Skočiť na obsah

Aký internetový prehliadač použ  

36 členovia hlasovali

1. 1. Aký internetový prehliadač používate na surfovanie po webe?

• Internet Explorer 8.0
    • Internet Explorer 7.0
      0
    • Internet Explorer 6.0 (prípadne staršiu verziu)
    • Mozilla Firefox 3.5 (prípadne novšiu verziu)
    • Mozilla Firefox 3.0.x
    • Mozilla Firefox 2.0.x (prípadne staršiu verziu)
      0
    • Flock
      0
    • Opera
    • Maxthon
      0
    • Netscape
      0
    • Google Chrome
    • Konqueror
      0
    • Iný (napíšte aký)
      0
  2. 2. Ste spokojný so svojim internetovým prehliadačom?

• Ano, nechcem ho zmeniť
    • Ano, ale asi vyskúšam aj niečo iné
    • Neviem, nie je to ono, chce to zmenu
      0
    • Nie som, už si hľadám iný
      0

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 287
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

67

• Nokia

41

• valcik

20

• Tomáš

15

Zverejnené

lopata555, mrkni si celú tému. :-)

podobnú otázku už pred tebou položili viacerí, ja som bol jedným z nich.

dostalo sa nám však aj odpovede, myslím že to bol weirdo, kto to nakoniec vysvetlil.

edit:

a už ani nemusíš hľadať, ako vidím.

Zverejnené

valcik valcik zle hovoris...ja som to tu vysvetloval :lol:

takto mi upierat zasluhy :) :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Chrome mame v skole, doma som si ho nenainstaloval z jedneho dovodu. Nejaky typek v diskusii na SME.sk povedal, ze ci uz niekto cital EULU, ze ci vieme, co tam pisu a povedal, ze Google tam ma formulku, ze vraj moze kompletne disponovat s osobnymi udajmi a pod. Neviem, co je na tom pravdy, ale uz viackrat som pocul o tychto additional sluzbach Googlu, ze su dost impertinentne :lol:.

Zverejnené

Ja odjakživa používam Operu, som spokojná a nechcem ju zmeniť :lol:

Zverejnené

internet explorer a nechcem ho zmenit

...pouzivam ho stale a tie ostatne sa mi nepacia, inet explorer som si oblubil :lol:

Zverejnené

Nejaky typek v diskusii na SME.sk povedal, ze ci uz niekto cital EULU, ze ci vieme, co tam pisu a povedal, ze Google tam ma formulku, ze vraj moze kompletne disponovat s osobnymi udajmi a pod.

Niečo podobné má aj Firefox a aj Maxthon 2. Je to pohodlné keď to využívaš na svojom vlastnom PC kam nikto nemá prístup, ale na verejnom PC je to samovražda, okrem toho tuším pri Maxthone 2 som zdesene zistil že vyťukané heslo nie je dokonca ani zakryté ****-mi ale normálne vypísané.
Zverejnené

ide skor o to ze chrome mal "pozabudnutu" pripomienku, ze vsetko co si napisal cez chrome je majetkom googlu, takze kazdy prispevok, kazdy clanok niekde vsetko bolo ich majetkom...toto bolo ale v priebehu dna dvoch odstranene z EULA

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ak používate Firefox 3 a otravuje vás, že pri zadávaní adresy prehľadáva (a ponúka) uložené záložky, môžte túto funkciu vypnúť priamo v konfigurácii. mne to prekážalo, pri veľkom množstve uložených záložiek ma to brzdilo.

- do okna s adresou vpíšte about:config

- vyhľadajte kľúč browser.urlbar.matchOnlyTyped

- nastavte hodnotu true

- vyhľadajte kľúč browser.urlbar.maxRichResults

- nastavte hodnotu na 0

(..sranda, po zadaní about:config musíte ohnivej líške sľúbiť "I'll be careful, i promise!", inak vás do konfigu nepustí : )

Zverejnené

skusil som to a nieze mi prestalo ponukat zalozky, ale prestalo mi ponukat uplne vsetko. ten navod teda nie je uplne doladeny.

Zverejnené

weirdo, máš pravdu. zrejme myslíš históriu. tú nepoužívam, preto som jej nevenoval pozornosť.

upravím teda druhú časť toho návodu:

- vyhľadajte kľúč browser.urlbar.maxRichResults

- upravte hodnotu (ktorá je pôvodne nastavená na 12)

hodnota určuje, koľko naposledy zadaných adries vám firefox ponúkne na výber pri vpisovaní novej adresy. (nie zo záložiek, ale z histórie)

ak teda históriu využívate, túto hodnotu meniť netreba, prípadne si ju môžte upraviť tak, ako vám to vyhovuje.

Zverejnené

Ja som zostal verny Opere. Je to preto, lebo nevyzaduje instalaciu externych modulov ako Firefox a na silu sa neaktualizuje ako on, co mi dost vadi. Je omnoho pomalsi ako Opera ktora ma este aj lepsi vzhlad :-) I ked som pisal a cital recenzie o bezpecnostnych chybach ktore boli u Opery a Firefoxu, dufam, ze nebudem vynimka ktora potvrdi pravidlo zakona schvalnosti :-) Ale mam nahodeny aj Firefox, na testovacie ucely, keby Opera vypadla.

IE od windowsu sa ani dobrym browserom nemoze nazvat.

Co uz, nech si kazdy da podla vlastnej chuti. Ja som si Google Chrome nedal a ani to nemienim, nakolko som konzervativny k nemu :-)

Zverejnené

..preto, lebo nevyzaduje instalaciu externych modulov ako Firefox a na silu sa neaktualizuje..

Firefox používam, preto ma to zaujalo.

- používam základnú inštaláciu, nepridával som do nej žiadne externé moduly. doteraz browser nijakú inštaláciu modulov odo mňa ani nevyžadoval. znamená to, že mi tam niektoré dôležité moduly chýbajú? ktoré? doteraz som na žiadnej stránke nezaznamenal problémy so zobrazením obsahu, no dodám, že niektoré bežné funkcie vôbec nevyužívam. (napr. neprehrávam si po sieti stream video ap.)

- nepostrehol som ani násilnú aktualizáciu, ktorú si spomenul. FF používam pár mesiacov a hneď po inštalácii som povypínal v nastavení všetky možnosti automatického update. dokáže si Firefox aj napriek tomuto nastaveniu sťahovať nejaké aktualizácie bez môjho vedomia? ak zistím že to robí, naštvem sa naň! :-)

Obrázok

Zverejnené

Takto, ak nemas nainstalovane moduly, mohol by byt problem pri prehravani videa , prehravanie hudby, spustania neakych videosuborov, ktore by sa automaticky spustali bez moznosti stiahnut, hladanie cez neakeho klienta, stahovanie neakych toorentov... tych modulov je vela, ja vsak firefox nepouzivam neako extra casto, takze neskumam ako idu a ako nie. Opera ma väcsinu uz pevno nasadenych, takze ja , ked si ju nahodim, nainstalujem len adobe flash a uz nemam problem znicim.

S tym stahovanim, viem, ze to mam tiez odnastavene, ale pri nizsich verziach to stale updatovalo, ked som raz za cas odklikol neaku url ktora mi prisla napriklad cez qip. To mi akoze tak vadilo a dost dlho to trvalo, i ked to ma viacej pricin.

Zverejnené

Žiadna aktualizacia "nasilu" sa nekona, možno tak bolo v staršich verziach (neviem), no teraz je to ok. A inštalovať moduly je robota na par sekund, čo nie je nič hrozne. Tie moduly su inak dobra vec. Firefox použivam preto, že na Operu som si nevedel zvyknuť. IE som na svojom PC nikdy nepoužil.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Testujem IE8 RC1, to je neuveriteľné aký je to otravný software :lol: Len by mi radil čo mám robiť, poučuje čo by bolo lepšie, omg...

Zverejnené

Původně jsem hodně dlouho měl Operu...a teď používám Chrome a spokojenost. Strašně svižný, ještě víc jak Opera,

jen nastavení by mohlo být trochu rozsáhlejší (nevím jestli jde nějak nastavovat víc mimo základní menu, to jsem nehledal).

Ne všechno má lepší, ale zatím návrat zpět neplánuju

Zverejnené

Dnes hlásim prechod od Opery k Google Chrome....zatiaľ je predčasné hodnotiť, tak po čase uvidím, či sa mi prechod oplatil :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Niečo som v Maxthone zapol, neviem čo, ale rozhodilo mi to vzhľad Fóra. Neviem ako to vypnúť a čo je horšie neviem ani čo vypnúť :lol: :)

Možno je to dôsledok upgradu na IE8 a prejavilo sa to až vtedy keď som refreshol nastavenia v Maxthone.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ako pouzivam nieco ine, ale uvazujem ze zacnem pouzivat IE. Len by som musel venovat tomu cas, aby som si to nastavil do mne pouzitelneho stavu, ak sa to vobec da, som troska narocnejsi.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja práveže rozmýšľam že prejdem z IE na niečo iné. Ja vlastne používam Maxthon, je celkom fajn, ale to jeho viazanie na jadro IE ma niekedy vytáča.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

prehrabávala som sa tu v témach a vôbec som nenašla vhodnú, do korej by som mohla napísať:

potrebujem si z netu stiahnuť Flash Player a po X pokusoch som to vzdala, ale naozaj by sa mi zišiel... neviem vôbec ako to, asi ti nebude len také jednoduché odklikávanie Next-Next-Next-Instal...

mohol by bať problém aj v tom, že mám ruský windows...

nevie mi niekto poradiť?

lebo už fakt neviem :lol:

Zverejnené

Požadovanú verziu Flash Player si stiahneš napríklad tu. Pokiaľ by bol problém pri inštalácii skús napísať v čom presne...

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Opera

Ano, ale vyskusam aj ine.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov