Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a jeden zvláštny obľúbený filmový brak:

neviem celkom presne, kam túto informáciu pridať - myslím, že je za posledných viac než 60 rokov natoľko prefláknutá, že ju kľudne môžeme zaradiť

medzi najmilší či obľúbený brak :)

pritom je to vec, ktorá sa použila aj v kope serióznych filmov - presne v 225 filmoch a televíznych epizód ...

vznikla roku 1951, roku 1953 podľa filmu The Charge at Feather River - kde použili meno Wilhelm, dostala táto vec meno: " Wilhelm scream "

najobľúbenejší a najčastejšie zvukármi využívaný, dokonale prefláknutý a notoricky známy filmový výkrik je pravdepodobne hlasom dávno zabudnutého speváka menom Sheb Wooley ...

stopercente tento výkrik počul už každý xykrát, len zrejme málokto tušil, že má dokonca svoje meno a zvukári ho milujú už 65 rokov :)

tak sme o takúto dôležitú informáciu bohatší, a sledujme, kde všade Wilhelm scream zaznel ... najslávnejší brakový filmový výkrik všetkých čias - už nie 50 ako je uvedené na videu, ale 65 rokov :)

• Díky! 1
Zverejnené

tie scény sú teda riadne hnusné.

jeden z mojich obľúbených pohodových  je rocková rozprávka Cindy, hlavné úlohy vrátane speváckych výkonov  Bonnie Bianco a Pierro Cosso.

Zverejnené

ja bez komentara :zubiska: ale nie vazne, co tak fast & furious

• Pred 3 týždňami...
  • Pred 5 rokmi...
Zverejnené

Keď teraz dávala JOJka celú seriu o agentovi menom Jason Bourne, čo tiež radím medzi môj obľúbený brak, musím povedať, že tá posledná časť z roku tuším 2016, bola pre mňa dosť veľkým sklamaním a ani to netúžim vidieť druhý krát.

Prvá časť - Agent bez minulosti - bola fajn. Malo to zápletku a ani logicky to nebolo až tak strašné.

Ale toto posledné bol útrp. :( 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov