Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes je den kedy ma asi posledny krat bude zaujimat co sa u nich udeje. Volit budem uz nieco ine, este neviem co.

Ale ta strana za 10 rokov bola zbytocna.  Nic nula. Jednotlivci co poukazovali na podvody. Sulik? Uz aj naposledy som ho nekruzkoval,mne chybat neebude. Ale nech dostanu cez 5 percent este ma pobavi. Este stou stranou co ma napadne najlepsi program 10 rokov najlepsi ludia a teamleader.

Zverejnené

Tak to dopadlo dobre. SaS ani Sulik ma uz nezaujima, ale nech ostanu v parlamente so Sulikomm je sranda.

Budem volit alternativu teda pre mna je len Matovic(co je to iste ako Sulik) ale skor Za ludi. Nebudem volit stranu kde prebehnu ludia SaS. Teda tam kde skonci rajtar, Blahova Kissova,Galko ich volit nebudem. Potom mozno KDH.

Mam spoluziaka ,slusny clovek za SaS v minulosti aj kandidoval do NRSR aj  je ich clenom. Je to slusny clovek. Nerozpraval som sa snim mozno aj 5 rokov,ale viem kto to je.

https://video.sme.sk/diskusie/dpl/27781253/Sulik-platformu-na-kandidatke-odmieta-Galko-dufa-ze-si-to-rozmysli.html

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené
Sulik sa rozhodol rokovat a vytvorit nejaky volebny spolocny blok proti Ficovi a spol, pretoze ma (udajne) obavu z prepadnutia hlasov opozicie.....uff....ved je to este vacsi blb, ako som si myslel....

terajie preferencie opozicnych kriminalnikov a inseminatorov sa pohybuju na hranici zvolitelnosti, pretoze ich asi volici nepodporuju a su z nich uz frustrovany, ale drzim im palce a ked sa zdruzia skor sa rozpadnu.... :)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Sulo..

Neváhaj a zachráň sa.. Podaj demisiu..

Zdieľať "spoluzodpovednosť" s Matovičom, je politická sebevražda..

Zverejnené

Sprosty a Sprostejsi maju tlacovku.....samozrejme o tom, ze vinu nesie niekto iny, ako tato zhulena skupinka....pomozu iba nove volby a generacna vymena politikov, pretoze ta dnesna politicka "elita" si uz nemoze najst medzi sebou doveru.....

Zverejnené

ked uz informator vola po generacnej vymene, tak to musi byt naozaj vazne :zubiska:

Zverejnené

mas nejaky iny racept?.......tuto bandu drzi pokope len strapec eurofondov....uz aby si zavesili na krk tu delovu gulu a pobrali sa za tymi, co vdaka nim, uz prisli o zivot.....cez 8 000 vykricnikov ti nevadi?....

Zverejnené

ja nevyberam hrobarov, pretoze tych vybrali media....to su hrobari spolocnosti a fungovania statnych organov...tato zlocinecka vladna zostava, je iba ich nastrojom....zjavne to "trochu" do--bali a teraz sa vivinuju....

Zverejnené

informator, asi len tazko by si dokazoval zodpovednost u konkretnych ludi. Ohanas sa tu zlocincami a ked ide o tvojich, prvy nas utekas poucit o prezumpcii neviny. Chod do riti s takym pristupom.

Ale mozme to skusit

Predseda vlady, neschopny sa ovladat.
Predseda jednej vladnej strany, cynicky tabulkar
Predseda inej vladnej strany rozvaza cez lockdown y po Bratislave
Predsednicka dalsej vladnej strany, no neviem
Predseda opozicnej strany na verejnosti a vo verejnych prejavoch schvalne porusuje protiepidemiologicke opatrenia, to iste toleruje u tych, co stoja pod podiom, z valnej casti dochodcov
Predseda inej opozicnej strany exaktne vyzyva na nedodrziavanie protiepidemiologickych opatreni, ludom dava navody, ako ich porusovat, pol roka tvrdi, ze to, co sa deje, neexistuje a opakovane siri bludy.

Tak si vyber, ktoremu hajzlovi pojdes uviazat na krk delovu gulu.

Zverejnené
pred 2 hodinami, slimak napísal:

Informator , a koho mame volit?

to ti ja mam radit?....si nesvojpravny?.....skus sa teda nechat viest za ruku takym liberalsociologom Vaseckom, ktory na otazku moderatorky o tom, ci by sa mala zaviest na socialnych sietach cenzura odpovie, ze ON NIE JE ZA CENZURU, ALE MALA BY SA URCIT NEJAKA HRANICA......alebo nejaky "uznavany" politolog (co je u mna nahradne slovo za darmozraca) Abraham S. sa verejne vyslovi, aby sudy rozhodovali s prihliadnutim na spolocensku objednavku (tak komentoval na verdikt sudu s Kocnerom v teme Kuciak)...skus sa nechat viest a mas vymalovane...ja som svojpravny a uznavam iba svoj nazor, co sa tyka volebnych nalad....

pred hodinou, dead napísal:

informator, asi len tazko by si dokazoval zodpovednost u konkretnych ludi. Ohanas sa tu zlocincami a ked ide o tvojich, prvy nas utekas poucit o prezumpcii neviny. Chod do riti s takym pristupom.

Ale mozme to skusit

Predseda vlady, neschopny sa ovladat.
Predseda jednej vladnej strany, cynicky tabulkar
Predseda inej vladnej strany rozvaza cez lockdown y po Bratislave
Predsednicka dalsej vladnej strany, no neviem
Predseda opozicnej strany na verejnosti a vo verejnych prejavoch schvalne porusuje protiepidemiologicke opatrenia, to iste toleruje u tych, co stoja pod podiom, z valnej casti dochodcov
Predseda inej opozicnej strany exaktne vyzyva na nedodrziavanie protiepidemiologickych opatreni, ludom dava navody, ako ich porusovat, pol roka tvrdi, ze to, co sa deje, neexistuje a opakovane siri bludy.

Tak si vyber, ktoremu hajzlovi pojdes uviazat na krk delovu gulu.

hajzlovi, co ma v rukach spravu veci verejnych, ktoru nezvlada a svojou nezopovednostou ruinuje zdravie obcanov a sprava sa ako dezolat a nie ako voleny zastupca ludu.....a naco sem davas tych zastupcov ludu, co nemaju v rukach exekutivu?....chces trestat spolujazdca za nezodpovednost sofera?.....

• Pridať bod 1
Zverejnené
pred 12 minútami, informator napísal:

ja som svojpravny a uznavam iba svoj nazor, co sa tyka volebnych nalad....

Dal som ti bod za uprimnost. Svoj nazor mi stacil.

Zverejnené
pred 48 minútami, informator napísal:

a naco sem davas tych zastupcov ludu, co nemaju v rukach exekutivu?

pretoze aj ked nemaju v rukach exekutivu, su verejnymi cinitelmi, rovnako ako predseda vlady, alebo ministri a maju vplyv na spravanie ludi.

Zverejnené

No suík sa pekne vyfarbuje. Že na skorumpovaných štátnych zamestnancov,  obvinených zo závažných trestných činov treba prihliadať  s úctou. Kua v Číne je trest smrti štátneho úradníka za podstatne menšie prehrešky, ale ako náhle by tento zmrd mal urobiť megabiznis s koumunistickým režimom, tak je všetko OK. No čo už, Dubaj má inú životnú úroveň.

Zverejnené
pred 19 hodinami, informator napísal:

.......tuto bandu drzi pokope len strapec eurofondov....

No zjavne nie, ale veľmi pravdepodobne preto, lebo z tohto megastrapca nie je dovolené niekomu u.ebať podľa predstáv. 

Zverejnené
pred 18 hodinami, dead napísal:

pretoze aj ked nemaju v rukach exekutivu, su verejnymi cinitelmi, rovnako ako predseda vlady, alebo ministri a maju vplyv na spravanie ludi.

no uz len toto je argument na ospravedlnenie toho, kto ma na starosti chod statu a celu exekutivu....drzitelia exekutivy sa medzi sebou idu pomaly povrazdit, ale zodpovedny je pozorovatel....kua...to nemoze tvrdit nikto iny, iba premier a jeho mentalny pribuzny.... :)))))

pred 4 hodinami, buky napísal:

No suík sa pekne vyfarbuje. Že na skorumpovaných štátnych zamestnancov,  obvinených zo závažných trestných činov treba prihliadať  s úctou. Kua v Číne je trest smrti štátneho úradníka za podstatne menšie prehrešky, ale ako náhle by tento zmrd mal urobiť megabiznis s koumunistickým režimom, tak je všetko OK. No čo už, Dubaj má inú životnú úroveň.

je to liberal ako z ucebnice....

pred 4 hodinami, buky napísal:

No zjavne nie, ale veľmi pravdepodobne preto, lebo z tohto megastrapca nie je dovolené niekomu u.ebať podľa predstáv. 

staci mat vybratu firmu a je to zlegalizovane....

Zverejnené

Ten termín "do budúcej stredy"..

Je kríza ako hrom, ľudia s toho doslova gegnú.. 48 hodín na rozmyslenie by bolo plytvanie časom..

Zverejnené
pred 2 hodinami, informator napísal:

drzitelia exekutivy sa medzi sebou idu pomaly povrazdit, ale zodpovedny je pozorovatel....kua...to nemoze tvrdit nikto iny, iba premier a jeho mentalny pribuzny.... :)))))

informator, ja nemozem za to, ze si taky jednoduchsi. Netvrdim ze vlada nenesie zodpovednost a tvrdim, ze zodpovednost nesu aj ti, ktorych som spomenul vyssie.

Zverejnené
pred 32 minútami, dead napísal:

informator, ja nemozem za to, ze si taky jednoduchsi. Netvrdim ze vlada nenesie zodpovednost a tvrdim, ze zodpovednost nesu aj ti, ktorych som spomenul vyssie.

a v com ti tebou hore spomenuty nesu zodpovednost?....ze vidia riesenie nejakej situacie pohladom inym, ako nasa zodpovedne nezodpovedna vlada?....

Zverejnené

informator, uz sme si o tom pisali a ja sa nebudem opakovat

Zverejnené

myslis toto?....

Citát

Zverejnené

https://www.tasrtv.sk/tyzden-v-politike/x8018iy20210318-011_tyzden/18842/

Sulik je klamar, tvrdi Hrabko(hned na zaciatku). Ja som volic SaS ale naposledy som ich nevolil(KDH,ze aj to treba skusit).  Dnes ako ich vidim a poznam ,nevidim tam cloveka (okrem Sulika) preco ich volit(skor co tam vidim,ze preco ich nevolit Ciganikova,ale to vsetko dokonca Baranik.brr). Teda su mi volni. Ale ten Sulik mne pride ako normalny a zodpovedny. Aj ho chapem. Treba aj rokovat a vydrzat a stat si za tym co v pondelok povedal. Nie ako Remisova co ani nevie co tam v pondelok povedala. Nehovoriac, tyzdne dozadu,sputnik mal tlacovku 1.marca,kedy odisiel Valasek? Kedy sa to dozvedela jeho predsedkina,som si isty,ze aspon dva tyzdne predtym.

Zverejnené

Sulík mi príde asi najnormálnejší zo všetkých, ale mohol by byť menej tvrdohlavý. Ale politiku ignorujem asi dva mesiace a zistil som, že je to veľmi dobré rozhodnutie.

Zverejnené

ak beries normalnost u Sulika s prihliadnutim na kvalitu normalnosti ostatku vladneho gangu, tak ano, mas pravdu...mierne nad nimi vytrca....nie je plagiator a ani matrioska.....inak je na tej istej mentalnej urovni...normalny politik nemoze predsa dobrovolne vstupit do takejto zostavy.....samozrejme, pokial nema nejake "tajne" umysli....

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov