Skočiť na obsah

Predčasné parlamentné voľby 10. 3. 2012

Predčasné parlamentné voľby marec 2012  

19 členovia hlasovali

1. 1. Komu dáte svoj hlas ?

• 1. Zelení
      0
    • 2. KDH
    • 3. SDĽ
    • 4. SNS
      0
    • 5. Obyčajní ľudia - Nezávislé osobnosti
    • 6. SaS
    • 7. Právo a Spravodlivosť
      0
    • 8. Náš kraj
      0
    • 9. Strana zelených
      0
    • 10. Ľudová strana - Naše Slovensko.
    • 11. Smer-SD
    • 12. Zmena zdola - Demokratická únia Slovenska
    • 13. Národ a Spravodlivosť - naša strana
      0
    • 14. KSS
      0
    • 15. Strana Rómskej únie na Slovensku
      0
    • 16. Most-Híd
    • 17. 99 percent občiansky hlas
      0
    • 18. ĽS-HZDS
    • 19. Strana + 1 hlas
      0
    • 20. Robíme to pre deti - SF
      0
    • 21. Obyčajní ľudia
      0
    • 22. SDKÚ-DS
    • 23. Strana občanov Slovenska
      0
    • 24. SMK
      0
    • 25. Strana slobodné slovo - Nory Mojsejovej
      0
    • 26. Strana živnostníkov Slovenska
      0
    • Nebudem voliť
      0

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Co sa blizia volby, pre niektorych ludi je to stale tazsie a tazsie

Tuto sa menila brigadnikom na Sumracnej smena

post-42-0-99930200-1327595755.jpg

a tuto im asi slubili odmeny

post-42-0-68389500-1327595907.jpg

Zverejnené

Pozeram , ze Fico tu ma jeden hlas a SDKu nic. Tesim sa na volby Fico nebude mat vacsinu. Ja by som mu ju doprial.

Zverejnené

chapem, ze chcu zaujat, ale toto mi pride dost nechutne....

chápem tvoje znechutenie.. nie sú to žiadny sexi športovci

ten plagát je tam doslova na to, aby schoval "pupky"

potom je prísľub "odhaľovania" dosť pochybný

:happyroll:

Zverejnené

no ja neviem.... ta bloncka by nemusela vyzerat az tak zle :)

inac - oni propaguju akoze odhalenie, pricom na plagate maju vsetko podstatne zahalene. To je v podstate symbol toho, co sa tu k tejto teme dialo - a zrejme aj bude diat, ze? Pekne heslo, odhalia nieco nedolezite, ale to dolezite zostane skryte :D

Zverejnené

nechápem načo strany tie čo sú už roky známe míňajú každá zvlášť na ten svoj bilbord keď sa mohli spojiť a vyriešiť to takto ... ušetrené peniaze mohli dať inde

post-1464-0-49276700-1327930389_thumb.jpg

Zverejnené

no ja neviem.... ta bloncka by nemusela vyzerat az tak zle :)

a čo keď aj ona skrýva že má na tele prirastenú "sasanku"? :lach:

Zverejnené

Eeee...sasanka na tele by asi pokazila vyzualny dojem. Ale vychadzal som z predpokladu, ze sa tam nic take nenachadza :)

(to vies, niekto moze byt skazeny vnutorne, cim by nekazil prijemny vizual )

Zverejnené

Ja to vyriešim jednoducho, vhodím prázdnu obálku. Budem mať dobrý pocit, že hlas som nedal nikomu, ale volieb som sa zúčastnil, aby som znížil podiel Ficoidom.

Zverejnené

Aha...no ved som preto myslel len vizual. Ono zase nemozeme chciet od politikov vsetko,vsak? A ked maju byt v parlamente mlade a nove ksichty,,,, :)

Zverejnené

hehehe, volebny spot sns

http://vimeo.com/35875535

jan slota: nejdem do baru, len tak chodim po ziline....

tak toto je fakt na smiech, tito politici su fakt zabavni...

a tak sa opakuje kazde volby to iste... odporucam precitat si "idiotov v politike".. zarucene to bude sediet aj teraz, aj o desat rokov...

• Pridať bod 1
Zverejnené

z tej pesnicky odstrihli koniec :) :

..že sa utopím v čiernom bahne rozliatych snov a viiiiiiiiiiin

Keď som v uliciach som dosť biedny

robím väčšinou to čo nemám

tvárim sa že som zodpovedný

klamem smejem sa som zlý k ženám

• Pridať bod 3
Zverejnené

a vííín, a vííín, víí- ííí-ííí- ííín

či už ako niekto kto nasáva čokoľvek vrátane vínka, alebo vinník čo má toho dosť za ušami

Zverejnené

Zhodou okolnosti na tom plagate chyba fort, ja som ho kruzkoval. Je ich 17 a malo byt 18. Je vraj na pracovnej ceste. :smilieee:

Zverejnené

ďalšia dáma blogerka z kandidátky tejto kombinovanej strany ...

http://babcanova.blog.sme.sk/

jeden z jej komentárov, trochu vyvrtnutý :

Nemám záujem o fundamentiazlame,

mám záujem o spravodlivom riešení problémov.

Ako treba pisat, a linkovat zaujimavosti. osobnosti, mozno nakoniec z nich budem musiet vyberat.

Ale ozaj by ma zaujimalo volici axel(prazdny listok), dead, pink, game a podobni co chcu volit? Vieme co nechcu(vadi) a co chcu? Ja som narazal co sa mi nepaci nie ludia(samotny, ivan je pekny ja narazam na klamstva a nezmysly), nie bilbordy, nazory a dlhorocne o tom pisem.

Ked nevedia sa identifikovat s SDKU tak nech napisu co aspon chcu. Co hladaju?

---

Politikom sa nieco nepaci nehodi menia pravidla a to aj ti pravicovi(a prevazne). Nejde volba GP - priama volba, nejde nieco ... ono to aj normalne aj ide aj je to logicke ale par vasim guru to nejde po ruke,resp nejde zmena ustavy... za 45 minut dohodnuta zmena.

Prezidentovi je ustava ukradnuta a najsilnejsia strana vravi ze je to v poriadku. Si zoberte ak Gasparovic vo funkcii prezije fyzcky Tichceho my nemame ani zastupcu GP.

Inak v nedelu nacrtol hrusovsky ze ide pisat novu ustavu.

Zverejnené

tento príspevok / č. 320 / som presunula do tejto témy o predčasných voľbách, ale s citovaním, na čo to bola odpoveď - sem sa to hodí lepšie, lebo je viac všeobecná ako o Matovičovcoch, kde pôvodne bola.

no a preto, lebo som tam spomenutá, napíšem, že do tejto témy sme pridali Anketu už pred viac než mesiacom - je hore, na každej strane tejto témy ako prvá -

http://forum.freespa...olby-10-3-2012/

a už mesiac tam mám svoj hlas, koho pravdepodobne budem voliť, keď voliť pôjdem. :)

stačí klik na "zobraziť" pri jednotlivých už zahlasovaných stranách, ukáže sa, kto koho mieni voliť -

mimochodom mi to pripomína, že čas sa míňa, zahlasujte si vážení aj vy :)

Zverejnené

Ale ozaj by ma zaujimalo volici axel(prazdny listok), dead, pink, game a podobni co chcu volit? Vieme co nechcu(vadi) a co chcu? Ja som narazal co sa mi nepaci nie ludia(samotny, ivan je pekny ja narazam na klamstva a nezmysly), nie bilbordy, nazory a dlhorocne o tom pisem.

Ked nevedia sa identifikovat s SDKU tak nech napisu co aspon chcu. Co hladaju?

co znamena, ze "nevedia sa identifikovat s sdku?"

ja mam viacmenej jasno, v podstate mam s malou prestavkou jasno cely cas...

ivan je pekny

ze? :)
Zverejnené

krasavec(ja by som ho krasne nezne pretiahol) ,este neusiel? na dovolenku? mame trnku?

Som si pozrel vlastne zistil kto zaco hlasuje, takze viem ,kto sa prihlasil, aj kde game(dobra volba). game vy ste ina sekta. S rozumom to nema nic spolocne.

Zverejnené

http://app.statistic...599972&okrsok=1

Nie su to v globale nejak velke cisla, ale stavim sa, ze sa tymto dostal do parlamentu(relativne 47% na Luniku 9). Ostatne osady v KE ci na vychode nepoznam. Je to odbornik na odpadove hospodarstvo, snad riesil aj ich tazku socialnu situaciu. inak by ho mohli upozornit, ze kupovanie si volica je uz trestny cin aj pre volica,snad to nespravili bezzube. Som zvedavy ci sa to zopakuje tento rok. Ine strany to zrejme robia tiez. Len treba najst spravne okrsky a nasli by sa kandidati mozno aj Smeru, SDKu ci KDH.

Zverejnené

Ale ozaj by ma zaujimalo volici axel(prazdny listok), dead, pink, game a podobni co chcu volit? Vieme co nechcu(vadi) a co chcu? Ja som narazal co sa mi nepaci nie ludia(samotny, ivan je pekny ja narazam na klamstva a nezmysly), nie bilbordy, nazory a dlhorocne o tom pisem. Ked nevedia sa identifikovat s SDKU tak nech napisu co aspon chcu. Co hladaju?

slimakovi chyba ku stastiu uz iba vediet koho budem volit? :)

Dnes je uz skompromitovany v podstate kazdy a ak mam zvolit nejaku priechodnu alternativu, budem musiet uplatnit ine kriteria vyberu. Napriklad vysledky v ekonomike - rast HDP, fiskalna politika, nezamestnanost. Vplyv na moje rozhodovanie budu mat tiez vysledky v zahranicnej politike a sposob akym strana oslovuje volicov /neznasam populistov/. Z toho vyplyva, ze to v ziadnom pripade nebude Smer, HZDS, SNS, KDH, SaS ani OL a je tiez celkom mozne, ze nepojdem vobec :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov