Sniper Zverejnené 21. Marec, 2009 Autor Zverejnené 21. Marec, 2009 valcik, stale nechapem preco ludia neprejdu na vacsie rozlisenia...To problém nie je, ale treba zachovávať spätnú kompatibilitu s menšími rozlíšeniami. To je aj dôvod prečo Chat je naskinovaný pre rozlíšenie 800x600, čo je ale podľa mňa už zbytočnosť. S 1024x768 by však malo byť kompatibilné všetko. Čo sa týka IE8, tam problém nevidím, je tam utilita na aktiváciu spätnej kompatibility. Akurát mám pocit že štartuje pomalšie ako IE7.
Tomáš Zverejnené 25. Marec, 2009 Zverejnené 25. Marec, 2009 Toto môže byť všeobecná téma pre dobrodruhov, ktorí používajú Internet Explorer. Tak ja ako minimalistický user používam všetkodefaultné s windowsom napr. na hudbu Media Player, na internet spomínaný explorer. Ale ten vždy zamrzne (no osmičku som neskúšal) ale sedmička robí také že bezdôvodne len tak zrazu zamrzne, alebo kliknem na odkaz a nereaguje atď. Preto na toto používam už aj mozilu godzilu ktorá bola Firefox 3 a teraz mi to stiahlo nejaké Firefox 3.5 takže načotu explorerujete keď je firefox taký komerčný explorer pomaly.Všetci ho už majú.
littlewitch Zverejnené 13. Apríl, 2009 Zverejnené 13. Apríl, 2009 Moj boj s Explorerom bol ako boj s veternymi mlynmi. Stale mrzol,alebo proste bez dovodne nenabehol,tak som to vzdala a nahodila Mozillu Firefox..a mám pokoj :lol:
Sniper Zverejnené 26. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 26. Apríl, 2009 Tu je IE8 v slovenčine. Kto používa IE6 a starší by mal upgradnúť, lebo IPB3 a IE6 by nemali byť kompatibilné, takže po upgrade Fóra môže Fórum vyzerať všelijako. IE7 by zatiaľ malo byť OK.
Nox Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zverejnené 29. Apríl, 2009 Zkoušel jsem chvilku to IE8 a jede to hodně rychle (i IE7 bylo svižné)...ale jinak to asi moc zkoumat nebudu, IE mě nijak neláká Tak ja ako minimalistický user používam všetkodefaultné s windowsom napr. na hudbu Media Player, na internet spomínaný explorer. Ale ten vždy zamrzne (no osmičku som neskúšal) ale sedmička robí také že bezdôvodne len tak zrazu zamrzne, alebo kliknem na odkaz a nereaguje atď. Preto na toto používam už aj mozilu godzilu ktorá bola Firefox 3 a teraz mi to stiahlo nejaké Firefox 3.5 takže načotu explorerujete keď je firefox taký komerčný explorer pomaly.Všetci ho už majú.Chápu to dobře "proč nepoužíváme FF"? Ono zkušnosti s rychlostí se uživatel od uživatele liší, ale u mě bylo vždy FF z hlediska aplikace velmi pomalé a těžkopádné. Přesto ho používám kvůli Firebugu, ale na prohlížení webu ne Nicméně pokud jsi minimalista, tak doporučuji Google Chrome, minimalistický a rychlý, přesto má řadu vychytávek jako ostatní moderní browsery. Gesta můžeš přidat pomocí programu gMote. (používám teď zase Operu, ale to jen kvůli tomu, že se mi před časem objevila nějaká vzácná nekompatibilita, kdy mám ve Chromu obrovský pingy. Tenhle problém ale je velmi výjimečný a nebýt toho, tak bych používal Chrome).
Sniper Zverejnené 29. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 29. Apríl, 2009 Ja som u IE8 nepostrehol obzvlášť nejaké badateľné zrýchlenie, práveže sa mi zdá o niečo pomalší ako IE7 :lol:
Nox Zverejnené 30. Apríl, 2009 Zverejnené 30. Apríl, 2009 Tak ne výrazné...trochu rychlejší mi to přišlo, ale neměřil jsem to, odhadoval, takže to nemusí být vůbec přesnéNavíc toto se může lišit kompl od komplu...viděl jsem fakt hodně debat o aplikační rychlosti prohlížečů a většinou se diskutující neshodnou,u některých to může být přání otcem myšlenky, ale je to tak rozmanité, že nějaké variace tam budou (čemuž věřím už i pro ten můjbug s chromem)
ikcsi Zverejnené 1. Máj, 2009 Zverejnené 1. Máj, 2009 Tak ja som sním spokojný. Jediná chyba IE bola vždy len mrznutie. Ináč pohoda. Boli tam ešte drobnosti také že pri zamrznutí neobnovilo reláciu alebo keď neodišla RP na Pokeci tak si klikol na späť a zmizol ti text čo si písal a musel si to naťukávať znova pričom mozilla to tam nechala. Ale ak nezamrzne tak je super. Toto jediné treba z neho odstrániť.
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2009 Autor Zverejnené 21. Máj, 2009 Tému o otravných hláškach Windowsu tu už máme, v IExploreri (vo všetkých doterajších verziách) mi už dlhodobo pije krv a žerie nervy jedna otravná hláška, ktorej sa neviem zbaviť. Ak sa pohybujem na nejakej zabezpečenej lokalite a má sa zobraziť stránka, ktorá obsahuje aj nezabezpečené položky tak ten skvelý IE na mňa vybliakne toto: Kde sa toto debilné hlásenie vypína? Nerozumiem tomu, prečo ma to večne otravuje, keďže tá stránka by sa bez načítania nezabezpečených položiek nedá použiť. Prečo de(bili)veloperi IExploreru ľuďom všetko len sťažujú? :lol:
Tomáš Zverejnené 12. September, 2010 Zverejnené 12. September, 2010 Ja som u IE8 nepostrehol obzvlášť nejaké badateľné zrýchlenie, práveže sa mi zdá o niečo pomalší ako IE7 :( Tak záleží aj od nastavení. Lebo napríklad ja som mal obdobia keď mi všetko mrzlo celý systém takže keď mi mrzol explorer tak mi mrzlo všetko aj bežné okná že som pretiahol ikonu zo zložky Hudba do okna MP3 walkmanu a počas kopírovania sa tak zaseklo že som musel resetovať. A Explorer7 mi to robilo každú chvílu. Ale napríklad teraz (iný notebook a iný XP) mi nerobí nič, v pohode ide. A tá osmička je rýchlejsšia ako Firefox. Aj rýchlejšie naskočí a aj svižnejšie ide ako Firefox. A hentakú hlášku mi nehádže nikdy.
Sniper Zverejnené 12. September, 2010 Autor Zverejnené 12. September, 2010 To, že ti mrzol IExplorer bolo tým, že si mal bordel v PC a nie že to záleží od nastavení. Problémom IE8 je veľmi pomalé renderovanie javascriptu (to je to, prečo sa mi IE8 zdal byť pomalší ako IE7). Ostatné súčasné prehliadače renderujú javascript oveľa rýchlejšie, najmä Opera a Chrome sa predbiehajú. Pre IE8 je to dosť veľký problém, pretože javascript sa na stránkach využíva čím ďalej tým častejšie. Problém s JS by mal riešiť IE9, ktorý sa v testoch zatiaľ ukazuje byť výrazne rýchlejším ako IE8 a vyrovnáva sa Firefoxu, Opere a Chrome. Problémom je, že IE9 sa bude dať nainštalovať zrejme len pod Win7.
Tomáš Zverejnené 12. September, 2010 Zverejnené 12. September, 2010 Však jasné konzumná spoločnosť. Aby som si zase za minimálne stovečku kúpil Win7 ale na to mi už Notebook nestačí, tak mám vyhodiť tento plne funkční Notebook a kúpiť nový za 5 stoviek nech ten Win7 viem na to dať. Naschvál to robia nech ľudia kupujú nové veci aj keď im tie staré ešte fungujú. Ale zase nemusím mať IE9 tak si dám Chrome alebo čo a hotovo. Mozilla mi bola pomalá v poslednej dobe.
Tomáš Zverejnené 12. Máj, 2011 Zverejnené 12. Máj, 2011 Tak a chcem sa vás dačo spýtať keďže teraz sedím pri PC kde je IE8 no a čo vlastne proti nemu máte? Napíšte v jazyku laikov prečo nie IE? Čo je na ňom také hrozné? Zatiaľ verejná mienka: - Ako jediný prehliadač je prepojený s jadrom systému čo je vraj totálna blbosť - Je vraj najpomalší zo všetkých - Nie je bezpečný ako ostatné Okomentujte mi to a pridajte dačo svoje postrehy atď.
Sniper Zverejnené 12. Máj, 2011 Autor Zverejnené 12. Máj, 2011 IE8 pomaly spracúva javascript, čo v dnešnej dobe je dosť veľké negatívum.Je nekompatibilný s niektorými webovými prvkami, napr. niektoré facebook pluginy vôbec nechce zobrazovať.Môže zle zobrazovať niektoré webové stránky kvôli nepodpore niektorých css prvkov. Kto používa IE8 mal by upgradnúť na IE9. Kto nemôže upgradnúť na IE9, a nedokáže sa vzdať IE8, tak môže použiť alternatívu: prehliadač Maxthon 3 (beží na jadre Google + má veľa zaujímavých vylepšení + skin IE8, takže to môže vyzerať úplne ako IE8). Alebo zvoliť iný prehliadač, najskôr by som odporučil asi Chrome. Takže odporúčam, pokým je to možné, sa zbaviť IE8, a jeho archaických predchodcov, teda IE7 a IE6, by som zakázal používať. Minule som videl toto Fórum pod IE7 a bolo to kvalitne rozbité. Preto to ani nechcem vidieť pod IE6.
Tomáš Zverejnené 12. Máj, 2011 Zverejnené 12. Máj, 2011 Čo sa týka toho upgradnutia na IE9, sme sa v inej téme bavili o tom že na tento NB nič lepšie ako XP nedám. Takže čo to pre mňa znamená? Google Chrome! Aj ho používam iba ma napadlo sa opýtať to. A také že IE6-7 to je jasné že to nemá zmysel. To aj odinštalovať porád, čo máš že odobrať súčasti Windows len to ma štve u tých Microsoftovských vecí že niečo zase zobrazí len IE a iný prehliadač nie. Už som sa s tým stretol aj u Chrome že dačo nezobrazil a musel som to načítať cez IE. Ako aj ten Media Player by som vyhodil lebo len mrzne a okrem hudby nič neprehrá, ale mám takú empétrojku že cez neho to musím synchronizovať proste nejde ako lacná čína z tesca že presuniem hudbu ako na USB klúč a ide. Už ma doslova štvú s tými vecami že potrebuješ ku každej veci svoj software však keď už existujú veci čo fungujú na báze usb klúča že spojíš, samo nabehne a môžeš používať tak prečo to tak nerobia všetci a bol by pokoj?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz