát

Ja sa neobavam, ze Fico bude rozhadzovat ludom, on to nerobil ani robit nebude. U Fica je problem, ze velmi kradne. A myslim si... to je jedno, pravda moze byt ina.

To ze budeme utekat(zacinat v 35 rokov sa mi velmi nechce) , ci ti mladi to moze byt realne(a sa to aj masivne deje) aj z toho prieskumu pravdy. To je gerontokracia? Ja to vidim v reale niekolko rokov. U nas mlady velmi neostane, o tom som pisal. Stary ujo(chu.jo) mi mlati na panel, pritom na schodoch nic nepovie ani nezazvonil aby sme sa utisili. Je rozdiel ci mas v panelaku mlade rodiny ci starych ludi. Aj uja. On vraj vyvadzal aj ked mali aj ostatni male deti.

!

Zverejnené

Nedosiel moj prispevok. Bez citacii. teenegeri nevedia ani co a ci studovat ci volit. Ja som vtedy bol na tom asi tak. A k Axelovi neobavam sa ze Fico bude pustat zilou kvoli ludom(on to nerobil ani neurobi), on vie len kradnut.

Zverejnené

vcera bol najslabsim clankom celej diskusie .. nazorny priklad toho, ako hlboko klesne demagog pri ludoch, ktorym ide o nieco uplne ine..namiesto populizmu pouzivat fakty, vcera jednoznacne prehral

axel, smutne je to, ze si to nebude vyzierat on, ale my...a nie najblizsie 4 roky, ale najblizsich xy rokov, pokial poschvaluje zmeny, upravy, novely

aj "toto" ma zial povolene prichadzat k urnam

Zverejnené

...k tejto tragikomedii sa da uz len dodat...

post-2312-0-60567400-1331332602.jpg

Zverejnené

Volebná neúčasť hrozí rekordom

Záujem ľudí o voľby naznačuje najnižšiu účasť v histórii. Poloprázdne miestnosti môžu ovplyvniť zisky strán.

Prieskumy verenej mienky, ale aj prvé tvrdé volebné dáta naznačujú, že o vláde na najbližšie štyri roky dnes rozhodne najmenej voličov v histórii.

Nízka volebná účasť môže výrazne meniť výsledok volieb a ovplyvní aj výšku sumy, ktorú štát vypláca stranám.

Denník SME v piatok oslovil najväčšie slovenské mestá s otázkou, aký bol záujem o voličské preukazy. S tými hlasujú voliči, ktorí dnes nie sú v mieste trvalého bydliska. ....

Čítajte viac: http://volby.sme.sk/...l#ixzz1ofafsBCL

záujem bol o voličské preukazy malý.

celé tieto voľby ... od ich spúšťača na jeseň, vrátane strán, desivých bilboardov, kalkulácií, nechutnej reklamy, vlezlej reklamy, goríl a sasaniek a sulíka a mojsejky a matovičovho šapitó, o 99 % ani nehovorím, to je výsmech ....

choďte voliť. zajtra uvidíme.

Zverejnené

...k tejto tragikomedii sa da uz len dodat...

a čo myslíš prečo idem voliť Matoviča? :happyroll:

lebo Cthulhu nekandiduje..

Zverejnené

No zrejme bude velmi nizka ucast vo volbach, co nahrava smeru este viac a dochodcovia pojdu volit lebo dochodky si predsa treaba ustrazit:)

Zverejnené

obývačkové trio zakrúžkované - "občianska povinnosť" splnená

inak

v čase môjho volenia, tam bolo vcelku dosť ľudí

(avšak musím pripomenúť, že sme jediné mesto, kde je primátorom samostatný kandidát HZDS)

akákoľvek účasť nad 50% bude prekvapkom

Zverejnené

akoze ja som bola tiez dost milo prekvapena, bola som volit okolo 10tej hodiny, a zbiehalo sa vela ludi, aj sme dokonca museli cakat, kym ludia za plentami odvolia

to som v 2010tom nezazila

ale tak u nas je dnes slnecno, mozno to ludia vzali aj z pohladu prijemnej prechadzky

uvidime, v DCA bola ucast v 2010tom 56,50%

Zverejnené

zaujímavé.. tiež som bol v minulých voľbách v miestnosti "sám"

ale teraz, tam bola "hlava na hlave", dokonca stáli ľudia pred budovou a debatili

Zverejnené

tak toto je des

ročné obdobie a počasie ako hlavný faktor účasti na voľbách :zubiska:

Zverejnené

aj "toto" ma zial povolene prichadzat k urnam

akoze ja som bola tiez dost milo prekvapena, bola som volit okolo 10tej hodiny, a zbiehalo sa vela ludi

Tak dúfam, že to tam nebolo všetko len to "toto" :zubiska:
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov