Skočiť na obsah

Talk Fusion


Sniper

Odporúčané príspevky

Talk Fusion je vraj nová forma budúcej komunikácie - je založená na videoprezentáciach, videoemailoch a pod. Počuli ste o tom alebo máte s tým nejaké skúsenosti? Nikdy som o tom nepočul, až len nejakých pár dní dozadu som sa o tom dozvedel, keď mi prišiel do emailu nejaký spam.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    1

  • Tom

    1

  • andyss

    1

  • kristinaG

    1

Top prispievatelia v tejto téme

  • Pred 2 týždňami...

Ahojte,nielen som o tom počul,ale už som aj registrovaný.Netvrdím,že to je bez chýb,no šanca na zárobok tam je a to z domu cez internet.Spítajte sa neskôr a napíšem ako mi to ide.Teraz je vstupný balík za 125 USD plus 20 USD mesačne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

Ahojte všetci, ja som v Talk Fusion registrovaná pár dní a som veľmi milo prekvapená záujmom, aj keď je to MLM. Určite si hovoríte (aj ja som si samozrejme hovorila), že dnes na internete je tak veľa rôznych spoločností a každý sľubuje to isté - ľahké a rýchle zárobky .... mne osobne však trvalo 2 roky , kým som našla tútu firmu TF, ktorá má záruku, nadčasové videokomunikačné produkty , ale hlavne sa tam dajú rýchlo zarobiť už prvé peniaze rýchlo, prosím, to mi verte !. Kto trochu pozná ako funguje MLM mi dá isto za pravdu , že vždy sú najťažšie začiatky, potom keď to máš rozbehnuté, tak to ide aj samo ... proste treba spraviť ten začiatok a potom je to už v pohode. :-) Týmto nechcem robiť reklamu firme TF, je to iba môj názor a moja osobná skúsenosť. A na záver možno ešte jeden môj osobný postrech .... keďže sa TF iba rozbieha v ČR a na Slobensku, sme to predsa my, čo sme na vrchu tej našej slovenskej pyramídy, tak koľko krát v živote budeme mať možnosť byť na vrchole novej vetvy takejto úspešnej spoločnosti ... je to naozaj neuveriteľné, ako to všetko funguje ! Rada pošlem bližšie info každému, kto má záujem .... čaute !

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je to naozaj neuveriteľné, ako to všetko funguje !

No, to teda áno, keď vezmeme do úvahy, že je to celé postavené na flashových animáciách, ktoré sa bezpečnosťou a spoľahlivosťou príliš nepreslávili.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov