Jovzin Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Hmm prave citam ze Koch media ( hry ako X2, X3 ) kupila Volition ( FS 1 a 2)Ze by mozno bola malicka nadej ze sa dokopaju a bude FS 3 ? BY bolo super ale no je to iba fool's hope no...
Hellé Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 nerozumie sice ani slovo, ale tesim sa s tebou :zubiska: :crazy:
Sniper Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ze by mozno bola malicka nadej ze sa dokopaju a bude FS 3 ? Nejaké šumy som okolo tohto počul, ale je otázne na akej úrovni by bol FS3 od Volition, keď medzitým hráčska komunita vďaka vlastným vývojárom posunula FreeSpace do úplne nového levelu. A zároveň by ma zaujímalo, či medzi Volition a komunitou bude nejaká dohoda, však čo nového by Volition vymyslela? Akurát tak asi len príbeh. Oni sa už teraz môžu od komunity učiť. Uvidíme.
alamo Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 krucinál..veď toto bolo vlastne fórum o hre vo vesmírečo sa vlastne s tou hrou stalo?keď sem nikto tri roky nič nenapísal
wojta Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Jj, odešli jsme. Freespace2 už jsem dlouho nehrál. Komunita na Hard Lightu je ale stále celkem živá - http://www.hard-light.net/forums/.
Sniper Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 čo sa vlastne s tou hrou stalo?keď sem nikto tri roky nič nenapísal Nič sa nestalo, len už to nie je také aké bývalo, keď som pred 18 rokmi začal túto hru hrávať. Teraz už sú iné povinnosti. V USA sa však stále drží silná komunita a keďže FreeSpace je už Open Source projekt, tak sa úspešne rozvíja. Na Youtube nájdeš nejaké videá z hry. Ja si občas niekedy ešte zahrám, ale chcelo by to lepší komp, ak chcem využívať najnovšie možnosti.
Recommended Posts