Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

na Sulovu holú hlavu sa zase sype halda kritiky.. dovolil si odporúčať slovákom, aby nedržali úspory v eurách

následkom čoho sa začalo hovoriť o "nezodpovednosti", "šírení poplašnej správy", "dezinformovaní" a vyvolávaní paniky

ale ja si nemôžem pomôcť.. podľa mňa väčšiu znôšku konín, ako Sulove rady, pre "bežného občana", obsahovala tá "kritika"

Zverejnené

poradil, v čom ich držať ?

teraz ale neviem, či tým, že je tam hore, je lepšie, keď straší ľudí, alebo keď nie.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Dnes zabrdol Mihal ,kde treba... Vysvetlovat ako to je. Ja to chvalim.

http://blog.etrend.sk/mihalblog/naozaj-dostavaju-nezamestnani-dochodok-vypocitany-z-priemernej-mzdy.html

V diskusii je prvy moj prispevok. Neverim ze neodpovie - ci hovorim pravdu ci nie. Ak neodpovie - a nevysvetli ako to dnes funguje - nie pri priznavani dochodkov - ale ako to bolo v minulosti - ... lebo takto - ten jeho nadpis si ludia vymysleli ci to tak fungovalo? 

Keby ja to riesim a pisem ten blog - tak to dam na pravu mieru. Mihal v blogu podla mna zavadza a nepise pravdu - a pre mna pre tento bod je nevolitelny - ja sa mozno mylim - ale ak neodpovie - plati to co som napisal ja. Aj to ze Mihala uz nikdy.

Kto klame...

-----------

Byvaly minister by tom vediet smehom ruky vysvetlit - ak nie klame.On musi vediet statistiky aj paragrafy chrlit z rukava a Mihal?  On to vie velmi presne. Podla mna jeho blog je klamsto - aj ked tam napisal presne cisla.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

čosi sa deje, smečko uverejnilo rozhovor so Sulom

http://www.sme.sk/c/7157362/sulik-keby-som-bol-kiska-dal-by-som-si-pozor-na-novych-radcov.html

že by sa končil ten "ban", ktorí mal Sulo v slovenských médiách?

článok je pod "piánkom", furt nechápem, prečo by som mal platiť za politickú propagandu

ako keby niekto vystavil predvolebný plagát "voľte ma", a potom od každého kto sa naň pozrie pýtal poplatok

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

zaujímavý titulok

Sulík mal pravdu, no nepomôže si

poslednou eskaláciou gréckej krízy sa ukazuje, že Richard Sulík mal celé roky v mnohom pravdu, pokiaľ ide o túto tému. Prejaví sa to na preferenciách SaS?

Zmení sa však niečo pre SaS? Začne azda viac ľudí uvažovať o voľbe tejto značky, lebo postoje jej predsedu sa ukázali ako prezieravé? Dá sa o tom vážne pochybovať.

Keď sa na Slovensku ukáže, že sa nejaký politik obludaálne mýlil a krajine privodil miliónové škody, máme problém prestať ho voliť.

Prečo by sme na druhej strane mali začať politika voliť len preto, že mu vývoj dal za pravdu?! Aj keď treba dodať, že naši politici sa častejšie mýlia, ako majú pravdu.

http://m.aktuality.sk/clanok/278824/komentar-sulik-mal-pravdu-no-nepomoze-si/?utm_source=m.azet.sk&utm_medium=box-magaziny-aktuality&utm_content=clanok2&utm_campaign=HP-mobile

zaujímavý článok

konečne tu máme politika, ktorý ukázal že mu to myslí fakt dlhodobo

ako sa chcete zbaviť Fica, keď Sula potrestáte za to, že on mal pravdu a vy ste sa mýlili?

a vtedy keď padla Radičovej vláda, obviňovala tu s toho Sula väčšina diskutérov

o čo ste lepší od Ficovoličov, keď si nedokážete priznať svoj omyl?

ak to nedokážete, tak si Ficovládu zaslúžite

veď si ju mlčaním volíte

Zverejnené

trochu mi uniká súvislosť medzi jeho vcelku triezvym pohľadom na Grécko a dianím pred tromi rokmi okolo Radičovej.

mimochodom, mne osobne sa celkom pozdával aj Sulíkov blog či čo to bolo, kdesi, pred nejakými dvomi či tromi týždňami, ohľadne utečencov.
zato si ešte stále môžem myslieť o jeho neohrabanom účinkovaní pred tromi rokmi svoje.

za tri roky predsa ako inteligentný človek, už oťukaný v politike, musel kamsi postúpiť, nemyslím funkčne.

s terajším jeho vystupovaním a názormi to nemá nič spoločné.

Zverejnené

drahá game "ti uniká"?

ak sa ti nerozjasní

tak naopak "ty neunikneš"

ďalším štyrom rokom istoty Ficovho premiérstva

a teraz si za to naozaj budeš môcť sama

Zverejnené

Ja sa k tomu neviem a ani som sa nevedel jednoznacne postavit. Jednak by som potreboval vestecku gulu /a tu nemal a nema ani Sulik/, nieco mi vsak hovori, ze euroval mal nejaky zmysel, pretoze trh neznasa sokovu terapiu a vtedy mali na kahanku viaceri /Irsko, Portugalsko, Spanielsko/. Druha a omnoho dolezitejsia vec je, ako teraz staty plnia rozpoctove kriteria. Francuzsko napriklad sustavne prekracuje trojpercentny deficit HDP a ze EK na to nema ucinne paky je podla mna dost velke faux pas.

Zverejnené

nevyznam sa do tych makroekonomickych pohladov a nviem, posudit, ci vtedy euroval ano/nie a co sa v danom kontexte stane s Greckom (a Europou) teraz, ale mam neodbytny pocit, ze to nemali vtedy spojit s hlasovanim o dovere vlade

tvrdo za to platime Ficorokmi :-(

Zverejnené

pekne tvrdenie, ale realita bola ina. 

Sulik odmietal akekolvek dohody a v parlamente tak nebolo mozne schvalit euroval.  A fico mal podmienku, koniec vlady.   A Sulik spravil skutocne vsetko aby k dohode nedoslo,  zrejme veril ze v predcasnych volbach ziska hlasy na ukor SDKU.   

Podakujme jeho egu

Zverejnené

tyso

konečne nejaká poriadna náhrada za xenocideho..

snáď vydržiš dlhšie ako on?

Zverejnené

:),  nie.  Ja som uz davno stratil vieru ze sa da  v diskusii presvedcit logikou a faktami.   Takze ide len o zabavu, nie o vaznu snahu niekoho presvedcit.  Snad len o tom ze su ludia co maju aj iny nazor.

Zverejnené

milý alamo,

drahá game "ti uniká"?
ak sa ti nerozjasní
tak naopak "ty neunikneš"
ďalším štyrom rokom istoty Ficovho premiérstva
a teraz si za to naozaj budeš môcť sama

z tohto tu vyššie mi uniká kdečo ... :)  aj keď to pozerám a čítam v kontexte toho, čo som písala predtým, :)  chceš mi tým povedať, že pretože v poslednom čase zopár názorov od Sulíka akceptujem, alebo "beriem", to musí ospravedlňovať zároveň môj názor na to, čo ako neskúsený "politik", či jednoducho pod vplyvom ega začínajúceho podnikateľa-politika  pred tromi rokmi jeho masívnym pričinením nastalo ako následok v zložení dnešnej vlády ?

... čiže tým, že ho čiste súkromne a subjektívne robím spoluzodpovedným za to, že je pri vláde dnes pán preceda Fico, podporujem k ďalším štyrom rokom pána precedu Fica k premiérstvu?  :neviem:

či ako si to vlastne myslel? akosi sa ti pri písaní toho príspevočku nerozjasnilo, a trochu si tú logiku veci zašmodrchal a unikla ti :)

no nem chápem, čo si vlastne chcel povedať, ale šak nevadí, svet je plný vecí, ktoré nem chápem. :flowers:

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Tu je este niekto, kto veri Sulikovi ?
Z clanku vyplyva, ze to bol komplot zosnovany Dzurindom (a Miklosom).

Na zaver priznava, ze absolutne nezvladli taktiku priamo pri hlasovani...

cisty amaterizmus

ako bonus pridavam starostlivo 5 rokov uchovavane SMSky a priatelsky rozhovor s Kocnerom, klobuk dolu

Zverejnené

A komu veríš ty? Dzurindovi? Ficovi? Či nebodaj Procházkovi? omg :unudeny:

Zverejnené

neviem kto komu, ale akosi neviem vidieť na Procházkovi nič, čo by ma oslovilo ...

zostaňme teda pri Sulíkovi, je to jeho téma:

stále si myslím, že hodne ľudí si bude aj naďalej myslieť, že rozpad Radičovej vlády je aj na jeho rukách. to sa len tak nezmení.
že celá plejáda ľudí priíma keho argumenty ohľadne politiky EU a migrantov, to je trochu o inom ...
Sulík má smolu, že bol pri tom, keď tá vláda padla. má ... nevie mi napadnúť lepšie slovo - šťťastie, že pozerá triezvo na migrantstvo poseledného obdobia, že nepriviera oči a neslniečkuje spoločne s pánmi a dámami na vedúcich postoch EU.

na druhej strane, nevyužíva túto svoju eu - agendu, teda otázku migrantov, vo svojich predvolebných akciách /keď teda nejaké má - ja som čítala náhodou kdesi s ním jediný rozhovor nedávno/

ale razantnejšie ako Sulík má podobnú a omnoho dôraznejšiu agendu Fico - a pri nej tá nevýrazná Sulíkova volebná dokonale zaniká.

Zverejnené

Ficova tzv "protiutečenecká agenda" už presiahla ústavné zákony. Jeho rétorika pripomína Kotlebu. Sulík vie aspoň argumentovať.

Zverejnené

to je v poriadku. ale kto z voličov si to skutočne uvedomuje a všíma a analyzuje?

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

čo vravíte na to Sulovo rande s Kotlebom?

ja som najprv nevedel, či sa smiať alebo plakať..

potom som si povedal jedno slovko

že "hňup"

Zverejnené

ktoré? čo som dnes kdesi čítala, čo bolo v roku 2010?

Zverejnené

game mne môže byť jedno, v ktorom to bolo roku

len hňupa môže napadnúť, že sa s Kotlebom dajú robiť nejaké zákulisné čachre

ja sám, som sa tu v hneve vyhrážal, že v ďalších voľbách dám hlas Kotlebovi

keď chce niekto tvrdiť, že robiť čachre s Kotlebom je normálka..

Zverejnené

no ... lebo trochu je to ale rozdiel, keď po regulérnych voľbách roku 2016 v rozhorčení nad výsledkami, ktoré stvorili naši spoluobčania, sa v hneve vyhrážaš, že budeš voliť Kotlebu ... asi by som to nenapísala ani len v hneve ... : )

a keďže ide o to stretnutie roku 2010, čiastočne - zdôrazňujem: "čiastočne" je Sulíkovo počínanie ospravedlniteľné tým, že do politiky vstupoval onoho času ako do baru a ako diletant od kráv z maštale a ako generál na bojisko dementnej armády ...

pri všetkej úcte k jeho matematicky fungujúcemu mozgu a úspešnému podnikaniu, a pre mňa aj k jeho argumentácii v perfektnej nemčine k tzv. utečeneckej kríze,

Sulík porobil v prvotnom zápale hodne chýb, stretnutie s Kotlebom nebola jediná. myslím, že dnes si už uvedomuje, čo všetko. snáď.

mimochodom, tu je k veciam z roku 2010  na hn článok

Zverejnené

no game....uz u teba obohrata pesnicka. To, co u niekoho potieras, tak u tvojho favorita je taka "chybicka" zaciatocnika. Nie je to usmevne? V tom pripade, je chybickou zaciatocnika aj spravanie Kotlebu a spol. ....ci?

Zverejnené

To, co u niekoho potieras, tak u tvojho favorita je taka "chybicka" zaciatocnika.

nie celkom som pochopila, o kom a o čom vlastne je reč ... kto je môj favorit ? :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov