Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 The Last Stand Toto je tema pre flash hru The Last Stand.
havarka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dobrá hra! a tu je dvojka http://armorgames.com/play/1443/the-last-stand-2
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 to som presiel komplet, ale nevsimol som si, kde je tam score. no ucinne je podla mna dat si prvu zbran UZI alebo M16 a druhu motorovu pilu na krajanie zombikov zblizka. zda sa mi, ze vojaci sa daju zmarnit iba oskalpovanim tou pilou. a tie tlste matrony v natackach strielajte do tych nataciek, lebo ich tela absorbuju velke mnozstvo projektilov.
havarka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 a kde je v skore v tej prvej, bo to som presiel tiez.. :lol:
Sniper Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Dvojku tiež dám onedlho na web. Ináč (v jednotke) našli ste zbraň Barrett? Jednou ranou odbachnete aj troch zombíkov naraz. no ucinne je podla mna dat si prvu zbran UZI alebo M16 a druhu motorovu pilu na krajanie zombikov zblizka. zda sa mi, ze vojaci sa daju zmarnit iba oskalpovanim tou pilou.Motorovú pílu jednoznačne ako sekundárnu zbraň, najlepšia obranná zbraň. Podarilo sa mi ubrániť aj keď zombíci zničili val. Vojakom mieriť rýchlopalnou zbraňou na nohy. a tie tlste matrony v natackach strielajte do tych nataciek, lebo ich tela absorbuju velke mnozstvo projektilov.Všeobecne každému by sa malo mieriť na hlavu, často stačí 1-2 výstrely z účinnej zbrane a je po ňom. Okrem vojakov, tým sa oplatí viac mieriť na nohy.
Recommended Posts