Sniper Zverejnené 20. Marec, 2021 Autor Zverejnené 20. Marec, 2021 Mňa... a vlastne všetkých ostatných by zaujímalo, čo TY vlastne považuješ za normálneho politika. No daj.
informator Zverejnené 20. Marec, 2021 Zverejnené 20. Marec, 2021 osoba, co sa da do spolku s takou "politickou" elitou.....danovy podvodnik a chorobny klamar v jednej osobe, paserak a clen mafie, mentalne a vedomostne podvybavena "Vasilisa"......, je bud tiez mentalne nesposobili, alebo ma prehnane osobne ambicie, ktore si chce naplnit pri tejto nizkokvalifikovanej zostave....a kedze je Sulik v politike uz cca 1 dekadu, mal by predvidat situaciu, nakolko tu zostavu musi mat precitanu....... takze mne osobne vychadza (ak vypustim to mozne mentalne zaostavanie Sulika), ze je to obycajny prospechar, ktoremu nevysiel jeho pokus o naplnenie svojich osobnych sukromnych cielov....uz som presvedeceny, ze Luptak (blahej pamati), bol, aj zo svojou poslaneckou ekipou, na vyssom leveli, ako toto vladne "narodne zhromazdenie" .... :)))
informator Zverejnené 21. Marec, 2021 Zverejnené 21. Marec, 2021 som sa dnes dozvedel, ze ked Sulik opusti vladnu zostavu a skonci v parlamente, tak odtial vypadne ten "odbornik" na cirkevne otazky a clovek, co verejne vyzyval ludi na vypisovanie klamlivych udajov na uradnu listinu, nahradnik Ziak.....som dvakrat poteseny.... :)))))
alamo Zverejnené 29. Marec, 2021 Zverejnené 29. Marec, 2021 Hmm.. Pán Sulík si zdá sa vybral. Bude sa ďalej deliť s Matovičom o zodpovednosť. A tentokrát už na tvrdo. Už nikto neuverí že Sulík netušil, čo je Matovič za persónu. Ani "skalný" mu to nezožerú.
alamo Zverejnené 29. Marec, 2021 Zverejnené 29. Marec, 2021 Hrdina.. Citát Richard Sulík: Naša dohoda bude trvať do ďalšieho konfliktu, to je isté. Celý rok som hrdinsky znášal útoky https://www.startitup.sk/richard-sulik-nasa-dohoda-bude-trvat-do-dalsieho-konfliktu-to-je-iste/
informator Zverejnené 30. Marec, 2021 Zverejnené 30. Marec, 2021 pred 9 hodinami, alamo napísal: Hrdina.. nepoznam nikoho viac tak ulisneho, ako tohoto egomaniaka....Matovic ma asi na svoje ospavedlnenie nejaku opeciatkovanu diagnozu, ale tento "zasadovy" zmrd vsetko robi cielene a premyslene....
slimak Zverejnené 4. November, 2021 Zverejnené 4. November, 2021 https://domov.sme.sk/c/22777012/ministerstvo-sa-zaviazalo-preplatit-sulikovej-dcere-cestu-do-dubaja-plati-si-to-sama-tvrdi-sef-sas.html Nie kvoli tomu je SaS pre mna nevolitelna. Su to neschopaci vsetci, vtej strane.
Sniper Zverejnené 5. November, 2021 Autor Zverejnené 5. November, 2021 slimak s informatorom by mali založiť stranu, mám silný pocit, že by to bolo terno jak remeň.
informator Zverejnené 6. November, 2021 Zverejnené 6. November, 2021 no urcite vacsie, ako Sulikova strana "odbornikov".....
Sniper Zverejnené 6. November, 2021 Autor Zverejnené 6. November, 2021 Obávam sa, že ty by si neprešiel pohovorom ani na vrátnici.
informator Zverejnené 6. November, 2021 Zverejnené 6. November, 2021 suhlasim... dostat sa v mojom pripade teda az na vratnicu, ktora je asi vrcholom kvalit pri prijimani do tohoto blbec spolku, tak to by ma v tejto sranda strane okamzite odhlasovali, ako moralneho a vedomostneho guru..... Risko by azaj musel ist past svoje stado, aby nebol za uplneho vola.....:)
Sniper Zverejnené 7. November, 2021 Autor Zverejnené 7. November, 2021 Hmmm tak teoretizujme: ak by si sa v tzv. "blbec spolku" dostal maximálne tak na vrátnicu, kam až by si sa dostal v "normálnej strane"?
informator Zverejnené 7. November, 2021 Zverejnené 7. November, 2021 dva krat som napisal odpoved a nevzalo to , tak sa tu nebudem zbytocne vytazovat....mam aj dolezitejsie veci pred sebou....
Sniper Zverejnené 7. November, 2021 Autor Zverejnené 7. November, 2021 Zrejme tá odpoveď fakt za nič nestála. Nevyhováraj sa na Fórum, to funguje perfektne.
informator Zverejnené 7. November, 2021 Zverejnené 7. November, 2021 dost mozne, ak sa na to pozeras svojou optikou......
buky Zverejnené 1. December, 2022 Zverejnené 1. December, 2022 Podľa mňa Sulík v politike skončil. Na to čo dovádza sa už nedá pozerať ani počúvať.
slimak Zverejnené 1. December, 2022 Zverejnené 1. December, 2022 Asi, ale co bude volit 40% normalnych volicov? Ak nebudu mat koho ,nebudu volit. Oni nebudu zastuoeni v parlamente. A sa budu len kukat ake zakony prechadzaju. Inak dnes to je. Inak, kto by mohol byt Orban u nas? Lebo ktomu to speje kto to bude? Ako Fico je najsikovnejsi. Pre mna zamna Sulik konecne nech skonci. A on skonci, ja som ho nevolil na posledy a uz nikdy. Ale stale je mi ten-najblizsi. Ale on skoncit musi,ak ked mi je najblizsi.
Sniper Zverejnené 1. December, 2022 Autor Zverejnené 1. December, 2022 pred hodinou, slimak napísal: Asi, ale co bude volit 40% normalnych volicov? To je problém, fašistom a boľševikom voľby vyhrá nízka účasť len kvôli tomu, že z opačného spektra tam nie je koho voliť. Zatiaľ mi to stále vychádza na SaS ale len kvôli tomu, že inú voľby nemám. Do PS sa mi moc nechce a OĽaNO ako hnutie nefunguje. Ale ešte porozmýšľam nad touto alternatívou.
tyso Zverejnené 1. December, 2022 Zverejnené 1. December, 2022 aby to malo zmysel, tak to musi byt nieco s potencialom nad 5 percent.
slimak Zverejnené 2. December, 2022 Zverejnené 2. December, 2022 Zas nevravim ,ze vsetkemu rozumiem, isto nie . https://komentare.sme.sk/c/23084268/sas-ide-z-prekvapenia-do-prekvapenia.html Nie z clanku,,ale v diskusii to dava zmysel. Je tam vela dobrych myslienok. Ja len svoje co mam - SaS nebude za predcasne volby, teraz chcu len ukazat kto je vladna vacsina. Len so srandy som si chcel spocitat, kto tam vlastne je vo vlade. https://www.vlada.gov.sk/clenovia-vlady/ Minister skolstva Heger. Mesiac ci dva uz asi nieje. Nemalo pre nich zmysel odvolavat Mikulca(jeho odvolat chceli Pcolinsky a co su za nimi), a s argumetmi Smeru , ze policia vysetruje "politicky". 8 SaS podrzali Mikulca. Keby bolo potrebne by to spravili aj 12. To je jedno. My tu mame mensinovu vladu, ktora robi skody, a vlastne neskodiaca opozicia je len SaS(teda najtvrdsia a jedina), za skodiace zakony zahlasuje ci podrzi skupina K.K.T(KUffa.Kuffa,taraba,ti pracuju pre Kollara,alebo robi za cloveka co riadia obe skupiny Spodina a K.K.T) , kotlebovci, smeraci. A snimi sa dohodne kollar,sef cirkusu. Preco chcela odvolat aj Tabak? Asi za pokutu co dostane,ze udrela Ciganikovu. Je jedno kto je minister vnutra. Nieje jedno kto je policajny prezident.
buky Zverejnené 2. December, 2022 Zverejnené 2. December, 2022 pred 30 minútami, slimak napísal: My tu mame mensinovu vladu, ktora robi skody, Škodná je SAS aj s celou opozíciou.
slimak Zverejnené 2. December, 2022 Zverejnené 2. December, 2022 Su navrhy rozpoctov miest a obci. Pozrel som si Revucu a Trnavu. Oni tam mali navysenie z dani prijmu - podielovych dani 7,7 a 8,5%. Pre rok 2023. Neschvalili rozpocty asi nikde. Lebo asi ani nevedia, ci kruzkovne na dva roky preslo do DB. Teda o tom sa este len bude hlasovat v NRSR - 60 euro na dieta -kruzky su drahe.
buky Zverejnené 2. December, 2022 Zverejnené 2. December, 2022 https://hnonline.sk/slovensko/96032937-sas-je-rozhodnuta-polozit-dalsiu-vladu-je-to-stranicky-egoizmus-tvrdi-heger
slimak Zverejnené 2. December, 2022 Zverejnené 2. December, 2022 Stary clanok, a tvoja myslienka ziadna. Matovic a Kollar musia vypadnut. Skodia Slovensku. Tuto vladu ci zakony, prechadzaju s pomocou hocikoho. Vacsinu ma pod palcom Kollar. Ak si volil kollara a snim suhlasis aj co robia a ti to vyhovuje. Tak ta chapem.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz