Skočiť na obsah

Talk Fusion

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Talk Fusion je vraj nová forma budúcej komunikácie - je založená na videoprezentáciach, videoemailoch a pod. Počuli ste o tom alebo máte s tým nejaké skúsenosti? Nikdy som o tom nepočul, až len nejakých pár dní dozadu som sa o tom dozvedel, keď mi prišiel do emailu nejaký spam.

• Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

1

• valcik

1

• kristinaG

1

• Domina111

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Ja by som to pre nich take ruzove nevidel. za 250 USD par veci z ktorych vacsinu mozes mat zadarmo.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ahojte,nielen som o tom počul,ale už som aj registrovaný.Netvrdím,že to je bez chýb,no šanca na zárobok tam je a to z domu cez internet.Spítajte sa neskôr a napíšem ako mi to ide.Teraz je vstupný balík za 125 USD plus 20 USD mesačne.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

ahoj andyss, mohol by si mi prosim ta napisat ake mas teraz s talk fusion skusenosti? rozmyslam o registracii, ale stale som si neni ista

Zverejnené

Ahojte všetci, ja som v Talk Fusion registrovaná pár dní a som veľmi milo prekvapená záujmom, aj keď je to MLM. Určite si hovoríte (aj ja som si samozrejme hovorila), že dnes na internete je tak veľa rôznych spoločností a každý sľubuje to isté - ľahké a rýchle zárobky .... mne osobne však trvalo 2 roky , kým som našla tútu firmu TF, ktorá má záruku, nadčasové videokomunikačné produkty , ale hlavne sa tam dajú rýchlo zarobiť už prvé peniaze rýchlo, prosím, to mi verte !. Kto trochu pozná ako funguje MLM mi dá isto za pravdu , že vždy sú najťažšie začiatky, potom keď to máš rozbehnuté, tak to ide aj samo ... proste treba spraviť ten začiatok a potom je to už v pohode. :-) Týmto nechcem robiť reklamu firme TF, je to iba môj názor a moja osobná skúsenosť. A na záver možno ešte jeden môj osobný postrech .... keďže sa TF iba rozbieha v ČR a na Slobensku, sme to predsa my, čo sme na vrchu tej našej slovenskej pyramídy, tak koľko krát v živote budeme mať možnosť byť na vrchole novej vetvy takejto úspešnej spoločnosti ... je to naozaj neuveriteľné, ako to všetko funguje ! Rada pošlem bližšie info každému, kto má záujem .... čaute !

Zverejnené

je to naozaj neuveriteľné, ako to všetko funguje !

No, to teda áno, keď vezmeme do úvahy, že je to celé postavené na flashových animáciách, ktoré sa bezpečnosťou a spoľahlivosťou príliš nepreslávili.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov