Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

xeno ked ti da niekto pravo veta tak je potom len a len jeho problem, ze si ho vyuzil...mali premyslat dopredu

EU je o unii velkych a malych krajin.....aj mala krajina ma mat svoj hlas, inac to je len o ekonomickom zozrati malych velkymi (naco utocit, ked sa to da takto)...

...

EU projekt je skvely napad...ale nie tak ako to nefunguje...ked chcu potrestat krajinu, ktora vyuzije svoje pravo veta ale nepotrestaju krajinu, ktora klamala o ekonomickych udajoch pri vstupe...na tom je nieco chore...

..

EU po rokoch odmietaniach pripustila ze multikulturalizmus zlyhal...som zvedavy kolko rokov potrva kym priznaju, ze spravili chybu, ze krajiny, ktore klamali pri vstupe do EU hned nevylucili...

Zverejnené

xeno ked ti da niekto pravo veta tak je potom len a len jeho problem, ze si ho vyuzil...mali premyslat dopredu

A co myslis o com hovorim? Situacia, ked niekto ako Slovensko moze zablokovat rozhodnutie celej EU je neunosna. Takze riesenie je - nedat taketo pravo veta, ze? Nebude zaprdena dedina rozhodovat o statnom rozpocte. A nebude minikrajina rozhodovat o veciach, ktorym nerozumie. Aj ta dedina, aj ta krajina budu niest dosledky. Len ich nazor bude irelevantny.

Dalej neprehanaj - o akom treste hovoris? Nic take neexistuje. A zmena hlasovacich pravomoci nie je trest, ale logicky a spravny dosledok, ako si aj sam vyssie napisal.

EU ma chyby, ale pokial sa ma zmenit - tak ju budu menit ti, ktori veci rozumeju. Politicka strana, ktora nechape, ze "zahanicne banky" a ich zdravie maju kriticky dopad na domacu ekonomiku nerozumie velkym veciam (alebo sa tak aspon tvari, co je vsak jedno).

A ked sa urobia chyby - a tieto sa nakoniec priznaju...je smiesne kritizovat, ze si ich niekto priznal.

A co sa tyka klamania - bol by som vazne rad, keby si kritici eurovalu nastudovali aspon zakladne fakty. Na kraji bankrotu je viacej krajin. Kde klamalo portugalsko, irsko, taliansko, spanielsko, belgicko?

Zverejnené

Aj ta dedina, aj ta krajina budu niest dosledky. Len ich nazor bude irelevantny.

Ich nazor bol irelevantny vzdy. Len to teraz bude konecne otvorene povedane.
Zverejnené

Ich nazor bol irelevantny vzdy. Len to teraz bude konecne otvorene povedane.

Tak si to potom vyjasni. Tvrdis, ze nazor SK bol irelevantny, takze nezalezalo na tom, co sa v NRSR dohlasuje, ale chvalis SaS preto, lebo sa tato postavila za nejake rozhodnutie, ktore bolo aj tak irelevantne???

Takze potom jedine relevantne je to, ze SaS pomohla padu vlady, tym aj negacii vacsiny reforiem, ktore mali v plane realizovat. Wtf?

Zverejnené

Darkman, prehanas a nechapes. Slovensko moze vyskakovat do vysky svojich vyloziek a sem tam trochu vyssie ak ma dobrych politikov. Ale nemoze robit generala. A to sme vedeli ked sme prijmali euro, vedeli sme ze stracame suverenitu v menovej oblasti.

Zverejnené

ja hovorim o grecku ktore klamalo...to ze je tam portugalsko, spanielsko a taliansko nie je nic prekvapive...kto s nimi robil vie aka tam je pracovna moralka...irsko poslo na realitnu bublinu a u belgicka neviem...

a je krasne ze nase hospodarstvo je naviazane na nemecke banky...to vie aj male dieta ktore ma ako tak nastudovanu ekonomiu...ale ked ich zachranit, tak za inych podmienok...tych co tie toxicke aktiva nakupili dat pred sud...

a myslis ze jej rozumeju ti, co rozumeli aj multikulti a az po rokoch prisli na to co im ludia so zdravym "sedliackym rozumom" vraveli davno ze nefunguje?

hovoril si uz niekedy s clovekom, ktory sa hybe v takych kruhoch? skus to niekedy....tito ludia su kompletne odtrhnuti od reality...nevedia si ani len predstavit co to je ked tu niekto zije zo 400euroveho platu a nevie ci si kupi 2 alebo 3 rozky na den...vraviet o tych ludoch ze tomu rozumeju je velmi naivne...dostali sa do vedenia vseljaki ludia...tak ako u nas mohol byt v parlamente janko luptak, ci vinco lukac, aj tam su casto vo funkciach ludia, co nemaju logicke myslenie a vdaka svojim platom su odtrhnuti od reality...

a takymto ty veris, ze vedia co robia..krasna naivita :)

Zverejnené

ja hovorim o grecku ktore klamalo...to ze je tam portugalsko, spanielsko a taliansko nie je nic prekvapive...kto s nimi robil vie aka tam je pracovna moralka...irsko poslo na realitnu bublinu a u belgicka neviem...

Vsetci su zli, my sme dobri. Tym zlym sa pomahat nebude, maju byt vyhodeni z unie a nieco na ten sposob, alebo ako? Pretoze my mame uzasnu moralku, uzasnu kontrolu kvality, dokonalu legislativu a nijaku korupciu.

Kua, normalne by sme im mali davat lekcie - a ani sa nedivim, ze taky Slota trpi komplexom slovenskej nadradenosti. Ved je vsadepritomna.

a je krasne ze nase hospodarstvo je naviazane na nemecke banky...to vie aj male dieta ktore ma ako tak nastudovanu ekonomiu...ale ked ich zachranit, tak za inych podmienok...tych co tie toxicke aktiva nakupili dat pred sud...

To ano - ale male dieta nedokaze tuto informaciu analyzovat. Preto prevazna vacsina ludi proste papagajuje, ale nepochopila, ze toto znamena, ze bez tychto "zahranicnych" bank sa nepohneme.

A klidek, OK? Nikto nenakupoval nijake toxicke aktiva. Nakupovali sa dlhopisy respektovaneho clena EU, s ekonomikou proti ktorej regulatori EU nenamietali, ktory mal slusny rating.

A hlavne sa zbavit toho hlupeho reflexu vzdy ked sa nieco pokazi, okamzite hladat niekoho, kto bude moct ist do basy. To nie je nijake riesenie. Slovensky dlh sa moze velmi lahko stat rovnako "toxicky".

tito ludia su kompletne odtrhnuti od reality...nevedia si ani len predstavit co to je ked tu niekto zije zo 400euroveho platu a nevie ci si kupi 2 alebo 3 rozky na den...vraviet o tych ludoch ze tomu rozumeju je velmi naivne...

Asi by bolo dobre si uvedomit, ze ak niekto rozhoduje o celoeuropskej ekonomike, nie je jeho ulohou riesit, ako vyzije nejaky konkretny slovak. Nemozno si pliest kompetencie a napln prace. Pilot lietadla riesi pilotovanie lietadla, nie kde ty vezmes peniaze na letenku, alebo ako zaparkujes auto na letisku.
Zverejnené

Vsetci su zli, my sme dobri. Tym zlym sa pomahat nebude, maju byt vyhodeni z unie a nieco na ten sposob, alebo ako? Pretoze my mame uzasnu moralku, uzasnu kontrolu kvality, dokonalu legislativu a nijaku korupciu.

Kua, normalne by sme im mali davat lekcie - a ani sa nedivim, ze taky Slota trpi komplexom slovenskej nadradenosti. Ved je vsadepritomna.

pleties piate cez deviate...juzania nikdy nemali vykonnu ekonomiku...oni to totiz nemaju v povahe...daj nieco rovnake urobit talianovi, spanielovi, nemcovi a danovi...nemec a dan ti to da na hodinu presne, talian a spaniel sa den predtym ozve ze sorry, nestiha lebo toto tamto vyhovorky...to je realita...

slovaci su bananova republika, nikde nepisem ze mame uzasnu moralku a kontrolu kvality...prekrucas ako politik, to ti ide...ale neoblbnes ma tym...nikde som to nepovedal, tak ak si chces moje slova cucat z prsta, mozes debatu uzavriet rovno a odist

To ano - ale male dieta nedokaze tuto informaciu analyzovat. Preto prevazna vacsina ludi proste papagajuje, ale nepochopila, ze toto znamena, ze bez tychto "zahranicnych" bank sa nepohneme.

A klidek, OK? Nikto nenakupoval nijake toxicke aktiva. Nakupovali sa dlhopisy respektovaneho clena EU, s ekonomikou proti ktorej regulatori EU nenamietali, ktory mal slusny rating.

A hlavne sa zbavit toho hlupeho reflexu vzdy ked sa nieco pokazi, okamzite hladat niekoho, kto bude moct ist do basy. To nie je nijake riesenie. Slovensky dlh sa moze velmi lahko stat rovnako "toxicky".

aj bez tych bank sa pohneme...bude to fest boliet, ale robit z toho koniec sveta je naivne a hodne noveho casu...a ze trestat toho kto nieco pokazi nie je riesenie dopadne ako v anglicku, kde nemozu potrestat vlastne deti...nevidis si dalej ako na spicku nosa...clovek je tiez len zivocich, ktory casto na nic ine ako novinami po papuli nezareaguje ze spravil nieco zle...a bude to opakovat dokolecka...

Asi by bolo dobre si uvedomit, ze ak niekto rozhoduje o celoeuropskej ekonomike, nie je jeho ulohou riesit, ako vyzije nejaky konkretny slovak. Nemozno si pliest kompetencie a napln prace. Pilot lietadla riesi pilotovanie lietadla, nie kde ty vezmes peniaze na letenku, alebo ako zaparkujes auto na letisku.

pilot lietadla riesi pilotovanie, ale tak isto riesi, aby sa cestujuci neobuchali o strop kebyze s nimi robi loping...ked ma niekto na starosti ekonomiku celej EU, tak musi jej rozumiet do detailu...ekonomika EU sa sklada z kuskov, z ekonomik kazdej krajiny...a ked sa nerozumie kazdej ekonomike krajiny EU, nema tam co robit! evidentne ale nechapes tomu co vravim...jeho starost nie je kde si slovak zozenie peniaze na jedlo...ale ten clovek nema ani paru o tom, ze taki ludia existuju...a v tom je ten problem

ak mas moznost, chod sa s takym porozpravat...uvidis, ze clovek co ma plat 10-15tisic, alebo sa jeho prijmy hybu vo vacsich cifrach, ale nezarobil si to svojou pracou ale vysedavanim v statnych instituciach nema ani ponatia o realnom zivote...

Zverejnené

Nie ze by spanielsko alebo taliansko boli vykladnou skrinou efektivity - ale niekto tu pisal nieco o "toxickych" aktivach. Ekonomia je o faktoch, takze by sa nemalo odborne terminy lubovolne pohadzovat. Dlhopisy tychto krajin neboli nijake toxicke aktiva, takze si treba vyjasnit vstupne udaje. O tom, ci maju vacsiu vykonnosti taliani, alebo slovaci, ktori v pracovnej dobe tliachaju tuto na fore - by sa dalo dlho diskutovat.

A bez bank sa pohneme... to je proste dalsi apokalypticky prejav. Nech si padnu a na ich troskach vybudujeme ziarivy a spravodlivy novy svet, ci ako?

Nie, nepohneme sa. Nie, ekonomiky 21. storocia nemozu fungovat bez fungujucej financnej sfery. A nie, nechat ich najprv padnut a potom budovat od nuly nie je dobry napad. A ak ano - rad by som videl ako by to malo fungovat. Alebo ten kto to zastava, nech proste prizna, ze by sa jednalo trebars o prepad ekonomiky a realnych prijmov o desiatky percent na dlhe roky.

Posledna cast - nesnazil som sa rozoberat ulohy pilota lietadla. Len aby si ludia uvedomili, ze od politika v bruseli je kravina chciet, aby prave on riesil problemy nejakeho slovaka. Od toho mame statnu spravu, slovensku vladu, krajske a miestne zastupitelstva.

Ak niekto rozhoduje o celokontinentalnych veciach, tak rozhoduje o tychto a tomu musi rozumiet. Bodka. Je nespravne, no klasicky populisticke, chciet aby to bolo inac.

Zverejnené

pleties piate cez deviate...juzania nikdy nemali vykonnu ekonomiku...oni to totiz nemaju v povahe...daj nieco rovnake urobit talianovi, spanielovi, nemcovi a danovi...nemec a dan ti to da na hodinu presne, talian a spaniel sa den predtym ozve ze sorry, nestiha lebo toto tamto vyhovorky...to je realita...

Bohužiaľ toto je pravda a potvrdilo mi to viacero na sebe nezávislých ľudí, ktorí tieto krajiny navštívili.

Tie krajiny, by potrebovali vyššiu výkonnosť ekonomiky, aby vyvážili vplyv silnej euromeny (je snáď náhoda že meny VŠETKÝCH južanských štátov mali oveľa nižší kurz ako slovenská koruna?), v tomto smere azda len Taliansko bolo výnimkou, ale aj tí Taliani mali dlhodobo vysoký verejný dlh.

Sulík nechcel, aby sme Eurovalom dotovali štáty, ktoré nebudú mať reálne na to, aby svoje dlhy v blízkej dobe boli schopné splácať. Teraz ich budeme splácať (aj) my.

Zverejnené

Sulík nechcel, aby sme Eurovalom dotovali štáty, ktoré nebudú mať reálne na to, aby svoje dlhy v blízkej dobe boli schopné splácať. Teraz ich budeme splácať (aj) my.

No tak dobre - ak tieto krajiny svoje dlhy nebudu splacat, nikto im nepomoze, tak skrachuju. Cim sa ten dlh presunie na veritelov, ktorymi su stovky bank po celej Europe. Preto ma nova architektura EFSF umoznit nechat tieto krajiny odpisat cast dlhu a zachranit zbytok financneho sektora. S tym ale Sulik tiez nesuhlasil.

Bez toho aby bolo mozne zachranovat velke banky ak by tieto mali byt potopene, nemozeme nechat grecko ani skrachovat, ani odpisat tych 60-80% dlhu. Ale na to je potrebny alebo EFSF, alebo podobny mechanizmus.

Zverejnené

dam jedno prirovnanie

clovek ma prijem 500 eur, ale spravi si dlzoby vselikde mozne...tomu dlzi 200, tomu 300, tomu 400...nestiha to splacat lebo jeho prijem na to nestaci

ESFS spravi to, ze tomu "cloveku" tieto jeho dlhy nahradi novym dlhom, s "lepsimi" podmienkami...co sa ale nestane...ten clovek ked vidi ze to ma zrazu lahsie, tak sere na splacanie a ide si opat uzivat svoje pozicane peniaze

ak mu ale posles exekutora, vybielis byt a z uctu mu das strhat peniaze tak, aby mu ostalo nejake to minimum, tak pochopi ze prestrelil, bude sa mat velmi tazko, ale dlh sa bude splacat

vsetci sa boja toto spravit krajinam....z jedneho jedineho dovodu...odpilia si pod sebou konar a uz nikto ich nikdy nezvoli....ludia budu prostestovat, "zozeru" ich na uliciach...nik z politikov nespravi logicku vec, co by spravila banka obcanovi, lebo jeho pud zotrvania v stolicke politika je silnejsi...

a doplnim dalsi pekny komentar, aby sme boli k teme

http://moje.hnonline.sk/node/8578

Zverejnené

to je dalsi nezmyselny komentar. Opakujem, bez eurovalu konci vlada a to vedeli vsetci. Aj novinari co teraz tvrdia opak.

Otazka bola len ci Sulik potopi vladu alebo svoje ego. Hladat vinnika inde je nezmysel.

Zverejnené

Exekucie na staty sa robili naposledy niekedy v 19. storoci - ked nejake Mexiko nesplacalo dlhy, tak tam europske krajiny vyslali armady a bolo to :)

Pokial sa nemylim, okrem ineho by to znamenalo, ze by pred nejakym rokom a nieco medzinarodne vojska napochodovali do Budapesti...ano, sadli by do tankoch a tiahli na Budu a Pest...a vyhlasili exekuciu na krajinu, ktora ma problemy platit svoje dlhy.

Dumam, ze co by ludia vlastne chcete? A ste si isti, ze ste na "strane" SaS", pretoze spusta nazorov tuto prezentovanych je poriadne mimo ich programu. Obavam sa, ze potom budete permanentne sklamani.

Zverejnené

cely sucasny system je postaveny na dlhu. A funguje, len kym je ekonomicky rast.

Dlh je sposob, ako si ekonomicky aj geograficky priputat k sebe produktivnu populaciu. Je to ina, sofistikovanejsia forma otroctva. Clovek, ktory dlzi, nie je slobodny. Za svoj dlh ruci realnou hodnotou, domom, pozemkom, vozidlami, zariadenim. A cim viac dlzi, tym viac je krotkejsi a vykonnejsi. Co urobi clovek, aby neprisiel on a jeho rodina o strechu nad hlavou? Co urobi clovek, aby dal svojim detom vyssie vzdelanie, ak ho raz prestane dotovat stat?

Aby to fungovalo, musi rast vsetko - produkcia, spotreba, vydavky, prijmy, uspory, vykonnost, platy, zisky, populacia ... Ak sa nieco niekde zadrhne, zadrhne sa cely retazec. Kazdemu je jasne, ze takto to nemoze ist donekonecna. Skor ci neskor dojde k vycerpaniu surovin alebo k preludneniu.

Politicky system, ktory dnes mame, nie je demokracia. Je to nejaky hybrid medzi oligarchiou (vlada niekolkych), plutokraciou (vlada bohatych) a korporatokraciou (vlada korporacii). V politike su roky stale ti isti ludia, a bud su uz bohati alebo do politiky idu preto, aby sa nabalili. U nas to mozno take viditelne nie je, hlavne preto, ze to tu mame iba 20 rokov a ze sme mala a chudobna krajina. Historici v buducnosti to mozu nazvat aj inak, ale sotva demokraciou :)

Zverejnené

cely sucasny system je postaveny na dlhu. A funguje, len kym je ekonomicky rast.

Dlh je sposob, ako si ekonomicky aj geograficky priputat k sebe produktivnu populaciu. Je to ina, sofistikovanejsia forma otroctva. Clovek, ktory dlzi, nie je slobodny.

Zase netreba prehanat. Na jednej strane su dlhy, su pekne vysoke - ale to je nieco ine, ako tvrdenie o nejakom umyselnom otroctve, ci co.

V zasade aj tak plati, ze staty su zadlzenejsie ako firmy alebo jednotlivci. A keby spominane malo platit, tak sa stavame otrokmi Ciny.Ehm.

Mimochodom - banky maju vlastny kapital a potom vlozene prostriedky (cudzie) a to poziciavaju. Vlastny kapital je vzdy MENSI nez vlozene prostriedky a tym padom aj pozicane. Objem vlozenych prostriedkov je DLH, je to zavazok banky ich vratit vkladatelom za dohodnutych podmienok. Prakticky pre kazdu banku teda plati, ze jej dlh je vacsi nez jej vlastny kapital.

Bezmyslienkovitym prijimanim nespravnych tvrdeni ako je to vyssie by sme dospeli k zaveru, ze banky su zotrocene...banky nie su slobodne...banky su bezmocne a plne v rukach tych, ktorym dlzia.

Ano, EU ma velke problemy. Ale to neznamena, ze zacneme vytvarat sialene konspiracne konstrukcie. Nicomu to nepomoze a nijake fungujuce riesenie z toho nikdy nevyjde.

Zverejnené

staci trochu studovat historiu a zistis ze mame pomerne slusnu demokraciu, mozno mas nejaky ideal a v porovnani s nim to ma plno kazov ale mame moznost aj ju realne vyzivame na zmenu vlady. Nie je u nas riadena demokracia ako v Rusku, politicki oponenti sa sice nenavidia ale nezatvaraju sa.

A mame moznost realne zmenit co sa nam nepaci. SIce k tomu treba vacsinu ale ide to.

A k dlhom : Ja som uz zufaly z podobnych zjednoduseni. Ronako mozes povedat ze prestanes byt slobodny ked mas zenu a deti. To predsa nie je nic nove, revoluciu robia mladi a slobodni :) za mlada revolucionarom, na starobu statnym radcom :(

Zverejnené

Priklad 1.

- vlastne prostriedky 100 euro. Ina osoba vlozi na nas ucet1000 euro, ktore mozeme pouzit na cokolvek

- rucime len svojimi 100 euro

- slubime, ze vlozenych 1000 euro vratime, pokial nam vkladatel da vediet 48 hodin dopredu

- navyse mu platime za tieto peniaze 2 eura mesacne

Priklad 2.

- vlastne prostriedky 100 euro. Ina osoba vlozi na nas ucet 1000 euro, ktore mozeme pouzit na cokolvek

- rucime len svojimi 100 euro

- slubime, ze vlozenych 1000 euro vratime v 12 splatkach po 85 euro

Takze dokelu, kto je tu kedy a kym zotroceny?

Ano, ide o zjednusenie principu - ale snad si uz niekto vsimne, ze tie pripady su si dost podobne.

Pre upnost a pre istotu - prvy priklad je banka co prijima vklad, druhy priklad je ked ziskame uver od banky.

Zverejnené

staci trochu studovat historiu

tak to si zabil :)

To, ze mas pravo zvolit si poslanca, este neznamena, ze je to "demokracia". Skus uvazovat v sirsich suvislostiach, pretoze ako hovorim, u nas to az taka viditelne nie je. :(

ok, k tym dlhom, tak mi to vysvetli, aby som nabuduce nezjednodusoval.

Bezmyslienkovitym prijimanim nespravnych tvrdeni ako je to vyssie by sme dospeli k zaveru, ze banky su zotrocene

preto nad tym, co pisem, uvazuj, aby si nedospel k takemu zaveru :D

A keby spominane malo platit, tak sa stavame otrokmi Ciny.Ehm.

a si si isty, ze sa nestavame? Cina skupuje nase dlhy z dobrej vole? :)

Zverejnené

preto nad tym, co pisem, uvazuj, aby si nedospel k takemu zaveru

Preco som asi dal priklady vyssie? Aby sa ludia trosku zamysleli...

Pretoze de facto - banky dlzia ovela viac nez je ich kapital, ktorym rucia. A kedze dlh je otroctvo, tak banky su zotrocene. Banky nic neriadia, banky su v otroctve, ktore je sposobene tym, ze dlzia desiatky miliard eur ci dolarov.

Banky maju cudzie peniaze (vlady), ktore musia za urcitych podmienok vratit. Takze je to ich dlh, zavazok. A podla tvrdenia vyssie by platilo, ze banky nie su ti, kto riadia - ale prave zadlzene obete systemu, ktore su vydane napospas zotrocovatelom.

A ano, viem. Teraz mi asi niekto vysvetli, ze dlh sice znamena otroctvo, ale v podstate dlh neznamena otroctvo :)

Zverejnené

Aby sa ludia trosku zamysleli...

no tak to uz aby si zacal :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

"mne včera viacerí kolegovia povedali, že ak by sa dal vrátiť čas, hlasovali by inak. Zo zrejmých dôvodov ich nebudem menovať."

Čítajte viac: http://radoslavproch...l#ixzz1alGBrkar

Odhliadnuc od toho, ze ziadne konkretne mena nespomina, co je vlastne taky meciarovsky styl "viem, ale nepoviem", by som dvakrat nepovedal, ze to nie je pravda :)

Zverejnené

Dlh je sposob, ako si ekonomicky aj geograficky priputat k sebe produktivnu populaciu. Je to ina, sofistikovanejsia forma otroctva. Clovek, ktory dlzi, nie je slobodny. Za svoj dlh ruci realnou hodnotou, domom, pozemkom, vozidlami, zariadenim. A cim viac dlzi, tym viac je krotkejsi a vykonnejsi. Co urobi clovek, aby neprisiel on a jeho rodina o strechu nad hlavou? Co urobi clovek, aby dal svojim detom vyssie vzdelanie, ak ho raz prestane dotovat stat?

Zbytocne dramatizujes, definovat to ako otroctvo je sice posobive, ale prehnane. V akejkolvek spolocnosti, ktora je ako tak demokraticka, sa obcan dobrovolne vzdava casti svojich prav, uz len tym, ze ma povinnosti voci spolocnosti.

Definovat kazdeho, kto si zoberie uver od banky ako otroka je nezmysel. Podla toho co pises, je najslobodnejsi clovek v spolocnosti, ktora funguje na systeme bartra a nema stanovene vobec ziadne pravidla.

Ked uz, tak je to skor vztah klient - patron.

A o akej slobode vlastne pises ? To je tiez velmi siroky pojem, aj ked sa nim kazdy ohana. :)

Zverejnené

dead, tie signaly boli hned. Poslanci SaS sa spravali ako sektari, vobec nechapali realitu. Tesne po povaleni vlady, sa jeden z nich vyjadril ze treba pockat kym opadnu emocie a ze potom sa znovu dohodnu. Verim ze im az teraz dochadza kam dosli. Lenze to uz je neskoro

Zverejnené

Tesne po povaleni vlady, sa jeden z nich vyjadril ze treba pockat kym opadnu emocie a ze potom sa znovu dohodnu.

Môj pohľad je taký, že zvyšok koalície by radšej zošalel ako keby nemali schváliť Euroval. Ak Radičovej tak veľmi záležalo na budúcnosti koalície nemala hrať lotériu.

Ale teraz je už neskoro mudrovať čo by bolo keby nebolo. Čas ukáže či mal Sulík pravdu alebo nie, aj keď potom to už bude možno jedno.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov