Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

napriklad ako sa na jej odsudeni zhodli fasisti a marxisti ( Kotleba s Blahom),  je pekne ich mat v jednom kosiari :) 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Za to, aby vláda (Smeronostra) nezametala korupčné kauzy pod koberec a nevytvárala nové. Čo konkrétne ťa na nej pobavilo?

Rozhladenost organizatorov a ich zivotne postrehy....

napriklad ako sa na jej odsudeni zhodli fasisti a marxisti ( Kotleba s Blahom),  je pekne ich mat v jednom kosiari :)

Na tom sa nezhodli iba fasisti a marxisti, ale aj uvazujuci , medzi ktorých ty asi nepatris.......:( Manipulovat deti bie je ziadne terno...no ale taky posuk 15-stiek (Kollar) asi s tym nema problem :(

Zverejnené

informator :)  uvazujuci fasista :)   no daj este nieco na zasmiatie :)  A ano, ja medzi vas nepatrim, to ale vies uz davnejsie.  

Zverejnené

tyso

V com mas stale problem, ked ma tu stale oznacujes slovom fasista....nie ze by mi na tom zalezalo, ale chcem vidiet dovody, ktore ta k tomu dohnali. Vdaka....

?

preco ten otaznik?

Zverejnené

info nepisem o tebe, ale ak to chces vediet si slovensky proto klerofasista. ale ak s niecim suhlasia kotleba a blaha, tak uvazujuci clovek by s tym mal mat problem. a na rozdiel od teba ja som v 16 mal celkom jasne politicke nazory a rovnako aj prehlad. to je v meste bezne:), na dedine nie, tam ludia toto ziskavaju az pri studiu mimo nej.

Zverejnené

Neviem co je to klerofasista....mam dojem, ze tento nazov vymysleli komunisti, takze ty si vlastne ich student :) hm....preto mas taky prehlad o politickom diani? A nakoniec, ja vobec nepisem o poznani politickej reality studentov, co z organizovali ten "celoslovensky" protest, ale o ich moznej lahkej manipulacii s pozadia....ak mas taku vedomost o minulosti v europe, tak by si mal teda vediet, ze mlada generacia dostala k moci aj fasistov v taliansku, nacistov v nemecku a aj komunistov, co doteraz bacuju po celom svete....na to mas aky nazor?

Zverejnené

nebola to mlada generacia, aj ked samozrejme vnimam aj to ze mladeznici vo velkom podporuju aj kotlebu a teda mladost nie je zaruka nicoho.  A ano studoval som za komunistov, ale rozhlad mam napriek tomu :),  a ked hovoris o manipulacii z pozadia :),  to chces povedat ze inak by ziadnu korupciu nevnimali ?  A ze to len zle skupiny im to nakukali ?  A tomuto naozaj veris ?  Aha, ty si uvazujuci takze ano.   No som rad ze uvazujem inak ako ty, naozaj.

a aby som este dodal,  Gorilie protesty tiez spustili mladi, to ze vedia zorganizovat akcie uz teda vieme. Akurat tam to skutocne viedli lavicovi sialenci ktori medzi poziadavkami mali odstranenie penazi a pod.   Tito sa zda poucili a nasli zakladny spolocny prienik,  nepodporuju ziadnu konkretnu stranu, su proti korupcii a ziadaju personalne zmeny.   Smiesni su teraz akurat ti co za tym hladaju sialene konspiracie, napriklad ty.  A nie je nahoda ze sa v tom stretavas s fasistami a marxistami, tvoj pohlad na svet je im velmi podobny.

Zverejnené

ved v poriadku...je tiez nie som apriori proti protestom, ale nech su vedene ludmi, co maju prehlad a aj nadhlad a nie nejakym parom "vysokoinformovanejstredoskolskejmladeze"..pre mna je to potom iba divadlo podla Matovica a spol. 

Zverejnené

preco ten otaznik?

Prečo obhajuješ a podporuješ korupciu vo vládnych kruhoch?

Zverejnené

To snad nemyslis vazne, co si napisal........dedukujes sposobom tysa :(

Zverejnené

Chcel som niečo napísať, ale rozhodol som sa, že potlačím svoju histriónsko-narcistickú osobnosť a nebudem reagovať :D

Zverejnené

Ako chces...je to tvoje rozhodnutie nic nenapisat......

Zverejnené

Rozhladenost organizatorov a ich zivotne postrehy...

Vsak napis, co konkretne ti vadi.

Zverejnené

dnes som sa dočítala v reportáži Krok po kroku - francúzske voľby.

francúzska občianka povedala pekne a jednoducho,

čo by nebolo od veci vytesať zlatým písmom aj nad náš parlament, a ešte celú hromadu kdejakých inštitúcií, kde sídlia polobohovia dnešnej /našej/ politiky a vládnych inštitúcií:

15:30 „Neviem, koho budem voliť, len viem, koho voliť nebudem,“ povedal pre web TheLocal.fr 45-ročná volička Aude. Pri rozhovore pritom mierila do volebnej miestnosti, rozhodovať sa bude impulzívne.

Odmieta však Francoisa Fillona, kandidáta stredopravých Republikánov. Ten bol ešte na jeseň favoritom volieb, potom sa však prevalil škandál so zneužitím štátnych peňazí. „Politici by mali byť skromní, títo sú oddelení od života bežných ľudí,“ uviedla Aude.

Zverejnené

Vsak napis, co konkretne ti vadi.

asi som to zle naznacil, tak este raz...................tento citat : 

Rozhladenost organizatorov a ich zivotne postrehy...

........mal vyzerat asi takto:

""Rozhladenost organizatorov a ich zivotne postrehy""..............

tie uvodzovky tomu urcite dali pravy zmysle.

Zverejnené

Ten bol ešte na jeseň favoritom volieb, potom sa však prevalil škandál so zneužitím štátnych peňazí. „Politici by mali byť skromní, títo sú oddelení od života bežných ľudí,“ uviedla Aude.

Našťastie na Slovensku žije stále dostatok íkvačov na to, aby smeráci mohli pokojne spávať ešte veľmi dlho.

Zverejnené

ani vážne, ani nevážne... toto je kategória "politika absurdne"

Saúdská Arábie, kde ženy bez povolení nesmějí ani řídit automobil, byla vybrána do komise Organizace spojených národů (OSN) zabývající se ženskými právy. Vůči skandální volbě se již ohradily mnohé feministické a lidskoprávní organizace, nicméně to na volbě nejspíše nic nezmění. 

„Je to, jako kdybyste si zvolili žháře, aby byl velitelem záchranného sboru,“ říká Hiller Neurer, výkonný ředitel ženevské organizace UN Watch. „Je to zkrátka naprosto absurdní“ naráží Neurer na fakt, že v Saúdské Arábii musí mít žena při většině podstatných úkonů svého mužského opatrovníka, který za ni dělá všechna zásadní rozhodnutí.

...

.....

Práva žen bude v OSN hájit Saudská Arábie - je to jako zvolit žháře velitelem hasičů, zní celosvětová kritika

Zverejnené

Našťastie na Slovensku žije stále dostatok íkvačov na to, aby smeráci mohli pokojne spávať ešte veľmi dlho.

mas nejaku alternativu namiesto smeru a spol?.....byt nespokojny a davat to najavo je jedna vec, ale ponuknut zmenu sa da iba z normalnou opoziciou a nie s touto stokou, co mame v parlamente........a zasa to neposud, ako zastavanie vlady smeru a spol. Lenze ja ozaj momentalne nevidim nejaku opozicnu politicku silu (okrem ulice a posobenia 18-rocnej rozhladenej skolskej populacie) na nejaku pricinu sebareflexie smerakov....furt to vnimam ako mensie zlo (vladu smeru).

game, zalezi na tom, co si predstavujes pod pomenovanim "prava zien"....mozno ze nasa liberalna spolocnost svojim pristupom vlastne brani zenam sa realizovat v tom, co je pre ne podstatne......  :)

Zverejnené

nejde o to, čo si ja predstavujem pod pojmom práva žien... od toho sme už kvapku ďalej, práva žien určuje OSN, to OSN, ktoré schválilo hájenie práva žien Saudskou Arábiou,

( o ktorej je známe, že aj v Pakistane majú ženy viac práva, napriek ľudovému folklóru - keď nemáš kam vyliať kyselinu, vylej ju na ženu... )

v Saudsekj Arábii je žena druhotriednym človekom, štátne inštitucionalizovaným, všakáno :)

Saúdskoarabské ženy se tak nesmějí setkávat nebo hovořit s muži, s nimiž nejsou v příbuzenském vztahu, nesmějí bez doprovodu jezdit městskou hromadnou dopravou, bez povolení nesmějí podstoupit operaci a ženy mladší 45 let musejí mít od mužského poručníka povolení, když chtějí cestovat. Stejně tak musejí mít povolení, když se chtějí vzdělávat nebo pracovat. Ženám je rovněž zakázáno řídit automobil bez povolení muže. Toto nařízení kdysi vyvolalo některé ojedinělé odvážné protesty žen, při kterých však bylo několik zástupkyň něžného pohlaví zatčeno a veřejně bičováno.

Komise OSN pro práva žen, jejíž bude Saúdská Arábie nyní členem, přitom má ve svých stanovách „propagaci ženských práv, dokumentaci reality každodenního života žen v odlišných koutech planety a zajišťování světových standardů genderové rovnoprávnosti.“

je to v tom článku, nalinkovanom vyššie :klobuk:

Zverejnené

co teda narobis.....holt OSN "zmenila" nazor :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Počujte čo keby sme s bratmi čechmi radšej rýchlo vymenili "Andreja za Andreja"?

Andrejovi Babišovi sa tam v "reprezentácii" v poslednej dobe moc nedarí, radšej ho stiahnime domov skôr ako totálne vybuchne, a ponúknime im Andreja Danka ako "odškodné".. Na ňom sa aspoň trochu zasmejú..

• Pred 3 týždňami...
  • Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

tak... a v Číne sa začína šetriť:

Čínské utahování opasků: Komunisti už na sjezdu nebudou mít zdarma krevety ani sestřih

V hotelových pokojích nebude nabízeno zdarma ovoce, bezplatné nebudou ani kadeřnické a kosmetické služby a z jídelních lístků zmizí krevety. S tím musejí nově počítat delegáti sjezdu Komunistické strany Číny, který začíná ve středu v Pekingu. Zmíněná opatření jsou v souladu s politikou prezidenta Si Ťin-pchinga, který za jeden z hlavních cílů své vlády stanovil nesmlouvavý boj proti korupci a přehnanému luxusu, uvedla agentura Reuters.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov